Mesaje Sfantul Ilie.

Felicitari de Sfantul Ilie – Sms si urari onomastica Sf.ilie 20 iulie

Pe 20 iulie, Biserica Ortodoxa sarbatoreste suirea la cer a Sfântului si Marelui Prooroc ilie Tesviteanul. Statisticile existente la nivel national arata ca, din totalul celor aproximativ 22 milioane de români, peste 120.000 de persoane (cca 0,55%) poarta numele Sfântului Ilie.

Potrivit traditiilor, de Sfântul Ilie se manânca, pentru prima data, roada noua de mere si de struguri, nuci si alune. Sfantul ilie este considerat si patronul apicultorilor: în aceasta zi, la sate, apicultorii recoltau mierea de albine, activitate cunoscuta sub denumirea de „retezatul stupilor”.

Sfântul si marele Profet Ilie, acest inger intrupat in carne ce a primit de la Dumnezeu puterea de a deschide si inchide cerurile, era de origine din Tesvi in Galaad. Traditia apocrifa, care a transmis aceste detalii despre nasterea Profetului, precizeaza ca el era din tribul lui Aaron si deci era Preot. Dar nu se gaseste nici o urma despre acestea in relatarea Scripturii pe care o rezumam in cele ce urmeaza (cf. III Regi 17-20 ; IV Regi 1 si 2).

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

O zi cu soare asa cum este si sufletul tau. La multi ani de Sfantul Ilie!

La multi ani! Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu si sa-ti aduga inspiratie in orice moment din viata!

Cu ocazia zilei Sfintului Ilie, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

Va doresc un sincer La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor! Sanatate si multe bucurii sa va dea Dumnezeu de Sf. Ilie si intotdeauna!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *