Ce inseamna cand visezi LAC. Semnificatie LAC in vise – Interpretare LAC.

Dictionar de vise LAC: lac in vis – talmacire si semnificatie

Daca o femeie nemaritata viseaza ca este singura intro barca pe un lac malos si cu apa tulburata e semn ca va intampina multe greutati si va regreta niste acte necugetate din trecu si faptul ca nu a tinut seama de invataturile intelepte.

Daca apa intra in barca dar ea reuseste sa ajunga la mal nevatamata trecand prin grele incercari inseamna ca desi va asculta de sfaturi rele va trece peste implicatiile lor dobandind respect si recunoastrea valorii ei.

Daca o femeie vede in vis un cuplu de oameni tineri care se afla in aceeasi situatie cu cea descrisa anterior atunci ea va afla ca un prieten a comis o indiscretie dar va reusi sa intoarca situatia in favoarea ei.

Daca visezi ca navighezi pe un lac limpede si fara valuri alaturi de niste tovarasi veseli si prietenosi e semn ca vei avea parte de numeroase bucurii se vei fi bogat.

Un lac tulburat inconjurat de stanci intunecate si de copaci desfrunziti prevesteste urmari nefericite in afaceri si in dragoste.

Un lac tulburat inconjurat de copaci inverziti inseamna ca moralitatea ta va fi fara repros reusind sa infraneze impulsurile tale pasionale dirijandu-ti energia catre un drum sigur si plin de multumiri.Daca lacul este limpede si inconjurat de uscaciune atunci viata ta fericita iti va fi umbrita de imoralitate.

Daca iti vezi chipul oglindit intru-un lac limpede e semn ca te vei bucura de puterea dragostei si a fericirii netarmurite.

Daca vezi vietati dezgustatoare si infricosatoare iesind din lac si atacandu-te inseamna ca vei avea parte de esecuri si ghinioane din pricina ca-ti irosesti timpul energia si sanatatea. Se va evapora pana si ultima picatura de fericire si vei sorbi din licoarea amara a remuscarilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *