HOROSCOP SCORPION SANATATE

SANATATE SCORPIONULUI

Scorpionul indica in tema natala mister si fascinatie. Domeniul controlat de acest semn va fi plin de surprize, va oferi putere de regenerare si abilitatea de a judeca la rece o situatie, un context, o idee. Pe tema scorpionul nu indica doar simpla dorinta de putere, ci mai ales dorinta de a se remarca. Domeniul indicat de el poate fi cel cucare nativul poate obtine succesul, sau poate incomoda, distruge.

Descriere: el simbolizeaza perioada de fermentatiesi de descompunere din natura sitotodata renasterea persoanelor, proiectelor, idealurilor si ambitiilor.

Exista credinta ca moartea unui membru al familiei sau comunitate este urmata imediat sau la cateva luni sau an de „nasterea” unui scorpion si invers „decesul” unui scorpion va avea drept consecinta nasterea unui copil in familie sau comunitate.

El este foarte energic in sensul preocuparilor sale, chiar daca uneori pare foarte linistit, pasiv, aceasta aparenta se produce deoarece se invaluie constant in mister si nu-si destainuie in nici o imprejurare aspiratiile.

Cei din aceasta zodie nu se pot astepta la: mosteniri si recompense picate din cer sau premii, ci prin munca multa cu indarjire.

Nativii scorpionau: curaj, loialitate, onestitate si largime a orizontului lor spiritual, iar cei negativi sunt: distructivi, foarte razbunatori, viciosi,egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare(sa nu ai deaface cu ei,periculosi).

Scorpionul este zodia cea mai posesiva dintre toate zodiile, desi aceasta trasatura poate fi dublata de o mare generozitate.

 

HOROSCOP SCORPION SANATATE

Are o stare de sanatate deficitara, fiind cel mai expus imbolnavirilor dintre toti reprezentantii celorlalte zodii, cu toate acestea are o putere fantastica de a depasi aceste probleme medicale, nesuportand sa se planga sau sa fie compatimit.

Aceasta rezistenta se bazeaza pe fondul sau interior si pe dorinta de a nu se lasa prada deznadejdii, chiar daca uneori nu sunt foarte multe sperante.

Are sensibilitati mai acute la aparatul digestiv (ficatul), renal (rinichii).

Deoarece depune un impresionant efort atat psihic cat si emotional se va resimti atunci cand va face excese si va fi obligat sa-si ia pauza pentru a se reface si pentru a depasi paseleproaste care pot aparea daca nu a avut succes in ceea ce a intreprins.

Datorita nestatorniciei sale va fi sensibil de atent la variatiile starii sale de sanatate si nu trebuie sa exagereze la aparitia febrei sau la primul stranut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *