HOROSCOP SCORPION BANI SI CARIERA

Bani si cariera pentru zodia Scorpionului 

Activitatea profesionala a scorpionilor este la greu, reusitele acumulate intre ani vor fi numeroase.

Succesul scorpionului il poate face pe partener invidios, trebuie sa castige bani dar sa nu se afiseze.

Aspectul armonios al soarelui iti va pune fara indoiala ambitia in valoare dar si motivatia, foarte harnici, incapatanati si siguri pe ei scorpionii isi vor putea atinge toate obiectele profesionale vor fi animati de o putere de munca extraordinara.

De la inceputul anului si pana la sfarsit vei avea unele lucraride realizat.

Deci bani sunt, dar trebuie sa pui si deoparte.

Acest an pentru nativii scorpion este fara griji, vor infrunta unele dificultati dar le depasesc cu mare usurinta.

Trebuie sa aiba mare grija laconturi si la economii, trebuie sa aiba grija cum cheltuie deoarece lor le place sa cheltuie multi bani, fara sa tina cont de economii.

In anii ce urmeaza va trebui sa fie mai atenti la cheltuieli nu pe ce te miri sa-i cheltui, planeta Jupiter va va proteja de toate elementele neprevazute ale destinului si ii va ajuta sa faca alegerile potrivite in materie de investitii si cheltuieli.

Lipsa griji fata de propria persoana poate duce la intreruperi dese ale activitatii in aceasta perioada.

In lunile Aprilie-Iunie, Uranus poate provoca accidente la serviciu si de aceea te sfatuim sa respecti normele de ingrijire impuse la locul de munca.

Tot in aceasta perioda este bine sa nu cauti un loc de munca deoarece nu vei avea succes, asteapta sfarsitul lunii Iulie o marire de salariu sauo functie mai mare.

A doua jumatate a anului va fi mai bogata in posibilitati financiare, este bine sa aveti o atitudine calma fata de bani si promisiuni, lacomia poate distruge toate intentiile tale bune.

In luna Septembrie-Octombrie va fi mai usor de cautat un loc de munca avantajos, in perioada August-Octombrie va puteti organiza propria afacere.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *