Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Tigru

Esti foarte ocupat(a) anul acesta si mereu in miscare. Mai multe calaltorii ca anul trecut. Sunt semne de mutare, de emigrare chiar. Cat de bun este anul acesta pentru tine, depinde in cea mai mare parte chiar de tine, pentru ca nu prea-ti surade norocul pentru a putea primi ceva pentru care nu ai depus efort. Vestea buna este ca nu prea ai parte nici de obstacole deosebite.

Te descurci excelent oricum. Te simti deosebit de detasat(a) emotional anul acesta si ai mai mult spatiu personal. Acest lucru iti va afecta relatiile. Domeniul care are nevoie de atentie deosebita este cel al sanatatii si sigurantei. Ai mai multe sanse de a te imbolnavi sau suferi un accident. Ai grija de tine si odihneste-te suficient.

 

 

In ce priveste cariera, te descurci bine la serviciu daca poti calatori. Merge acceptabil si daca lucrezi in vanzari sau esti platit(a) pe baza de comision. Anul acesta, desi ai un program foarte incarcat, asigura-te ca nu judeci impulsiv din cauza unor ocazii ce par grozave la prima vedere. Nu lasa lipsa de timp sa fie o scuza pentru orice. Fii deschis(a) si receptiv(a) pentru a avea succes, dar nu uita sa te documentezi mereu si sa-ti folosesti intelepciunea. Nu te baza prea mult pe altii.

Depinde ce ai facut pana acum, daca ai profitat de ocaziile aparute in plan financiar, ca sa ai succes in acest sens.

E un an lipsit de evenimente pentru cei singuri. Cei cu pereche sau casatoriti petrec mai putin timp cu jumatatea lor din cauza programului incarcat sau din cauza unor razboaie reci frecvente – posibil sa te detasezi cu totul emotional de aceasta relatie. Exista si semne de despartire. Anul acesta este o adevarata provocare pentru relatii. Ai o tendinta acuta de a te imbolnavi anul acesta.

Nu ai probleme cu oamenii in decursul anului.

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *