Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Maimuta

Anul acesta este deosebit de bun pentru cei nascuti in anul Maimutei in ce priveste concentrarea si invatarea. Ai sansa de a face cursuri, de a dezvolta noi capacitati si de a te implica in cercetari sau strategii. Profita de aceasta concentrare maxima. Exista multi care te vorbesc de rau, pe la spate, si barfesc. Apar mai multe politici de birou. Evita barfele cu orice pret. Nu fi nici sursa lor, pentru ca ti se va intoarce la fel. Concentreaza-te pe ceea ce faci mai degraba decat pe ce spun altii despre tine. Fii consecvent(a) in ceea ce faci si asigura-ti spatele.

E un an bun pentru cariera ta pentru ca afli informatii rapid si poti reactiona in fata diverselor situatii. Politicile de birou sunt dificile si sunt destui care iti cauta nod in papura; vorbesc urat de tine sau chiar mai rau. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Fa orice efort poti si vei avea de castigat.

Ai intr-un an mediu in privinta banilor. Mai degraba iti conservi averea decat o multiplici. Anul acesta e important sa fii prudent(a) in ce priveste investitiile si sa eviti sa imprumuti bani altora sau sa girezi pentru cineva. S-ar putea sa fii inselat(a). Gandeste-te mai degraba la ce anume ai tu de facut. Si aici trebuie sa faci eforturi, dar va iesi totul bine.

 

 

E un an mediu pentru cei care au relatii. Aminteste-ti sa lasi barfele si zvonurile in afara casei tale. Acest lucru ar perturba armonia familiei. Cei singuri au sanse reduse de a incepe o noua relatie. Unele neintelegeri pot crea situatii jenante in fata persoanelor de care ai putea fi interesat(a). Daca iti place cineva, e important sa comunici clar cu persoana in cauza, mai degraba decat sa o lasi sa afle din alta parte. Nu impartasi lucruri intime altora, sau vor deveni subiect de barfa.

In planul sanatatii exista multa instabilitate. Ai insomnii, dureri de cap si racesti. Esti si mai predispus(a) la accidente ca de obicei. Odihneste-te cat mai bine si nu lasa parerile altora sa iti afecteze mult prea mult emotiile.

Relatiile cu oamenii nu prea merg bine. Sunt multi care te vorbesc de rau sau incearca sa iti cauzeze neplaceri. Evita cu orice pret barfele si mentine comunicarea cat mai clara. Evita de asemenea comentariile inutile. Acorda mai multa atentie propriei tale persoane si lucrurilor pe care trebuie sa le faci. Controleaza-ti sentimentele.

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *