Horoscop Chinezesc Iepure

Horoscop Chinezesc Iepure

Cei nascuti in anul Iepurelui au parte de mai multe obstacole in calea lor comparativ cu anul trecut. Mai multe restrictii si provocari vor sta in calea progresului si a dorintelor tale. Puterea ta de concentrare e mai slaba, iar atentia, mai limitata. In consecinta, exista o tendinta puternica de a fi uituc(a) sau neatent(a) la detalii.

Anul acesta e important sa nu iei decizii impulsive, iar daca trebuie sa iei decizii, sa-ti rezervi cat mai mult timp pentru a te gandi serios la ele sau sa rogi pe cineva in care ai incredere sa verifice detaliile impreuna cu tine. Partea buna a anului acestuia este ca popularitatea ta este in crestere. E un moment bun pentru a crea legaturi, pentru a intalni oameni noi si a ti-i apropia pe cei mai vechi, sa cunosti oameni care te pot ajuta, sa socializezi, sa faci parte dintr-o echipa.

Persoanele care-ti pot fi de folos anul acesta sunt femei. In timp ce esti starul absolut pe domeniul tau, cineva te va invidia. Nu te face o tinta usoara pentru tradari. Sunt sanse de a fi implicat(a) in dispute legale.

Mai multe schimbari bruste in cariera. Probabil vei incerca sa profiti de toate. Prin urmare, ai grija sa existe mereu planuri de rezerva. Te descurci mai bine in munca de echipa. Daca iti poti gestiona resursele asa incat ceilalti membri ai echipei sa se ocupe de detaliile tehnice sau operationale, in timp ce tu te ocupi de marketing si relatii publice, vei avea mai mult succes. Apar mai multe politici de birou anul acesta. Fii gata sa te protejezi. Evita barfele si evita sa faci caz de succesul sau popularitatea ta.

Fii foarte atent(a) cu investitiile anul acesta. Asta mai ales din cauza unei oarecare lipse de concentrare si de atentie. Fie gandeste-te o vreme la idee inainte de a lua o decizie, fie cere cuiva sa te ajute.

E un an bun in ce priveste relatiile amoroase. Cei care au partener au sanse mari de a se casatori anul acesta, iar cei singuri, sa-si gaseasca sufletul pereche. Cei casatoriti au parte de pasiune.

Atentie, te vei imbolnavi foarte usor si esti predispus(a) la accidente. Odihneste-te in mod adecvat pentru a te asigura ca esti mereu atent(a). Valabil mai ales pentru cei care conduc masina.

Ai parte de destule tradari anul acesta. Evita sa impartasesti prea multa informatie celor care au interese diferite fata de ale tale. Ironia este ca, din cauza popularitatii, vor aparea si oameni carora nu le face placere acest aspect si care decid sa-ti faca viata grea. Protejeaza-te nefacand caz de realizarile tale si fiind discret(a).

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *