Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Dragon

Desi ai mai multe oportunitati in ce priveste promovarile, si, in consecinta, responsabilitatile, ai si mai multe incercari comparativ cu anul Mistretului. Esti mai ocupat(a) decat de obicei, dar nu si neaparat mai eficient(a), din cauza unor probleme cu oamenii. Ai parte de mai multe neintelegeri, tradari, deceptii si dispute anul acesta. Prin urmare, e important sa-ti aperi spatele. Nu participa la barfe si evita conflictele directe cu ceilalti. Anul acesta vrei mai mult spatiu personal. Esti interesat(a) de religie, filosofie, metafizica si alte teme similare. E un an bun pentru cei care studiaza.

Cei cu autoritate iti ofera mai multe ocazii de a-ti arata punctele forte. Ai mai multe sanse de promovare sau ti se ofera mai multe responsabilitati. Daca lucrezi in domeniul afacerilor, vei dori sa le extinzi. Esti ocupat(a) in acest an. Politicile de birou severe vor fi o adevarata provocare pentru tine. Evita conflictele cu ceilalti. Fii diplomat(a). Nu te increde total in nimeni.

Desi ai noroc la bani anul acesta, exista riscul de a-i pierde in probleme legale. Daca investesti, intereseaza-te cu atentie inainte, apoi semneaza contracte. Chiar daca va cere mai mult timp si efort, va merita.

Cei casatoriti sau cu pereche isi doresc mai mult spatiu personal anul acesta. Cei singuri au sanse reduse de a intalni pe cineva special. Rezista.

Esti cam letargic(a) si ai putea avea probleme gastrice. Nu te poti concentra bine si nici nu esti atent(a). Uiti mai usor. Incearca sa te odihnesti suficient si sa fii optimist(a). Cele mai multe probleme de sanatate care apar sunt din cauza stresului si a oamenilor din jur. Te pot demoraliza si face sa te indoiesti de tine. Inconjoara-te de oameni optimisti si de un mediu stimulant.

Problemele cu oamenii sunt serioase. Incearca sa fii modest(a), diplomat(a) si cu tact. Evita sa intri in conflict direct cu ei. Vor exista destule deceptii, neintelegeri si tradari. In timp ce altii incearca sa te irite, mai ales in plan profesional, nu uita ca trebuie sa te concentrezi pe scopurile tale si sa nu ii lasi pe ceilalti sa te afecteze si sa te jigneasca atat de usor.

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *