Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Cocos

Anul acesta esti deosebit de popular(a) si socializezi foarte mult. Toata lumea vrea sa-ti fie prieten. Toata lumea vrea sa ia parte la proiectele tale. Toata lumea vrea sa aiba, intr-un fel sau altul, legatura cu tine. E un moment minunat pentru a stabili legaturi, pentru a intalni oameni noi si pentru a lucra in echipa. Daca lucrezi in vanzari sau afaceri, e momentul perfect pentru a-ti largi baza de clienti sau de contacte. Exista o primejdie care ti-ar putea afecta norocul, asa ca ramai mereu in garda. Fereste-te cat de mult poti sa exagerezi cu bautura, fumatul sau pariurile. Nu te implica intr-o situatie care-ti ofera o placere de moment care te va face sa regreti o viata intreaga. Anul acesta exista multe barfe in jurul tau – nu participa la ele. Fii mereu responsabil(a) pentru actiunile si cuvintele tale. Nu-ti forta norocul si nu fa nimic ilegal. Nu implica in viata ta oameni langa care nu ai vrea sa fii.

E un an bun in ce priveste cariera. Toata lumea te place, de la colegi la clienti. Se creeaza si se consolideaza legaturi, se munceste in echipa si se mareste numarul de cunostinte. In general esti foarte popular(a) si adesea colegii se vor oferi sa lucreze in locul tau. Ai parte si de mai multa distractie anul acesta. E important sa nu o lasi sa ti se urce la cap. Nu-ti uita profesionalismul si foloseste-ti popularitatea intr-un mod constructiv. Sanse mari sa existe zvonuri la birou despre tine. Nu te lasa tentat(a) de „propuneri indecente”.

 

 

Stai bine cu banii anul acesta. Sanse mari sa-ti creasca economiile. Exista insa si posibilitatea sa nu-ti functioneze planurile. Ai si tendinta de a cheltui prea mult pe distractii si in cadrul iesirilor in societate. Nu te implica in activitati ilegale sau cu oameni alaturi de care nu ar trebui sa fii, altfel vei cheltui sume imense pentru a scapa de probleme.

Cei care au relatii stabile sunt tentati (ei sau perechile lor) sa aiba si legaturi exterioare sau ca relatia lor sa fie barfita sau ranita de zvonuri. E important sa fii loial(a), cinstit(a) si sa comunici cat mai clar cu celalalt. Daca apar neintelegeri, incearca sa detensionezi cat mai repede atmosfera. Nu te gandi niciodata ca nu-ti poti pierde perechea. Cei singuri se simt bine iesind si au sanse sa intalneasca oameni interesanti, printre care acea persoana speciala la care viseaza.

Nu exagera cu bautura, cu prea multa mancare si cu statul treaz(a) pana tarziu. Evita cu orice pret sa bei cand trebuie sa conduci. Nu uita ca un stil de viata sanatos iti va mentine popularitatea si norocul. Daca ai acasa persoane mai in varsta, ocupa-te cat mai mult de ei si de sanatatea lor.

Oamenii din jur vor barfi si vor raspandi zvonuri despre tine, pentru ca esti cel mai interesant subiect. Faima isi are pretul ei. Pastreaza-ti imaginea buna si supravegheaza-te indeaproape. Chiar daca tu nu o faci, multe persoane curioase se vor interesa de treburile tale.

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *