Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Capra

E un an fantastic pentru cei nascuti in anul Caprei. E momentul ideal pentru a-ti implementa planurile si a culege roadele muncii depuse. Primesti si sustinere din partea persoanelor care conteaza, cu foarte mare usurinta. Desi ai mare noroc anul acesta, nu uita sa fii modest(a) si sa ai planuri de rezerva, pentru ca pot aparea si crize subite. Nu lasa aroganta sa-ti stea in cale. Semne de probleme legale. Asa ca evita ilegalitatile. Desi te poti descurca bine cu ce apare anul acesta, nu iti forta norocul. Fii prudent(a).

Ai noroc in cariera. E un moment ideal de a straluci la serviciu. Primesti sprijin din partea celor cu autoritate. Daca lucrezi in domeniul afacerilor, ai sustinerea clientilor si succes in afaceri. Nu uita de planurile de rezerva si fii putin conservator(oare). Incidente subite ar putea cauza probleme. Nu ai vrea sa fii prins(a) pe picior gresit.

E un an bun in plan financiar. Daca investesti, alege ceva ce va creste gradual. Daca lucrezi in afaceri, dezvolta-te treptat. Nu te grabi.

Mai multe certuri si dispute intre cei care au deja perechi, pentru ca exista mai multa frustrare din cauza stresului. Ai mai multa rabdare si comunica. E mai dificil ca in anii trecuti pentru cei singuri sa isi gaseasca perechea potrivita. Sunt mult mai ingrijorati din cauza altor aspecte ale vietii lor.

Atentie la bolile care apar brusc, precum infarctul. Esti mai predispus(a) la accidente ca de obicei. Nu te implica in activitati riscante. Anul acesta este important sa urmezi cu atentie regulile de circulatie. Odihneste-te suficient.

Unii oameni sunt gelosi pe succesul tau si vor sa-ti faca viata grea. Fii constient(a) de asta si ramai modest(a) si politicos(oasa).

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *