Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Caine

Vesti bune si vesti rele pentru cei nascuti in anul Cainelui. Vestea proasta este ca anul acesta este instabil. Planurile tale ar putea parea perfecte si totusi sa nu mearga. Esti cam predispus(a) la accidente anul acesta, tinzi sa te ranesti si sa te tai. Vestea buna este ca poti scapa repede de probleme. Cu alte cuvinte, indiferent care e criza, incercarea sau obstacolul ce apare anul asta, va iesi bine pana la urma. Singurul lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti este sa-ti pastrezi calmul cand apar probleme. Solutia va veni cand te astepti mai putin.

E un an mediu in plan profesional. Singura ta grija este sa ai mereu planuri de rezerva pentru orice faci. Motivul este ca incercarile vor aparea brusc si cand te astepti mai putin. Desi problemele se vor rezolva, pastreaza-ti luciditatea pe parcursul lor, pentru a nu le agrava.

 

 

Un an instabil in privinta banilor. Uneori castigi mult, dar iti dai seama ca si cheltuiesti mai mult decat ar trebui. E important sa-ti urmaresti aceste cheltuieli mai indeaproape. Daca ai pereche sau esti casatorit(a), relatia ta este stabila. Daca esti singur(a), exista sanse sa intalnesti pe cineva, mai ales in prima parte a anului. Daca exista candidati(te) potriviti(e), gandeste-te foarte serios daca vrei sa accepti vreunul(a). Nu te gandi insa mult prea mult, pentru ca ocaziile nu asteapta pe nimeni.

Esti predispus(a) la accidente anul acesta. Tinzi sa te zgarii, sa te tai si sa sangerezi. Posibil sa faci si o operatie. Atentie cat mai mare la siguranta, mai ales daca manevrezi obiecte ascutite sau masinarii grele. Daca ai persoane in varsta acasa, fii foarte atent(a) la sanatatea lor.

In privinta oamenilor, nu prea ai de ce sa-ti faci multe griji.

Articole similare:

Horoscop Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc Caine

Horoscop Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc Tigru

Horoscop Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc Iepure

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *