Compatibilitate Scorpion cu Capricorn

Horoscop Compatibilitate Scorpion – Capricorn

Scorpion-Capricorn= Defectele scorpionului posesivitatea si gelozia sunt calitati considerate de capricorn care este nesigur pe el si introvertit.

Defectele scorpionului il fac pe capricorn ca iubirea exista si in acelasi timp si in siguranta.

Capricornul este un nativ muncitor pasionat de cariera si in acelasi timp sa se vada undeva in varful scarii sociale.

Pe de alta parterealizmul sau te face sate simti sigur pe tine, pamantul este singurul care poate opri apa(emotiile).

Capricornul merge mult pe ocolite si ajunge destul de greu la o relatie serioasa, dar este foarte fidel o data ce s-a implicat afectiv.

Faptul ca este „cu picioarele pe pamant”, iti da siguranta de maine, este unnativ stabil caruia nu-i fug ochii dupa altul.

Aici farmecul scorpionului il poate face pevarsator sa se mai relaxeze, iar acel domeniu este munca capricornului.

Capricornul este nativul mai serios decat scorpionul careeste ciudat, adesea autoironic, capricornul intelege foarte bine umorul si odata iti va intoarce replicile sau poantele sarcastice cand nici nu te astepti.

Amandoi au talent pentru negocieri si pentru aceasta o sa va ajutati unul pe altul. In relatia de prietenie totul merge bine(scorpionul are imaginatiesi pasiune), pe cand capricornul este(talentat in mangaieri delicate si gratie).

Totusi nu uita ca capricornul este o persoana incapatanata si nu insista cand i se nazareste vreo idee, dar talentul de negociator te salveaza din orice situatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *