Sampoane pentru par vopsit de dama

Sampoane pentru par vopsit de dama

Parul vopsit poate avea un aspect sanatos si o culoare vibranta care sa reziste timp indelungat. Pentu asta ai nevoie de ingrijiri speciale si de sampoane adecvate fiecarui tip de par. Pentru a evita uscarea parului trebuie sa folosesti sampoane care hidrateaza firele si mentin culoarea intensa

Samponul si balsamul pentru par vopsit trebuie folosite la fiecare spalare. Parul tau are acum mai mult ca oricand nevoie de balsam pentru asi recapata stralucirea. Aplica balsamul pe toata lungimea parului incepand cu varfurile si lasl sa actioneze timp de 3-5 min.

Nivea Hair Care Brilliant Colour protejeaza intensitatea si stralucirea culorii parului , hraneste si fortifica firele de par pina la varfuri , oferindu-le ingrijirea de care au nevoie.

Londa Color Radiance; Aceasta gama de sapmoane de la Londa Profesional protejeaza impotriva estomparii nuantei elimina rezidurile chimice si sigileaza culoarea in interiorul firului de par. Protejeaza si hidrateaza imediat parul vopsit cu formula exclusiv profesionala.

Clear Sampon: Samponul antimatreata pentru refacerea parului degradat si vopsit. Clear ofera ingrijire intensiva pentru par degradat vopsit si un scalp uscat. Formula zinc mineral complex actioneaza la sufrafata pt combaterea matretii lasand scalpul si parul fara matreata in timp ce vitaminele si lipidele complexului stimulator vitaminele ABE ajuta hranirea din interior.

Head and Shoulders Lasting Colour, acest sampot antimatreata Lasting color cu esenta de floarea soarelui mentine culoarea parului intensa si vie. Formula cu ph-ul echilibrat este delicata cu parul si potrivit pt orice tip de par.

L’oreal Vitamino Color, este un sampon profesional L’OREAL VITAMINO COLOR , ingrijeste , curata delicat si in acelasi timp protejeaza culoarea parului vopsit.

L’oreal Vitamino Color, shampooing vitamino color l oreal, vitamino color da l oreal, professionnel

Plantur 39 Caffeine, este un sampon energizant cu cofeina care fixeaza culoarea de asemenea acest sampon combate simtomele specifice menopauzei.

Wella Lifetex: protejeaza culoarea parului si ii da stralucire. Compexul nutritiv pe baza de vitamine E si ulei de caisa ingrijeste fibra firului de par protejeaza si hraneste intens parul colorat sau sufitele curatind-ul delicat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *