Parfumuri de Calitate: Ce parfumuri preferati?

Care parfumuri de calitate va place voua?

Ce ziceti de; Imperial Majesty, Clive Christian (500ml),No.1, Clive Christian (30 ml), Poivre, Caron,No. 5, Chanel,Les Larmes Sacrees de Thebes, Baccarat.

“Parfumul este ca dragostea”, spunea demult Estee Lauder. “Niciodata nu te poti satura”. Si, intr-adevar putem spune ca avea motive sa cunoasca psihologia neconventionala a parfumurilor. Primul ei parfum, Youth-Dew, s-a vandut in SUA imediat cu lichidare de stoc in 1953.

Ce este parfumul? Unii ar spune ca este un amestec lichid de uleiuri sau compusi aromatici, de fixativi si de solventi folosit pentru a oferi un miros placut. In lumea modei parfumul este indispensabil, capata personalitate si da farmec unei creatii. Parfumul, asa cum spunea Coco Chanel trebuie purtat acolo unde vrei sa fii sarutata.

In ceea ce priveste tendintele in parfumeria masculina, in acest an vom vedea si, implicit mirosi, note de coriandru, salvie, cardamom sau guava, dar si note florale, pe care, in mod normal nu le-am asocia parfumurilor masculine. François Demachy, creatorul de parfumuri de la Dior, a ales sa modeleze compozitia parfumului Dior Homme Sport, introducand irisul toscan. Deja un element distinctiv al parfumului Dior Homme, Irisul are o prezenta eleganta. Una dintre tendintele in ceea ce priveste crearea parfumurilor pentru barbati este asocierea notelor lemnoase ca ambra, mosc sau lemn de santal (ingrediente obisnuite in compozitia parfumurilor masculine) cu buchete florale puternice, de flori de portocal, trandafiri sau crini. Barbatii nu mai vor parfumuri cu supradoze de citrice sau note acvatice, si incep sa le prefere pe cele mai sofisticate, condimentate cu ingrediente rare si buchete florale surprinzatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *