HOROSCOP ZODIA RAC: Planete, culori, calitati si nu in ultimul rand zona erogena

HOROSCOP ZODIA RAC: Planete, culori, calitati si nu in ultimul rand zona erogena

Zodia Rac 22 iunie – 22 iulie Horoscop 2021

Caracteristica generala a zodiei Rac: semn negativ, feminin

Element definitoriu pentru zodia Rac: Apa

Calitate definitorie pentru zodia Rac: semn Cardinal (activitate)

Planetele si zodia Rac

Planeta guvernatoare: Luna

Planeta carierei profesionale: Marte

Planeta dragostei: Saturn

Planeta câstigurilor financiare: Soarele

Planeta distractiei, a creativitatii si speculatiilor: Pluton

Planeta sanatatii si a muncii: Jupiter

Planeta casei si a familiei: Venus

Planeta spiritualitatii: Mecur

Culorile zodiei Rac: albastru, argintiu

Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Rac: piatra de luna, perla

Metale caracteristice pentru zodia Rac: argint

Ziua cea mai favorabila pentru zodia Rac: luni

Principalele calitati ale zodiei Rac: sensibilitate, nevoia de a ocroti, tenacitate

Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Rac: o viata de familie armonioasa

Defecte ale nativului din zodia Rac: sensibilitate excesiva, pesimism

Horoscop pentru luna iulie 2021

Esti energic si hotarat sa te afirmi. Te concentrezi pe proiectele de la serviciu si te straduiesti ca totul sa iti iasa cat mai bine. Nu ar strica putina relaxare. Fa o plimbare cu prietenii sau bucura-te de o seara de dans. Ar trebui sa reflectezi putin la situatia ta financiara si sa stabilesti ce cheltuieli trebuie sa faci luna asta.Spre sfarsitul lunii vei simti o presiune din partea superiorilor de a te achita de obligatii.

 

Barbatul Rac

Racul este un barbat sensibil, romantic si protectiv. El poate fi misterios si capricios in acelasi timp. Ca sa ii castigi dragostea trebuie sa iti insusesti un comportament dragut, copilaros. Iubeste concertele si cinele in doi. Apreciaza inteligenta si isi doreste sa fie ajutat. Daca esti fericita va fi si el fericit, insa daca esti moroconoasa nu va reusi sa te scoata din starea aceasta, ba din contra, se va deprima si el. Respecta-i optiunile si ierarhiile, exista lucruri la care tine mai mult. Fii diplomata daca vrei sa il domini si nu ii vei crea frustrari. Sfat: Nu il contrazice, se supara foarte usor.

Femeia Rac

Femeia Rac este una dintre cele mai rafinate reprezentante ale sexului frumos, este visatoare si senzuala. Prefera sa fie angajata in acte de caritate mai degraba decat in viata mondena. Uraste vulgaritatea si iubeste copiii. Femeia Rac este capricioasa si greu de sedus. Adora sa fie acoperita cu flori, daruri si multa atentie. Fii rabdator si intelegator. Chiar daca te vrea dominant, acest lcuru nu inseamna ca are nevoie de cineva care sa ii dicteze. Poate trece foarte usor de la ras la plans, incearca sa nu ii dai motive de nesiguranta. Sfat: Dezmiard-o si pur si simplu va toarce!

 

Zone erogene RAC

Unul dintre cele mai eficiente, atât pentru barbati, cât si pentru femeile native din Rac îl constituie sarutul prelung, folosirea din plin a limbii si dintilor. Se stie ca, prin folosirea sarutului, Racii de ambele sexe pot determina orgasmul. Zona cea mai sensibila a corpului o reprezinta pieptul, atât femeile cât si barbatii reactionând la stimularea orala sau manuala a sfârcurilor. Le place miscarea de „rasucire”, în care sfârcul este tinut între degetul mare si cel aratator, fiind rasucit ca un ceas. Mângâierea tandra a sânilor aduce un surplus de placere.

O figura pentru femeile care fac dragoste cu un barbat-Rac : plimbati-va usor mâna pe pieptul lui, abia atingând pielea. Prelungind mângâierea, puteti conta pe un succes sigur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *