HOROSCOP SAGETATOR PE DECADE

HOROSCOP SAGETATOR PE DECADE

Decade: Prima tine de la 22 Noiembrie – 2 Decembrie = Cea mai puternica influienta asupra acestor nativi a fost in momentul nasterii planetei Mercur. Sagetatorii sunt: pasionali; curajosi; nu se lasa influientati de altii; au un caracter puternic si apreciaza independenta. Deseori practica vanatoarea si adora sa faca sport, ani importanti: 36, 40.

A doua decada tine de la 3 Decembrie – 12 Decembrie = Cei nascuti in aceasta perioada de decada au o gandire creativa dezvoltata, adora: calatoriile si aventurile; sunt nestatornici si schimbatori, ani importanti: 15, 30, 40, 45, 60. Luna este cea care influienteaza nasterea asupra acestor nativi.

A treia decada si ultima tine din 13 Decembrie – 21 Decembrie = Cea mai puternica influienta a segetatorilor este planeta Saturn. Sagetatorii nascuti in ultima decada sunt: perseverenti, incapatanati, sensibili si sentimentali, iubesc: confortul si frumusetea. De asemeneale place sa manance mult, preferand o atmosfera: linistita si relaxanta, ani importanti: 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75.

-Numere norocoase la loto: 8, 13, 18, dar si combinatiile acestora: 81318

-Numerele norocoase ale acestei zodii: 4 si toate numerele multiplu lui 3

-Ziua norocoasa a sagetatorului este: Joi

-Zi nefavorabila zodiei este: Miercuri

-Culori caracteristice zodiei sunt: purpuriu; albastru inchis; violet; bleumarin

-Locuri prielnice zodiei sagetator sunt: castele; campii; alte tari dar si biserica.

Sagetatorul este zodie de foc, masculina, guvernata de planeta Jupiter ce le ofera calitati precum: corectitudine; moralitate; onestitate; generozitate si nu in ultimulrand onoare. Are un interes foarte mare pentru limbi straine si tot odata de culturi straine, pe care le aprofundeaza cu mare usurinta, pot face studii precum: post-universitare; master sau doctorat. Nativii din aceasta zodie sunt inzestrati cu un spirit de observare foarte dezvoltat, cautand mereu cunostinte noi de a-si largi orizonturile. Pentru-ca sunt foarte receptivi la tot ce este nou, ei pot ajunge foarte sus cu mare usurintasi vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a le realiza. Nu au rabdare cu detaliile, convinsi ca pana la urma totul va iesi bine in favoarea lor. Lucrul care ii deranjeaza pe acesti nativi este „nerecunoasterea”, meritelor lor de catre altii, nu conteaza la ce nivel este nu suporta ca altul sa fie vazut mai bine decat el, ceea ce cateodata poate deveni rautacios, la locul de munca este aclamat, pe cand acasa primeste reprosuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *