Horoscop Sagetator Dragoste

Horoscop Sagetator Dragoste 

Dragoste: Nativului sagetator ii plac relatiile sentimentale: sincere, deschise, legale si loiale, dar in acelasi timp accepta cu greu o relatie care deja este angajata in alta relatie.

Acesta isi exprima cu prudenta sentimentele dar nu prea distantate, aceasta raceala nu indica nicio lipsa de afectiune sau dezinteres de partenera, este foarte rafinat si generos.

Ideea casatoriei este un pic cam nesigura deoarece ii e teama sa nu-i fie dupa aceea limitata libertatea, sufletul avandu-l ca un copil, ceea ce inseamna ca raspunderea in doi nu-l atrage prea mult.

Nativii din aceasta zodie nu-si pierde vremea cu persoane inferioare lui, jumatatea pentru el trebuie sa si-o caute in domeniile: exploratori; mecanici; chirurgi; pompieri; politisti sau in teatru.

Nu-i place sa asculte problemele partenerului, desi este un bun sfatuitor si un prietencaruia i te poti confesa.

Tine cont foarte mult de parerile celorlalti despre el si de aceea se preocupa foarte mult de imaginea in societate.

Este cucerit in special de persoanele libertine si puternice ca caracter.

Doreste linga el sau ea un partener sau partenera tolerant cu care sa-si impartaseasca aventurile si libertatea.

In dragoste ii place ca totul sa fie mereu nou, deoarece se plictiseste de banalitatea si de lucrurile deja cunoscute.

Decorul pentru un sagetator este un: foc aprins in mijlocul naturii sau semineu; o plimbare cu trasura in natura; o vizita intr-un loc sacru(templu,manastire), sau chiar o rugaciune in doi in fata altarului, pentru sagetator aceste momente sunt de-a dreptul romantice si-i aprind interesul de dorinte in dragoste si amor.

Cei singuri sau singure vor avea incepand cu luna Iulie numeroase ocazii de a iesi din perioada singuratatii si sa nu amestece niciodata trecutul cu prezentul si sa nu faca comparatii gresite si sa accepte o schimbare a sentimentelor pentru cineva in a doua jumatate a anului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *