Horoscop Sagetator Bani

Horoscop Sagetator Bani 

Bani= Sagetatorii sunt considerati norocosi si in acelasi timp se pricep sa faca bani, dar ii si cheltuie la fel de bine precum ii face.

Le plac banii deoarece cu acestia se distreaza de minune, dar le ofera si libertatea de miscare.

Nu le place sa intocmeasca hartii, acte si de aceea se plictiseste repede si-i recomandam un contabil, deoarece gandul ii este la un nou proiect si ni poate tine contabilitatea afacerii.

In cariera se descurca foarte bine in: publicitate, consiliere, divertisment, invatamant, lucreaza foarte bine cu omul, dar si cu notiunile abstracte pe care stiu cum sa le expuna dar sa le si explice in acelasi timp celorlalti.

Vor sa fie primii, sa reactioneze primii, sa ajunga primii si de aceea energia lor este canalizata spre exterior, spre inaltimi, ca sageata lasata de arc.

Pluto ramane in casa banilor pe tot parcursul anului, asa ca este posibil totusi sa ai probleme financiare.

Anul nu incepe bine deoarece Venus in retrograd in casa banilor pana pe 31 Ianuarie,este posibil sa te confrunti cu o cheltuiala pe carenu ti-ai fi dorito.

Marte se afla in casa banilor abia in data de 26 Octombrie pana pe 4 Decembrie, astfel te vei simti motivata sa-ti maresti veniturile, fie ca-ti alegi sa faci un job part-time sau vei vinde ceva ce nu-ti mai trebuie.

Cu cat ai mai multi bani, cu atat unele persoane din jurul tau roiesc si te vor lasa fara bani, sfatul nostru este sa nu te lasi prinsa in capcana si incearca sa-i indepartezi pe falsi prieteni.

Aspectele sunt bune pentru-ca se formeaza o piramida pe semne de apa in prima jumatate a anului, zodii ce va atrag noroc si protectie in general.

Lucrurile bune care vin in viata voastra(belsug, prosperitate), acestea nu se datoreaza efortului vostru, ingeniozitatii voastre, ci mai degraba mediului in care va aflati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *