HOROSCOP RAC 2021: Dragoste, bani, sanatate si numere norocoase

Rac 2021 Horoscop.2021 un an bun si echilibrat

Horoscop Rac Dragoste 2021:

Racul in dragoste = Saturn ramane in Casa Dragostei pana pe 23 Decembrie, ceea ce va determina sa te axezi foarte mult pe iubire, nu-ti place sa te aventurezi intr-o relatie cu oricine, ci cauti pe cineva care sa fie cu adevarat implicat. Daca esti intr-o relatie vei lua lucrurile mai in serios, fie ca ceri mai mult din partea partenerului, sau iti v-a cere tie mai mult. Pluto ramane si el pentru tot anul si vei continua sa te schimbi de-a lungul relatiilor si sa fii atras de oamenii care reprezinta o provocare. Vei incepe anul cu Venus parasind Casa Dragostei si este posibil sa fii mai putin intelegator cu cei apropiati, sa ai mici neintelegeri si cu partenerul sau partenera si sa-ti dai seama ca si-a pierdut din romantizm. Daca esti singur sau singura, s-ar putea sa asisti la intoarcerea unei persoane cu care ai avut o relatie in trecut. Mercur paraseste zona pasiunii si a intimitatii adica (12-28 februarie) adica sa-ti dai seama ca nu comunici cu ceilalti cat ar trebui, de asemenea s-ar putea ca in viata ta sa apara un fost iubit. Acesta paraseste Casa Dragostei si in perioada 4-10 Octombrie, vor fi certuri si neintelegeri cu partenerul sau partenera, acesta guverneaza in Casa Dragostei in perioada 25 Iulie – 13 Septembrie unde ai parte numai de dragoste, vei avea parte de succesuri si coborasuri in dragoste pe tot parcursul anului.

Horoscop Rac Bani 2021:

 

Racul bani = poate esti cel mai privilegiat din zodiac, ai asteptat, ai muncit ani de zile ai avut senzatia ca duci in spate pietre de moara sau ca te lupticu mori de vant, dar iata ca acum rasare soarele si pe strada ta. Nu din prima zi, nici din prima luna, ci mai concret din a doua jumatate a anului. Asta nu inseamna ca trebuie sa te resemnezi sau sa nu actionezi, pentru-ca aceasta este perioada ingrijirii plantelor, cresterii ambientului necesar in care sa creasca si sa rodeasca semintele pe care le-ai plantat mai inainte. Sau imagineaza-ti ca esti la conducerea unei corabii si ai de ales o destinatie, in prima jumatate a anului asta faci: iti alegi oamenii; iti setezi coordonatele si creiezi intinerariul cu multa precizie, apoi doar il conduci la destinatie, iar urmatorul pas este sa te bucuri de ceea ce ai descoperit si tot ceea ce-ti ofera. Totusi Saturn vegheaza in casa speculatiilor financiare si este bine sa eviti tranzactiile fara acoperire, jocurile de noroc si tot ceea ce este superficial, fragil sau fara acoperire legala. In toamna este vremea recoltei pentru tine, e vremea oportunitatilor si creativitatii, a iesirii la rampa.

Horoscop Rac Sanatate 2021:

Racul sanatate = nu sunt marcaje deosebite in privinta sanatatii. Totusi Jupiter in Rac pana pe 16 Iulie poate predispune la excese, crestere in greutate cu consecintele aferente. De aceea e important ca in acest an sa renunti la unele obiceiuri nesanatoase, si sa fii atent la programul de odihna precum si la alimentatie. Mai ales ca este un an provocator, cu multe emotii, multa munca, uneori suprasolicitare fizica si psihica, asa ca este recomandat sa ai in corpul tau un aliat.

Horoscop Rac Numere norocoase 2021:

Aceaste numere norocoase in functie de zodie sunt in general dictate de perioada anului in care este nascut un om.Portivit cercetarilor realizate de astrologi zodiile reprezinta o serie de numere care le dicteaza calea in viata si care se dovedesc ca ar fi cu noroc.

Exemplu numere norocoase rac 2021:

Te-ai nascut in anul 1988 vei face adunarea, 1+9+8+8=26 (26 numarul tau norocos s-au 2+6=8)

Daca te-ai nascut pe 8  ale lunii iulie, 8×8=64 (64 numarul tau norocos s-au 6+4=10)

Horoscop Rac Cariera 2021:

In cariera vei experimenta un urcus culminant pe intreg anul. Uranus ramane in casa Norocului unde vei avea parte de schimbari rapide in cariera, dorind sa incerci lucruri noi si sa fii atras de munca pe care o practici. Jupiter va guverna Casa Banilor in perioada 16 Iulie, ceea ce va aduce un moment favorabil de crestere a finantelor si mai multe oportunitati de a mai face bani. Marte este in Casa Carierei intre 13- 26 Octombrie unde vei avea mai multa energie pentru munca, si un bun moment de a cauta un loc de munca nou prielnic. Saturn guverneaza Casa Carierei in 23 Decembrie cand vei lua mai in serios munca.

HOROSCOP RAC IN FUNCTIE DE DECADA

Horoscop in functie de zodia in care te-ai nascut: Zodia Rac

Racul; Cei dragi te plac asa cum esti, deci nu ai niciun motiv sa pretinzi ca esti altcineva, doar pentru a impresiona niste persoane pe care abia le-ai cunoscut. Fii deschis cu cei abia intrati in viata ta pentru-ca la un momendat vei fi nevoit sa le arati adevarata ta fata si cu siguranta isi vor pierde increderea in tine. Lucrurile se tin scai de tine, nu esti in stare sa renunti nici la cele mai marunte lucruri si din aceasta cauza in camera ta este plin de lucruri goale; capace; piese stricate si nasturi. Nici la oamenii pe care ii cunosti nu puteti renunta cu usurinta, dar nici de trecut nu iti vine sa te desparti si din acest motiv vei purta cu tine adesea un aparat de fotografiat.

Zodia Rac apartine elementului apa si are calitatea de cardinal. Natura Racului este emotionala, imaginativa, sociabila si precauta, este un semn guvernat de Luna.

Calitatile zodiei Rac: Racul este o zodie saritoare, plina de compasiune si in majoritatea cazurilor generoasa. Sunt intuitivi si de cele mai multe ori se pun in postura persoanei de langa ei si incearca sa o ajute pe aceasta sa se simta mai bine. Nu este agresiv, dar ii este frica de respingere, din aceasta cauza isi ia masuri de precautii inainte de a cere ceva. Este tenace si va apara cu toate fortele ceea ce pretuieste, iar cel mai important pentru tine este securitatea atat pentru tine cat si familie.

Zodia Rac in functie de decada:

Prima este intre 21 Iunie- 1 Iulie, acestia au natura senzuala si afectiva deosebit de pronuntata. Nativii fie ei baieti sau fete au tendinta de infidelitate si nestatornicie, femeia are deseori accese de nervozitate si este posesiva in relatia sentimentala, barbatul este caracterizat de nehotarare si lipsa de concentrare.

A doua decada 2 iulie- 11 iulie racii sunt mai introvertiti dintre raci. Femeia Rac va reusi in afaceri, fiind deosebit de concentrata asupra scopului pe care il urmareste, iar barbatul este intuziast si foarte muncitor.

A treia decada si ultima 12 Iulie- 22 Iulie sunt cei mai capriciosi Raci, sunt extrem de exigenti si ambitiosi. Din pacate cat fetele si baietii Rac pot fi impulsivi; agresivi sau irascibili. Ratiunea nu este musai un punct forte al Racilor nascuti in ultima decada.

Aspectul de Luna Noua se formeaza la data de 27 iunie ora 11:09 ora Romaniei, pe gradul 5:37 in cea de Rac si reprezinta momentul intalnirii celor 2 energii: Soare- Luna aducand cele 2 energii contrare in echilibru perfect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *