HOROSCOP LEU 2021: Dragoste, bani, sanatate si numere norocoase

LEU 2021 Horoscop. 2021 un an bun si echilibrat.

Leul este un semn de putere natala, el indica nu doar curajul si increderea, cat mai ales abilitatea de a conduce creatia, puterea de a darui. Punctul cel mai slab al acestei zone din tema este teama de a pierde controlul. Caldura, protectia, increderea, egoizmul, vanitatea, dorinta de a fi remarcat, de a avea satisfactia succesului sunt doar cateva din trasaturile acestui segment. Leul aduce insa si tentatia de a demonstra puterea, ceea ce duce in mod inevitabil la tulburari de personalitate si afective, izolare, autodistrugere.

Horoscop Leu Dragoste 2021:

Zodia Leu Dragoste = Persoanele marcate de aceasta zodie vor da cu batul in balta. Leul va avea parte de atat de multi admiratori incat multitudinea de optiuni il va face sa-i scape din vedere exact ce e mai bun pentru el. Mai multa atentie la gesturile minore, caci ele vor fi facute de persoana predestinata.

Jupiter comunica in continuare cu zodia Rac, Casa Norocului in primele sapte luni ale anului, vei fi mereu deranjat de ceva si la orice problema te va scapa de probleme orice lucru nesemnificant. Leii sunt indemnati sa asculte vocea interiorului, sa comunice mai mult cu ei insusi. Vei avea putin noroc si dragoste, prietenie din partea celor pe care ii vei ajuta.

Horoscop Leu Bani 2021:

Zodia Leu Bani = S-ar spune ca in luna Ianuarie ai putea intampina  dificultati, in a-ti administra timpul, in a-ti asuma o activitate utila. Se poate sa fii judecat gresit de performanta profesionala care ti-a fost ceruta cu insistenta, sa ti se traseze multiple sarcini de munca cu grad sporit de dificultate, pe care le percepi probabil: drept carca; drept o povara greu de dus. In perioada 20. 04 – 20.05i in schimb s-ar putea vorbi despre libera colaborare cu o autoritate binevoitoare despre impartirea autoritatii sau puterii sociale in favoarea ta. Te poti remarca acum drept cineva capabil sa-si asume responsabilitati poti fi numit in fruntea unui proiect profesional, devenind capetenie responsabil de turma care ti-a fost data in grija. Noroc de bani in parcursul lunii Septembrie cand Venus parcurge semnul Fecioarei. Ai putea trai cu sentimentul unei reconfortante indestulari, a unui belsug de moment. Rasfatul nu este neaparat unul spectaculos, dar te scoate din nevoi si apare la momentul oportun. In noul an vei fi ca un magnet pentru bani. Ii vei atrage din toate directiile fara foarte mult efort. Ai grija totusi sa inveti sa ii gestionezi, caci norocul financiar nu va lovi mereu cu atat de multa usurinta.

Horoscop Leu Sanatate 2021:

Zodia Leu Sanatate = Acesta nu concepe sa fie lezat din punct de vedere al sanatatii. El este o victima chiar si cand o simpla viroza i-a invadat teritoriul. Are foarte mare grija de el, am putea spune ca este migalos cu sanatatea lui. In noul an nu va intampina probleme majore, insa se va plange foarte mult daca va suferi de o simpla raceala. Desi au tendinta sa se considere invincibili, pot ajunge anul acesta pe masa de operatii. Venus retrograd, Mercur, Soare si Marte in sectorul astral al sanatatii pot indica interventii: chirurgicale; nervozitate scapata de sub control; probleme de iubire care pot afecta serios sanatatea.

Horoscop Leu Numere norocoase 2021:

Zodia Leu Numere norocoase: Leul este guvernat de elementul foc, o zodie frumoasa, dornica de atentie si foarte atenta cu aspectul ei fizic si sanatate, o face sa se distinga printre zodii: 29; 1; 12; 98; 45.

Piatra pretioasa: rubin;

Metal: aur;

Meserii indicate: Administrator; director; sef; invatator; ambasator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *