Gene False Sephora

Gene False Sephora: Gene False Naturale, Rezistente, Recomandate de Make-up

Genele false schimba lookul atunci cand sunt bine alese si iti pun ochii in valoare intr-un mod in care simpla aplicare de mascara nu o poate face.

genele false sunt de 2 feluri: tip banda si individuale. Primele au un efect mai dramatic, in timp ce celelalte sunt potrivite pentru un aspect natural. Singurul dezavantaj al genelor individuale este acela ca la demachere se pot smulge si genele naturale.

La aceste gene nu conteaza marca sau pretul ci adezivul pe care il folosesti, deoarece la unele gene in pachet vine si adezivul dar nu asa de bun. Cel mai folosit, recomandat si apreciat de make-up artisti este: Duo False Las Adhesive care se gaseste la preturi accesibile in magazine precum Mac dar si la Sephora este in 2 variante incolor sau negru, la gramaj de 7 sau 14 grame.

Aplicare: Cu ajutorul unei pensete indeparteaza genele din suportul lor daca sunt tip banda asaza-le peste ale tale dinspre coltul interior al ochiului daca se potrivesc ca lungime, daca depasesc coltul exterior, taie cate o geana pana ajungi la dimensiunea ideala.

Aplicarea adezivului pe gene fie direct din tub fie cu ajutorul pensulei, lasi sa se usuce 30 secunde pana devine lipicios.

Pozitioneaza genele cat mai aproape de linia celor naturale fie cu o penseta fie cu mana, incepi cu coltul exterior, apasa putin pentru fixare, la fel si cu celalalt ochi, nu te ingrijora daca se vede adezivul, deoarece la uscare el devine transparent.

Aplica mascara si eyeliner pentru a corecta imperfectiunile.

Indepartarea genelor false.

Pune demachiant pe o discheta si aseazo deasupra genelor se vor dezlipi dupa cateva secunde.

Cureti genele de rimel si adeziv si le pui in cutia lor pana la folosirea urmatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *