Gene false Ardell Fashion #118

Gene false Ardell Fashion #118

E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumosi conturati de niste gene perfecte atrage privirea tuturor. Pentru asta orice femeie tanjeste dupa gene perfecte, iar cand natura nu ne-a ajutat, o putem face noi in liniste acasa cu unele recomandari despre gene false

Gene false Ardell Fashion 118

Genele false Ardell Fashion 118 sunt lucrate manual. Aceste minunate gene false sunt mai lungi la exterior pentru o privire spectaculoasa.

Firele sunt montate pe o banda transparenta, ceea ce le ofera un aspect natural, se recomanda a se purta la un machiaj de seara.

Pachetul contine:

O pereche Gene false Ardell Fashion 118

Dimensiuni interior 7 mm; mijloc 14 mm; exterior 15 mm

Aplicare: Puneti genele pe lungimea ploapei, daca ele sunt mai lungi decat linia ochiului, taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplicati un strat de adeziv pe toata lungimea genelor false, asteptati 60 secunde. Aplicati genele false la baza genelor naturale, mentineti presat cateva secunde pentru o lipire sigura.

Aceste gene nu vin insotite de adeziv, acesta trebuie achizitionat separat, va recomandam unele adezivuri: Duo; Andrea;Ardell Lash Grip.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *