Creme si geluri de bronzat de vara

Creme si geluri de bronzat de vara 

Un bronz frumos si uniform este visul oricarei femei. Cu toate ne dorim ca macar pe timpul verii sa afisam o piele fina , bronzata si sanatoasa. Dea lungul timpului au fost inventate mai multe procedee care promit sa ofere rezultate spectaculoase: Lotiuni auto bronzate , solarul sau bronzarea organica.

Bronzul natural; Actiunea prelungita a radiatiilor UW asupra pielii duce la deteriorarea ireversibila a fibrelor de colagen si elestina , dar si a celulelor pielii. Rezultatul este reprezentat de imbatrinirea prematura a pielii si de modificari de adn. Asadar pe cat este de minunata si relaxanta bronzarea naturala la soare pe atit este de periculoasa deoarece in urma acesteia ne putem alege cu grave arsuri solare, iar pe termen mai lung chiar cancer de piele. Pentru un ten bronzat , insa nuanta pielii tale este deschisa foloseste o lotiune cu factor de protectie mai mare SPF 40-50 in primele 2 zile iar in urmatoarele zile o protecte de 15-20, va recomantam lotiunile:

Spray Elmiplant Vitamin Action pentru piele inchisa la culoare iar pentru piele normala ambalajul verde.

Pachetul Family Protection de la Bioderma care contine Photoderm Kid Spf 50 plus Photoderm spry spf 20

Nivea Sun Protect & Bronze spf 20

Kit de plaje de la Eucerin Sun allergy protection , acesta contine gelul crema impotriva alergiilor solare spf 25 si gelul crema dupa plaje din aceasi gama.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *