Compatibilitate zodie LEU: Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii.

Compatibilitate zodie Leu cu celelalte semne zodiacale.

1.Compatibilitate zodie Leu – Taur = adesea leul este de-a dreptul indignat observand incapatanarea taurului, dar si acesta din urma gaseste ca dorinta leului de a domina este insuportabila. Desi se inteleg excelent pe planul dragostei, o legatura afectiva intre cei doi este tensionata si destul de imposibila. Intre ei este o competitie continua, fiind-ca taurul nu accepta sub nici o forma autoritarizmul si siguranta afisata de leu.

2.Compatibilitate zodie Leu – Capricorn = sunt foarte diferiti din punct de vedere temperamental: primul extrovertit, dinamic, iar cel de-al doilea sensibil, foarte precaut si rational. Totusi ar putea sa faca afaceri impreuna caci leul are nevoie sa fie temperat de cerebralul capricorn, acesta sa respecte o autoritate si o forta superioara.

3.Compatibilitate zodie Leu – Leul = Se inteleg destul de bine, dar numai daca fiecare in parte va deveni suficient de intelept pentru a-si da seama ca nu-si poate domina egalul. Colaborarea lor poate fi fructuoasa pe plan profesional, fiind-ca se complecteaza reciproc si isi respecta unul altuia slabiciunile. In scimb legatura lor sentimentala poate fi un dezastru, caci pe acest plan nu cunosc intelesul cuvantului: compromis.

4.Compatibilitate zodie Leu – Scorpion = Legatura lor este total nerecomandabila, desi ambii au o personalitate puternica iar compatibilitate in dragoste este perfecta. Si totusi tendinta scorpionilor de a improsca cu venin atunci cand este deranjata pentrul leul care nu stie ce este ranchiuna. Gelozia scorpionului este incompatibila cu dorinta si seva de libertate a leului, deci o relatie pe termen lung este exclusa.

5.Compatibilitate zodie Leu – Rac = Legatura imposibila, sunsibilitatea, pesimismul si lipsa de dinamism a racului sunt foarte enervante pentru impulsivul si extrovertitul leu. Totusi au in comun atasamentul fata de familie si dragostea pentru copii, ceea ce ar putea duce la realizarea unui compromis intr-o eventuala casnicie.

6.Compatibilitate zodie Leu – Fecioara = Exista riscul ca leul sa se plictiseasca imediat de criticizmul fecioarei, iar acesta sa nu admita superioritatea si autoritarismul leului. In aceste conditii colaborarea lor profesionala este ca si imposibila, dar pe plan afectiv lucrurile par sa mearga mai bine numai daca leul nu se enerveaza atunci cand constata ca fiecare este extrem de curios si de sensibila.

7.Compatibilitate zodie Leu – Gemeni = Dorinta de libertate a leului seamana izbititor cu libertatea afisata de semnul gemeni, insa nu-si vor incalca reciproc independenta. Se inteleg bine, caci vointa de fier a leului este dublata si gandirea pragmatica a gemenilor. Pe termen lung insa relatia lor se degradeaza din cauza superficialitatii nativului din gemeni, care nu va intelege adevarata personalitate a leului.

8.Compatibilitate zodie Leu – Balanta = Amandoi ar trebui sa faca mici concesii daca vor sa convetuiasca. Leul are nevoie de complimentele balantei, insa acesta tine ca orgoliul ei sa fie menajat chiar si de impulsivul si centricul leu. In rest colaborarea dintre ei este excelenta, pentru-ca au aceiasi volubilitate, o sensibilitate aparte si gusturi comune in materie de arta.

9.Compatibilitate zodie Leu – Berbec = Ambii sunt de foc, asa ca au o multime de puncte in comun. Legatura dintre ei este excelenta, atata vreme cat leul va admira agresivitatea si dinamismul berbecului, iar acesta va accepta pozitia de lider al primului. Afacerea inceputa de cei doi poate avea un succes de mari proportii, caci berbecul stie cum s-o inceapa, iar leul cum s-o finalizeze.

10.Compatibilitate zodie Leu – Varsator = In cadrul zodiacului, cele doua semne sunt complect antagonice. Leul isi foloseste toata energia pentru a-si mari popularitatea si autoritatea, iar varsatorul este preocupat mai ales de bunastarea prietenilor lui, cu care sa aiba aceleasi visuri si aspiratii. Mai mult decat atat leul il poate intimida pe fantezistul varsator, ceea ce se va repercuta in mod negativ asupra relatiei lor.

11.Compatibilitate zodie Leu – Segetator = Comunicarea dintre ei este perfecta. Se intampla foarte des ca un leu sa se indragosteasca la prima vedere de un sagetator, iar relatia lor sa fie mai mult decat o iubire de o noapte. Se inteleg excelent pentru-ca amandoi sunt: orgoliosi; entuziasti si ambitiosi si intre ei nu se pune problema unui conducator al cuplului.

12.Compatibilitate zodie Leul – Pesti = Sensibilitatea si susceptibilitatea nativului din pesti sunt lezate de impetuozitatea si agresivitatea leului. La inceputul relatiei lor, este posibil ca leul sa fie magulit de blandetea si dependenta celui de-al doilea, dar o va interpreta ca o slabiciune si o lipsa de personalitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *