SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA SEPTEMBRIE

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA SEPTEMBRIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Septembrie.

Personalitate – Iubitor de actiune, alcatuiti intotdeauna liste lungi cu ceea ce aveti de facut. Mintea dumneavoastra agera va ajuta sa gasiti scuze fata de cei care va cer prea mult timp si diplomatia va permite sa le formulati convingator. Prin continua sondare a aspectelor misterioase, prin efortul de a dezlega enigmele si de a gasi un raspuns intrebarilor in legatura cu misterele vietii, ati reusit ca acestea sa nu mai aiba secrete pentru dumneavoastra. Impetuos si exaltat, detestati asteptarea si trandaveala; de indata ce acestea apar, va grabiti sa va miscat, sa actionati. Sociabil, va plac discutiile interesante, intalnirile neprevazute si calatoriile ce ofera descoperirea lumii. Atragator si foarte charismatic, stabiliti si contacte cu multa usurinta.

Dragoste – Logic si echilibrat, va simtiti bine intr-o relatie de cuplu stabila si de lunga durata.

Bani/munca – Diplomat si motivat, aveti succes in activitatea profesionala, iar finantele dumneavoastra sunt in forma.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Septembrie.

Personalitate – Va simtiti pe deplin stapan pe emotiile si pe viata dumneavoastra in general si foarte rar se intampla sa va dezvaluiti gandurile; numai cineva foarte abil ar putea spune ce e in sufletul si in mintea dumneavoastra. Prietenii dumneavoastra trebuie sa se multumeasca cu ceea ce binevoiti sa le spuneti si, mai ales, ei nu trebuie sa puna intrebari despre viata dumneavoastra intima, daca vor sa-i mai socotiti prieteni. Sunteti gata sa faceti toate compromisurile, sa va luptati pentru a va apara ideile, sa faceti sacrificii personale, in rezumat, sa faceti eforturi mari pentru a va realiza obiectivele. Aceste reusite va motiveaza si va umplu de mandrie. V-ar placea sa fiti liber ca pasarea cerului, dar stiti ca sunt multi cei care se bizuie pe dumneavoastra, in special familia; traiti totusi intensa satisfactie a propriei valori.

Dragoste – Cu toate ca aveti o fire tandra, preferati un partener independent si autonom.

Bani/munca – Cautati inainte de toate o activitate stabila, care sa va asigure securitatea financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Septembrie.

Personalitate – Daruit cu numeroase talente, puteti alege sa le folositi pentru a face bine si a construi, sau pentru a face rau si a distruge. Alegerea dumneavoastra depinde probabil de grupul social catre care sunteti atras. Creativ si imaginativ, gasiti cu usurinta raspunsuri la intrebarile puse si solutii problemelor ce apar. Foarte sociabil, nu aveti nicio dificultate in a-i convinge pe oameni si a-i ralia cauzei dumneavoastra. Nu uitati ca suntem tratati asa cum noi ii tratam pe ceilalti; caldura unui suras atrage surasul, si, in acelasi mod, raceala si criticile ingheata elanurile si dorinta de a pastra bunele relatii. Va rog, folositi-va flacara pentru a va lumina drumul si nu pentru a arde tot ce intalniti in cale.

Dragoste – Ca si dumneavoastra, partenerul trebuie sa aiba incredere si sa fie dornic de libertate.

Bani/munca – Sunteti perseverent si incapatanat; ca urmare, lucrurile trebuie sa se petreaca dupa cum doriti, iar salariul este pe masura eforturilor dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Septembrie.

Personalitate – E de ajuns sa fi reusit cineva sa va capteze atentia si sa va trezeasca interesul, ca sunteti gata sa va lansati in actiune, sa traiti noi experiente, sa va integrati intr-un grup nou, pe scurtr, sa va lasati convins sa incercati orice. Distrat, uituc si putin naiv, este usor sa fiti influentat si sa fiti implicat in fel de fel de istorii: unele foarte amuzante si interesante, altele care va pun in incurcatura. Inteligent si in general cultivat, aveti rabdarea si generozitatea de a gasi timp sa va impartasiti celorlalti experientele si cunostintele, sa-i ascultati, sa-i incurajati si sa-i sfatuiti, cand va cer. Simtiti o atractie fireasca fata de tot ce reprezinta forta, energie si putere.

Dragoste – Generos si afectuos, va daruiti trup si suflet in relatia de cuplu.

Bani/munca – Va valorificati toate talentele pentru a va construi o buna situatie financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Septembrie.

Personalitate – Toti cei care va cunosc sunt unanimi in a spune ca, pentru anturajul dumneavoastra, sunteti o raza de soare. Jovial si entuziast, simpla dumneavoastra prezenta are puterea sa dea speranta, sa insufle curaj, sa insufleteasca actiunile si visele. Zambitor si disponbil, aveti intotdeauna de istorisit o poveste emotionanta cu sfarsit bun sau de spus o gluma buna. Lumea va asculta cu incantare, lasandu-se fermecata de spiritul pozitiv si de dragostea dumneavoastra de viata. Pentru ca doriti sa faceti placere tuturor, acceptati aproape intotdeauna de bunavoie ce vi se cere, ferindu-va totusi sa dati curs cererilor extravagante sau prea exigente. Cu toate ca sunteti sociabil, va place sa va retrageti uneori ca sa priviti un apus de soare sau sa va cufundati in natura.

Dragoste – Desi va plac intriga si seductia, va simtiti implinit intr-o viata stabila de cuplu.

Bani/munca – Eficient in analize si speculatii, puteti avea castiguri banesti interesante.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Septembrie.

Personalitate – Cu o buna reputatie si dotat cu un simt innascut al afacerilor, va este greu sa va delegati atributiile si sa incredintati administrarea afacerilor dumneavoastra altei persoane. Aveti un fler extraordinar pentru a descoperi chilipiruri sau investitii bune; uimitorul simt al oportunitatii cu care sunteti inzestrat va ajuta sa va aaflati in locul potrivit, la momentul potrivit. Nu va risipiti timpul, stiind ca este pretios si, mai ales, aducator de profituri. Intrucat va respectati intotdeauna promisiunile si aveti reguli de frumoasa conduita inflexibile, sunteti foarte apreciat, atat de partenerii dumneavoastra de afaceri, cat si de prieteni si familie. Fermecator, simplu si amabil, in putinul dumneavoastra timp liber va place sa practicati sporturi sau activitati recreative de grup, ocazii in care sunteti apreciat pentru calitatile sufletesti.

Dragoste – Partenerul dumneavoastra trebuie sa fie activ, dar si capabil sa va franeze cursa dezlantuita.

Bani/munca – Cu toate talentele pe care le aveti, puteti fi sigur de o situatie financiara superioara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Septembrie.

Personalitate – V-ati dori sa puteti incetini ritmul atat de rapid de evolutie al lumii, sa-i convingeti pe oameni sa fie mai putin materialisti, sa determinati o intoarcere la surse si la simplitate. Dar, fiind totusi atasat de bunurile pe care le detineti si ambitios, pentru ca doriti sa ajungeti pe pozitii inalte si sa va faceti un loc sub soare, pastrati pentru dumneavoastra visul de sobrietate si de pace universala. Devotat si talentat, va implicati deplin in toate activitatile, precum si in problemele carora le acordati o importanta speciala. Fidel familiei, va luati rolul si responsabilitatile foarte in serios. Nu va plac oamenii fatalisti si pesimisti; din punctul dumneavoastra de vedere, nimic nu este imposibil daca exista vointa si daca se fac eforturile necesare.

Dragoste – Daruiti mult partenerului si asteptati sa va raspunda in acelasi mod.

Bani/munca – Puternic si cu incredere in afaceri, va respectati cu greu propriul buget.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Septembrie.

Personalitate – Lasati lucrurile sa vina catre dumneavoastra, fara sa provocati sau sa bruscati pe cineva. Usor indecis, tineti desori seama de opinia sau pe deciziile altora, inainte de a le lua pe ale dumneavoastra. Lasati vantul, tendintele si majoritatea sa va conduca pasii si optiunile. Nu incercati sa stiti si sa intelegeti totul, dar asimilati repede materialul si datele utile actiunilor si initiativelor dumneavoastra. Pentru ca apreciati facilitatea, respingeti ceea ce vi se pare prea complex si nu va implicati in situatii ambigue si penibile. Preferati sa culegeti fructele cazute pe jos decat sa va urcati in pom. Nu trebuie sa luati prea in serios micile indispozitii ce va supara; cautati-le cauza mai curand in planul psihic, decat in cel fizic.

Dragoste – Preferati un partener asezat, pasiv chiar, rezervat fata de emotivitatea dumneavoastra.

Bani/munca – Responsabil si cinstit, sunteti totusi prea suspicios pentru a putea lucra in grup.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Septembrie.

Personalitate – Constient si integru, va prezentati asa cum sunteti, fara masca. Viziunea dumneavoastra foarte personala asupra vietii, ideile originale si uneori complet extravagante, precum si actiunile de multe ori excesive fac din dumneavoastra un personaj interesant si foarte colorat. Va place sa luati parte la conversatii filosofice in care faptele si fictiunea, opiniile si ideologia se amesteca; n-ati obosit sa refaceti lumea, in cuvinte cel putin. Iata, fara indoiala, motivul pentru care va place sa frecventati localurile zgomotoase de distractie, foarte aglomerate, in care doctrinele si convingerile sunt vehement contestate; acolo fiecare incearca sa-si faca auzita vocea, sa-i convinga pe ceilalti si sa aiba ultimul cuvant.

Dragoste – Va alegeti meticulos partenerii, dar nu reusiti intotdeauna sa va implicati total.

Bani/munca – Depuneti eforturi considerabile pentru a gasi calea spre un viitor mai bun.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Septembrie.

Personalitate – Iubiti viata in general si stiti sa-i apreciati atractiile si frumusetile. Va simtiti bine atat in calmul naturii, cat si in vacarmul unui centru comercial. Daca celor mai multi oameni le place sa posede bunuri, nimeni nu va intrece sub acest aspect. Aveti un talent innascut de a anticipa si folosi ocaziile favorabile, de a obtine castiguri si de a va folosi de norocul ce va insoteste uneori, in rezumat, va conduceti cu multa abilitate toate afacerile. Atragator si apropiat, legati rapid relatii de prietenie, pastrand multe dintre ele vreme indelungata. Simplu in obisnuinte si in tinuta vestimentara, va place sa plecati in cautarea aventurii, sa faceti descoperiri si sa intalniti persoane apartinand unor nationalitati si culturi diferite.

Dragoste – Sunteti direct, tandru si plin de fantezie; cu toate acestea, aventurile de o seara nu va intereseaza.

Bani/munca – Aveti cu adevarat un talent special pentruafaceri, dovedit si de situatia dumneavoastra financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Septembrie.

Personalitate – Pozitiv in gandire, vedeti soarele indaratul norilor si sunteti convins ca incercarile nu sunt decat etape pe drumul spre reusita. Creativ, imaginativ si optimist, indepartati din calea dumneavoastra persoanele mohorate, fataliste, care se vaicaresc si critica sau se considera eterne victime. Gasiti ragazul de a va bucura de viata, de a profita de clipele ei bune, de a-i aprecia atractiile si de a savura nenumaratele placeri simple cotidiene. Nu ca ati fi lenes, dar stiti ca timpul trece repede, ca viata este scurta si sunteti foarte hotarat sa va bucurati de toate darurile ei. Dupa parerea dumneavoastra, fericirea este unica libertate adevarata a omului. Prin urmare, va organizati orarul, faceti planuri si apreciati posibilitatile, intotdeauna in functie de aceasta optica.

Dragoste – Va simtiti in largul dumneavoastra intr-o relatie simpla, bazata pe libertate.

Bani/munca – Ordona, organizat si responsabil, va ocupati de afacerile dumneavoastra intr-un mod satisfacator.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Septembrie.

Personalitate – Va intrebati, pe drept cuvant, dupa ce tot alearga oamenii in aceasta lume confuza, stresata si materialista. Sunteti constient ca timpul trece repede si nu aveti chef sa-i asteptati nici pe ceilalti, nici himerele care nu apar niciodata. In loc sa stati cu bratele incrucisate in speranta ca fericirea va veni sa va caute, dumneavoastra lucrati ca sa ajungeti la un inalt standard de viata, sa va adunati in jur persoane de calitate si sa profitati de momentele de bucurie si de multumire ce va sunt oferite. Nu credeti ca succesul este o chestiune de noroc, ci mai curand rezultatul eforturilor depuse si al vointei de reusi. Aveti nevoie de pauze periodice intr-o atmosfera calma, pentru a va reface energia, a evalua situatia si a va reconsidera nevoile si obiectivele, dar mai ales pentru a va bucura de viata.

Dragoste – Adaptabil si imaginativ, in relatia de cuplu aveti nevoie de onestitate si de egalitate.

Bani/munca – Munciti cu scopul de a va asigura o buna securitate financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Septembrie.

Personalitate – V-ati nascut intr-o zi frumoasa, sub semnul unei stele favorabile. In cea mai mare parte a timpului, sunteti generos, sincer, increzator si dispus sa va exprimati emotiile. Dar, uneori, fara sa intelegeti dumneavoastra insiva de ce, deveniti vanitos si incapatanat. Constient de aceasta stare, reveniti repede la sentimente mai bune, regasindu-va amabilitatea si rabdarea pentru indeplinirea responsabilitatilor asumate si pentru ajutorul caritabil pe care il acordati altora. Cu eternul dumneavoastra suflet de copil, reusiti sa faceti posibil imposibilul, in special pentru cei apropiati. Indatoritor din fire, sunteti intotdeauna gata sa dati o mana de ajutor, sa va impartiti mancarea sau sa-i sfatuiti pe cei care au nevoie.

Dragoste – Pentru a putea fi fericit, aveti nevoie de o relatie bine structurata, cu o persoana ce vi se potriveste.

Bani/munca – Nu aveti dificultati in a va supune regulilor si cererilor si va ocupati atent de finantele dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Septembrie.

Personalitate – Sunteti tot timpul ocupat sa profitati de soare, sa dati o mana de ajutor unui prieten, sa beti un pahar discutand despre viata, dar cand lucrurile se complica, se instaleaza tensiunea, sau situatia devine dificila, analizati, dezbateti si jonglati cu solutii, fara incetare. Deoarece sunteti simpatic si prevenitor, anturajul va apreciaza calitatile si talentele; cea mai mare forta de atractie de care dispuneti o reprezinta insa nenumaratele mici atentii pe care le aveti fata de familie. Trecutul si prezentul convietuiesc armonios in viata dumneavoastra cotidiana; ca efect, intamplarile pe care le traiti capata o coloratura speciala, experientele si cunostintele asociate va ofera o uimitoare stabilitate, iar privirea dumneavoastra are o scanteiere unica, ce pare sa gazduiasca zane si ingeri.

Dragoste – Din pacate, repetati frecvent aceleasi modele si aceleasi greseli.

Bani/munca – Nu alergati dupa bogatie, dar doriti sa castigati suficienti bani pentru a trai bine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Septembrie.

Personalitate – Inflacarat si entuziast, alergati intotdeauna nebuneste in placere, in munca si in cursa spre tot mai bine, tot mai mare, tot mai departe. Categoric, rutina nu este pentru dumneavoastra! Aveti propriile dumneavoastra reguli, o viziune foarte personala asupra vietii, asupra obiectivelor pe care doriti sa le atingeti si un plan precis al drumurilor pe care ati decis sa mergeti pentru a va realiza scopul. Sociabil, va place sa aveti companie, pe o portiune de drum, la masa, la o discutie in care se dezbate o idee, sau in realizarea unui vis. obstacolele nu va descurajeaza niciodata si nu credeti in fatalitate; sunteti hotarat sa reusiti cu orice pret, oricat de mari ar fi eforturile sau luptele necesare. Daca norocul e de partea dumneavoastra, cu atat mai bine, nu contati insa pe el.

Dragoste – Sunteti deschis si dintr-o bucata; celalalt stie intotdeauna la ce se poate astepta de la dumneavoastra.

Bani/munca – Eficient, muncitor si ordonat, scrutati cu mare atentie bunele ocazii financiare.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Septembrie.

Personalitate – Foarte departe ca fire de genul domestic, nu vi se pare multumitor sa va faceti un cuib in care sa leneviti. Inlauntrul dumneavoastra arde un foc mistuitor, o nevoie de nestapanit de a merge, tot mai departe, tot mai sus, de a pleca in cautarea unei comori sau a unei himere, de a invata si de a infaptui. Cei care incearca sa va schimbe optica sau sa va franeze elanurile sunt pusi rapid si ferm la locul lor. Cautati compania oamenilor cultivati, straluciti si rafinati, care au un discurs inteligent si elocvent. Puteti multumi vietii pentru ca v-a inzestrat cu o natura competitiva, curajoasa si inflacarata, deoarece pe noroc nu puteti conta. Folositi rasul si umorul pentru a combate stresul, pentru a dezamorsa situatiile tensionate si a vedea viata sub un alt unghi.

Dragoste – Foarte emotiv, va simtiti frustrat atunci cand nu obtineti ceea ce doriti sau asteptati.

Bani/munca – Sunteti gata sa faceti toate concesiile pentru a avea tot ce este mai bun: munca, bani si familie.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Septembrie.

Personalitate – Simpatic si amabil, sunteti intotdeauna gata sa intrati in actiune, sa va asociati distractiilor sau sa va aruncati in lupta; cu toate ca nu va lasati usor cucerit, sunteti sociabil si puneti in tot ce faceti o pasiune debordanta. Starea de spirit si disponibilitatea dumneavoastra depind in mare masura demodul in care sunteti avordat sau solicitat; persoanele politicoase si respectuoase gasesc intotdeauna in dumneavoastra un aliat, dar cei lipstiti de tact sau de maniere va gasesc usa inchisa. Inzestrat cu un famrec natural, cu multa charisma, cu o reala empatie si cu usurinta de a gasi raspunsuri si solutii, este foarte greu sa nu fiti apreciat si iubit. Suflet mare si om de cuvant, ca prieten, frate, sot si tata sunteti loial, corect, generos si iubitor.

Dragoste – Foarte putin exigent, ii lasati partenerului dumneavoastra libertatea de a-si trai visele si de a da curs elanurilor sale.

Bani/munca – Responsabil si motivat de competitie, sunteti convins ca rezultatele cele mai bune urmeaza sa apara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Septembrie.

Personalitate – Apartineti tipului cartezian; astfel, cuvintele invaluitoare, promisiunile frumoase si vorbele dulci ce va sunt murumurate la ureche nu va influenteaza si aproape ca va lasa nepasator. Nu credeti decat in ceea ce este concret: puterea banului, ideile originale si lucrative, propunerile scrise si contractele semnate. Cei ce va respecta felul de a fi resimt afectiune pentru dumneavoastra, va admira spritiul echitabil, inteligenta si cultura generala. Rational si perseverent, privilegiati relatiile stabile, sincere, ce respecta nevoia dumneavoastra de independenta. Cu toate ca sunteti foarte talentat si, din multe puncte de vedere, de invidiat, ramaneti o persoana simpla si fara pretentii, iubitoare a naturii si artelor, intotdeauna gata sa va ajutati aproapele.

Dragoste – Partenerul dumneavoastra trebuie sa fie serios in angajamentul sau, iubitor si pozitiv.

Bani/munca – Va valorificati intregul potential pentru a obtine un serviciu bun si o situatie financiara de inalt nivel.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Septembrie.

Personalitate – Sunteti nascut sub semnul unei zile deosebit de favorabile tuturor situatiilor din sfera relatiilor umane: dragoste, idile, aventura, prietenie, schimburi. fermecator si cu un comportament deosebit de placut, reusiti sa-i amuzati pe cei mai seriosi, sa-i faceti sa vorbeasca pe cei mai timizi, sa-i incurajati pe cei mai disperati. Nu va pasa de cei care spun ca sunteti palavragiu si lingusitor. Va asumati pe deplin felul de a fi si nu aveti nicio intentie sa va schimbati personalitatea, opiniile sau optica asupra vietii pentru nimeni. Intrucat sunteti daruit cu o minte agera, cu idei originale si cu un talent innascut pentru toate formele de comunicare va sunt accesibile mai multe domenii; scena politica sau judiciara, medierea sau relatiile publice sunt exemple tipice.

Dragoste – Indatoritor si devotat, puneti intotdeauna cartile pe masa si doriti o relatie armonioasa.

Bani/munca – Dati dovada de o eficienta maxima intr-un cadru bine organizat, pentru ca, pentru dumneavoastra, timpul inseamna bani.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Septembrie.

Personalitate – Entuziast si pasionat, cititi si ascultati cu atentie toate informatiile ce va pot fi utile si discutati cat mai des cu persoane competente, punandu-le nenumarate intrebari. Dar, de fapt, ce doriti? Sa invatati pentru a merge mai departe? Sa capatati incredere in dumneavoastra insiva? Sa ajungeti la stabilitate prin numeroasele cunostinte acumulate? Polivalent si pozitiv chiar si in toiul furtunii, va puteti alege dupa propriul plac activitatea ce va convine, locul unde doriti sa traiti si anturajul cu care doriti sa evoluati. Daca va simtiti stimulat de competie si de opozitie, fiti totusi atent la anumite persoane care, desi foarte mieroase, va ravnesc in tacere pozitia.

Dragoste – Va plasati partenerul pe un piedestal si aveti mare grija sa nu-i lipseasca nimic.

Bani/munca – Va place sa aparati adevarul, echitatea si pe cei oprimati; usile se deschid in fata dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Septembrie.

Personalitate – Inaintati incet dar sigur, fara sa incetati o clipa sa va cultivati si sa va puneti intrebari; linistea dumneavoastra interioara si calmul sunt admirabile. Foarte intuitiv, acordand o atentie deosebita presimtirilor, cititi in oameni ca intr-o carte deschisa si simtiti cu usurinta ce ii anima sau ii intristeaza. Inzestrat cu o intensa empatie, va aduceti contributia, in masura posibilului, la calmarea durerilor si la imbunatatirea calitatii vietii celor din jur. Inainte de a incepe un proiect, elaborati planuri, organizati eventuala sa functionare, stabiliti regulile de respectat, etapele de derulare si, desigur, estimati sansele sale de reusita. Uneori, dati dovada de intoleranta; amintiti-va ca ati facut si dumneavoastra greseli.

Dragoste – Atent la nuante si dotat cu spirit analitic, sunteti un partener matur, disponibil si cinstit.

Bani/munca – In conceptia dumneavoastra, reusita depinde de planificarea actiunii; capitalul financiar de care dispuneti reprezinta dovada.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Septembrie.

Personalitate – Cu toate ca nu sunteti nascut sub semnul norocului si al usurintei in toate, reusiti sa va ridicati prin propriile mijloace. Stiti unde va este locul si dezvoltati un impresionant simt al oportunitatii. polivalent, binevoitor si conciliant, creati evenimentul, obligand viata sa va dea ceea ce meritati. Stiti sa va valorificati experientele, sa anticipati ocaziile favorabile, sa puneti intrebarile pertinente, sa faceti optiunile judicioase si sa luati deciziile corecte, rezumand, sunteti un invingator! Va descifrati emotiile si,, tinand seama de ele, faceti planuri, alegeti incercarile cu care urmeaza sa va luptati, va planificati si va organizati actiunile, pentru a va asigura reusita. Simpatic, sociabil si prietenos, stabiliti cu usurinta legaturi amicale si profesionale.

Dragoste – Empatic si atent, sunteti un partener sensibil la nevoile si la dorintele celuilalt.

Bani/munca – Marile reusite ale altora va inspira in realizarea propriilor proiecte.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Septembrie.

Personalitate – Sunteti romantic, generos, rasa, iubitor de dreptate, capabil de sentimente inalte si interesat in mod special de misterele vietii. Curajos, independent, generos si jucator corect, va faceti un cuib pe masura imaginii dumneavoastra; acolo rostiti vorbe dulci si va traiti visele, in asteptarea momentului cand veti putea trece la un nivel superios. Atunci cand miza vi se pare importanta, faceti eforturile necesare pentru a traversa furtunile si a invinge obstacolele. Desi in toate relatiile dumneavoastra ati dovedit ca sunteti capabil de multa bunavointa, aceasta nu va impiedica sa recurgeti si la alte procedee pentru a va atinge scopurile. Va plac tihna si calmul vietii in singuratate; stiti totusi si sa va lasati cucerit, atunci cand simtiti dorinta vietii in cuplu sau in grup.

Dragoste – Stiti sa va manevrati cu gentilete partenerul, pentru a-l determina sa va ofere afectiunea si atentia.

Bani/munca – Datorita inaltului dumneavoastra profesionalism, sunteti un model de forta si de integritate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Septembrie.

Personalitate – Iubitor de actiune si de miscare, initiati o multitudine de proiecte, dar, din pacate, numai rareori le finalizati. Nu dati mare importanta acestui fapt, d evreme ce actiunile intreprinse va dau satisfactie. Cu mintea plina de idei originale, dar rezervat in ceea ce priveste efortul sau munca laborioasa, acestea raman deseori in stadiul embrionar. Trebuie sa fiti extraordinar de motivat pentru a accepta sa faceti sacrificii sau concesii, schimbandu-va stilul de viata. Indecis in pozitiile pe care le adoptati si de multe ori dezorientat in optiunile pe care le faceti, este usor sa fiti convins sa va schimbati parerea. Loial si generos, sunteti apreciat de toti cei din jur. Sunteti foarte hotarat sa profitati de toate placerile vietii, chiar daca unora le-ar placea sa fiti mai rational.

Dragoste – Romantic, sunteti neincetat in cautarea iubirii perfecte si a perlei rare.

Bani/munca – Sunteti stralucit si creativ; rutina si orarele rigide nu vi se potrivesc.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Septembrie.

Naturi perfectioniste si rezervate, persoanele nascute in aceasta zi sunt vesnic in cautarea libertatii dar iau deciziile cu o mare incetineala.

Calmi, cu o intuitie puternica si perfect capabili sa pastreze un secret, nativii zilei de 25 pot parea timizi la prima vedere.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Septembrie.

Indivizi carismatici dar mult prea stresati, nativii acestei zile sunt oameni de incredere bine organizati, inzestrati cu o gandire revolutionara, talentati in probleme financiare si profund atasati vietii de familie.

Stiu cum sa mentina echilibrul dintre camin si cariera si in cazul in care lucreaza in domeniul afacerilor adeseori au hobby-uri artistice.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Septembrie.

Omenosi dar nerabdatori, nativii zilei de 27 sunt firi independente si calme, greu de infuriat dar care odata starniti ii intimideaza pe cei din jur.

In multe cazuri sunt atrasi de religie sau de stiinta, le place sa calatoreasca si in general sunt inzestrati cu o imaginatie foarte bogata.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Septembrie.

Persoanele nascute in aceasta zi dar dovada de initiativa, dar si de egoism. Se simt atrasi de conducere, cu toate ca nativii acestei zile reusesc cel mai bine in viata atunci vand au alaturi de ei un partener.

Personalitatea lor consta intr-o imbinare de hatarare, originalitate si discernamant. Sunt inzestrati cu o mare putere a vointei si cu capacitatea de a fi sociabili.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Septembrie.

Firi ocrotitoare dar imprastiate, nativii au o personalitate stralucitoare, muzicala si insufletitoare. Uneori, viata lor poate fi spectaculoasa si emotionanta.

Cei nascuti in aceasta zi simt nevoia sa ii consoleze pe cei din jur dar, cu toate ca sunt inclinati spre spiritualitate si au credinte bine inradacinate, uneori se lasa manipulati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Septembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Septembrie.

Cei nascuti pe 30 sunt populari dar se plictisesc cu usurinta. Nativii au multi prieteni si sunt in permanenta in centrul atentiei, pentru ca sunt animatori inascuti.

Iubesc viata si sunt inzestrati cu o inteligenta care uneori este chiar prea patrunzatoare. Oameni fericiti, au mereu tendinta sa isi iroseasca energia.

SEMNIFICATIA  INTERPRETAREA ZILEI DE NASTERE PENTRU TOTI CEI NASCUTI IN LUNA SEPTEMBRIE

Inca din Evul Mediu se cosidera ca ziua in care ne-am nascut ne influenteaza destinul si prefigureaza anumite trasaturi temperamentale, care, in timp, se pot sedimenta si devin trasaturi stabile.

Cunoasterea acestei tipologii vine in sprijinul autocunoasterii, ne poate ajuta sa ne constientizam anumite defecte si sa le inlaturam, dar si sa ne valorificam calitatile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *