SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA NOIEMBRIE

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA NOIEMBRIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Noiembrie.

Personalitate – Independent si polivalent, aveti nevoie sa va simtiti stimulat pentru a fi eficient. Putina competitie da un impuls capacitatilor dvs. si va incita sa obtineti performante maxime; preferati insa sa lucrati singur, pentru ca nu va place sa depindeti de cineva. Autodidact, aveti numeroase directii de interes si o oarecare predispozitie pentru creativitate artistica. Dar, orice ati face, simtiti nevoia de a fi vazut si recunoscut; totodata, nevoia de a crea, de a fi activ si de a intreprinde. Simtul innascut al organizarii si aptitudinile dvs. de sef va avantajeaza pentru pozitiile de conducere. Perspicace, posedati calitatea de a vedea si de a percepe dincolo de aparente. Inzestrat cu o deosebita tarie de caracter si cu multe talente, aveti incredere in propria persoana.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener independent, autonom, loial si devotat.

Bani/munca – Va asumati bine responsabilitatile si acumulati bani incet, dar sigur.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Noiembrie.

Personalitate – Uneori este greu, impsoibil chiar, sa vi se cunoasca gandurile, sentimentele sau sa vi se ghiceasca intentiile. Nu va dezvaluiti decat foarte putin si foarte rar, lasand sa planeze asupra dvs. un fel de mister. Sunteti totusi foarte receptiv la confidentele celorlalti si ghiciti chiar, prin pura intuitie, ce gandesc sau simt acestia. Stiintele ezoterice si in general misticismul va fascineaza si va atrag; uneori va place sa participati la unele experiente oculte. Contemplativ cand simtiti nevoia, va place sa va lansati in lungi reflectii de natura spirituala. In ciuda marii dvs. rezerve si a dispretului pe care il aveti pentru agitatia si febrilitatea lumii exterioare, va place sa primiti lume si sa fiti bine primit.

Dragoste – Inainte de a va angaja intr-o relatie, examinati cu mare atentie toate fatetele celuilalt.

Bani/munca – Satisfactia muncii implinite vi se pare preferabila bogatiei sau statutului.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Noiembrie.

Personalitate – Dotat cu o personalitate seducatoare, va distingeti printr-o intensa activitate cerebrala. Aveti intotdeauna in minte mii de ganduri si idei care se invalmasesc, se suprapun si se succed cu o viteza naucitoare. Simtiti nevoia sa cunoasteti si sa intelegti totul; va place sa va impartasiti cunostintele interlocutorilor. Subiectele care va intereseaza sunt foarte variate, iar setea dvs. de cunoastere, insatiabila. Aveti o viziune larga asupra existentei, ambitii mari si idealuri inalte. Charismatic, extraordinar de seducator si dotat cu mult aintuitie, comunicati usor cu ceilalti. In societate evoluati cu o mare dezinvoltura si va place sa primiti onoruri. Aveti un pronuntat simt al responsabilitatilor si nu acceptati in niciun caz sa depindeti de altcineva.

Dragoste – Avid de fantezie si de noutate, stabiliti cu greu relatii stabile.

Bani/munca – Aplombul, disciplina, perseverenta si capacitatea dvs. in materie de organizare suscita admiratie.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Noiembrie.

Personalitate – in viata dvs, totul este construit pe baze solide: cariera, relatiile si chiar gandurile dvs. Putin inclinat catre visare si putin dispus sa va asumati riscuri, nu intreprindeti decat ceea ce stiti ca se poate realiza. Va place sa conduceti si sa comandati; astfel, detestati sa vi se conteste ordinele si va displace si mai mult sa vi se dea ordine. Incapatanat, refuzati sa va puneti sub semnul indoielii deciziile sau sa va recunoasteti greselile. Membrii anturajului dvs. va recunosc curajul si perseverenta, dar v-ar aprecia tot atat de mult daca ati face mai putin uz de ele. In toate domeniile vietii aveti nevoie de stabilitate, fara de care va simtiti dezechilibrat. Incoruptibil, devotat, rezistent si respectuos, simtiti nevoia sa actionati, sa creati, sa construiti, sa fondati, sa produceti.

Dragoste – Pe plan emotiv cunoasteti stari extreme: culmi si abisuri; nu v-ati dobandit inca stabilitatea.

Bani/munca – Daca va exprimati cu claritate ideile, sunteti mai performant, dispunand de libertate de actiune.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Noiembrie.

Personalitate – Detineti o scara de valori morale foarte inalta si un marcat simt al datoriei. Altruist, sunteti intotdeauna gata sa-i ajutati pe ceilalti. Sociabil, va place sa fiti inconjurat de prieteni si sa aveti cu ei nesfarsite discutii filosofice. Strict, dar corect si echitabil, stiti sa dati dovada de clementa si de toleranta, in ciuda unei usoare tendinte de a moraliza si de a admonesta. Cu toate ca aveti o fire sociabila, sunteti totusi foarte independent. In general, daca puteti alege, optati pentru o activitate autonoma, pentru ca detestati sa fiti nevoit sa va supuneti regulilor altora. Cand sunteti implicat intr-o relatie de autoritate in care trebuie sa va supuneti, resimtiti intotdeauna o anumita tensiune. Excelent sfatuitor si fin psiholog, stiti sa-i ascultati pe ceilalti.

Dragoste – Plin de fantezie si foarte devotat, sunteti angajat total in relatia de cuplu.

Bani/munca – Cu prestigiul de care va bucurati, sunteti mai stimulat de o activitate intelectuala decat de una fizica.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Noiembrie.

Personalitate – Entuziast si increzator, pacatuiti uneori printr-un optimism exagerat, dar acesta va mareste sansele de reusita, pentru ca este contagios. Fire intens pasionala, va place sa va exersati puteerea de seductie, esuand uneori in libertinaj. Asemeni unui cameleon, pareti a fi capabil sa va adaptati la orice situatie, pe orice plan al vietii. Va inflacarati usor, fiind intotdeauna gata sa porniti spre taramuri necunoscute, pentru a le descoperi. Cinstit si direct, nu spuneti pe ocolite ceea ce aveti de spus, dar o faceti intotdeauna fara rautate. Inzestrat cu un deosebit simt al afacerilor, pareti a cunoaste intotdeauna momentul cand trebuie sa investiti si pe cel cand e mai bine sa va retrageti.

Dragoste – Traiti clipa prezenta, dar va redefinti continuu relatia de cuplu.

Bani/munca – A construi un buget, a-l respecta si a acumula bani: toate acestea par simple pentru dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Noiembrie.

Personalitate – Autonom si foarte independent, aveti oroare de oamenii care incearca sa va domine. De altfel, nu va este greu sa le dejucati tentativele de aservire. Cinstit si deschis, va place sa va stabiliti propriile reguli de conduita, refuzand sa va supuneti celor ce va sunt impuse. Dotat cu o personalitate de sef si de luptator, nu sunteti fericit decat atunci cand ocupati un post de comanda, cu responsabilitati. Cand va implicati intr-o activitate, nu va menajati nici energia, nici timpul, nici eforturile. Iar cand reusiti, victoria se datoreaza numai dvs. insiva. Cu toate acestea, va simtiti mai stapan pe situatie in domeniul teoriei si al conceptieri decat in cel al practicii si actiunii. Un sfat: feriti-va de stres si surmenaj.

Dragoste – Greu impresionabil, faceti foarte bine distinctia intre fantasme si realitate.

Bani/munca – Sunteti tot atat de eficient in pozitia de conducator de personal, cat si in aceea de planificator financiar.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Noiembrie.

Personalitate – Sensibil, in ciuda faptului ca pareti sa va ascundeti indaratul unei solide carapace de rigoare si de raceala, nu va place sa va lasati influentat de emotii. Mereu nelinistit sufleteste, preferati sa faceti apel la ratiune pentru rezolvarea unei probleme, pentru ca in felul acesta implicarea personala este diminuata. De cele mai multe ori, refuzati sa lasati sentimentele sa vorbeasca: va temeti ca aceasta dezvaluire a unei parti din dvs ar putea sa va faca vulnerabil sau ridicol in ochii celorlalti. Bine infasurat in mantia rationalitatii, va protejati de eventualele rani, convins fiind ca este mai bine sa previi decat sa fii nevoit sa vindeci. Puternic si de incredere, in orice proiect v-ati angaja, o faceti numai in perfecta cunostinta de cauza. Perfectionist, nu tolerati nici dezordinea, nici munca facuta de mantuiala.

Dragoste – Implicat si optimist, va preocupati neincetat de imbunatatirea relatiei dvs.

Bani/munca – Usurinta cu care lucrati in istuatii de urgenta va asigura o situatie financiara buna.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Noiembrie.

Personalitate – In ochii celorlalti pareti de multe ori auster, rece sau chiar trufas, dar nimic nu este adevarat. Aceasta impresie de servitate pe care o lasati trebuie pusa pe seama marii dvs. discretii. In plus, va sunteti perfect suficient dvs. insiva si nu aveti nevoie sa fiti condus sau protejat de cineva. Sobru si prudent, va dezvaluiti rareori reactiile emotive; cand o faceti, aceasta se intampla intotdeauna in compania oamenilor in care aveti totala incredere. Pe cat este posibil, va retrageti intotdeauna din agitatia ce domneste in jur, preferand linistea caminului dvs. Aveti o nevoie reala de singuratate si de perioade de reflectie. Perseverent, atunci cand intreprindeti ceva, mergeti intotdeauna pana la capat.

Dragoste – Rational si realist, evitati confruntarile si raporturile de forta.

Bani/munca – Curiozitatea va determina sa cercetati daca in alta parte exista o oferta mai profitabila din punct de vedere financiar.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Noiembrie.

Personalitate – Va place sa va incercati norocul si sa provocati destinul, hahardandu-va pe drumuri mai putin frecventate. Adorati schimbarile, rasturnarile de situatii, intamplarile neprevazute si micile revolutii. Spontan, va place sa surprindeti si apreciati cand sunteti surprins. Aveti o mare aversiune fata de rutina si de cararile batute. Atras in mod irezistibil de noutate si de originalitate, aveti uneori tendinta sa va irositi fortele. Competenta si calitatile de care dispuneti va dau posibilitatea de a reusi in orice domeniu; totusi, daca vi se permite sa alegeti, optati pentru activitatea cea mai insolita si, de ce nu, cea mai periculoasa. Ocazional, nu va displace sa va amestecati in intrigi si in mici comploturi. Sunteti atrs de jocurile de noroc.

Dragoste – Nu va acordati iubirea decat atunci cand aveti dovada reciprocitatii sentimentelor.

Bani/munca – Perfectionist, dovediti intotdeauna maximum de competenta si va asigurati securitatea financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Noiembrie.

Personalitate – Energic si intrepid, aveti o fire recalcitranta si indisciplinata. Daca, spre nenorocul sau, cineva incearca sa va impuna propria lege sau sa va forteze sa-i acceptati exigentele, vedeti rosu si mania vi se transforma repede in dorinta de razbunare. Nimeni nu are voie sa va impuna ceva, asta e tot! Inzestrat cu o vointa de nezdruncinat, cu o incredere putin obisnuita in propria persoana si cu o energie inepuizabila, doriti sa fiti unicul artizan al succeselor si realizarilor dvs. responsabil si voluntar, stiti sa dati intotdeauna dovada de sange-rece si de stoicism, chiar in cele mai dificile situatii. Cu exceptionala forta vitala de care dispuneti, pareti capabil sa realizati orice. Cu toate acestea, ar trebui sa faceti efortul de a invata sa va stapaniti iritabilitatea.

Dragoste – Prea atasat de experentele trecute, nu traiti din plin prezentul.

Bani/munca – A explora toate optiunile, a stabili un buget si a-l fructifica: iata un joc de copil pentru dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Noiembrie.

Personalitate – Prieten adevarat, intotdeauna disponibil, sunteti pentru multi oameni un fel de colac de salvare sau de pilon de care se pot agata pe timp de furtuna. dotat cu un simt al sacrificiului si abnegatiei iesit din comun, va devotati trup si suflet celorlalti. Pentru ca nu vreti sa nemultumiti pe cineva sau sa creati probleme, va neglijati total propriile nevoi, va ascundeti slabiciunile si vulenrabilitatile si nu dati glas emotiilor, totul la adapostul unui suras. Aveti o nevoie viscerala de a placea si de a face placere, oricat de mult v-ar costa aceasta. Intrucat sunteti inclinat catre spiritualitate, dorintele dvs. materiale sunt mai mult decat modeste si va integrati cu greu in societatea noastra materialista. Introvertit, sunteti de multe ori prada unei nelinisti surde.

Dragoste – Stiti ce doriti, dar va este greu sa va exprimati sentimentele profunde.

Bani/munca – Ajutat de Magul Noroc, aveti abilitatea de a va afla in locul potrivit la momentul potrivit.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Noiembrie.

Personalitate – Inclinat sa pastrati secretul asupra vietii dvs. personale, aparent infasurat intr-o cuirasa groasa, este destul de greu sa patrunda cineva in adancul ganduriulor dvs. sau sa afle ce simtiti. Imperturbabil, va rumati calea hotarat si voluntar si niciodata, sau aproape niciodata, nu cereti ajutor celor din jur. Independent, individualist si inflexibil, sunteti singurul stapan la bordul vietii dvs. si nu acceptati nicio tentativa de dominatie sau de ingerinta in ceea ce faceti. Orice s-ar intampla, n-ar trebui sa se creada ca sunteti lispti de sensiblitate. Dimpotriva, in ciuda mastii dvs. de indiferenta si de raceala, sunteti receptiv si plin de compasiune fata de necazurile altora; va raboiti mai curand cu sentimentele personale, in fata carorar ridicati bariere de netrecut.

Dragoste –Sunteti atras de parteneri care va cer mai mult decat ofera.

Bani/munca – Sunteti foarte eficient in speculatiile cu banii altora; cu ai dvs. insa, lucrurile se petrec cu totul altfel.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Noiembrie.

Personalitate – Observatia minima ar fi ca aveti o foarte puternica inclinatie spre generozitate. Bland, docil si destul de influentabil, va pliati in general de buna voie la cererile celorlati; totusi, daca va dati seama ca cineva incearca sa va manipuleze, va maniati cumplit. Cu multa naturalete acordati incredere oamenilor, dar daca increderea va este inselata, cei ce v-au dezamagit sa se fereasca! Nu va place sa va bateti prea mult capul; preferati sa traiti linistit, far aprea mult efort si sa-i lasati pe ceilalti sa traiasca in pace. Aveti oroare de confruntari si rivalitate. Aveti unele calitati innascute de vindecator, cu care nu va laudati si pe care le folositi pentru a va ajuta prietenii. Misticismul si spiritualitatea va atrag, in masura in care nu va pun in pericol pozitia si modul de viata.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener calm, autonom si demn de increderea dvs.

Bani/munca –Individualist, nu ascultati cu adevarat parerea celorlati si sunteti intolerant fata de risipa.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Noiembrie.

Personalitate – Foarte instinctiv, putin animalic, aveti o impetuozitate, o energie si o senzualitate debordante. charismatic si recalcitrant, exercitati un efect hipnotic asupra celor din jur. Stralucit orator, fascinati multimile prin extraordinara energie pe care o degajati. Inarmat cu aceasta forta vitala rara va napustiti in viata, pasionat si pasionant, dand pe loc urmare impulsurilor nechibzuite si pasiunilor de moment. epicurian si petrecaret, nu vreti sa pierdeti nimic din placerile vietii, din care va infruptati de altfel copios. Activ in toate domeniile, extravagant in vorbire si temerar in actiune, nimic nu va sperie, cu exceptia rutinei si a monotoniei. Deosebit de orgolios, va place sa fiti stapanul; cu toate acestea, sunteti un sclav al instinctelor dvs.

Dragoste – Teama de a va insela va face ezitant in fata angajarii intr-o relatie stabila.

Bani/munca – Sunteti inclinat sa va supraestimati capacitatile si trebuie sa suportati apoi consecintele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Noiembrie.

Personalitate – Tantos ca un cocos si ingamfat ca un paun, nu faceti parte dintre cei care raman in urma. Orice ati face, aveti nevoie sa va aflati sub luminile rampei, sa fiti un star, sa fiti cel mai bun. Nu foloseste la nimic sa vi se spuna sa fiti mai rezonabil; va faceti ca nu auziti. Independent, autonom si materialist, simtiti o atractie viscerala fata de bunurile materiale. Urmarind continuu sa raspundeti provocarilor, vi se intampla de multe ori sa nu reflectati suficient inainte de a actiona. Deoarece simtiti neincetat nevoia de a va depasi, pareti tot timpul nemultumit de ceea ce aveti. Lasati impresia unei persoane care nu va inceta niciodata sa lupte cu incercarile si sa alerge, chiar si dupa himere. In orice caz, posedati un suflet mare si o scara de valori valabila.

Dragoste – Susceptibilitatea dvs. innascuta va determina sa va temeti de responsabilitatile vietii de cuplu.

Bani/munca – Competent, acceptati sa dati o mana de ajutor, dar sa imprumutati bani vi se intampla foarte rar.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Noiembrie.

Personalitate – Entuziast si afectuo, marea cautare a vietii dvs. este cea a fericirii. Putin cam prea visator, uneori va este greu sa supravietuiti intr-o lume in care realitatea este, atat de frecvent, dura si nemiloasa. Dotat cu o personalitate profunda, putin poet si filozof, sensibil, curajos si fidel, va urmati idealurile cu capul sus si cu zambetul pe buze, fara sa va pese de ceea ce vred altii despre dvs. perseverent si rabdator, va duceti la bun sfarsit proiectele cu o anumita modestie si cu o corectitudine laudabila. Animat de un simt al prieteniei rar intalnit, nu va parasiti niciodata prietenii. Oricand si oricare ar fi circumstantele, gasiti timp pentru a-i asculta si ajuta. Uneori, vi se pare greu sa faceti fata responsabilitatilor ce va revin.

Dragoste – Va construiti relatia pe baze solide, cu scopul de a-i asigura durabilitatea.

Bani/munca – Lucrati repede si bine, cu speranta de a obtine bani, victorii si onoruri.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Noiembrie.

Personalitate – Fire oarecum demodata, genul ce considera casa locul ideal, apreciati mai mult decat orice un interior confortabil, cu o mica familie in jurul dvs., daca e posibil. Va inconjurati intotdeauna de oameni cu care aveti multe afinitati si care sunt la inaltimea asteptarilor dvs. Caminul familial este sfant, acolo nu intra oricine! Aveti o slabiciune pentru polemica si va place sa discutati, sa fiti contrazis si sa aveti posibilitatea de a argumenta, de a va apara opiniile. Intuitiv, putin provocator, exigent, intransigent si pasionat, aveti o viziune cuprinzatoare asupra vietii, chiar daca aceasta este mai mult pasiva decat activa. Inzestrat cu o imaginatie debordanta, aveti tendinta de a inventa scenarii, nu intotdeauna optimiste si amuzante, in care, dupa atata implicare emotionala, ajungeti sa credeti.

Dragoste – Va expuneti cu claritate asteptarile, nevoile si viziunea proprie despre viata in doi.

Bani/munca – Raspundeti cu incredere provocarilor, convins ca va aflati pe calea cea buna.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Noiembrie.

Personalitate – Visati o viata fericita, bazata pe dragoste si tandrete. totusi, in ciuda faptului ca aveti o fire iubitoare si binevoitoare, nu reusiti intotdeauna sa gasiti cuvintele pentru a va exprima sentimentele. Doriti sa faceti placere intimilor dvs. si sa le oferiti un sprijin neconditionat, in orice circumstante. In ceea ce priveste parerile celorlalti despre dvs., nu reactionati unitar: o parte a dvs. nu le ia catusi de putin in considerare, in timp ce cealalta parte este sensibila la ele. Aceasta dualitate genereaza emotii contradictorii care va fac sa suferiti uneori. Aveti oroare de reprosuri si ranchiuna nu va trece usor. Fire nobila, sunteti deosebit de protector fata de familie si de prieteni. Muncitor si perseverent, nu va menajati eforturile la lucru, dar preferati sa va exprimati creativitatea in arte.

Dragoste – Pentru dvs. este foarte important sa existe intotdeauna deschidere in comunicare.

Bani/munca – Aveti nevoie de o ambianta de lucru calma si pasnica pentru a avea rezultate maxime.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Noiembrie.

Personalitate – Cand intreprindeti ceva vi se pare important sau va simtiti cu o misiune, emanati o forta uimitoare ce va permite, intr-o oarecare masura, sa dati curs liber agitatiei nervoase de care sunteti stapanit, canalizand-o. Daca miza vi se pare importanta, inventivitatea vi se trezeste si instinctele dvs. se activeaza in mod pozitiv. Om al paradoxurilor, sunteti deopotriva indulgent si ranchiunos, rezervat si extrovertit, volubil sau tacut, deschis si cinstit sau incremenit intr-o rea-credinta dezolanta. Ospitalier, aveti intotdeauna grija ca nimic sa nu le lipseasca oaspetilor dvs., dar nu permiteti niciodata nimanui sa va violeze viata privata. Nostim si comic cand aveti chef, va place sa-i faceti sa rada pe cei din jur.

Dragoste – Nu pierdeti niciodata din vedere esenta iubirii si ceea ce ii pastreaza vie flacara.

Bani/munca – Nu refuzati niciodata ocaziile rentabile si reducerile profitabile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Noiembrie.

Personalitate – Distins, apreciat rafinamentul, manierele frumoase si eleganta in toate. Diplomat, sunteti capabil sa iesiti din toate situatiile delicate datorita numeroaselor dvs. abilitati. Curios si talentat, va interesati de tot ce va poate imbogati bagajul cultural si largi orizonturile. Simplu si cordial, va place totusi sa vedeti stralucind admiratia si recunostinta in ochii interlocutorilor dvs. Convingator in vorbe si in actiuni, faceti parte dintre cei care sunt remarcati chiar si atunci cand tac. Generos si tolerant, sunteti totusi exigent fata de propria persoana si fata de ceilalti. Perfectionist, sunteti convins ca ceea ce merita sa fie facut merita sa fie bine facut. Subtil, atent si sensibil, remarcati toate schimbarile de atmosfera, oricat de neimportante ar fi.

Dragoste – Imaginatia dvs. debordanta va face sa traiti mai mult in vis decat in realitate.

Bani/munca – Obtineti rezultate profesionale bune, dar acestea sunt diminuate prin felul in care va gestionati finantele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Noiembrie.

Personalitate – Insolitul, misteriosul, bizarul si paranormalul exercita asupra dvs. o atractie irezistibila. Autentic  nonconformist, sunteti sedus, fascinat chiar, de tot ce iese din comun. Universul magiei si in special cel al ezoterismului va captiveaza, deoarece va trezeste nepotolita curiozitate pentru tot ce este straniu. Oriunde mergeti, sunteti punctul de atractie datorita anecdotelor abracadrabante pe care le spuneti si manierei dvs. de a argumenta conversatia cu replici picante. Va plac deplasarile si calatoriile ce duc spre necunoscut. De asemenea, adorati sa raspundeti provocarilor; daca acestea lipsesc, le creati. In ciuda atitudinii dvs. extravagante, sunteti o persoana capabila sa-si asume nu numai propriile responsabilitati dar, deseori, si pe cele ale altora.

Dragoste – Pretindeti de la partenerul dvs. intreaga sa atentie si afectiune; de asemenea, sa va considere centrul universului sau.

Bani/munca – Fara sa fiti avar, respectati banul si, prin urmare, nu-l cheltuiti pe lucruri inutile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Noiembrie.

Personalitate – Conformist, aveti nevoie sa va integrati intr-o lume cu valori stabile, datatoare de siguranta. Totusi, ceva din dvs. urla, revoltandu-se chiar impotriva acestor valori si a moralei pe care ele o promoveaza. Persoana cu fatete multiple, sunteti cand tolerant, cand intransigent; cand rebel, cand respectuos fata de regulile stabilite. Cu toate acestea, preferinta dvs. inclina mai mult spre comportamentul respectabil decat spre cel revolutionar. Detineti o scara de valori proprie si cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos! Multumit de ceea ce va ofera viata si satisfacut de sine, sunteti o companie amabila si fermecatoare. Pe de alta parte, daca stiti sa folositi umorul cu exact cata ironie trebuie, stiti si sa criticati cu exact cata simatie trebuie.

Dragoste – Stabiliti o relatie stabila, profunda si intretineti o comunicare deschisa.

Bani/munca – Stiti sa apreciati valoarea fiecarui lucru si sunteti conservator in investitiile pe care le faceti.

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Noiembrie.

Personalitate – Combativ, dinamic si entuziast, va intereseaza numeroase domenii. Va inflacarati usor si ati dori sa desfasurati simultan o mie si una de activitati. Desigur, lasati uneori impresia ca va irositi energia, dar, in general, nu este asa pentru ca reusiti sa coordonati diferitele activitati. Inclinat spre o interpretare filosofica a lucrurilor, va place sa discutati despre toate si despre nimic. Visator, aveti o foarte bofata lume interioara, in care toate calatoriile va sunt permise. Cu toate ca va urmati constant idealul, nu va temeti sa va reconsiderati pozitiile si sa va indoiti de valabilitatea lor, cand este necesar. Datorita acestor aptitudini, reusiti sa valorificati ocaziile bune, atunci cand acestea vi se prezinta. Cinstit si direct, aveti o mare incredere in propria persoana si multa stima de sine.

Dragoste – Deoarece detestati agresivitatea, faceti eforturi pentru a instaura in cuplu un climat de pace si seninatate.

Bani/munca – Cu usurinta pe care o aveti in evaluarea situatiilor, puteti dobandi un bun statut profesional si financiar.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Noiembrie.

Personalitate – Relatiile dvs. cu puterea sau cu administratiile de orice tip sunt de cele mai multe ori tensionate. Statutul dvs. de subordonat si nevoia de a controla intotdeauna totul genereaza comportamente in care lipsa de tact si de diplomatie sunt socante. Gurmand si bun cunoscator al fineturilor gastronomice, va place sa parlamentati si sa luati hotarari la o masa buna, mai ales ca invitat. Cei care vor sa va cucereasca trebuie sa o faca intr-un moment cand sunteti disponibil si destins, sa reuseasca sa va stimuleze curiozitatea si sa va incite preferinta pentru lupta cu incercarile. Echitabil si responsabil, detestati sa fiti pus la punct sau sa vi se aminteasca datoriile. Nutriti ambitii mari, perfect  realizabile, cu ajutorul competentei, autonomiei, coordonarii si planificarii.

Dragoste – Deoarece faceti totul in exces, trebuie sa va reconsiderati des pozitia si sa reveniti la elementele esentiale.

Bani/munca – Formula valabila pentru dvs. este traiul linistit, fara griji; nicio concesie nu este acceptata.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Noiembrie.

Personalitate – Sunteti ferm si autoritar, ceea ce nu inseamna ca va lipseste corectitudinea si echitatea, precum si darul de a asculta problemele familiei si ale partenerului de viata, ale patronului sau ale angajatilor dvs. excelent organizator, va face placere sa anticipati dorintele si nevoile celor din jur. Logic, foarte ordonat si sistematic, tineti foarte mult la bunastarea tuturor si a dvs., dar stiti totodata sa stabiliti prioritati. De multe ori dati impresia celor din jur ca vedeti prin ei, ceea ce ii poate destabiliza. Metodic, in tot ce intreprindeti, procedati cu disciplina si coerenta. Cu toate ca sunteti destul de rece si, uneori, chiar aspru din fire, va imblanziti de indata ce sunteti ademenit de o cauza ce merita lupta sau de o competitie. Numai marile provocari reusesc sa va zdruncine echilibrul.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener responsabil, vesel, care sa va poarte atent de grija.

Bani/munca – Este necesar sa evoluati intr-un mediu organizat, corect structurat, lipsit de surprize.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Noiembrie.

Personalitate – Priviti cu o mare luciditate felul in care evolueaza lumea in jurul dvs. Cu mintea permanent framantata de mii de intrebari, reusiti totusi sa nu va pierdeti in labirintul marilor intrebari existentiale. Cu toate ca aveti un mare respect fata de trecut si de traditiile sale, privirea dvs. este indreptata spre viitor. Capabil sa va adaptati la toate situatiile, excelati in arta meditatiei si va pricepeti sa temporizati si sa racoriti spiritele infierbantate. Autoritatea dvs. innascuta asupra oamenilor ii determina pe acestia sa va asculte cu placere sfaturile. Intelept si matur, aveti talentul de a transmite celorlalti capacitatea de a relativiza problemele si conflictele. Contemplativ, preferati sa observati si sa studiati natura umana, evitand contactul cu agitatia ei.

Dragoste – Constient de nevoile si de asteptarile dvs., sunteti in cautarea unei persoane pe masura lor.

Bani/munca – Desi nu sunteti competitiv, va caracterizeaza totusi perseverenta si acceptati cu greu esecul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Noiembrie.

Personalitate – Fascinant si stralucit, sunteti curios si avid de toate. Intuitiv, percepeti cu claritate sentimentele si intentiile celor din jur. Aventuros si increzator in steaua dvs. buna, treceti de la o activitate la alta fara ca acest lucru sa va afecteze. polivalenta si indrazneala va deschid numeroase usi. Gata pentru orice risc, nu va temeti deloc de schimbare si sansa pare sa fie tot timpul de partea dvs. Opitimist dar intelept, credeti in posibilitatile proprii si le afirmati sus si tare. Detestati esecurile, care va ranesc orgoliul, dar cele mai multe dintre ele se datoresc excesului de incredere in sine si incapacitatii de a aculta sfaturile si parerile persoanelor din anturajul dvs. Incercati sa cultivati putin modestia si umilinta.

Dragoste – Pentru a trai o relatie cu adevarat armonioasa, trebuie sa invatati sa ascultati mai mult.

Bani/munca – Incapabil sa pastrati calea de mijloc, in loc sa o cautati, preferati sa schimbati ruta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Noiembrie.

Personalitate – Fiinta caracterizata de excese si de lipsa de masura, aveti nevoie de multa actiune. Dinamic, va entuziasmati repede si va inflacarati in fata celei mai neinsemnate provocari; este foarte greu sa tina cineva pasul cu dvs. Indragostiti de libertate, nu faceti parte dintre cei care se lasa inlantuiti. Lipsit de spatiu, deveniti tot atat de agitat ca un leu in cusca. Cu toate ca nesupunerea va este caracteristica, sunteti totusi o persoana cu respect fata de ceilalti si de ierarhie. Generos, detestati servilismul si cruzimea. Iubitor de calatorii fizice si spirituale, aveti dorinta de a invinge, puterea de a seduce si talent pentru limbi. Va place sa raspundeti provocarilor de orice gen, cu conditia ca acestea sa va ajute sa progresati si sa urcati tot mai sus, atat pe plan profesional, cat si in sufletul oamenilor.

Dragoste – Permanent avid de noi experiente, este foarte greu sa fiti subjugat de cineva.

Bani/munca – Realist si intolerant fata de incompetenta, va asigurati rapid siguranta materiala.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Noiembrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Noiembrie.

Personalitate – Inteligent si avizat, faceti mereu eforturi penru a va imbogati cunostintele si eruditia; viata este scurta si sunt atatea de facut, atatea de invatat, atatea de inteles. Daca va place sa fiti in societate, sa comunicati, sa va impartasiti celorlalti cunostintele, aveti nevoie si de singuratate, dar nu pentru multa vreme. Cu mintea plina intotdeauna de idei si de proiecte, sunteti totusi mai inclinat spre teorie decat spre practica. Dvs. insiva un original, va plac originalii. Aveti oroare de ideile preconcepute si nu suportati constrangerile. In plus, detestati sa fiti nevoit sa mergeti in umbra altora. Volubil, orator simpatic, aveti nevoie de un public pentru a capata incredere in dvs. insiva si in propriile competente. Aveti un fler uimitor pentru a detecta capcanele.

Dragoste – Intuitiv si umanitar, stiti sa anticipati directia vantului si sa va reglati tirul dupa nevoi.

Bani/munca – Nu are importanta daca lucrati pentru bani sau pentru glorie, aveti numeroase reusite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *