SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA OCTOMBRIE

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA OCTOMBRIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Octombrie.

Personalitate – Nu sunteti numai un prim-nascut, va si simtiti numarul unu! Aerul dumneavoastra calm si imperturbabil ascunde clocotul unei multitudini de emotii, generatoare de stari pozitive si negative. Pe baza invatamintelor din trecut, reusiti sa va conduceti curajos barca, fara teama de a va arunca in actiune, chiar daca, de cele mai multe ori, acest aspect nu este evident. Sentimental si parolist, sunteti un prieten fidel, pe care se poate conta in momentele fericite si in cele de restriste. Intelegeti natura umana si va ascultati, sustineti si ajutati apropiatii, cu o usurinta naturala. Pentru dumneavoastra este foarte important sa separati graul de neghina in toate relatiile pe care le aveti, pentru ca ele sunt barometrul energiei de care dispuneti si va influenteaza viata in multe domenii.

Dragoste – Oferiti partenerului tot ce este mai bun in dumneavoastra si asteptati acelasi lucru in schimb.

Bani/munca – Aveti nevoie doar de putina vointa pentru a transforma numeroasele dumneavoastra talente in bogatie.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Octombrie.

Personalitate – Cu energia de a va impartasi celorlalti bogatele cunostinte si cu un suflet foarte generos, sunteti persoana la care toti cei din jur recurg pentru a afla solutii problemelor cu care se confrunta. Adeseori trebuie sa dovediti un talent special pentru a alina suferintele si a-i incuraja pe oameni. Reusita depinde de calitatea celor care va inconjoara pe plan amical, sentimental, familial sau profesional si de masura in care mediul in care evoluati este sanatos si propice libertatii dumneavoastra de gandire si de actiune. Cu dragostea dumneavoastra de viata, cu buna dispozitie si cu dezinvoltura cu care creati situatii exceptionale, va este usor sa stabiliti legaturi pe care le dezvoltati rapid. Trebuie sa fiti totusi atent sa nu va intovarasiti cu manipulatori, cu profitori sau cu persoane ce va devoreaza energia.

Dragoste – Consacrati mult timp, energie si sentimente cuplului dumneavoastra.

Bani/munca – Pentru ca va place luxul, va ocupati atent de finantele dumneavoastra si nu fortati niciodata sansa prea mult.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Octombrie.

Personalitate – Aventurier, independent si ingenios, sunteti intotdeauna gata sa va lansati in actiune, sa participati la proiecte interesante; sunteti fericit ca viata ofera atatea surprize si situatii neprevazute. Cu toate ca sunteti interesat de mai multe domenii, cel pe care il preferati este idila, prin care sufletul dumneavoastra de Don Juan se poate exprima liber, oferindu-va multa fericire. Ramane sa vedeti singur daca fantasmele amoroase pot deveni realitate sau daca, la urma urmelor, nu sunt mai interesante pentru dumneavoastra daca raman in domeniul visului. Sociabil si simpatic, aveti un cerc social larg in care nu va plictisiti niciodata. Va cam lipseste rabdarea in situatiile stresante, asa ca trebuie sa invatati sa fiti tolerant, pentru a va putea face auzit mesajul.

Dragoste – Partenerul trebuie sa dea dovada de respect, de diplomatie si sa aiba un caracter puternic.

Bani/munca – Va conduceti destul de bine finantele, dar emotiile dumneavoastra vii aduc uneori prejudecati activitatilor pe care le desfasurati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Octombrie.

Personalitate – Calmul dumneavoastra aparent ascunde un puternic simt practic, o mare incredere in tot ce intreprindeti si o nestramutata hotarare de a reusi in proiectele initiate. Aveti posibilitati imense si veti gasi cu usurinta oameni care va apreciaza si va admira gandirea pozitiva si determinarea de a nu renunta vreodata. Atunci cand sunteti interesat in mod deosebit de o problema, va oferiti cu generozitate timpul si energia pentru a o apara. Inteligent si abil, preferati sa va planificati si sa va organizati dumneavoastra insiva proiectele, lucrand chiar singur la ele; aceasta va permite sa intrati in actiune atunci cand vi se pare potrivit, sa evoluati in propriul ritm si sa va conduceti activitatea asa cum doriti. Dispuneti de multa forta fizica si mentala, dar emotiile va influenteaza deseori defavorabil starea.

Dragoste – Cinstit si tandru, sentimentele dumneavoastra de iubire sunt stimulate de reactiile pozitive ale partenerului.

Bani/munca – Realist si rational, va plac regulile stabilite si nu traiti niciodata la un nivel superior mijloacelor de care dispuneti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Octombrie.

Personalitate – Ambitios si destul de calculat, stiti sa va folositi atuurile si talentele pentru a obtine ceea ce doriti. Din pacate, aceasta atitudine nu este lipsita de consecinte nefaste pentru anturajul dumneavoastra; ceea ce nu va indeamna la moderatie, caci sunteti convins ca trebuie sa reusiti sa va atingeti scopurile cu orice pret. Inteligent si inzestrat cu un potential imens, raspunsul la provocari va procura cea mai mare motivatie in viata. Vreti sa dovediti intregii lumi si, poate, chiar dumneavoastra insiva, de ce sunteti capabil. Serviabil si bazandu-va pe experientele si pe cunostintele pe care le aveti, ramaneti disponibil pentru cei apropiati, pentru a le da o mana de ajutor, pentru a-i sfatui sau pentru a investi bani intr-o afacere.

Dragoste – Mare iubitor al libertatii, va este greu sa va angajati sentimental intr-o relatie de lunga durata.

Bani/munca – Sunteti disciplinat si precaut; in felul acesta anumite chilipiruri va scapa pentru ca reflectati prea mult timp.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Octombrie.

Personalitate – Tintiti intotdeauna mai departe si mai sus. Sunteti constient de faptul ca aveti numeroase calitati si aptitudini care va vor ajuta sa urcati pe culmi. Vizionar, constructiv si atent la cele mai mici detalii si la cele mai neinsemnate schimbari, stiti sa prevedeti furtunile si acalmiile. Instinctul si judecata dumneavoastra sigura va sunt cei mai buni aliati pentru a formula pareri, a opta, a evolua situatii si a lua decizii. Cu toate ca sunteti independent si preferati rolul calaretului singuratic, va asociati uneori cu persoane competente pentru a inainte mai repede sau in conditii mai bune. Consacrandu-va in intregime afacerilor, sunteti uneori rupt de realitatea dumneavoastra familiala si sociala; nu pierdeti niciodata contactul cu cei apropiati, orice s-ar intampla.

Dragoste – Sunteti plin de farmec si seducator: dragostea si toate binefacerile ei va stau la indemana.

Bani/munca – In conceptia dumneavoastra singurul mod de actiune este cel bazat pe cinste, iar timpul inseamna bani.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Octombrie.

Personalitate – Amabil si generos, sunteti capabil de si mai multa bunatate atunci cand simtiti ca atitudinea va este apreciata si subliniata. Va place sa va aflati in tovarasia oamenilor inteligenti, cu vederi largi, foarte instruiti, care va pot eventual ajuta. Binevoitor si intuitiv, raspundeti cu o solicitudine maxima cand se face apel la experienta sau la parerile dumneavoastra. Reusiti sa schimbati lucrurile in bine, daca vi se da ocazia si vi se pun la dispozitie mijloacele. Cand nu va mai simtiti bine intr-un loc sau intr-o situatie, faceti pur si simplu o schimbare; fara sa abandonati total ceea ce ati lasat in urma, gasiti un alt loc unde va simtiti mai bine, sau aveti o pozitie mai confortabila.

Dragoste – Va manifestati sentimentele afectuoase, dar gelozia dumneavoastra genereaza de multe ori frictiuni inutile.

Bani/munca – Nu permiteti niciodata ca deciziile profesionale si financiare sa va fie influentate de emotii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Octombrie.

Personalitate – Dotat cu aptitudini atat manual, cat si intelectual, lumea cu toate ofertele ei va sta la picioare. Inventiv, intuitiv si intransigent, aveti foarte putine limite sau constrangeri atunci cand vine timpul sa va alegeti o cale, sa va indreptati intr-o directie. Deseori invidiat, dar intotdeauna respectat, aveti o idee clara asupra posibilitatilor de care dispuneti, asupra scopurilor pe care doriti sa le atingeti si asupra viselor pe care doriti sa le realizati. Detineti un rol important in cadrul familiei si al comunitatii careia ii apartineti si tineti mult sa aveti o contributie care sa depaseasca calitativ si cantitativ prestatia predecesorilor, sau ceea ce se spera si se asteapta de la dumneavoastra. Invatati repede si trageti intotdeauna invataminte din experientele fericite sau dezamagitoare.

Dragoste – In ciuda aparentelor, sunteti conservator si aveti nevoie de un partener devotat.

Bani/munca – Creativ, nu va place rutina; amintiti-va zicala: Mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Octombrie.

Personalitate – Aveti o imaginatie vie si idei originale care, ingemanate cu sufletul dumneavoastra de copil, va confera o aura de unicitate, de excentricitate tulburatoare. Nu aveti cu adevarat inclinatii pentru munca laborioasa; intrucat creativitatea dumneavoastra va determina sa nu va intelegeti cu toata lumea, trebuie sa selectionati atent persoanele cu care sunteti in relatii apropiate sau departate. Capabil de multa amabilitate, sunteti in fond foarte apreciat de oamenii cu care faceti front comun intr-un proiect sau apararea unei cauze. Va feriti de controverse, de furtuni si de dezbateri animate, preferand sa gravitati intr-o ambianta calma si armonioasa. Dat fiind ca energia vi se epuizeaza repede, trebuie sa va organizati bine orarul si activitatea.

Dragoste – Realist, stiti sa cautati si nu lasati fantasmele sa eclipseze realitatea.

Bani/munca – Preferati sa actionati in planul secund; va cunoasteti limitele si le respectati intotdeauna.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Octombrie.

Personalitate – Sunteti daruit cu o mare frumusete fizica, cu un rafinament innascut si cu o aura de armonie si de echilibru; succesul va este asigurat in toate domeniile vietii. Aceasta nu inseamna ca totul va cade din cer, ci ca fructele frumoase pe care le recoltati necesita eforturi si contributii minime. Sensibil si inzestrat cu un suflet de artist, stiti sa apreciati formele si armoniile. Va place sa colindati pravaliile cu antichitati, magazinele de lux si doriti sa posedati lucruri frumoase. Va inconjurati de oameni cultivati si de multe ori foarte prosperi, cu intentia de a patrunde in lumea lor de bogatie si placeri. Cu multiplele talente pe care le aveti, cu gratia si cu numeroasele dumneavoastra atuuri, este indubitabil ca veti reusi sa va strecurati si sa fiti acceptat in aceasta lume.

Dragoste – Incercati ici si colo, analizand optiunile posibile si cautand cel mai bun loc unde sa va opriti.

Bani/munca – Cu toate ca din punct de vedere financiar sunteti generos, nu sunteti cu adevarat dotat pentru finante.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Octombrie.

Personalitate – Va place sa va puneti in valoare toate calitatile, pentru a fi apreciat si admirat. Curios din fire, porniti pe calea descoperirilor imediat ce aveti posibilitatea si reusiti sa va urmati drumul fara sa incalcati regulile sau sa deranjati lumea, asteptandu-va cu rabdare randul. Apropiat si sociabil, in ciuda individualismului, aveti nevoie de o buna doza de curaj pentru a vorbi despre dumneavoastra, despre experientele traite, despre cunostintele pe care le aveti, dar o faceti cand este necesar pentru a-i ajuta pe ceilalti, sau in sprijinul unei cauze. Prin intermediul numeroaselor domenii ce va suscita interesul cautati de fapt un sens vietii dumneavoastra, nu gloria si popularitatea cum cred unii. Reusita face parte din dumneavoastra; e de ajuns sa credeti doar in ea.

Dragoste – Cu toate ca apreciati intimitatea, aveti nevoie de spatiu si de deplina libertate de actiune in relatia de cuplu.

Bani/munca – Sunteti serios, organizat si ordonat: succesul dumneavoastra profesional si m aterial este asigurat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Octombrie.

Personalitate – Cand sunteti stapanit de o pasiune, nimic nu mai conteaza, va aruncati in ea orbeste, uitand pana si respectul fata de propriile ritmuri si limite. Inflacarat, sunteti fara indoiala, un partener sexual dinamic si cu initiativa. Spiritualitatea ocupa un loc important in viata dumneavoastra de fiecare zi; din ea va extrageti forta interioara, ea va ofera raspunsuri la intrebarile ce va framanta si o considerati mesagera constiintei dumneavoastra. Intrucat initierea si realizarea proiectelor va ofera o motivatie deosebita, va implicati la maximum in aceasta directie si nu ezitati niciodata sa scoateti artileria grea, la nevoie. Daca incercarile nu va determina sa dati inapoi, stiti totusi cand este momentul sa va retrageti, pentru a va odihni sau pentru a pregati, tactic, un salt mai curajos.

Dragoste – Intelept si dotat cu mult simt practic, sunteti lucid in relatia dumneavoastra sentimentala.

Bani/munca – Temerar in apararea ideilor originale, sunteti prudent in tot ce priveste finantele dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Octombrie.

Personalitate – Daca ati avea mai multa libertate, ati lucra mai putin; daca ati avea mai multi bani, ati salva lumea! Acestea sunt afirmatiile dumneavoastra si, in ciuda aparentelor, nu doriti o revolutie, ci mai curand sa schimbati lumea in bine. Desi sunteti matur, nu aveti niciun chef sa va decideti repede pentru o situatie stabila, preferand sa urmariti curcubee si fluturi, sa va construiti in copaci o coliba in care sa va puteti refugia uneori, sa va aventurati in cautarea de noi experiente si cunostinte, sa visati la dragoste si la idealuri. Invatati repede si sunteti un orator remarcabil; totusi, cum nu ramaneti niciodata destul de mult timp in acelasi loc, interesul fiindu-va rapid atras in alta parte, este greu sa vi se descopere intregul potential.

Dragoste – Cu o tendinta spre egoism sentimental, sunteti in cautarea partenerului care sa va satisfaca toate dorintele.

Bani/munca – In lumea dumneavoastra dominata de fantezie si de idealuri nu este loc pentru rutina si pentru tabla inmultirii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Octombrie.

Personalitate – Prin originalitatea de care dati dovada in toate, nu lasati indiferent pe nimeni. Pe unii, personalitatea dumneavoastra speciala ii atrage si ii motiveaza; pe altii ii deranjeaza si chiar ii pserie. Va place actiunea; cand aceasta lipseste, pur si simplu o provocati. Simplu, entuziast si sociabil, stiti sa va inconjurati de persoane care va inteleg sau va seamana. Chiar daca sunteti capabil sa va schimbati parerea in fata unei opozitii si a unor argumente convingatoare, va pastrati intotdeauna sufletul de copil si imensa pasiune ce va stapaneste; ca urmare, nu va pierdeti niciodata din vedere obiectivele. Cu toate ca nu alergati in mod special dupa popularitate si glorie, va place totusi sa fiti remarcat si apreciat.

Dragoste – Tendinta de a va lasa condus mai mult de emotii decat de ratiune poate zdruncina relatia.

Bani/munca – Imaginativ dar logic, aveti un control total asupra activitatii si finantelor dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Octombrie.

Personalitate – Categoric, succesul va este inseparabil! Cu marea dumneavoastra deschidere spirituala, cu magnetismul, cu abordarea prietenoasa si cu aceasta hotarare de nestramutat pe care o degajati, sunteti un cetatean al lumii. Constient de cele ce nu sunt in ordine, nu asteptati cu bratele incrucisate in speranta ca totul se va aranja de la sine, ci luati lucrurile in mana, corectati, reconstruiti, fortati uneori nota pentru a restabili ordinea. Perfectionist, visati o lume perfecta, in care fiecare lucru sa fie la locul sau, in care fiecare persoana sa-si joace corect rolul, in care totul este numai frumusete, amabilitate si empatie. In drumul dumneavoastra invatati mult si va puneti intotdeauna experienta in slujba celorlalti, pentru a le imbunatatiti situatia. Pentru dumneavoastra, singurul scop posibil este sa ocupati pozitia cea mai inalta.

Dragoste – Nevoia dumneavoastra de stabilitate exclude relatiile sentimentale trecatoare.

Bani/munca – Ambitios, charismatic si avizat, sunteti castigator pe toata linia.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Octombrie.

Personalitate – Cu toate complimentele de care va bucurati din partea anturajului dumneavoastra, se pare ca nu va intelegeti adevarata valoare si nu sunteti constient de numeroasele dumneavoastra talente. Cu prudenta, urcati o treapta dar, la cea mai mica piedica sau la prima opozitie, o coborati, convins ca nu sunteti la inaltime si ca nu meritati o pozitie superioara. Aveti totusi un insemnat potential; numai cu mai multa incredere in sine, infruntand competitia si constientizand in sfarsit faptul ca detineti toate mijloacele pentru a dobori obstacolele va veti ocupa locul ce va revine pe drept sub soare. Mare aparator al libertatii, clarvazator, empatic si dotat cu un marcat simt al dreptatii, intelegeti fiinta omeneasca in ansamblul ei.

Dragoste – Asteptarile dumneavoastra sunt realiste; aveti nevoie de stabilitate si de certitudini.

Bani/munca – Sunteti capabil sa va analizati corect pozitia si sansele de reusita.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Octombrie.

Personalitate – Indaratul zambetului dumneavoastra amabil si al aerului de cumsecadenie se ascunde o imaginatie bogata, viclenii si subtilitati uimitoare, precum si o mare inteligenta, sunteti dezinvolt atat in conversatiile usoare, precum si in dezbaterile filosofice sau de opinii. Aveti multa incredere in propria persoana, maturitate si profunzime spirituala; ca urmare, multe usi va sunt deschise si multe domenii va sunt accesibile. Simtul marcat al competitiei va motiveaza si va determina sa mergeti mai departe, sa lucrati mai bine si sa nu asteptati rezultate bune fara eforturi. Cu toate ca sunteti intotdeauna ocupat, stiti sa va amuzati si sa va acordati ragazul necesar pentru a profita de viata.

Dragoste – Imaginativ si afectuos, nu va temeti sa va exprimati emotiile si adevaratele sentimente.

Bani/munca – Lucrati pentru a va asigura o situatie materiala stabila si confortabila.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Octombrie.

Personalitate – Foarte putini oameni se pot lauda ca va cunosc cu adevarat. Cameleonic, sunteti capabil sa va asumati mai multe personalitati, in functie de conjunctura, de situatie si de persoanele pe care le frecventati. Schimbati rolurile cu o mare abilitate; aveti indiscutabile talente actoricesti! Aureolat de intriga si de mister pe care le iubiti atat, va amuza mult sa-i inselati pe cei din jur schimbandu-va vocea si infatisarea. Independent, va conduceti barca dupa cum doriti si detestati amestecul altor persoane in treburile dumneavoastra, mai ales in viata dumneavoastra privata. Fermecator si generos, va oferiti cu placere serviciile sau sfaturile, atunci cand va sunt solicitate. Nu ramaneti niciodata intr-o ambianta defavorabila; reusiti sa gasiti repede o atmosfera mai buna.

Dragoste – Relatia dumneavoastra sentimentala presupune participare egala, deschidere spirituala, cinste si sinceritate.

Bani/munca – Va cunoasteti puterile si slabiciunile si va pricepeti sa le folositi in mod profitabil.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Octombrie.

Personalitate – Pentru ca, de cele mai multe ori, nu va dezvaluiti parerile sau ideile, ceilalti trebuie sa foloseasca toate mijloacele pentru a va intelege optiunile si deciziile. Diplomat si inteligent, dar nehotarat, va este deseori greu sa alegeti calea de urmat sau actiunile ce trebuie initiate. Cu toate ca lucrati, nu detestati economia de effort si inclinati spre ea ori de cate ori va este posibil. Sunteti cam susceptibil: cei apropiati trebuie sa-si aleaga cuvintele cand isi expun argumentele, va propun ajutorul sau va dau sfaturi. Capabil de o intensa concentrare si foarte dezinvolt in public, forta dumneavoastra rezida in toate formele de comunicare. Pentru a va reface pe deplin energia si motivatia, aveti nevoie de liniste si de o intoarcere la surse.

Dragoste – Partenerul dumneavoastra trebuie sa fie sociabil, cu vederi largi si sa va stimuleze pe plan intelectual.

Bani/munca – Nu sunteti foarte dotat pentru problemele financiare; este mai bine sa fiti sfatuit si indrumat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Octombrie.

Personalitate – Angrenat continuu in activitati ce va solicita fizic si spiritual, trebuie sa notati ce mai este de facut, ca sa nu uitati. Va plac ordinea, organizarea si orarele fixe si numai cand toate sunt la locul lor reusiti sa aveti o eficienta maxima. Foarte preocupat de indeplinirea obligatiilor ce va revin, de realizarea obiectivelor si de respectarea promisiunilor facute, nu acordati suficient timp odihnei si activitatilor recreative. Trebuie sa invatati sa va moderati ritmul, sa va respecatiti limitele si sa nu va cheltuiti in fiecare zi rezerva de energie. Cei din jur stiu ca sunteti acolo pentru a-i spriini, a-i ajuta si a-i indruma, dar aceasta sustinere trebuie sa vina de la dumneavoastra; nimeni nu va poate forta sa faceti ceea ce nu vreti. Comunicarea este importanta pentru dumneavoastra si va straduiti permanent sa evitati blocajele pe acest plan.

Dragoste – Independent si putin exigent, rareori faceti primii pasi catre o relatie sentimentala.

Bani/munca – Productiv, cooperant si performant, aveti nevoie de miscare, de a simti un progres.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Octombrie.

Personalitate – In modul cel mai autentic, sunteti numai suflet! Visator si idealist, traiti totul romantat si cu emotie. Intelept si umanist, aveti intotdeauna o cauza de aparat, un prieten de ajutat, o experienta de impartit. Sunteti o referinta in cercul dumneavoastra social si familial; disponibilitatea de a asculta problemele oamenilor, judecata corecta si sfaturile va sunt adeseori solicitate si cu adevarat apreciate. Credeti in semnele destinului si urmariti intotdeauna mesajele si manifestarile Universului. Gasiti intotdeauna un ragaz pentru a va bucura de viata, in fata unei cescute de cafea la bistroul din colt, cu capul in nori, sau sustinandu-va parerile si convingerile. Aveti o nevoie vitala de a trai in armonie cu mediul inconjurator, de a avea un bun nivel de viata si un confort personal ridicat.

Dragoste – Va asteptati ca partenerul sa traiasca urmand principiile bune: ale dumneavoastra.

Bani/munca – Original, putin marginal chiar, va place sa fiti unicul la bord.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Octombrie.

Personalitate – Dotat cu un puternic magnetism si cu o frumusete discreta, dar foarte prezenta, reusiti intotdeauna sa-i atrageti pe oameni alaturi de dumneavoastra in apararea unei cauze, sau doar pentru placerea unei reuniuni amicale. Influentabil si vulnerabil intr-o oarecare masura, va place sa porniti la descoperirea frumusetilor lumii, a secretelor si misterelor sale, fara sa va schimbati ritmul, fara constrangeri sau presiuni, dupa bunul dumneavoastra plac, chiar daca aceasta suscita dubii sau gelozii printre cei din jur. Mergeti acolo unde puteti fi util sau unde este nevoie de dumneavoastra, acolo unde faptele bune sunt recompensate la justa lor valoare, pe scurt, acolo unde aveti sansa de a reusi si a gasi stabilitatea si siguranta la care aspirati in fundul sufletului.

Dragoste – Partenerul dumneavoastra trebuie sa va inteleaga si sa va accepte natura profunda si nevoia de libertate.

Bani/munca – Va place sa lucrati in grup; contributia dumneavoastra, constand in originalitate si candoare, improspateaza atmosfera.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Octombrie.

Personalitate – Tot ce are legatura cu latura financiara, banii si bunurile materiale, va ofera satsifactii moderate. Aveti insa suflet de artist: acumulati comorile si reusitele. Inzestrat cu maniere frumoase, cu placerea de a comunica, increzator si responsabi, folositi toate mijloacele pentru a va realiza visele. Fiti intotdeauna prudent cand va alegetia asociatii, partenerii sau tovarasii de drum: un mar putred le poate strica repede pe celelalte. Pentru ca munca vi se pare de multe ori austera si obositoare, preferati sa va folositi timpul si energia in arta, creand, admirand, sau hoinarind prin cartierele de lux, unde se invart afaceri grase. Aveti nevoie de calm si de liniste pentru a va odihni si a va recupera energia.

Dragoste – Daca nu pretindeti mare lucru, doriti totusi ca partenerul sa va inteleaga.

Bani/munca – Inspiratia, ambitia si vointa sunt cheia reusitei dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Octombrie.

Personalitate – Datoriile vietii va solicita intreaga atentie; contributia dumneavoastra pe acest plan este foarte laudabila. Cateodata este totusi necesar sa temporizati, pentru ca apoi sa actionati mai bine, obtinand mai mult. Hotarat si dotat cu mult simt practic, nu lasati niciodata emotiile sa va influenteze linia de conduita. Deoarece tensiunile si competitia va macina energia, stabiliti, in masura posibilului, o buna comunicare si ramaneti intotdeaun transparent in actiunile si initiativele dumneavoastra. Va place ca totul sa mearga ca pe roate si folositi toate mijloacele pentru ca masina sa functioneze bine; nu cereti niciodata celorlalti ceea ce nu puteti face sau oferi dumneavoastra insiva. Inteligenta, cinstea si numeroasele dumneavoastra talente va deschid toate usile pe care le doriti.

Dragoste – Reusiti sa stabiliti rapid cu partenerul o complicitate si o intelegere aproape perfecte.

Bani/munca – Aveti un simt innascut al afacerilor; stiti cand este momentul sa actionati sau sa va retrageti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Octombrie.

Personalitate – Comandant unic la bordul existentei dumneavoastra, va conduceti cu fermitate si competenta barca. Responsabil, refuzati sa va supuneti vreunei autoritati. Cavaler al timpurilor moderne, aveti nevoie sa vi se recunoasca valoarea, curajul, perseverenta si stapanirea de sine. Comandant si combatant, actionati in acelasi timp pe toate fronturile. Autonom si independent, priviti intotdeauna inainte si ii dispretuiti putin pe cei care isi irosesc viata meditand asupra trecutului. Gradul dumneavoastra de concentrare si de atentie este intotdeauna direct proportional cu interesul pe care vi-l trezeste situatia. Intrepid, nu va plecati niciodata in fata cuiva sau a ceva. Tenacitatea si obstinatia dumneavoastra sunt legendare.

Dragoste – Cererile si asteptarile dumneavoastra sunt clar stabilite; daca nu sunt respectate, plecati.

Bani/munca – Constiincios si eficient, posedati intuitia necesara pentru a face afaceri extraordinar de productive.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Octombrie.

Personalitate – In toate domeniile vietii procedati numai asa cum doriti si va conduceti dupa propriile idei. Cu toate acestea, apreciat mult compania oamenilor cu caracter, care stiu sa-si apere punctele de vedere. Nu va displace sa fiti atacat: aceasta va permite sa va aparati sus si tare pozitiile. Pentru a va convinge sa va schimbati parerea, o persoana are nevoie de o mare cantitate de energie si de o rabdare de toata lauda. Va plac raporturile de forta si confruntarile verbale. Sensibil totusi, sunteti un camarad intotdeauna gata sa dati o mana de ajutor. Foarte selectiv, v-ati redus intentionat cercul de prieteni la limita. Coerent si consecvent cu dumneavoastra insiva, stiti sa va asumati responsabilitatile ce va revin.

Dragoste – Preocupat continuu sa planificati si sa organizat, nu ajungeti sa profitati de ceea ce aveti.

Bani/munca – Mandru si pasionat, reusiti sa va atingeti si chiar sa va depasiti scopurile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Octombrie.

Personalitate – Dat fiind ca sunteti modest si umil, saracia lucie nu va sperie, pentru ca nu acordati decat o importanta relativa bunurilor materiale si luxului. Cinstit in esenta, ii detestati deschis pe mincinosi si pe ipocriti; cand ii intalniti, ii condamnati fara apel, convins ca cine a mintit o data va mai minti. Inclinat spre filosofie, aveti obisnuinta de a pune totul sub semnul intrebarii, chiar si lucrurile sau valorile cele mai solid stabilite, fie si numai pentru a le testa soliditatea. Acceptati cu mare greutate sa va recunoasteti erorile; spre a reusi, trebuie sa va izolati pentru a reflecta si a va pansa ranile din amorul propriu, inainte de a avea curajul sa marturisiti public. Detestati sa fiti deranjat pentru frivolitati.

Dragoste – Inarmat cu valori riguroase, sunteti convins ca o relatie nu poate supravietui decat intr-o atmosfera de onestitate.

Bani/munca – Preferati sa realizati singur ceea ce intreprindeti si sa puteti beneficia de intregul profit.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Octombrie.

Personalitate – Contemplati viata cu o anumita seninatate, preferand sa priviti mai curand spre viitor decat sa va intoarceti in trecut. Avid de provocari, va place sa va masurati cu ceilalti si cu dumneavoastra insiva. Detestati rutina, care va paralizeaza si spiritul, si corpul. Apreciati miscarea, schimbarea si neprevazutul. Daca se intampla ca un loc, o activitate sau o persoana sa va plictiseasca, nimic pe lume nu va va putea convinge sa ramaneti pe loc. Deoarece va place riscul, sunteti de multe ori omul momentului, ori de cate ori e nevoie de cineva care sa se expuna unor misiuni dificile. Perseverent in efort, aveti un excelent simt al initiativei. Cand sunteti expus unor probleme pe care nu le puteti depasi singur, deveniti agresiv si razbunator.

Dragoste – Ego-ul dumneavoastra supradimensionat ii lasa partenerului foarte putin loc si o redusa putere de decizie.

Bani/munca – Sub aspect financiar sunteti castigator, dar lipsa dumneavoastra de buna-credinta va face nepopular.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Octombrie.

Personalitate – Observator retras, dar foarte atent intotdeauna la tot ce se intampla si se spune in jur, nu va amestecati intr-o discutie decat atunci cand considerati ca afirmatiile dumneavoastra sunt solide si la obiect. Dotat cu un bun spirit de sinteza, posedati abilitatea de a va destabiliza conlocutorii printr-un simplu comentariu. Usor susceptibil, nu va incredeti niciodata in aparente. Voluntar si autonom, aveti multa incredere in propria competenta si contati intotdeauna numai pe dumneavoastra insiva. Oarecum manipulator, stiti sa-i faceti pe oameni sa va incredinteze secrete si confidente. In orice imprejurare, gasiti mijlocul de a intoarce situatiile in avantajul dumneavoastra. Aveti o energie debordanta si o sexualitate pretentioasa. Curios din fire, va place sa porniti in cautarea aventurii.

Dragoste – Pentru dumneavoastra, cinstea si adevarul sunt mai valoroase decat pasiunea si asteptarile inselatoare.

Bani/munca – Siguranta financiara este importanta pentru dumneavoastra si va petreceti viata lucrand pentru a o obtine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Octombrie.

Personalitate – Dotat cu un ascutit simt al observatiei, va face mare placere sa-i observati pe oameni, fara ca ei sa stie. Deoarece sunteti curios ca o nevastuica si simtiti nevoia sa stiti si sa intelegeti totul, ati dezvoltat o adevarata arta de a-i face pe oameni sa vorbeasca, despre ei insisi si despre altii. Mintea va lucreaza continuu: intrebarile se invalmasesc fara ragaz in capul dvs. Cultura si eruditia altor persoane va trezesc interesul si va suscita respectul. Foarte inteligent, va place sa va masurati cunostintele cu cele ale oamenilor pe care ii intalniti. Cu toate acestea, pentru ca doriti sa aveti intotdeauna dreptate si, prin urmare, sa aveti ultimul cuvant, discutiile se termina adesea cu incrancenari inutile. Convins sustinator al profesionalismului, perfectionist, va place sa intelectualizati totul, chiar si lucrurile cele mai simple.

Dragoste – Va face placere sa va jucati de-a soarecele si pisica cu celalalt si incercati sa-i anticipati manevrele.

Bani/munca – Va place sa faceti bani cu usurinta si obtineti unele succese in investitiile pe care le faceti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 31 Octombrie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 Octombrie.

Personalitate – Fin ca o libelula, viclean ca o vulpe si incapatanat ca un catar, cine ar vrea sa va pacaleasa si sa va determine sa faceti ceea ce nu aveti chef, ar trebui sa se scoale foarte devreme si sa fie un foarte subtil manipulator. Abil si perspicace, ii devoalati cu usurinta pe impostori; direct, drept si cinstit, aveti oroare de mistificatori. Nonconformist, nu alegeti intotdeauna drumul cel mai usor pentru a va atinge obiectivele, preferand in general un drum mai desfundat, dar cu mult mai stimulant. Ideile preconcepute si usurinta va oripileaza; preferati noutatea si originalitatea. Enigmele si misterele va pasioneaza: ele va starnesc curiozitatea si va stimuleaza neuronii. Faceti eforturi pentru a va controla tendinta spre tiranie.

Dragoste – Modul dvs. de a va pune la incercare relatia este un mic joc foarte periculos.

Bani/munca – Daca dati dovada de rabdare si de perseverenta, dorinta dumneavoastra de a va imbogati va fi satisfacuta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *