SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA AUGUST

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA AUGUST. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 August.

Personalitate – Foarte sociabil, binedispus si in general norocos, aveti un cerc larg de prieteni si de cunostinte; stiti ca puteti conta pe ei la nevoie, cu toate ca nu dumneavoastra solicitati cel mai adesea ajutor. Simpatic, amabil si cu o prezenta atragatoare, sunteti foarte potrivit pentru activitatile ce implica un contact cu publicul. Departe de a fi un muncitor constiincios, amanati de multe ori termenele de scandenta si lasati pe a doua zi ceea ce ati putea face in ziua curenta. Intreprindetitotusi actiunile necesare in vederea avansarii dumneavoastra si nu ezitati sa va indepartati pentru a profita de o ocazie buna sau de un avantaj serios. Doriti sa profitati de viata; la urma urmelor, de ce nu, daca in felul acesta sunteti fericit?

Dragoste – Stiti cu exactitate ce doriti; decizia dumneavoastra, odata luata, este irevocabila.

Bani/munca – Inteligent, spontan si atragator, reusiti intotdeauna sa ajungeti in pozitia ce va permite sa realizati o buna situatie materiale.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 August.

Personalitate – Sunteti obligat sa va dezvoltati la maximum toate aptitudinile pe care le-ati capatat la nastere. Rafinat, sociabil si protector, in ciuda faptului ca sunteti dotat cu un indubitabil talent artistic, preferati compania oamenilor cultivati, conversatiile interesante si dezbaterile intelectuale. Echilibrat, cautati armonia in toate si evitati confruntarile si controversele. Aceasta nu va impiedica sa va aparati vehement opiniile, valorile, interesele. Unii spun ca sunteti excentric; in realitate, nu va exprimati decat impulsurile, va ascultati instinctul si faceti ceea ce vi se pare corect si bun, chiar daca ceea ce intreprindeti nu este de prima importanta. Doriti sa traiti din plin aceasta viata, care va ofera posibilitatea sa jucati atatea roluri.

Dragoste – Iubirea va inspira, va determina sa progresati, va da aripi, pe scurt, va face fericit.

Bani/munca – Aveti nevoie sa va asigurati o buna situatie financiara pentru a ramane motivat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 August.

Personalitate – Bine educat si dotat cu un marcat simt al oportunitatii, stiti intotdeauna ce trebuie facut sau spus la momentul potrivit. Unii vor spune ca aceasta trasatura se datoreaza norocului, intamplarii sau atitudinii celorlalti, dar, mai presus de orice, ea este rodul propriei dumneavoastra ingeniozitati. Convingator si cu o atitudine angajata, reusiti sa-i captivati pe cei ce va asculta si sa atrageti publicul. Impulsiv, trebuie sa va reprimati dorintele bruste si nebuniile sentimentale, pentru a evita atat achizitiile intempestive, cat si gesturile cu consecinte serioase. Ascensiunea spre realizarea obiectivului propus va reuseste in cadrul unui grup, prin armonizarea talentelor si prin asocierea ideilor. Figura importanta a cercului dumneavoastra social, stiti sa va distrati si sa inveseliti galeria.

Dragoste – Stabilitatea dumneavoastra sentimentala trece prin incredere si printr-o doza de mare atentie si afectiune.

Bani/munca – Va place sa raspundeti provocarilor si pastrati un control strict al finantelor dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 August.

Personalitate – Nu puteti ramane indiferent la nedreptate, la mizerie, la uratenie, la suferinta si lsa saracie, mult prea prezente in aceasta lume. Va ascociati cu persoane care au acelasi mod de a vedea lucrurile si intreprindeti o serie de actiuni pentru a schimba situatia in bine. Trebuie sa actionati, chiar daca stiti ca aceasta implica consum de timp si de nergie si, uneori, chiar deceptii. A-i ajuta pe ceilalti, fie si putin, sa-si imbunatateasca soarta, precum si calitatea vietii va da in mare masura satisfactia utilitatii. Diplomat, curios, chiarismatic si dotat cu un indubitabil talent de negociator, reusiti sa influentati opinia publica, sa schimbati mentalitatile, sa responsabilizati anumite persoane si sa va raliati sprijinitori: este cel mai important rol al vietii dumneavoastra.

Dragoste – Cereti partenerului o atentie sustinuta si o daruire de sine neconditionata.

Bani/munca – Lucrati repede si bine, ceea ce va procura cu regularitate castiguri.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 August.

Personalitate – Intens pasionat de viata in general, va gasiti cea mai mare satisfactie mai cu seama in activitatea pe care o desfasurati. Acesteia ii consacrati aproape tot timpul si energia de care dispuneti, sacrificandu-va uneori viata personala si sentimentala in folosul ei. Hotarat, inteligent si indraznet, nu va intereseaza judecata celor care nu va inteleg motivatiile. Pozitiv si foarte optimist, nu renuntati niciodata; daca obstacolele si capcanele va creeaza neplaceri, acestea nu fac decat sa va sporeasca hotararea de a merge inainte. Sunteti sensibil, loial si modest; reputatia va precede si cei apropiati stiu ca pot conta pe dumneavoastra intotdeauna. Sunteti un exemplu de integritate, de curaj si de bunavointa pentru toti cei din jur.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener care sa va stimuleze atat din punct de vedere sexual, cat si intelectual.

Bani/munca – Muncitor perseverent, materialist, va gestionati finantele cu brio.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 August.

Personalitate – Optimist si cu o prestanta remarcabila, in privirea dumneavoastra patrunzatoare se pot citi clar hotararea si marea forta interioara de care dispuneti. Original, aveti o viziune foarte personala asupra societatii si asupra rolului pe care vi-l oriti in ea. Cu toate ca sunteti sensibil, uneori ranit chiar de judecata celorlalti, nu va abateti de la drumul ales. Esecul va zdruncina si va destabilizeaza, dar va reveniti rapid si o porniti din nou la drum cu elan. Inteligent, va acceptati greselile, din care stiti sa trageti invataminte. Omenos, va puneti continuu intrebari asupra propriei persoane si va simtiti impresionat de tot ce se intampla in lume. Sociabil, sunteti un personaj important in cercul dumneavoastra social. Pasionat si entuziast, cautati neincetat echilibrul si armonia.

Dragoste – Partenerul trebuie sa va inteleaga extravagantele si sa va urmeze pe taramul fanteziilor.

Bani/munca – Reusita depinde de talentele artistice cu care sunteti dotat, de emotivitatea si de vointa dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 August.

Personalitate – Conducator innascut, dotat cu o mare usurinta in toate formele de comunicare, este firesc sa fiti intotdeauna centrul de interes si spiritul conducator al celor din jur. Inteligent si generos, va impartasiti cu placere cunostintele si experiente celorlalti; ii motivati pe oameni, ii invatati, ii sfatuiti, organizati si animati serate de neuitat. Model pentru ceilalti, sunteti una dintre acele persoane capabile sa rezolve problemele tuturor, careia oamenii i se confeseaza. Tenacitatea si entuziasmul dumneavoastra va aduc deopotriva admiratia si respectul tuturor. Sociabil si manierat, ii iubiti pe oameni si doriti sa fiti iubit de ei. Nu intelegeti de ce anumite persoane se indeparteaza de dumneavoastra si aceasta va doare.

Dragoste – Ca si dumneavoastra, partenerul trebuie sa fie echilibrat, empatic si autentic.

Bani/munca – Lucrator constiincios, chiar si in conditii de presiune, profitati de banii castigati pentru a trai bine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 August.

Personalitate – Pentru dumneavoastra, viata este un intens teren de joc, un parc de atractii. Evoluati pe el cu multa siguranta, exploatandu-va talentele, punandu-va in practica ideile si jucandu-va indraznet cu obstacolele, cu capcanele si cu norocul. Daca rezultatele acestor actiuni sunt de multe ori la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, exista si unele cu un sfarsit mai putin favorabil si, cu toate ca nu va place sa pierdeti sau sa dati gres, vi le asumati cu detasare. Daca astfel de situatii va sting inflacararea, aceasta este o stare trecatoare, pentru ca in scurt timp va lansati in noi aventuri. Autentic, spontan si traind din plin clipa prezenta, savurati momentele bune, apreciati noile intalniri si experiente si descoperiti cu placere cararile neexplorate.

Dragoste – Relatia dumneavoastra sentimentala trebuie sa poarte amprenta respectului si a unei mari libertati de actiune.

Bani/munca – Lucrator meticulos, dar aveturier, nu va place nici sa conduceti si nici sa fiti onorat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 August.

Personalitate – Destul de discret in actiunile pe care le intreprindeti, va valorificati de cele mai multe ori in spatele scenei, in favoarea dumneavoastra sau a altora, intelepciunea, prudenta, profunzimea sentimentelor si marea forta interioara. Aceasta nu va impiedica totusi sa luptati cu vechile prejudecati sau sa preluati comanda atunci cand e vorba de o cauza la care tineti. Rabdator si meticulos, va folositi cunostintele si experienta pentru alegerea cailor si ocaziilor, sfarsind aproape intotdeauna prin a obtine ceea ce doriti. Deoarece stiti ca aparentele sunt de obicei inselatoare, cautati sa descoperiti la ceilalti calitatile sufletesti si spirituale. Cunoasteti valoarea loialitatii si fidelitatii.

Dragoste – Echilibrat, mentineti armonia in viata dumneavoastra si lasati iubirii posibilitatea sa va cucereasca la momentul potrivit.

Bani/munca – Sunteti cinstit si parolist; aceasta reputatie va deschide usi importante.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 August.

Personalitate – Metodic si rational, organizat, constiincios si dotat cu un moral de toata lauda, lucrati cu seriozitate pentru a va construi o buna reputatie si pentru a merita admiratia si respectul celorlalti. Daca anumite persoane nu va observa potentialul sau nu va inteleg actiunile, pentru multi altii reprezentati un model, o persoana cu care se pot sfatui sau careia i se pot confesa. Destul de individualist, actionati de multe ori de unul singur. Ganditi-va bine si nu uitati ca asocierea prezinta avantajul unei dinamici de grup, ce presupune asamblarea experientelor si a cunostintelor. Munciti pentru realizarea proiectelor si visurilor dumneavoastra, utilizandu-va cu folos talentele si priceperea. Atasat de cei apropiati, in sanul familiei va regasiti echilibrul.

Dragoste – Curios si aveturos din fire, este foarte greu sa fiti cucerit si retinut pentru mult timp.

Bani/munca – Apreciati munca bine facuta, dar va bucurati si daca se intampla ca aceasta sa fie usoara si productiva.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 August.

Personalitate – Meticulos si perfectionist, sunteti foarte exigent cu dumneavoastra insiva si poate, mai ales, cu ceilalti. Aveti aceasta trasatura inca din frageda tinerete si cu varsta ea nu se atenueaza. Nu acceptati jumatatile de masura! Ceea ce cereti trebuie executat perfect si bombaniti impotriva intarzierilor, a amanarilor, a neglijentei, a incompetentei si a lenei. Aveti interese numeroase si diverse, dar, de multe ori, de scurta durata. Prin urmare, asteptati sa va gasiti un adevarat drum, pentru a va dezvolta si a exploata la maximum talentele si priceperea. Nu uitati ca viata e facuta si din placere si fantezie, de care e bine sa profitam, pentru a ne distra.

Dragoste – Deoarece sunteti discret si rezervat in exprimarea emotiilor, de multe ori partenerul trebuie sa vi le ghiceasca.

Bani/munca – Intuitiv, aveti fler pentru afacerile bune si pentru ocaziile profitabile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 August.

Personalitate – E bine ca sunteti inteligent si curajos. Viata va pune in fata numeroaselor provocari si incercari grele, critici si reprosuri de multe ori nejustificate si, din pacate, nu va acorda intotdeauna meritul muncii si eforturilor dumneavoastra. Aceasta va modeleaza inca de tanar caracterul, iar perseverenta cu care v-ati inarmat este cel mai bun aliat. Echilibrat, in ciuda capcanelor si a obstacolelor, va urmati curajos drumul, oprindu-va uneori pentru a va reface fortele, pentru a va bucura de momentele bune si a va distra. Suflet mare, vegheaza cu fidelitate asupra familiei, gata sa interveniti la orice chemare. Va place tovarasia oamenilor inteligenti, pasionati, cu opinii si judecati transante.

Dragoste – Independent si destul de suspicios, o relatie apropiata cu dumneavoastra nu este usor de stabilit.

Bani/munca – Muncitor dar individualist, tendinta dumneavoastra catre improvizatii influenteaza negativ succesul actiunilor pe care le intreprinde.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 August.

Personalitate – Prietenos si apropiat, aveti un cerc social larg, in care va distrati dupa cum dicteaza moda si tendintele momentului. Pozitiv in conceptii, lasati in urma trecutul si amintirile lui neplacute; profitati de momentul prezent si abordati viitorul cu optimism. Convingator, puteti fi incapatanat pentru a va atinge scopurile. Cu vointa pe care o aveti, daca ati fi putin mai flexibil si, mai ales, daca v-ati asociata cu persoane experimentate, v-ati mari substantial sansele de reusita. Printr-o buna alegere a anturajului va gasiti stabilitatea si echilibrul de care aveti nevoie pentru a progresa. Locuinta dumneavoastra ramane locul preferat pentru odihna si liniste.

Dragoste – Sincer, cinstit si sensibil, sunteti un tovaras de viata placut si loial.

Bani/munca – Prin impresionantul dumneavoastra numar de talente si de aptitudini, aveti posibilitati aproape nelimitate de reusita.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 August.

Personalitate -Deoarece priviti viata cu ochi de copil, puteti sa va minunati de orice fleac, sa apreciati momentele fericite si sa va bucurati de tot ce e frumos si bun pe lume. Stiti ca sunteti unic, ca viata este pretioasa si ca destinul este dinainte trasat, dar aveti si dumneavoastra dreptul la anumite optiuni. Realist, prudent, calm, stapan de emotiile dumneavoastra, aveti numeroase talente si o personalitate iesita din comun, incercati sa va faceti placut celorlalti, dar, mai ales, sa va ajutati aproapele. A-i ajuta pe ceilalti, a-i proteja si a le pleda cauzele va da o mare satisfactie. Va simtiti motivat prin eforturile si actiunile dumneavoastra.

Dragoste – Avid de iubire si de afectiune, dar suspicios, va trebuie mult timp pentru a va angaja intr-o relatie de durata.

Bani/munca – Aveti incredere in steaua dumneavoastra buna; faptele si succesele va dau dreptate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 August.

Personalitate – Daca aveti incredere in dumeavoastra insiva, aveti tot ce trebuie pentru a reusi! Cei lalti va invidiaza demnitatea si respectul de care dati dovada in toate relatiile si actiunile si sunt convinsi ca aceasta incredere de sine este atuul dumneavoastra cel mai important. Perseverent, ambitios si dotat cu intreaga energie necesara pentru realizarea actiunilor pe care le initiati, stiti sa fiti convingator si sa va valorificati farmecul, pentru a va atinge scopurile. Ager, generos si foarte stapanit intotdeauna, sunteti un exemplu pentru multi. Visati abundenta si prosperitate si va concentrati toate eforturile pentru a le obtine. Sunteti dotat pentru activitati didactice si de indrumare: aveti posibilitatea mai multor optiuni.

Dragoste – Va straduiti sa pastrati echilibrul, sa mentineti pacea si evitati sa favorizati conflictele.

Bani/munca – Flerul pentru ocaziile favorabile castigului de bani este la dumneavoastra o calitate innascuta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 August.

Personalitate – Perseverent si luptator, tineti sa conduceti chiar si atunci cand efortul va depaseste capacitatile sau va lipseste cheia unei usi inchise. Aveti nevoie aproape vitala de a va dovedi ca sunteti capabil sa va asumati riscuri , sa treceti peste opreliste, sa doborati obstacole, sa infruntati curajos furtuni. Motivatiile dumneavoastra resping usurinta, spontaneitatea si lipsa de atentie, dar nu intreprindeti nicio actiune care va poate intuneca sau pata reputatia. In ciuda preferintei pentru activitatile sportive, sunteti fascinat de tot ce este misterios, enigmatic, paranormal, pe scurt, de tot ce va stimuleaza, imaginatia.

Dragoste – Deoarece nu va place singuratatea, aveti multa grija de partener, de nevoile si de dorintele acestuia.

Bani/munca – Sunteti disciplinat si ordonat; reusita dumneavoastra financiara este asigurata, in orice domeniu profesional.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 August.

Personalitate – Intreprinzator si curajos, raspundeti celor mai grele provocari, depasindu-va neincetat limitele si lucrati cu indarjire pentru a ajunge tot mai sus. plin de resurse, iubiti viata pentru aventurile pe care ea le ofere si, mai presus de orice, pentru dragostea pe care va permite sa o daruiti si sa o primiti. Sunteti foarte mandru de posibilitatea de a va administra mica familie, de a avea in posesie bunuri si de a putea conta pe importante resurse financiare, desi, sa spunem adevarul, acestea sunte destul de fluctuante. Personaj colorat, dotat cu un simt al comediei, stiti ce atitudine sa adoptati pentru a va atinge scoputile si nu acceptati cu usurinta esecurile. Intotdeauna egal cu dumneavoastra insiva, inainte de a lua o decizie sau de a intreprinde o actiune, incercati sa detectati tendintele momentului.

Dragoste – Iubirea va ofera cea mai importanta motivatie, dar partenerul trebuie sa va semene.

Bani/munca – Va plasati si va investiti economiile cu inteligenta si abilitate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 August.

Personalitate – Intrucat sunteti dotat cu o vointa de fier si nu va temeti de nimic, faceti foarte putine concesii si nu reveniti decat foarte rar asupra unei decizii. Energic si incapatanat, nu va masurati cuvintele, nu suportati situatiile penibile sau neplacuta si nu faceti decat ceea ce va place, atunci cand va place. Prin urmare, sunteti un adversar sau un concurent redutabil. Va este greu sa echilibrati acest caracter vulcanic cu tandretea si cu dragostea ce va stapanesc sufletul. Loial si respectuos cu cei apropiati, pe cei care nu va apreciaza ii ignorati pur si simplu. Cu cat inaintati in varsta, cu atat mai mult trebuie sa va ingrijiti de sanatate, pentru ca nu puteti accepta limitarile si restrictiile unei sanatati deficitare.

Dragoste – Perfectionist, intr-o continua cautare a idealului, va revedeti neincetat standardele.

Bani/munca – Organizat, creativ, ager si abil, in profesie sunteti un specialist important.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 August.

Personalitate – Cu ochii larg deschisi, atent la toate detaliile si hotarat sa reusiti, nu lasati niciodata sa va scape un posibil avantaj, o ocazie interesanta sau o posibilitate profitabila. Va place ca lucrurile sa fie facute in ordine, ca fiecare sa-si cunoasca rolul si sa-si indeplineasca atributiile si ca evenimentele sa se desfasoare dupa cum a fost prevazut. Inteligent, invatati repede, acumuland o cultura generala si o sfera larga de cunostinte ce va permit sa stabiliti cu usurinta contacte cu persoanele care va pot ajuta in ascensiunea dumneavoastra sociala. Curios si sociabil, puneti intrebari, aveti nenumarate domenii de interes si inmagazinati in memorie o multitudine de informatii. Binevoitor si cu surasul pe fata, nu va subestimati adversarii sau concurentii.

Dragoste – Vedeti cuplul ca un parteneriat: reguli stabilite, loialitate si solidaritate.

Bani/munca – Integru, respectati in aceeasi masura regulile si termenele, oamenii si bugetul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 August.

Personalitate – Curajos, sensibil si caritabil, va place mult sa va vedeti in rolul aparatorului celor aflati in nevoie sau in cel al cavalerului care o elibereaza pe printesa oropsita. Fara sa va ganditi la consecinte, va aruncati orbeste in actiune, nedand ascultare recomandarilor sau avertismentelor. Rezultatul bataliei nu are importanta, nu regretati niciodata faptul ca v-ati luptat pentru o cauza buna. Este induiosator sa vada cineva cum aveti grija de fiintele mai slabe si de animale ranite sau vagabonde, cum le iubiti si le aparati. Stiti sa va acordati un ragaz ca sa priviti in jur, sa apreciati frumusetile vietii si sa va amuzati, in aceasta lume ce ofera atatea posibilitati. Perseverent si pasionat, puteti reusi tot ce doriti.

Dragoste – Sincer, cinstit si spontan, va place ca lucrurile sa fie clare si neechivoce.

Bani/munca – Nu sunteti deosebit de metodic si de rational, prin urmare aveti totul de castigat daca delegati unui imputernicit sarcina de a va veghea interesele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 August.

Personalitate – Serios si intreprinzator, sunteti convins ca munca si eforturile depuse sunt recompensate intotdeauna la justa lor valoare. Stalp al familiei, dumneavoastra va revine sarcina de a planifica, de a gestiona finantele si de a pune in practica proiectele. Va place sa faceti fata incercarilor, cu cat sunt mai greu de rezolvat cu atat sunteti mai mandru de reusita. Va resimtiti fericit in iuresul actiunii, cand luati hotarari, faceti optiuni, infiintati intreprinderi, ce sperati sa fie productive. Cu toate ca sunteti multumit cand norocul va da un mic ajutor, nu contati niciodata pe el pentru a va atinge scopurile. Sunteti gata sa ascultati si sa luati in considerare sfaturile si recomandarile altora; cu toate acestea, nu va lasati influentat niciodata.

Dragoste – Sunteti conservator si atent la detalii; in felul acesta, partenerul trebuie sa fie la inaltimea numeroaselor dumneavoastra asteptari.

Bani/munca – Munca bine facuta si prosperitatea pe plan financiar sunt prioritatile vietii dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 August.

Personalitate – Sunteti pe deplin fericit intotdeauna cand va stapanesc increderea si optimismul, pentru ca atunci puteti fi un bun confident, ii puteti ajuta pe ceilalti si puteti lua hotarari chibzuite si avizate. Deoarece sunteti generos si milos, cei apropiati stiu ca pot conta intotdeauna pe dumneavoastra ca sa le dati o mana de ajutor sau o parere, iar dumneavoastra stiti ca relatia se bazeaza pe reciprocitate. Cu toate ca sunteti in general capabil sa faceti abstractie de critica, puternica emotivitate ce va caracterizeaza are o influenta predominanta asupra sanatatii dumneavoastra fizice si psihice. Fiind dotat mai curand cu un suflet de artist decat cu unul de luptator, nu deschideti ostilitatile in fata adversitatilor, preferand sa depuneti armele si sa va retrageti in transee; fac exceptie situatiile care va intereseaza intr-un mod special.

Dragoste – Inainte de a va angaja intr-o relatie, va asigurati mai intai de profunzimea sentimentelor celuilalt.

Bani/munca – Ambitios si econom, va pricepeti sa faceti bani si sa-i fructificati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 August.

Personalitate – Entuziasmul si inflacararea pe care le puneti in cuvintele si in actiunile dumneavoastra sunt apreciate. Pentru a opera o selectie, va alegeti atent prietenii, pastrandu-i numai pe cei care vi se aseamana. Faptul ca inca din frageda tinerete va constientizati talentele si le valorificati intr-un mod adecvat va ajuta sa aveti o ascensiune rapida pe scara sociala. Daca va preocupati continuu de ameliorarea aspectului dumneavoastra fizic si de abordarea pe plan spiritual a unor noi orizonturi, deveniti o persoana foarte atragatoare si charismatica. In caz contrar, increderea in sine este diminuata si va este mai greu sa va exprimati sentimentele si sa va traiti in liniste emotiile. Calitatea legaturilor afective, sociale si amoroase este fara indoiala barometrul fericirii si bunei dumneavoastra dispozitii.

Dragoste – Oscilati intre placerea de a flirta si siguranta stabilitatii sentimentale.

Bani/munca – Stiti ce doriti si ce nu; va puteti permite sa actionati in consecinta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 August.

Personalitate – Constiincios, performant si meticulos, aveti toate atuurile ce va permit sa faceti lucrurile asa cum doriti, adica intr-un mod perfect. Sunteti foarte mandru cand reusiti sa rezolvati probleme spinoase, sa clarificati situatii complexe si sa faceti fata celor mai complicate incercari. Cu toate ca de multe ori gandurile va sunt imprastiate, redeveniti foarte concentrat atunci cand circumstantele o cer. Loial si cinstit, va respectati intotdeauna promisiunile si suntetiu un prieten de calitate, pe care se poate conta. Va place sa traiti noi experiente; ele va devin o sursa de invataminte, de amintiri si de cunostinte. Aveti rabdarea si generozitatea necesare pentru activitati de invatamant si formare, incadrare de personal, conducere.

Dragoste – Optimist si pozitiv, aveti nevoie de un partener echilibrat si prezent in toate ocaziile.

Bani/munca – Cu toate ca aveti o situatie financiara de invidiat, ceea ce va preocupa inainte de toate este nivelul dumneavoastra de trai.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 August.

Personalitate – Independent si destul de individualist, va displace sa primiti ordine si nu acceptati amestecul altor persoane in treburile dumneavoastra. Cu toate ca manifestati deschidere fata de noile concepte si acceptati sfaturile persoanelor cu experienta, e nevoie de argumente serioase pentru a va convinge sa schimbati deciziile luate. Plin de multa incredere in sine, dotat cu mult sange rece si capabil sa va controlati emotivitatea si gesturile, va folositi experientele din trecut, cunostintele acumulate si bunul simt pentru a va alege drumul si a va orienta atat viata personala, cat si cea profesionala. Deoarece nu va place sa va razboiti, va retrageti atunci cand simtiti ca atmosfera devine incarcata sau tensionata.

Dragoste – Deoarece nu va place sa va asumati riscuri, celalalt trebuie sa treaca o serie de probe inainte de a fi acceptat ca partener de viata.

Bani/munca – Capabil de a ajunge departe, dar lipsit de ambitie, nu va urmati ascensiunea decat pana la un anumit punct.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 August.

Personalitate – Foarte activ si cu mintea plina de idei si de proiecte, sunteti permanent in actiune, lucrand repede si bine. Intrucat nu va place sa stati pe loc, ceilalti trebuie sa va prinda cand sunteti de fata si sa nu se mire ca in momentul urmator sunteti deja in alta parte, in cautarea unor noi incercari cu care sa va luptati, a unor noi aventuri si experiente de viata. Desi sunteti individualist, munca in echipa nu va displace, cu conditia sa nu vi se dea ordine. Fire deschisa, lumea poate conta pe dumneavoastra pentru o mana de ajutor sau pentru un sfat. Polivalent si versatil, va schimbati parerile sau drumul dintr-un capriciu sau, pur si simplu, impins de curiozitate sau de dorinta de a vedea ce se intampla mai incolo.

Dragoste – Va simtiti bine intr-o relatie calma, armonioasa, in care domneste moderatia.

Bani/munca – Energic, devotat si pozitiv aveti o ascensiune rapida pe scara sociala.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 August.

Personalitate – Umanitar si empatic, sunteti foarte devotat atat celor apropiati, cat si comunitatii. Cel mai frumos rol al vietii dumneavoastra este sa-i serviti, sa-i aparati, sa-i ajutati si sa-i indrumati pe cei care au nevoie. Dotat cu un exceptional discernamant, s-ar putea spune ca faceti miracole in reglarea unui conflict, in restabilirea unor relatii, in calmarea supararilor si a frustrarilor. Nu va bazati nicioidata pe noroc, dar sunteti multumit cand acesta va vine in ajutor. Rabdator, tolerant si perseverent, nu capitulati in fata obstacolelor, a amanarilor sau a problemelor. Stabiliti repede si cu usurinta relatii de prietenie bazate pe incredere cu oamenii cu care veniti in contact. Problemele de mediu va framanta si le cautati solutii.

Dragoste – Eternele dumneavoastra indoieli afecteaza stabilitatea relatiilor sentimentale.

Bani/munca – Nivelul dumneavoastra de viata are prioritate fata de dorinta de a face avere, dar, realist fiind, reusiti sa aveti finante infloritoare.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 August.

Personalitate – Obisnuit cu atentia si cu incurajarile celor apropiati, precum si cu aprecierile si judecata celorlalti, sunteti intotdeauna surprins si destabilizat atunci cand cei din jur nu se mai ocupa cu dumneavoastra. Vesnic preocupat de studiu, mereu ocupat cu rezolvarea unor probleme, ratati de multe ori evenimentele ce se deruleaza sub ochii dumneavoastra si nu dati atentie tuturor frumusetilor din lume. Plin de talente, puteti avea o contributie importanta intr-o asociere. Perseverent, sunteti capabil de eforturi sustinute pentru a va duce la capat activitatile incepute. Nu sunteti ambitios, asa ca nu va straduiti sa va indepartati de cararile batute si sa va aventurati spre noi experiente, ce v-ar permite sa va imbogatiti cunostintele, sa descoperiti alte orizonturi, sa ajungeti pe inaltimi.

Dragoste – Singuratic si iubitor al propriei libertati, va este greu sa stabiliti legaturi profunde.

Bani/munca – Prudent si chibzuit, rutina si obisnuintele va dau siguranta si va motiveaza.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 August.

Personalitate – Dotat cu numeroase talente si aptitudini, purist si revolutionar, trebuie sa invatati sa va exprimati creativitatea, sa va aparati opiniile, dar, totodata, sa va gasiti propriul drum si sa va realizati ambitiile, fara sa schimbati ordinea lucrurilor si regulile stabilite. Sunteti un prieten sincer si loial, dar nu puteti suporta amestecul altora in treburile sau in viata dumneavoastra privata. Cand se intampla ca o relatie sa devina claduta, complicata, dureroasa sau incomoda, va retrageti incetisor, fara zgomot. Chiar daca in esenta sunteti pasnic din fire, nu ezitati sa urcati pe baricade si sa incepeti lupta, daca vi se pare ca este necesar. Cu toate ca sunteti destul de retras, va puteti alatura turmei atunci cand sunt in joc interesele dumneavoastra sau obtineti in felul acesta o inlesnire.

Dragoste – Inconjurat de multi prieteni, in dragoste va realizati totusi cel mai bine.

Bani/munca – Polivalent si ambitios, pentru a va pastra interesul, aveti nevoie de o activitate ce exclude rutina.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 August.

Personalitate – Toti cei din jur stiu ca sunteti o fiinta exceptionala si va apreciaza la justa valoare. Capabil de o rara maturitate si de o seriozitate de toata lauda, la nevoie, nu dispretuiti placerea si distractia cand vine timpul unei petreceri. Sunteti constient de potentialul dumneavoastra, stiti sa va folositi in mod adecvat atuurile si sa va argumentati punctele de vedere. Intrucat aveti o mare deschidere spirituala, sunteti politicos, binevoitor, amabil si de incredere, nu vi se poate refuza nimic. Calitatile dumneavoastra: un marcat simt al umorului, rationamentele si sfaturile corecte va asigura succesul si o mare admiratie din partea celor apropiati. Aveti o nevoie aproape vitala de a va simti util, de a ajuta, de a proteja si de a tine farul pe timp de furtuna.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener activ, independent, inteligent si respectuos.

Bani/munca – Cautati afacerile bune si investiti in plasamente sigure si profitabile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 31 August. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 August.

Personalitate – Pentru a va simti bine, aveti nevoie de actiune, de bai de multime, de discutii inflacarate, de o multime de proiecte in perspectiva; calmul si austeritatea va plictisesc. Cinstit din fire, nu va calcati cuvantul dat, va respectati intotdeauna promisiunile, de unde excelenta dumneavoastra reputatie si credibilitate, care starnesc invidia si admiratia celorlalti. Daca aveti o preferinta pentru miscare, pentru rasturnarile de situatii si pentru schimbari, nu va implicati in ele decat dupa ce ati evaluat riscurile si consecintele. Bun orator, reusiti sa convingeti si sa va raliati persoanele pe care doriti sa le vedeti evoluand alaturi de dumneavoastra. Curios din fire, iubitor al naturii, va place sa calatoriti, sa explorati teritorii necunoscute, sa intalniti persoane noi, sa va largiti orizonturile, fara sa pierdeti din ochi oportunitatile lucrative.

Dragoste – Faceti continuu apel la schimbari si la fantezie pentru a impiedica plictiseala sa se instaleze.

Bani/munca – Realist si ambitios, urmati drumul ce va conduce la comoara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *