SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA MARTIE

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA MARTIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Martie.

Personalitate – Intrucat cele laturi ale personalitatii dvs., cea feminina si cea masculina, ocupa pozitii egale, ele se afla de multe ori antrenate intr-o lupta nemiloasa. Acest conflict va tulbura profund si pune permanent in pericol echilibrul pe care va straduiti sa-l mentineti. Incetati sa luptati impotriva esentei personalitatii dvs. si cautati mai bine sa gasiti calea spre propriul suflet. Schimbandu-va atitudinea fata de aceasta competitie interioara, va veti simti mult mai impacat nu numai cu sine, dar si cu ceilalti. Cautati compania oamenilor care graviteaza in jurul domeniilor dvs. de interes. Sunteti singurul stapan al bunastarii, al destinului dvs, si va sta in putinta sa realizati lucruri mari, daca stiti sa va folositi atat slabiciunile cat si calitatile.

Dragoste – Partenerul dvs. trebuie sa traiasca in prezent si sa priveasca inainte, si nu indarat.

Bani/munca – Nu cautati gloria; va parcurgeti drumul fara zgomot, dar cu succes.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Martie.

Personalitate – Intuitiv si cu picioarele pe pamant, stiti sa apreciati corect valoarea lucrurilor. Dimpotriva, fata de dvs. insiva nu aveti de fiecare data multa stima – nu va simtiti intotdeauna la inaltime. Aceasta va defavorizeaza unele aspiratii si uneori va mineaza motivatiile. Sa fie oare pentru ca nu lucrati intr-un domeniu sau intr-o ramura profesionala potrivita? Aveti o nevoie vitala sa-i aparati pe cei nenorociti, sa-i ajutati pe cei nevoiasi, sa-i salvati pe cei aflati in situatii disperate. Iata ce va ajuta sa va regasiti multumirea de sine, o anumita mandrie si o ideea calauzitoare. In adancul sufletului, stiti foarte bine ce anume va face fericit, ce va stimuleaza dorinta de a merge inainte si de a va implica; ascultati vocea inimii si urmati drumul pe care vi-l sugereaza.

Dragoste – Va place sa va distrati, sa flirtati si va traiti fanteziile, fara promisiuni de continuitate.

Bani/munca -Sunteti capabil de eforturi considerabile si de o corecta planificare bugetara; ca urmare, finantele dvs. sunt prospere.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Martie.

Personalitate – Sunteti o persoana foarte speciala prin multe aspecte ale personalitatii dvs. Oferind celorlalti o companie placuta, va paisoneaza lucrurile frumoase, artele si tot ce va starneste emotiile sau sentimentele. Faceti imediat o buna impresie: prin urmare, va este destul de usor sa obtineti tot ce doriti. Nu stiti intotdeauna foarte bine care este locul sau rolul ce va este destinat in lume, dar incercati neincetat sa faceti aceasta descopeirire. Pentru a gasi raspunsurile corecte, trebuie sa va puneti intrebarile adecvate, sa visati putin si sa puneti mai mult accentul pe actiunile practice ce ar trebui facute. V-ati putea gasi echilibrul scriind despre experientele si proiectele dvs., despre tot ce va fascineaza, va atrage sau va tulbura.

Dragoste – Va place sa cunoasteti toate regulile jocului inante de a va darui altei persoane.

Bani/munca – Atingeti tinta propusa, daca nu va economisti nici timpul si nici eforturile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Martie.

Personalitate – Inaintati intotdeauna ascultand ce va dicteaza inima; desi aveti grija sa nu-i deranjati sau sa nu-i afectati pe cei ce va ies in cale, la nevoie nu ezitati sa dati din coate. Cunoasteti in mod cert directia in care doriti sa vi se indrepte viata si eforturile va sunt rasplatite de numeroase succese, daca aveti inteligenta sa va tineti departe de situatiile confuze sau ilegale. Aveti nevoie de cei apropiati pentru a va stimula, dar, pe de alta parte, le acceptati cu greu sfaturile sau argumentele, atunci cand isi exprima dezacordul fata de una dintre actiunile sau deciziile dvs. Ascultati cu mai multa rabdare parerile sau sugestiile celorlalti si nu judecati pe nimeni inainte de a va fi pus in pielea acelei persoane.

Dragoste – Pentru a obtine armonia in dragoste, invatati sa-l ascultati pe celalalt si sa-i intelegeti nevoile.

Bani/munca – Competitia va stimuleaz, dar numai lucrand pentru a-i ajuta pe ceilalti veti reusi mai bine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Martie.

Personalitate – Vibrati continuu de emotie, acceptati lupta cu incercarile dificile, va sumati mari responsabilitati, intrati in competitie si aveti astfel impresia ca traiti intens. Rezultatele obtinute va lumineaza zilele, va pastreaza viu respectul de sine, va umplu inima de mandrie. Va ramane foarte putin timp pentru activitati placute, pentru destindere, pentru o viata sociala si chiar pentru dragoste; va pandeste singuratatea. Nu uitati ca relatiile cu oamenii va pot aduce o multime de lucruri, pe care toate realizarile din lume nu vi le pot oferi vreodata. Puneti mana pe telefon, lansati invitatii, vedeti-va rudele, iesiti cu prietenii, deschideti ochii asupra frumusetilor lumii si profitati de relatiile umane.

Dragoste – Persoana iubita trebuie sa fie matura, echilibrata si independenta.

Bani/munca – Nu permiteti frustrarilor intelectuala sau morala sa va faca sa renuntati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Martie.

Personalitate – Amanati cu usurinta pe a doua zi deciziile ce trebuie luate si actiunile pe care le aveti de intreprins. In felul acesta, drumul dvs. spre realizarea scopurilor propuse este considerabil incetinit. Acceptati cu greu sa jucati un rol secundar si atunci preferati sa nu participati deloc. Cu toate acestea, numai urcand treapta cu treapta, se ajunge sus, in capatul scarii. Aveti o uimitoare usurinta de a invata si aceasta v-ar putea conduce la succes, cu conditia sa adaugati un strop de vointa si de energie. Cu un comportament manierat, lumea va apreciaza surasul, modul in care dati culoare vietii, precum si ideile inovatoare sau originale. Daca toate acestea va flateaza ego-ul, cu atat mai bine, dar nu ele vor face sa accedeti la un nivel superior, asa cum doriti. Veti reusi numai prin munca si prin eforturile de fiecare zi.

Dragoste – Intrucat sunteti realist si increzator, relatia dvs. sentimentala este armonioasa si bazata pe respect.

Bani/munca – Studiu si eforturi pentru a va dezvolta talentele: iata cheia reusitei dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Martie.

Personalitate – Personalitatea dvs. e greu de conturat. Simulati cu usurinta personalitatea personajelor convenabile pentru cei din jur. Uneori copil, alteori adult, pe rand iubitor sau intransigent, va place, fara indoiala, sa atrageti atentia si sa jucati rolul bufonului de serviciu. In conditiile acestea, nimeni nu poate spune cum sunteti cu adevarat. Dar dvs. insiva stiti? Lasati deoparte mastile si costumele: sunteti o persoana cumsecade, oamenii va vor iubi asa cum sunteti, fara obisnuitele artificii. Concentrati-va mai curand asupra idealului dvs., incercati sa-l urmati, sa va realizati visele, sa avansati spre atingerea scopurilor propuse. Vorbiti celor apropiati despre adevaratele dvs. preocupari, despre ceea ce va emotioneaza, despre ceea ce va face fericit si veti vedea ca simplitatea este intotdeauna recompensata.

Dragoste – Fiti cinstit, pentru ca partenerul dvs. sa va poata intelege visurile si nevoile.

Bani/munca – Pentru ca sunteti un perfectionist, va blocati avantul, insistand cam mult asupra detaliilor.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Martie.

Personalitate – Amabil, responsabil si cumpatat, va pastrati cu demnitate pozitia, indiferent de circumstante. Retineti totusi atentia prin scrierile, spusele sau istorisirile dvs., ceea ce imbraca variate forme; preferati sa le traiti de unul singur, chiar daca nu intotdeauna competitia va displace. Va place sa descoperiti, sa explorati, sa incercati experiente noi, invatand mereu cate ceva in plus din ele, atat despre lucruri cat si despre oameni. Serios din fire, va implicati mult in tot ce intreprindeti si iesiti invingator din toate incercarile. E bine, dar din toate acestea lipseste umorul, destinderea, amuzamentul. Lasati-va cucerit de distractie, de fantezie, de joc; reputatia dvs. nu va avea de suferit!

Dragoste – Sensibil si romantic, in relatiile sentimentale sunteti un partener remarcabil.

Bani/munca – Prudent, nu va bizuiti pe noroc pentru a reusi, ceea ce este, de altfel, o atitudine productiva.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Martie.

Personalitate – Generos atat cu timpul cat si cu sentimentele dvs., stiti sa-i ascultati pe ceilalti descarcandu-si sufletul, si reactionati cu o remarcabila empatie. Ii consolati, ii ajutati, ii sprijiniti pe toti, fara sa tineti vreodata socoteala timpului si a efortului; in felul acesta va gasiti utilitatea. Descurcaret din fire, nu va lasati niciodata descurajat de obstacole sau de probleme. De un optimism extraordinar, traversati perioadele dificile cu o uimitoare seninatate. Sunteti o formidabila sursa de solutii practice pentru ceilalti, un exemplu, un far pentru toti cei apropiati. Aflat necontenit in cautarea armoniei si a echilibrului, stiti sa creati o oaza de calm si de relaxare in ambianta personala si in mediul dvs., in general. Sunteti un amestec fermecator de vis si de logica.

Dragoste – Foarte iubitor din fire, va daruiti total, cu conditia ca increderea sa nu va fie vreodata spulberata.

Bani/munca – Va gasiti motivatia in a-i ajuta pe ceilalt; preferati sa daruiti decat sa primiti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Martie.

Personalitate – Suflet de artist, aveti o maniera foarte personala de a exprima ceea ce va preocupa, va motiveaza, va face sa vibrati. Infrumusetati viata celor din jur prin simpla dvs. prezenta, prin ideile originale, surasul si dorinta de armonie. Originalitatea stilului dvs. si focul sacru a carui flacara se face simtita provoaca admiratia si uneori chiar invidia. Sunteti un model pentru cei apropiati; sfaturile si parerile va sunt ascultate cu atentie. Ideologii, viziuni, culori, experiente, despre toate acestea oamenii pot afla lucruri noi de la dvs.; ei nu obosesc sa va asculte opiniile cu privire la filosofie sau la realitate. Creati evenimente, lansati mode, stabiliti ce trebuie acceptat si ce trebuie exclus.

Dragoste – Loial, sunteti exclusivist in relatia sentimentala si cereti acelasi lucru de la partener.

Bani/munca – Pentru a fi multumit, trebuie sa lucrati intr-un domeniu in care sa va puteti manifesta liber creativitatea.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Martie.

Personalitate – Daca este bine sa fiti prevazator si prudent, aceasta nu trebuie sa va limiteze actiunile. Aveti numeroase talente dar, din cauza temerilor si a problemelor pe care vi le faceti, nu le exploatati la maximum. Fiti optimist, aveti mai multa increder einviata, in posibilitatile dvs., vedeti partea buna a lucrurilor si invatati sa va bucurati de binele aflat in fiecare situatie, chiar si in cele ce vi se par negative. Din multe motive va restrangeti cercul social, reducandu-va astfel sansele de a intalni persoane care ar putea sa va ajute sau sa va sfatuiasca in demersurile si proiectele dvs. Sunteti cu toate acestea o persoana bine educata si oamenii se apropie de dvs., dornici sa va cunoasca. Aveti idei bune: vorbiti despre ele si aplicati-le!

Dragoste – Atentie, sa nu fiti victima romantismului si a naivitatii dvs.; tineti-va ochii larg deschisi.

Bani/munca – Detineti formula castigatoare pentru a strange bani si a-i fructifica.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Martie.

Personalitate – Sunteti multumit de ceea ce aveti, si, cu toate acestea, ati putea avea mult mai mult daca v-ati exploata mai intens ideile si talentele. Va multumiti cu un minim, atunci cand toate posibilitatile si toate usile va sunt deschise. Preferati sa filosofati, sa analizati lumea vorbind, sa faceti chiar pe victima uneori decat sa luati atitudine si sa intreprindeti actiunile ce ar putea determina schimbarea lucrurilor. Sunteti un visator si imaginea dvs. despre realitate nu se potriveste intotdeauna cu cea a altora; trebuie sa intelegeti si sa acceptati acest fapt. Reusiti cu usurinta sa-i faceti fericiti pe cei apropiati, printr-o magie ce face parte din personalitatea dvs., prin ceea ce spuneti, prin felul in care zambiti. Contemplarea este intr-adevar pozitiva, dar actiunea are si ea un loc important intr-un ritm de viata echilibrat.

Dragoste – Imaginativ si creator, cautati respectul, intelegerea si egalitatea.

Bani/munca – Va lasati intimidat cu usurinta, ceea ce va franeaza creativitatea, adevarata dvs. forta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Martie.

Personalitate – Inzestrat cu trasaturi sufletesti proprii unui salvator, doriti sa fiti recunoscut si apreciat de egalii dvs. Pentru aceasta, sunteti gata sa faceti concesii, sa va negociati idealurile, sa va schimbati intentiile si chiar parerile. Ca sa fiti iubit si admirat, n-ati avea totusi nevoie sa revolutionati totul, deoarece posedati in mod natural ceea ce este necesar pentru a obtine acelasi rezultat. Ar trebui sa va reintoarceti la surse si sa va regasiti adevarata personalitate, chiar daca aceasta nu ar fi pe placul unora. Rolul dvs. in viata nu este acela de a va adapta celorlalti, ci de a va impartasi si face cunoscute calitatile, talentele si natura profunda. Redescoperiti increderea de sine si investiti in propriul potential. Analizati-va cu atentie propriile motivatii reale si nu acceptati niciun compromis fata de adevarata dvs. personalitate.

Dragoste – Lipsa de incredere in sine si nevoia de siguranta defavorizeaza buna alegere a unui partener.

Bani/munca – Mult succes in afaceri, mai ales daca sunteti angajatul unei companii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Martie.

Personalitate – Pentru dvs., viata inseamna dragoste sub toate formele, atat in relatia de cuplu, cat si la munca sau intre prieteni. Credeti ca toate problemele pot fi rezolvate, toate suferintele consolate, toate durerile alintate si ca toate ranile se pot vindeca cu mari dovezi de dragoste. Aceasta parere este cam naiva, dar ea face mult bine celor care va inconjoara. Pentru a fi pe placul tuturor, imbracati uneori o haina ce nu va apartine. Atentie! Degeaba se spune ca nu haina il face pe om, majoritatea oamenilor se lasa pacaliti. Pentru a va arata adevarata imagine, ramaneti natural. Va pricepeti sa creati o ambianta senina, o atmosfera de incredere. Aveti multe calitati, puneti-le in valoare.

Dragoste – Prudent si chibzuit, stiti sa gasiti persoana cea mai convenabila pentru dvs.

Bani/munca – Perfectionismul si grija dvs. pentru detalii va incetinesc de multe ori ascensiunea.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Martie.

Personalitate – Talentat si creativ, aveti idei cel putin originale, extravagante chiar. In cea mai mare parte a timpului, vi le asumati total, dar uneori aveti dificultati in a le transmite, a le explica, a le exprima. Directiile dvs. de interes sunt foarte variate: va place sa experiementati diferite cai, sa traiti senzatii noi, sa va largiti cercul social, pe scurt, sa ocoliti cararile batute. Cum rezultatele actiunilor dvs. sunt uneori discutabile, aveti, din pacate, tendinta de a da vina pe altii sau pe un element oarecare al afacerii in chestiune. Nu incercati sa schimbatiu lumea, concentrati-va energia pe dezvoltarea si exprimarea creativitatii dvs., avand totusi grija sa ramaneti cat de cat cu picioarele pe pamant.

Dragoste – Lasati in urma trecutul, ocupati-va de prezent si de partenerul dvs.

Bani/munca – Activitatea de rutina nu vi se potrivest; talentele dvs. trebuie incurajate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Martie.

Personalitate – Steaua dvs. favorabila v-a trasat un drum magnific, pe care puteti obtine tot ce doriti; puteti ajunge acolo unde va propuneti, cu conditia sa aveti incredere in dvs. si in succesul ce va veni, sa ganditi si sa actionati pozitiv si creator. Gandurile si motivatia va sunt enorm influentate de mediu; prin urmare, este important sa traiti intr-un loc ce va convine perfect si sa aveti un nivel de viata superior. Acordati fara ezitare ajutor celorlalti, dar nu uitati ca omul nu are un control absolut asupra a tot ce i se intampla; nu fiti deci dezamagit sau trist pentru ca nu reusiti sa rezolvati toate problemele omenirii! Meditatia va este aliat in incercarea de a va elibera spiritul de angoase.

Dragoste – Responsabil, moderat si independent va alegeti cu multa grija partenerul.

Bani/munca – Numai lucrand singur va dezvoltati mai bine aptitudinile si posibilitatile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Martie.

Personalitate – Pareti inepuizabil! Va implicati total in tot ce intreprindeti si aveti intotdeauna cateva proiecte in derulare. Sunteti capabil de eforturi mari, pe perioade lungi de timp, si incercati in mod excesiv sa va depasiti limitele. Nu uitati ca rezervele de energie nu sunt nelimitate; ele trebuie reinnoite din timp in timp. Cu o usurinta naturala stabiliti, intretineti si pastrati relatii bune cu cei din jur. Sunteti diplomat si politicos; oamenii va apreciaza manierele, conversatia si, in general, felul de a fi. Ei vi se adreseaza intr-un mod firesc pentru a gasi consolare, un sfat, sau pur si simplu pentru placerea de a sta de vorba. Rezervat si sensibil, stiti sa-i ascultati si sa-i ajutati pe cei apropiati.

Dragoste – Va tratati partenerul inainte de toate ca pe un prieten si ii cereti sa aiba o deschidere spirituala egala cu a dvs.

Bani/munca – Va place ca regulile sa fie bine stabilite, iar munca sa fie bine facuta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Martie.

Personalitate – Sunteti nascut intr-o zi aflata sub semnul unei adanci reflectii asupra propriei persoane. Astrele va cer sa fiti foarte atent, sa va luati masuri de precautie, sa reduceti riscurile la maximum, mai cu seama in deplasarile pe care le faceti. Tineti-va departe de actiunile politice si de tot ce are legatura cu acestea. Sunteti puternic sufleteste si viitorul nu va sperie. Priviti lumea cu ochii unui intelept, stiind ca veti gasi raspuns la intrebari si solutii la problemele cu care va confruntati. Invatati cu seninatate lectiile vietii si sunteti constient ca regulile nu trebuie incalcate. Aveti lucruri mari de realizat; tot ce doriti este sa aveti destul timp pentru a le duce la capat. Aveti multe talente; stiti sa le dati o buna utilizare.

Dragoste – Aveti nevoie de o relatie sentimentala senina, echilibrata, fara zone de umbra.

Bani/munca – Stiti sa profitati de invataturile primite si de bunele ocazii ce vi se ofera.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Martie.

Personalitate – Sufleteste sunteti unleu, numai ca nici nu racniti, nici nu va folositi ghearele. Destul de posesiv in relatii, sunteti pretentios cu cei apropiati, cerandu-le sa va fie in mod constant alaturi, cu loialitate. Ei trebuie sa fier prezenti in timpul bataliilor pe care le aveti de dus, sa va sustina la greu si sa puna umarul la reusita actiuniloir dvs. Seamana uneori a dictatura! Trebuie sa gasiti locul ce va este rezervat pe lume, sa cautati in adancul sufletului dvs. pentru a va gasi adevarata natura, sa lasati sentimentele sa va conduca, sa va puneti in ordine nelinistile si framantarile, in concluzie, sa va gasiti seninatatea si linistea sufleteasca. Independent de impresiile celorlalti, important este numai echilibrul dvs.

Dragoste – Aveti o idee clara si bine definita despre ceea ce trebuie sa fie o relatie sentimentala.

Bani/munca – Nu lasati frustrarea sa va prejudicieze avansarea; compromisurile sunt uneori necesare.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Martie.

Personalitate – Dotat cu o vointa de fier, va urmariti pana la capat ideile, visurile, scopurile. Omenia va caracterizeaza in cel mai inalt grad, ceea ce va face foarte apropiat de oameni, solidar cu problemele lor si ambasador al unor cauze dificile. Aveti reputatia ca sunteti politicos, prompt in a acorda ajutor, si razbatator, atunci cand drumul va este stavilit de obstacole. Nu va simtiti stingherit de declaratiile, de elogiile sau de multumirile ce va sunt adresate; le meritati din plin! A-i invata si indruma pe ceilalti va face sa va simtiti util. Misterele vietii va captiveaza; va place in mod deosebit sa le analizati, sa le studiati si sa le aprofundati. Numai in confortul caminului va refaceti rezervele de energie si motivatia; tot acolo va gasiti seninatatea si echilibrul.

Dragoste – Va simtiti bine intr-o relatie fara secrete si fara zone de umbra; transparenta este esentiala.

Bani/munca – Pentru a fi multumit in activitatea profesionala, aceasta trebuie sa fie legata direct de pasiunile dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Martie.

Personalitate – Atitudinea prevenitoare si respectul uzantelor nu sunt egalate decat de rafinamentul lucrurilor de care va place sa va inconjurati. Apreciati lucrurile frumoase si bunele maniere si acordati o atentie meticuloasa micilor detalii. Perfectionismul va onoreaza, dar ar trebui sa aveti grija sa nu pierdeti din vedere esentialul in favoarea detaliilor nesemnificative. Aveti o mare tarie de caracter, atunci cand intreprindeti ceva, o faceti cu certitudinea ca veti reusi, ca va veti atinge scopurile. Ar trebui totusi sa va stapaniti tendinta de a amplifica importanta obstacolelor de care va izbiti, consacrandu-va mai degraba sarcinii de a cauta solutiile. Ambitios, simtind nevoia recunostintei, va plac onorurile si sunteti in cautarea gloriei si a notorietatii.

Dragoste – In ciuda firii dvs. pasionate, pe plan sentimental, dati dovada de o mare delicatete.

Bani/munca – Stiti nu numai cum sa castigati multi bani, ci si cum sa-i cheltuiti rapid.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Martie.

Personalitate – Posedati un marcat simt al responsabilitatii si, din aceasta cauza, aveti tendinta sa va simtiti vinovat de toate problemele si greselile celor ce va sunt dragi. Cu o bravura ce poate parea nebuneasca, va biruiti temerile si va avantati in viata, unde va masurati cu necunoscutul, facand necontenit eforturi ce va depasesc puterile. Deoarece sunteti nonconfirmist, experientele ezoterice va seduc, va atrag, transformandu-va intr-o prada usoara pentru sarlatani. Autonomia si individualismul dvs. socheaza uneori. Nu vreti sa datorati nimic nimanui si va organizati viata in consecinta. Va place noul si aveti nevoie de experiente care ies din comun pentru a da culoare cotidianului, ce vi se pare adesea tern si plicticos.

Dragoste – Pretindeti exclusivitate de la partenerul dvs., dar totala libertate in ceea ce va priveste.

Bani/munca – Veti putea intotdeauna sa va descurcat, pentru a va reface veniturile fluctuante.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Martie.

Personalitate – Filosof innascut, va place mult sa discutati, cu conditia ca interlocutorii sa impartaseasca aceleasi valori ca dvs. Cand nu va erijati in moralizator, oamenii va cauta compania si nu ezita sa urmeze sfaturile pe care le dati, vrand, nevrand, cu sinceritate si corectitudine. Aveti un respect profund fata de traditii si obiceiuri si nu acceptati ca ceilalti pot vedea lucrurile altfel. In unele momente, dati dovada de o mare toleranta; in altele, ii terorizati pe cei din jur cu o severitate morala excesiva. Paternalist, oscilati intre intransigenta si indulgenta. Cei care nu respecta definitia regulilor din codul dvs. de conduita sociala sunt exclusi de pe teritoriul dvs.

Dragoste – Generos, actionati, respectand o morala foarte personala; tendinta spre timiditate.

Bani/munca – Cu ceva mai multa metoda si rabdare, veti obtine rezultate mai bune.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Martie.

Personalitate – Extrem de curios si avid de cunostinte, ati pastrat din copilarie capacitatea de a va minuna de toate. Cand intrati undeva, pare ca o adiere primavaratica a invadat incaperea. Dragostea de viata asociata cu vointa dvs. permanent activa ii determina pe cei din jur sa va caute compania. Cu toate acestea, aveti o preferinta pentru schimburile de cuvinte in care puneti uneori prea multa pasiune si sinceritate, ceea ce nu pare a fi intotdeauna pe placul interlocutorilor. Sunteti un mare visator si viata de fiecare zi poate sa vi se para de multe ori o deceptie, in raport cu prodigioasa dvs. imaginatie. Traiti in prezent, va plac surprizele si dati dovada de o admirabila tenacitate.

Dragoste – Va place sa seduceti si sa cuceriti, dar instabilitatea dvs. face greu de realizat relatiile sentimentale durabile.

Bani/munca – Aveti o mare capacitate de adaptare la conditia dvs. profesionala.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Martie.

Personalitate – Extraordinar de independent si perfect autonom, va conduceti viata dupa propriul plac si nu va jenati sa spuneti celor din jur ca sunteti singurul dvs. stapan. Destul de ambitios si de hotarat sa va atingeti scopurile, deveniti combativ atunci cand trebuie sa faceti fata obstacolelor ce va apar in drum. Dotat cu o gandire supla si capabil de diplomatie, sunteti un arbitru perfect in conflicte si un negociator innascut in afaceri. Va controlati aproape continuu starile sufletesti. Aveti nevoie nu numai sa ajungeti pe cele mai inalte pozitii in sfera dvs. de activitate, ci si sa va bucurati de faptul ca aceasta realizare se datoreaza talentelor si competentelor dvs. Atentie la surmenajul ce ar putea aparea in urma neincetatei goane dupa succes.

Dragoste – Daruit total in dragoste ca si pe celelalte planuri, va doriti sa incercati vertijul inaltimilor.

Bani/munca – Va gestionati finantele intr-un mod foarte responsabil si aveti un adevarat fler pentru investitii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Martie.

Personalitate – Rational si disciplinat, va gestionati viata tot asa cum altii gestioneaza o intreprindere: cu multa rigoare. Actiunile nu va sunt niciodata dictate de hotarari nesabuite; luati numai decizii bine cumpanite si prudente. Cu toate acestea, imediat ce va angajati intr-un proiect, nu-l abandonati, orice s-ar intampla. Daca se intampla sa fiti la stramtoare, va doborati adversarii si va continuati drumul pana la capat. Va place sa va aflati la conducere, pentru ca pozitia de sef va permite sa va exercitati autoritatea si sa dati intreaga masura a inteligentei dvs. foarte bine structurate. Perfectionist, destestati dezordinea; pe plan profesional, social sau familial, va displace profund sa vi se ceara sa asteptati si va feriti de persoanele exagerat de pasionate, exaltate chiar.

Dragoste – Va place sa fiti iubit si sunteti sincer cand va daruiti total intr-o relatie sentimentala.

Bani/munca – Deoarece detestati situatiile neprevazute in materie de buget, va administrati cu dibacie afacerile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Martie.

Personalitate – In ciuda inclinatiei dvs. naturale spre activitate si miscare, simtiti frecvent nevoia viscerala de a va izola de agitatia lumii exterioare. Aceste retrageri ciclice va permit sa reflectati asupra sensului vietii, sa meditati si sa dobanditi o anumita forma de intelepciune. Destul de rezervat din fire, nu va impuneti niciodata, ci preferati sa asteptati cu rabdare ca oamenii sa vina catre dvs. In discutiile cu persoanele de nivelul dvs., va place sa filosofati in legatura cu marile probleme existentiale. Desi traiti intens, stiti totusi sa va stapaniti impulsurile si sa examinati toate situatiile inainte de a va angaja, atat pe plan profesional, cat si in relatiile intime. Din punctul de vedere al imaginii, sunteti cu adevarat in castig atunci cand oamenii va cunosc: atitudinea dvs. uneori cam distanta ascunde o personalitate bogata si profunda.

Dragoste – Prefacut si prudent, va alegeti partenerul cu circumspectie.

Bani/munca – Prevazator si econom, va administrati toate afacerile cu parcinomie.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Martie.

Personalitate – Va forfotesc neincetat in minte proiecte si idei noi si, cu mult zel si energie, le luati pe toate in considerare, fara a neglija vreunul. Creativitatea si inventivitatea ce va caracterizeaza va permit sa depasiti situatiile dificile, din care nu iesiti niciodata afectat. Spontan si impulsiv, luati viata asa cum este, adaptandu-va reactiile in functie de evenimente. Energic si intreprinzator, va place sa jucati, sa speculati, sa va asumati riscuri. Sunteti deosebit de descurcaret: aveti in rezerva mii de stratageme si de smecherii si nu ezitati sa le folositi pentru a va usura viata. Schimbarea sub toate formele, situatiile neprevazute si pericolul, departe de ava infricosa, va maresc apetitul pentru nou si va stimuleaza ingeniozitatea.

Dragoste – Amant inventiv, incercati sa nu luati dragostea prea in serios.

Bani/munca – Inflacararea si impulsivitatea va conduc uneori pe drumuri nesigure.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Martie.

Personalitate – Impetuos, dispuneti de o nemasurata si redutabila energie atat pe plan fizic, cat si pe planurile psihic si sexual. Pentru ca viata sa va fie echilibrata si armonioasa, trebuie sa canalizati aceasta energie, sa o stapaniti si sa reusiti sa eliminati regulat excesul, pentru ca altfel exista riscul sa deveniti afresiv si rau cu sine si cu ceilalti. Dotat cu o mare incredere in propria persoana si in viata, va parcurgeti drumul cu tenacitate si curaj, mereu in cautarea unor noi aventuri, a unor noi proiecte de realizat, a unor noi provocari carora sa le raspundeti. Daca vi se vorbeste amiabil, cei din jur pot obtine totul de la dvs., dar, daca cineva indrazneste sa va ordone ceva sau sa va oblige la un anumit comportament, va revoltati.

Dragoste – Dati dovada de multa generozitate si de entuziasm.

Bani/munca – Ar fi mai bine sa asteptati reusita, inainte de a va lauda cu ea.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Martie.

Personalitate – Charismatic cand doriti, aveti darul de a fascina si de a atrage, mai ales datorita expresivitatii privirii dvs. Considerati ca frmusetea interioara a unei persoane si modul ei de a gandi si de a judeca lucrurile sunt crtierii mult mai importante decat aspectul estetic al corpului, care, de altfel, nu va suscita decat putin interes. Curios din fire, doriti sa stiti intotdeauna totul si cat mai reoede. Activitatile cerebrale fac parte integranta din viata dvs. si setea de cunoastere ce va caracterizeaza este alimentata de o combativitate mereu gata sa se manifeste. Inteligent si intuitiv, sunteti in acelasi timp rational si clarvazator; persoanele din anturajul dvs. va cer parerea inainte de a lua o decizie.

Dragoste – Ar trebui sa dati mai multa ascultare impulsurilor corpului dvs.

Bani/munca – In orice situatie, va investiti intreaga energie si toate fortele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 31 Martie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 Martie.

Personalitate – Puternic si rezistent, cei din jur va aseamana cu o stanca solida. E greu sa va faca cineva sa va pierdeti cumpatul, pentru ca aveti intotdeauna in rezerva mai multe solutii alternative. Voluntar si perseverent, va fixati obiectivele si nu economisti mijloacele ce pot fi folosite pentru a le indeplini. Pragmatic, aveti certe calitati de sef si de indrumator. Tenacitatea si vointa dvs. ferma de a reusi ii determina pe cei din jur sa va consulte ori de cate ori simt nevoia de a-si recastiga energia si curajul. De o fermitate ce atinge obstinatia, este aproape imposibil sa acceptati sa va schimbati parerea. Cinstit, direct, loial si intransigent, detestati minciuna, ipocrizia si vorbele cu subinteles.

 

Dragoste – Impetuos, inflacarat si curajos, va place noutatea si evitati rutina.

Bani/munca – Ridicati-va capacitatea de reflectie la nivelul dinamismului ce va caracterizeaza, si totul va merge bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *