SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA FEBRUARIE.

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA FEBRUARIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Februarie.

Personalitate – Cu toate ca sunteti o persoana bine ancorata in realitate, visati la o lume ideala si la ce ar trebui facut pentru a o realiza. Uimitor este faptul ca reusiti perfect sa conciliati aceste doua laturi ale personalitatii dvs., fara conflicte sau semne de intrebare. Va place sa lasati sa planeze un oarecare mister atat asupra vietii dvs. interioare, cat si asupra celei private. Observator si analist de clasa, stiti sa folositi ocaziile favorabile ce vi se ofera, urcand din treapta in treapta pentru a ajunge in varf. Daca aveti o mare preferinta pentru dispozitivele si obiectele moderne, va place mult si sa gustati farmecul trecutului, studiind istoria sau vizitand magazinele de antichitati, in cautare de mobile vechi sau de obiecte ce poarta marca trecutului.

Dragoste – Preferati o relatie de prietenie amoroasa ce presupune respectul pentru nevoiel fiecaruia.

Bani/munca – Stiti unde vreti sa ajungeti si pe ce drum si va inarmati cu instrumentele potrivite pentru a va atinge scopurile.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Februarie.

Personalitate – Competent, perseverent si dotat cu multa inteligenta, sunteti expert in arta prudentei, fara sa fiti timorat. Stiti sa calculati riscurile, ceea ce va permite sa iesiti castigator din toate situatiile, chiar si din cele mai dificile. Sunteti un conducator, un indrumator, si reusiti sa faceti fata tuturor provocarilor, precum si contradictiilor vietii. Datorita stilului dvs. foarte personal, sunteti o persoana cautata, consultata si ascultata. Schimbarile nu va sperie; nu ezitati sa le provocati pentru a obtine o situatie mai buna, mai mult confort sau un echilibru mai stabil. Chiar daca aceasta nu reprezinta pentru dvs. o nevoie fundamentala, nu va displace sa fiti in centrul atentiei, sa uimiti si sa straluciti prin opiniile exprimate sau, pur si simplu, sa iesiti in evidenta.

Dragoste – Deoarece sunteti emotiv si loial, relatia dvs. sentimentala trebuie sa fie spontana si fara constrangeri.

Bani/munca – Datorita spiritului analitic si prudentei, facetiinvestitii judicioase.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Februarie.

Personalitate – Foarte emotiv si intr-o continua cautare a raspunsurilor la framantarile proprii, sunteti deosebit de omenos din fire si atent la tot ce va inconjoara: oameni sau ambianta. Incercati intotdeauna sa aliniati suferintele, sa aplanati conflictele sau certurile, sa restabiliti echilibrul, sa instalati armonia in viata celor apropiati. Este o sarcina imensa, care va face deseori sa pierdeti din vedere propriile nevoi si sa nu va respectati reperele si principiile calauzitoare. Actionati de parca v-ati pune neincetat la incercare limitele, ca sa vedeti in ce masura pot fi ele depasite. Supravietuiti, desigur, fiti insa prudent, pentru ca nu sunteti indestructibil. Nu uitati zicala Mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul.

Dragoste – Relatia dvs. sentimentala trebuie sa fie marcata, din toate punctele de vedere, de integritate si respect.

Bani/munca – Sunteti polivalent si intr-o continua cautare a perfectiunii. Timpul reprezinta bani pentru dvs.!

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Februarie.

Personalitate – Universul dvs. interior este magic; il lasati sa transpara in cuvintele, actiunile, ideile si in modul dvs. de a fi si de a comunica cu ceilalti. Mereu gata pentru noi aventuri, va traiti viata ca in basme; in felul acesta reusiti sa deschideti toate usile, sa largiti toate orizonturil. Pentru dvs. lumea este un imens teren de joc, iar locuitorii sai o sursa inepuizabila de analiza, de intrebari, de mirare dar si de incantare. Aveti si vointa si putere; aceste calitati va confera o forta imensa, o larga marja de manevra, o influenta sigura asupra celor din jur, ceea ce va ajuta de obicei sa va realizati visele.

Dragoste – Iubiti, dar va simtiti stingherit in fata manifestarilor ce frizeaza desfraul.

Bani/munca – Conflictul intre logica si impulsurile inimii va impiedica sa va gasiti echilibrul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Februarie.

Personalitate – In jurul dvs. se desfasoara o activitate tumultuoasa, dar uneori va este greu sa gasiti un punct de acces, pentru a lua parte la ea. Cuvantul-cheie este simplu: motivatia. Trebuie sa va conturati domeniile pentru care aveti un interes constant si toate se vor inlantui de la sine. Nu trebuie sa va lasati descurajat de erori sau de esecuri. Sustinuta de o tenacitate consecventa, frumoasa dvs. personalitate va poate deschide toate portile, cu conditia sa fiti gata de pornire si sa va suflecati manecile. Cu diversele talente pe care le aveti, puteti excela in mai multe domenii, dar ar fi preferabil sa va concentrati numai pe unul sau doua, ca sa nu va risipiti timpul si energia. Orientati-va bine scopurile.

Dragoste – In prietenie si in dragoste, stiti sa faceti alegerea potrivita, pentru a avea alaturi oameni de nadejde.

Bani/munca – Disciplinat si prudent, aveti calitatile necesare pentru ca sansa sa nu va ocoleasca.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Februarie.

Personalitate – Treceti rapid de la o actiune la alta, de la o situatie la alta, de la un loc la altul. Va entuziasmati usor pentru un proiect sau pentru o cauza, dar va pierdeti curand motivatia si … iata ca va indreptati deja spre altceva1 In definitiv, acest fel de a fi nu este nici foarte productiv si nici nu va ajuta sa va puneti in valoare, deoarece rezultatele eforturilor dvs. sunt rareori vizibile. Trebuie sa va temperati impetuozitatea si sa va straduiti sa terminati ceea ce incepeti. O mai buna planificare si o mai atenta organizare a timpului si a proiectelor dvs. sunt indispensabile. In ceea ce priveste nevoia dvs. de actiune si de mari initiative promotoare de schimbari, vi le puteti satisface pe parcursul activitatilor din timpul liber. Veti ajunge astfel la un echilibru intre o viata bine organizata si experiente palpitante.

Dragoste -Aveti nevoie de un partener care sa va tempereze avanturile, fara sa va impiedice mersul inainte.

Bani/munca – Profesional, trebuie sa fiti inconjurat de oameni capabili. Aceasta va avantaja interesele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Februarie.

Personalitate – Traiti clipa prezenta, va concentrati asupra problemelor de viata pe termen scurt, fara sa va preocupati prea mult de ceea ce ar putea surveni in viitor. Aceasta nu inseamna ca sunteti o persoana nepasatoare, nici pe departe, dar stiti sa profitati de micile placeri cotidiene pe care vi le ofera viata, ceea ce e foarte bine! Cu certitudine, sunteti foarte atasat familiei, grupului din care faceti parte. Cei apropiati ocupa un loc important in viata dvs. si multe din actiunile pe care le faceti sunt determinate de acest aspect al personalitatii dvs. Sunteti un prieten de nadejde, gata oricand sa-i ajute sau sa-i asculte pe ceilalti, pastrand discretia asupra secretelor incredintate. Sunteti impresionat de tot ce se intampla in lume – razboaie, foamete, catastrife naturale, ceea ce va poate descumpani uneori, pentru ca sunteti constient de neputinta dvs.

Dragoste – Idealurile dvs. pe planul sentimental si pe cel sexual sunt greu realizabile. Si daca v-ati multumi cu mai putin?

Bani/munca – Trebuie sa ajungeti la un echilibru intre posibilitatile reale de care dispuneti si idealurile dvs. cam utopice.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Februarie.

Personalitate – Imaginativ, creativ si visator, sunteti mai curand imprevizibil pentru cei din jur. Faceti ceea ce va dicteaza inima si, deseori, numai dvs. insiva reusiti sa va intelegeti motivatiile. Fermecator si cu zambetul pe buze, stiti sa va impartasiti celorlalti convingerile cu delicatete si cu diplomatie. Iubiti viata si pe oameni. Treceti prin lume privind in jur cu incantare, aveti o gandire receptiva si un suflet de copil. Pentru dvs., eforturile depuse sunt tot atat de importante, daca nu chiar mai importante decat rezultatele obtinute. Fara sa cautati perfectiunea, va straduiti sa va imbunatatiti universul, avand in vedere atat propriile slabiciuni cat si defectele ambientului dvs. Numai alaturi de familie va gasiti seninatatea si forta de a va continua drumul.

Dragoste – Respectati dragostea si nu va implicati in relatii superficiale.

Bani/munca – Rabdarea si dorinta dvs. de a invata va permit sa faceti fata tuturor incercarilor.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Februarie.

Personalitate – Doriti sa va distingeti, sa iesiti din umbra, sa fiti original si pentru aceasta sunteti gata sa spuneti tot ce ganditi. In general, cu un deplin control al emotivitatii, va aparati cu convingere ideile si parerile. Cu toate ca nu sunteti lipsit de umor, intelegeti cand trebuie sa fiti serios si sa va adaptati rapid situatiei. Se spune ca suntem ceea ce mancam; in cazul dvs. acest dicton este foarte potrivit, deoarece alimentatia joaca un rol important atat pe planul fizic cat si pe cel psihic. Prin urmare, trebuie sa aveti grija de echilibrul dvs. Scrisul v-ar putea ajuta mult sa va clarificati anumite conflicte interioare sau sa va puneti in ordine ideile originale, dar imperfect structurate.

Dragoste – Ar fi de dorit sa va impartasiti mai mult visele si actiunile cu partenerul de cuplu.

Bani/munca – Este preferabil sa va asigurati colaborarea cu un partener ce poseda calitati complementare cu ale dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Februarie.

Personalitate – Nu sunteti perfect, dar nici mult nu va lipseste! Aveti calitati deosebite atat pe planurile moral si psihic, cat si pe cel intelectual. Sunteti un fericit amestec de moderatie si de fermitate, de interiorizare si de comunicare. Cu multa vointa si cu eforturi minime, v-ar putea reusi totul. Asociate, forta dvs. interioara si puterea de convingere va ajuta sa-i atrageti pe cei care pot influenta derularea activitatilor, va pot deschide anumite usi sau va pot indruma deciziile. Sunteti nascut sub semnul unei stele norocoase, dat trebuie totusi sa dati dovada de seriozitate si de o anumita retinere, atunci cand situatia o cere. Din fericire, sunteti capabil sa apreciati importanta lucrurilor.

Dragoste – Pentru dvs., dragostea inseamna schimb, atat pe planul sentimentelor, cat si in imprejurarile grele.

Bani/munca – Aveti putere, dar uneori va lipseste motivatia. Trebuie sa faceti eforturi pentru a imbunatati acest aspect al personalitatii dvs., inainte de a va gandi sa incasati beneficiile activitatii depuse.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Februarie.

Personalitate – Calitatile deosebite pe care le posedati cat si toate realziarile, mici sau mari, vi se datoareaza numai dvs. insiva. Inteligent, orgolios si perseverent, reusiti sa gasiti raspunsurile potrivite la toate intrebarile. Incercarile va motiveaza actiunile, deoarece forta dvs. rezida chiar in nevoia de a va lupta, de a apara o cauza … sau propriile interese. Exercitati atractie asupra oamenilor, care vad in dvs. un luptator si, intr-o oarecare masura un concurent, ceea ce nu face decat sa va sporeasca motivatia. Daruit total luptei, se intampla prea des sa uitati de existenta vietii de familie si a celei sociale. Cu toate acestea, ceilalti va pot oferi mai mult decat va imaginati, de exemplu, bogatia conversatiilor si caldura umana sau, pur si simplu, va pot ajuta sa va relaxati, sa va schimbati dispozitia.

Dragoste – Nu va grabiti niciodata cand e vorba sa va alegeti partenerul; se intampla rareori sa fiti dezamagit.

Bani/munca – Cu un spirit atat de rational, realizati tot ce va doriti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Februarie.

Personalitate – Aveti nevoie de relatii stimulante pe plan intelectual si de obicei indepartati persoanele care nu corespund acestei nevoi. Spiritele inguste si oamenii limitati va deceptioneaza in cel mai inalt grad. Studiati fiinta umana pentru a va aduce contributia la crearea unei lumi mai bune. In momentele cand consolidati, ajutati, gasiti solutii, aveti cu adevarat impresia ca aceasta va reuseste. Ascultati intotdeauna glasul vocii dvs. interioare si continuati-va drumul in ritmul propriu, refuzand schimbarea acestuia. Forta dvs. rezida in capacitatea de a va opri pentru a vedea ce spun astrele, a evalua situatia sau a va redefini lista de prioritati. Chiar daca uneori aveti impresia contrara, actiunile dvs. sunt importante si apreciate.

Dragoste – Va este necesar un partener matur, care sa va respecte optiunile si nevoile.

Bani/munca – Incet dar sigur: iata deviza care va va conduce departe.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Februarie.

Personalitate – Fermecator si cu o foarte frumoasa personalitate, degajati o seninatate ce ii lumineaza si ii linisteste pe cei din jur. Cu toate ca sunteti o persoana sociabila, preferati calitatea cantitatii. Simtiti nevoia sa fiti inconjurat de oameni cu o conversatie inteligenta si cu miez. De asemenea, va plac obiectele frumoase si liniile pure – expresia artistica poate constitui pentru dvs. o forma de evadare. Mergeti inainte, lasand in urma trecutul, apreciind clipa prezenta si savurand momentele frumoase si experientele bogate pe care le traiti. Sunteti intotdeauna gata sa va impartasiti cunostintele celor din jur, pe care ii ajutati sa iasa din toate incurcaturile. Perfectionist din fire, cu un marcat simt al detaliului, puneti multa pasiune in tot ce faceti.

Dragoste – Sunteti generos, dar incercarea de a adapta visele partenerului la cele proprii trebuie evitata.

Bani/munca – Combinandu-va imaginatia cu realismul, va veti bucura de reusita.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Februarie.

Personalitate – In ciuda faptului ca sunteti nascut de ziua indragostilor, nu aveti o fire predominant romantica. Sunteti ordonat si buna organizare vi se pare esentiala in toate; prin urmare, ii dati mare atentie. Deoarece va plac lucrurile frumoase, aveti un marcat spirit critic fata de tot ce nu corespunde unor criterii estetice, fie ca e vorba de obiecte sau de oameni. Prea preocupat uneori de pasiunile dvs., ii neglijati pe cei apropiati si nevoile lor, ceea ce li se pare de multe ori dureros si suscita cateodata chiar resentimente. Atrasi de judecata dvs. inteleapta, oamenii framantati de intrebari vi se adreseaza. Nu va displace sa participati la serate si reuniuni sociale, nici sa fiti uneori in centrul atentiei, dar preferati sa va petreceti serile in liniste, bucurandu-va de confortul caminului.

Dragoste – Pentru ca relatia dvs. sentimentala sa functioneze, partenerul trebuie sa va inteleaga atat in momentele bune, cat si la greu.

Bani/munca – Sunteti materialist si faceti toate eforturile pentru a atinge un nivel de trai care sa va permita sa profitati de tot ce viata poate oferi mai bun.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Februarie.

Personalitate – Totul merge bine atata vreme cat nu lasati ideile dvs. extravagante sa predomine si sa va conduca pe drumuri nesigure si desfundate. Trebuie sa va urmati instinctul, dand totusi dovada de un minim realism. Daca va pricepeti sa va planificati timpul si actiunile, vi se intampla uneori sa fiti derutat de aparente sau de o abordare superficiala – atentie, nu tot ce straluceste este aur! Preocupat sa obtineti prosperitatea, va folositi timpul si energia pentru a va atinge scopurile, dar n-ar trebui sa uitati ca cele mai frumoase momente sunt cele petrecute in familie sau cu prietenii. Nu le neglijati pentru bani sau pentru paradisuri artificiale. Va place sa straluciti in societate si sunteti intotdeauna gata sa va aflati in centul atentiei la petreceri.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener de cuplu care sa va respecte regulile si ritmul.

Bani/munca – Hotarat si ambitios, aveti realizari mari si va alegeti bine colaboratorii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Februarie.

Personalitate – Incercati sa va asigurati o pozitie, sa faceti exact ceea ce se asteapta de la dvs., dar, de cele mai multe ori, nu reusiti decat cu greu. Prea des faptele si deciziile va sunt motivate de dorinta de a castiga opinia favorabila a celorlalti; in felul acesta va uitati adevaratele motivatii si nevoi. Cu toate acestea, aveti talent si multe posibilitati; va lipseste insa increderea in sine si uneori curajul pentru a le pune in valoare. Competitia reuseste intotdeauna sa va stimuleze si pe plan profesional, si in dragoste. In aceste situatii faceti toate manevrele posibile pentru a ajunge pe primul loc. Ar fi prin urmare de dorit sa va desfasurati activitatea in cadrul unei afaceri proprii, ceea ce v-ar spori determinarea, v-ar consolida puterea de actiune si v-ar stimula intotdeauna sa va depasiti pentru realizarea scopurilor propuse.

Dragoste – Sunteti realist in privinta vietii de cuplu, iar asteptarile dvs. sunt modeste, dar concrete.

Bani/munca – Daca doriti cu adevarat, sunteti capabil de lucruri mari. Ramane sa profitati de aptitudinile dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Februarie.

Personalitate – Posedati o remarcabila forta interioara, chiar daca nu este intotdeauna impresia pe care o lasati. Condus uneori de un spirit rebel, va displace mai presus de orice faptul ca lumea judeca dupa aparente si va demonstrati opinia cu propriul exemplu, disimulandu-va valoarea sub haine uzate sau adoptand un comportament neglijent. Va plac istorisirile, atat cele ce relateaza trecutul unei tari sau al unui popor cat si cele mai recente, care se intampla sa atinga una din corzile dvs. sensibile. Comunicarea face parte integranta din viata dvs.; vi se pare ca este cheia ce deschide toate usile. Sunteti prin urmare in elementul dvs. si va amuza mult rolul de orator. Activitati cum ar fi cea de crainic la un program de stiri, de conferentiar sau de cantaret vi s-ar potrivi de minune.

Dragoste – Afectuos, indatoritor si expansiv, apreciati o implicare reala a partenerului dvs.

Bani/munca – Nedisciplinat si nerabdato, inaintati de prea multe ori pe dibuite, multiplicand astfel riscurile de esec.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Februarie.

Personalitate – Sunteti un adevarat personaj pentru cei din jur. Iubitor al ordinii si disciplinei, va controlati intotdeauna perfect emotiile si atitudinile. Vi s-ar potrivi de astfel foarte bine cariera de om politic, aceea de jucator profesionist intr-un sport de echipa sau practica oricarei meserii care necesita talente de luptator. Posedati o mare putere de concentrare, ceea ce va permite sa invatati repede – sunteti de altfel foarte mandru de buna dvs. capacitate mentala. Cu toate acestea, viata nu este intotdeauna foarte amuzanta pentru cei care, asemeni dvs., dovedesc seriozitate si respect fata de legi si uzante. Rasul, jocurile, destinderea si placerea in general nu sunt incompatibile cu rectitudinea. Dimpotriva, acestea ne ajuta sa scapam de framantarile noastre interioare.

Dragoste – Aveti o mare nevoie de dragoste si de atentie pentru a va pastra moralul la cote inalte.

Bani/munca – Va place sa va luptati cu incercarile si nu va economisiti eforturile pentru a le face fata cu succes.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Februarie.

Personalitate – Aceti un spirit atat de creativ, incat atunci cand privit cerul nu vedeti doar stelele ci si istoria lor, misterul creatiei, speranta pentru o lume mai buna. Sunteti intr-o perfecta armonie cu dvs. insiva atunci cand va puteti respecta ritmul. Mergeti mereu inainte, facand gesturi si fapte pe masura firii dvs. Perceput de cei din jur ca un intelept, oamenii vi se adreseaza pentru rezolvarea unor probleme sau conflicte. Cand viata vi se pare apasatoare, reusiti cu usurinta sa va refugiati in vise sau sa va lasati purtat pe unde line, imaginate dupa nevoile si dorintele dvs. de moment. Daca forta dvs. psihica este de netagaduit, uitati prea des sa va ocupati si de sanatatea fizica – alimentatia si exceritiul sunt importante.

Dragoste – Nu exploatati indeajuns tot ce va poate oferi relatia dvs. sentimentala.

Bani/munca – Curios din fir, cautati solutiile cu rabdare, demersurile va sunt de obicei incoronate cu succes.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Februarie.

Personalitate – In esenta, sunteti un mare visator. Pe de o parte, mintea dvs. se straduieste sa inteleaga misterele vietii, ce anume va determina relatiile si evolutia lor, precum si ce anume va necajeste. Pe de alta parte, ea incearca sa gaseasca mijloacele de a castiga bani. Ar trebui sa ganditi mai putin si sa actionati mai mult. Dotat cu o mare deschidere spirituala, aveti puterea de a trece de la vis la actiune. Nu depinde decat de dvs. sa faceti ceea ce trebuie pentru a obtine tot ce doriti si a reusi sa va pastrati castigurile. O buna organizare a timpului v-ar permite sa actionati fara sa fiti nevoit sa renuntati la vise.

Dragoste – Amuzant, sincer si generos, va implicati total in relatia dvs. sentimentala.

Bani/munca – Spiritul visatorului intra in conflict cu laturadvs. rationala; rolurile fiecarei parti trebuie bine definite.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Februarie.

Personalitate – In fiecare dimineata va sculati cu dorinta de a face lucrurile sa progreseze, de a va realiza toate ambitiile, dar abandonati aceste ganduri de indata ce o stare de apatie pune stapanire pe dvs. Sa fie oare teama, o prudenta excesiva sau pur si simplu lenea care va taie aripile? Va invadeaza atunci o mare nemultumire, care persista pana ce veti decide in cele din urma, neindoielnic spre varsta de 30 de ani, sa treceti la actiune. Deoarece va place prestigiul si aveti toate calitatile necesare pentru a-l dobandi, printre acestea mult farmec si o prestanta indubitabila, veti sti cum sa actionati pentru a reusi. Aceasta insemnand in conceptia dvs. sa aveti haine frumoase, o maisna buna, o casa mare si invitati alesi pe spranceana. Este numai in puterea dvs. sa devansati momentul cand, prin actiunile intreprinse, veti crea evenimentul ce va va ajuta sa urcati pe culmi.

Dragoste – Stiti bine ce doriti: o persoana de calitate, intelegatoare si cu fantezie.

Bani/munca – Incapatanat, cu ochii atintiti asupra obiectivului ales, ramaneti pe pozitii. Nu e usor de lucrat cu dvs.!

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Februarie.

Personalitate – Altruist, misterios si aflat intr-un contact strans cu spiritualitatea dvs. stiti sa recunoasteti semnele destinului, coincidentele stranii si adeseori percepeti ceea ce altii nu sunt in stare sa inteleaga. Aceste trasaturi va sunt de mare folos oricand si oriunde v-ati afla. Marcati puncte servindu-va de sensibilitatea si de usurinta dvs. de a comunica. Intelitgent, sunteti un lider innascut si puteti sa va conduceti discipolii la detsinatie fara probleme. Sunteti organizat si aveti un instinct natural ce va ajuta sa alegeti drumul pe care trebuie mers si deciziile corecte de luat. Sunteti cel care ii ajuta pe cei din jur sa iasa din incurcaturi. Aveti o extraordinara vocatie a familiei si numai alaturi de cei apropiati va simtiti cu adevarat fericit.

Dragoste – Va este necesara o relatie in care responsabilitatile si rolul fiecaruia sunt bine definite.

Bani/munca – Sigur de sine, aveti tendinta sa nu tineti indeajuns seama de parerile celorlalti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Februarie.

Personalitate – Observatia minima asupra dvs. ar fi ca sunteti o persoana care atrage atentia. Aveti un comportament exemplar si o frumusete ce nu trec neobservate. Evident, aceste calitati starnesc invidia celor din jur, atat la serviciu, cat si in societate. Cu toate ca sunteti constient de aceasta, simplitatea si generozitatea ce va caracterizeaza va indeamna mai mult sa fiti zambitor si de folos celorlalti, decat sa va aratati coltii, ca reactie la prejudecatile si barfele invidiosilor. Invatati cu usurinta si sunteti intotdeauna dispus sa va impartasiti cunostintele si experienta celor care au nevoie de ele. Profitati de clipa prezenta, cu bunele ocazii si cu placerile pe care le ofera. Desi sunteti sociabil, numai atmosfera calma a unui apus de soare va ajuta sa va refaceti complet energia, pe plan sufletesc si spiritual.

Dragoste – Pasionat si plin de fantezie, va adaptati diferitelor ambiante si dispozitiei dvs. de moment.

Bani/munca – Nerabdator sa va atingeti scopurile, ardeti uneori etape importante. Succesele dvs. deranjeaza.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Februarie.

Personalitate – Posedati o remarcabila capacitate de adaptare. Calea va este presarata de succese si de esecuri, dar inaintati totusi cu pasi siguri, rezolvand problemele pe rand. Trebuie sa refuzati categoric accesul persoanelor pesimiste, negativiste sau profitoare pe teritoriul dvs. Fiind organizat, disciplinat si perseverent, actiunile dvs. se bucura in general de succes. Desi sunteti cam influentabil, stiti sa apreciati importanta lucrurilor si sa alegeti alternativele cele mai favorabile. Din pacate, nu utilizati iundeajuns resursele ce va stau la dispozitie; daca ati face-o, ati putea merge mai repede si mai departe. Sensibil si atent la problemele celor apropiati, sunteti un prieten loial si o persoana apreciata de cei din jur.

Dragoste – Inainte de a va angaja intr-o relatie sentimentala, celalalt trebuie sa va creeze convingerea ca ii puteti acorda intreaga atentie.

Bani/munca – Realist, dar si vizionar, va administrati cu abilitate finantele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Februarie.

Personalitate – Pentru ca totul sa mearga bine, trebuie sa adaugati indulgenta ambitiei ce va stapaneste. In felul acesta veti fi bine pregatit pentru a deschide nu numai usile, ci si inimile oamenilor. Desi lipsit de rabdare, sunteti totusi capabil sa va refaceti rapid bunele relatii cu persoanele pe care le-ati naucit cu prea multe treburi. Deoarece sunteti si umil si ambitios, succesul va provoaca sentimente intens ambivalente, ce dau nastere unor uimitoare exaltari sau prabusiri. Fiind constient de aceasta fateta paradoxala a personalitatii dvs., faceti eforturi pentru a va gasi echilibrul si pacea. De fapt, ar fi mai bine sa determinati zona in care simtiti ca ati putea lucra fara probleme, decat sa alergati dupa perfectiune care, dupa cum stim, nu exista pe lume. Ganditi mai putin si distrativ-va mai mult; liber de constrangeri, spiritul dvs. va gasi solutiile si ideile bune.

Dragoste – O relatie sentimentala bazata pe ratiune va face mai fericit decat una bazata pe pasiune.

Bani/munca – Pentru dvs. munca este o prioritate si, cu unminim de tact, va puteti asigura reusita.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Februarie.

Personalitate – Sunteti o persoana foarte atragatoare prin farmecul si forta dvs. de seductie. Va simtiti in elementul dvs. cand e vorba de a seduce, a placea si a captiva o persoana sau un public. Atata vreme cat lucrurile merg asa cum doriti, nu sunt probleme; in caz contrar, faceti scandal, va revoltati, bombaniti. Categoric, trebuie sa invatati sa va controlati si sa va stapaniti mai bine emotiile. Apropiatii dvs. va iubesc si va sunt foarte loiali, dar exista o limita a lucrurilor pe care le pot suporta. Usurinta comunicarii ce va caracterizeaza va conduce, fara indoiala, spre o meserie bazata pe scris. Ideile dvs. originale va pot ajuta sa ajungeti departe in acest domeniu, daca stiti sa respectati legile si regulile ce-l guverneaza. Amintiti-va ca totul depinde de atitudine.

Dragoste – In relatia dvs. sentimentala trebuie sa primeze anumite conveniente si un devotament neconditionat.

Bani/munca – Intuitiv, perfectionist si apt sa uzati de posibilitati nelimitate, aveti tot ce va trebuie pentru a reusi.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Februarie.

Personalitate – Sunteti tandru si iubitor de eviata si de oameni in general, ceea ce va face atragator si apropiat. La nevoie, stiti totusi sa schimbati aceasta imagine, devenind un leu furios. Pentru dvs., tot ce se face merita sa fie bine facut. Va realizati pana la capat dorintele, visurile si proiectele, chiar daca aceasta va cere uneori eforturi considerabile. Pana la un anumit punct, intelegeti natura umana cu slabiciuni si calitati, cu aspecte sumbre si luminoase si va cunoasteti instinctiv rolul. Actiunile va sunt dictate de dorinta de a fi inconjurat de oameni de calitate, de a obtine un bun nivel de trai, de a pastra bunurile ce va apartin si de a schimba in bine lumea. Aveti si suflet si curaj.

Dragoste – Partenerul dvs. trebuie sa fie amabil si sa reuseasca sa va stimuleze intotdeauna curiozitatea.

Bani/munca – Fire respinsabila, sunteti gata sa faceti toate sacrificiile pentru a ajunge cat mai sus.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Februarie.

Personalitate – Aventurier, parcurgeti lumea cu pasi mari, dorind s avedeti totul, sa experimentati totul, sa invatati totul. Idealist si convins ca aveti o misiune de indeplinit, porniti la drum lasand in urma tot ce ati dobandit deja. In asemenea conditii, e greu de ajuns la stabilitate. Dar, la urma urmelor, dupa ce alergati? Nu v-ati putea gasi echilibrul si pacea in activitati desfasurate mai aproape de casa? Drumurile lungi comporta multe riscuri si deceptii. Cu cat imbatraniti, cu atat mai necesara este prudenta. Puteti fi un model, un exemplu, o persoana importanta care ofera celorlalti solutii practice si, intr-un fel, un mesager pentru cei din jur, daca reusiti sa ramaneti, pentru a le impartasi cunostintele si ideile dvs.

Dragoste – Ca sa va implicati profund intr-o relatie sentimentala, ar trebui sa fiti convins sa nu plecati, ceea ce e greu.

Bani/munca – Responsabil si disciplinat, invatatibine lectiile si stiti sa le folositi.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Februarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Februarie.

Personalitate – Tineretea dvs. fizica si spirituala se datoreaza faptului ca va sarbatoriti aniversarea din patru in patru ani? Oricare ar fi explicatia, pastrati un suflet de copil, o capacitate de a va minuna de toate si o nevoie vitala de …distractie. stiti sa va provocati sansa si sa profitati de toate avantajele pe care ea vi le ofera. Sociabil din fire, va plac activitatile de grup si nu ezitati sa fiti organizatorul unor evenimente in perioadele de acalmie. Dotat cu multa sensibilitate, sunteti afectat, impresionat sau emotionat de incercarile sau de ghinioanele celor apropiati. Fiti insa atent sa nu va impovarati cu nenorocirile tuturor. Prin atitudinea dvs. vesela si prin capacitatea de a pune multa culoare in tot ce faceti, reusiti sa-i ajutati pe cei din jur.

Dragoste – Conservator, va simtiti bine intr-o relatie sentimentala conventionala.

Bani/munca – Faceti planuri, va plasati pionii si executati: iata reteta reusitei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *