SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA IANUARIE.

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA IANUARIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Ianuarie.

Personalitate – Realist din fire, va conduceti viata cu multa abilitate. Stiti ce doriti si mai ales ce nu doriti. Atunci cand v-ati fixat scopurile, nimeni si nimic nu va poate abate din drum. Aveti toate calitatile pentru a fi un lider. Ii atrageti cu usurinta pe ceilalti, atat pentru a-i ajuta cat si pentru a vi-i face aliati, care va vor lua apararea in anumite situatii. Stiti sa profitati de capacitatile dvs. (chiar si de slabiciuni), precum si de toate instrumentele ce va stau la dispozitie. Departe de a va descuraja, obstacolele va dau mai multa putere si vointa; daca va impiedicati uneori, va ridicati mai puternic si mai hotarat sa va atingeti obiectivul.

Dragoste – Desi putin cam prea ferm in dorinta de a controla totul, sunteti un foarte bun partener in dragoste.

Bani/munca – Un parcurs perfect! Sunteti in elementul dvs. si stiti cum sa procedati.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Ianuarie.

Personalitate – Deoarece sunteti sociabil, toate mijloacele sunt bune pentru a-i atrage pe oameni. Aveti nevoie sa va atasati unui grup si va extrageti fortele din energia acestuia. Faceti gesturile si eforturile necesare pentru a detine in cadrul grupului un loc important, devenind chiar indispensabil. Marcata dvs. predispozitie spre teatral va permite sa va asumati rolul potrivit in fiecare situatie cu care va confruntati. Va place sa va inconjurati de mister si sa faceti din viata dvs. o lume in care magia este prezenta sub diferite forme. Va simtiti bine in cadrul eveneimentelor mondene si in mediile luxoase, iar deviza dvs. este mereu mai sus, mereu mai departe.

Dragoste – Daruiti fara socoteli meschine. Mai intai pentru ca acordati importanta iubirii si apoi pe motivul ca, pentru a va simti implinit, aveti nevoie de un partener.

Bani/munca – Cunoasteti valoarea banilor si stiti sa-i cheltuiti sau sa-i investiti judicios.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Ianuarie.

Personalitate – Raveti o nevoie vitala de actiune si, invariabil, sunteti de gasit in mijlocul acesteia. Daca se instaleaza calmul, nu ezitati sa creati evenimentul, sa provocati polemica, sa deschideti dezbaterea. Stiti sa obtineti avantaje din toate situatiile, ceea ce va permite sa iesiti in evidenta si favorizeaza progresul dvs. personal sau profesional. Detestati sa fiti nevoit sa spuneti nu, sau sa nu mergeti acolo unde doriti si, in asemenea situatii, nu ezitati sa exploatati sensibilitatile altora pentru a va atinge in final scopurile. Lumea este pentru dvs. un imens teren de joc, pe care va amuzati sa fortati neincetat limitele a ceea ce este permis si posibil. Cei care va urmeaza trebuie sa aiba vederi foarte largi si o imensa rezerva de energie.

Dragoste – Partenerul dvs. trebuie sa se acomodeze cu rapidele dvs. schimbari de idei si de sentimente.

Bani/munca – Va place ritmul alert al vietii; nu ezitati sa obtineti toate lucrurile bune pe care le poate oferi viata.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Ianuarie.

Personalitate – Pastrati amintirea experientelor dvs. si sfarsiti prin a avea opinii si un mod de gandire bine definite asupra tuturor subiectelor. Cu certitudinea ca aveti dreptate, va aruncati orbeste spre ceea ce vi se pare a fi cel avantajos pentru dvs. V-ar fi totusi mult mai de folos, din multe puncte de vedere, sa ascultati mai atent sugestiile si argumentele celorlalti; ati putea evita astfel drumurile sinuoase si situatiile fara iesire. Nu va menajati eforturile pentru a inainta catre un viitor mai bun, dand dovada de mult curaj, iar in unele cazuri, chiar de o primejdioasa cutenzata. Fire independenta, preferati lucrul de unul singur celui in echipa si va concentrati toate energiile asupra scopurilor pe care doriti sa le atingeti; aceasta da rezultate.

Dragoste – Va doriti legaturi sentimentale stabile, de lunga durata. Cu toate acestea, aveti nevoie sa fie respectate anumite conveniente.

Bani/munca – Capacitatea dvs. de analiza si grija pentru detalii va asigura o buna situatie financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5Ianuarie.

Personalitate – Aparent bland ca un mielusel, va ascundeti abil firea de lup, care devine vizibila numai atunci cand doriti sa va destabilizati adversarii sau, cand aflat la stramtoare, cautati o iesire. In toate actiunile si deciziile pastrati intotdeauna o marja de manevra si aveti in minte un plan B. Daca preferati sa va conduceti singur barca, stiti totusi unde se gasiti ajutorul potrivit in caz de nevoie. Viata va ofera sanse, iar acestea, combinate cu imaginatia dvs. bogata, va ajuta sa iesiti din toate situatiile. Instinctul va conduce spre caile favorabile, va face sa deschideti usile potrivite si va ajuta sa gasiti optiunile bune. Pe scurt, daca sunteti nascut sub o stea norocoasa, faceti si dvs. ceea ce trebuie pentru ca ea sa va conduca inca mult timp.

Dragoste – Tenace si imaginativ, va atingeti intotdeauna scoprurile, oricat de mult timp ar fi necesar.

Bani/munca – Acceptati cu placere lupta cand sunteti provocat; cu toate acestea, disciplinat si prudent, calculati atent riscurile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Ianuarie.

Personalitate – Dispuneti de o tarie de caracter datorita careia mergeti mereu inainte, tot mai departe. Depasiti obstacolele, fortand limitele si posibilitatile. Pentru a fi cat mai sigur de avansare, va puneti adevaratele intrebari si va insotiti cu persoanele potrivite. Reusiti sa faceti toate acestea cu un umor subtil, care va infrumuseteaza viata, dvs. si celorlalti. Va face multa placere sa fiti inconjurat de lucruri frumoase si cautati armonia in toate. Muzica si animalele fac parte integranta din ambientul dvs. Cu adevarat implinit va simtiti in confortul caminului, singur, sau inconjurat de prieteni, fara de care sunteti foarte loial.

Dragoste – Apropiat, afectuos si pasionat, sunteti foarte popular si primiti cu bratele deschise ceea ce vi se ofera.

Bani/munca – Aveti o buna reputatie pentru ca va tineti promisiunile, fapt profitabil pentru dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Ianuarie.

Personalitate – Va place sa apareti in ochii celorlalti asa cum ii convine fiecaruia, in functie de circumstante. Unii vad prin urmare in dvs. o persoana blanda si rezervata, altii un lider sau un fericit amestec din cele doua. Ceea ce aratati este ceea ce doriti sa oferiti. Sociabil si empatic, sunteti persoana pe care se poate conta pentru confidente si sprijin, ceea ce va determina deseori implicarea in fel de fel de situatii. Credeti ca viata este o ucenicie in dragoste, in atitudinea pe plan social, in evolutia lucrurilor spre un viitor mai bun pentru toti. Nu ar fi de mirare sa alegeti o activitate care v-ar permite chiar sa exprimati deschis acest aspect al personalitatii dvs., punandu-va intr-un fel in serviciul comunitatii.

Dragoste – Visator si chiar utopic in continua dvs. cautare a unui viitor mai bun, puteti fi incadrat cu greu intr-un tipar.

Bani/munca – Paziti-va de ceea ce este prea frumos pentru a fi adevarat, pentru ca aveti deseori tendinta de a fi naiv. Inconjurati-va de persoane de incredere.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Ianuarie.

Personalitate – Nu va displace mersul pe sarma; totusi, nu uitati ca acesta comporta mari riscuri. Ratiunea va protejeaza dar numai pana la un punct – experientele dvs. o vor dovedi. Din pacate va irositi prea des energiile si actiunile. Trebuie sa dati dovada de o mai buna organizare si de perseverenta daca doriti sa aveti succes. Usile inchise si fundaturile par sa va atraga ca niste magneti, in timp ce ati putea reusi mult mai usor in ceea ce intreprindeti. Va extrageti energia si motivatia de la cei ce va inconjoara, dar si din toate cele ce va raman de facut, de descoperit, de cucerit, si mai ales din emotiile vietii. In adancul dvs. se ascunde un suflet de artist.

Dragoste – Cu toate ca sunteti rezervat si timid in dragoste, viata de cuplu va va da satisfactia maxima.

Bani/munca – Desi nu v-ar placea sa aveti o pozitie de conducator, doriti ca actiunile dvs. sa dea rezultate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Ianuarie.

Personalitate – Imaginativ si intuitiv, va pricepeti sa gasiti cuvintele potrivite si sa faceti gesturile necesare nu numai in sprijinul propriei cauze, ci si pentru a fi de folos celorlalti. Cu toate ca dispuneti de multa energie, sunteti in esenta calm si senin in ceea ce priveste viitorul si viata in general. Sunteti sensibil la diferentele de atmosfera, la vibratii si la tot ce va leaga de cosmos. Chibzuit din fire, analizati optiunile ce vi se ofera, luand astfel decizii judicioase, care va pot aduce beneficii atat pe planul financiar, cat si pe cel psihologic. Daca nu refuzati ajutorul ce vi se ofera, va pastrati totusi dreptul de veto. Nu va place ca lumea sa se bizuie numai pe dvs., chiar daca sunteti intotdeauna gata sa-i ajutati pe cei din jur. Aveti o memoria buna si nu-i uitati niciodata pe cei care v-au facut bine, de altfel nici pe cei care v-au facut rau.

Dragoste – Puneti mult suflet in dragoste si asteptati aceeasi atitudine de la partener.

Bani/munca – Fire independenta, stiti sa recunoasteti si sa folositi ocaziile bune care vi se prezinta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Ianuarie.

Personalitate – Nu puteti accepta sa nu fiti primul in toate. Sunteti fericit numai cand repurtati o victorie, primiti o medalie sau un trofeu. Acest simplu fapt va tensioneaza intens si va asumati cu multa dificultate esecul sau insuccesul. Pentru dvs. totul este negru sau alb! Cenusiul va deranjeaza, va irita chiar. Pentru ca sunteti excesiv, o nimica toata vi se pare adesea o mare drama. Banii vi se scurg printre degete; ati avea prin urmare interes sa invatati sa-i folositi si sa-i administrati mai bine. Fiind foarte atasat familiei, alaturi de aceasta va regasiti curajul si forta de a merge mai departe si de a actiona tot mai bine. Atunci cand stresul si nervozitatea sunt prea puternice, apropierea de natura va ajuta sa regasiti o anumita seninatate.

Dragoste – Aveti nevoie de o relatie sentimentala care va stimuleaza neincetat emotiile.

Bani/munca – Aveti mai multe posibilitati pentru a obtine ceea ce doriti, atunci cand doriti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Ianuarie.

Personalitate – Aveti o fpersonalitate dubla care, in functie de cirumstante, face din dvs., rand pe rand, un adult sau un copil, un inger sau un demon, un rege sau un servitor. Ea va permite sa va adaptati rapid schimbarilor si sa va simtiti bine, indiferent unde si in compania cui va aflati. In viata dvs. suisurile si coborasurile se succeda cu mare repeziciune; trebuie sa faceti apel ferm la ratiune pentru a regasi un anumit echilibru. Fiind prea concentrat asupra detaliilor, vi se intampla adesea sa nu vedeti problemele in ansamblu, ceea ce face dificila solutionarea lor. Nu folositi indeajuns ajutorul persoanelor competente din jur si uitati ca cei care va iubesc sunt intotdeauna acolo pentru dvs.

Dragoste – Bland si plin de farmec cum sunteti, nu vi se poate refuza mare lucru: ajunge sa cereti.

Bani/munca – In ciuda faptului ca sunteti cheltuitor, succesul tine de disciplina, de hotararea dvs. si de o anumita prudenta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Ianuarie.

Personalitate – Curios si revendicativ, nu suportati ideile demodate si conceptiile invechite. Cu toate ca nu va lipseste respectul fata de traditii si credinte, sustineti progresul sub toate formele sale, evolutia pozitiva a lucrurilor si oamenilor, schimbarile de atitudine si de ideologie. Pentru dvs. rutina este ca o apa care balteste si sunteti neincetat in cautarea unor experiente noi, de toate tipurile. Cheltuiti multa energie explicand si predand celorlalti punctele dvs. de vedere, in scopul de a-i face sa ia atitudine pentru schimbarea lucrurilor. Stapanit de nerabdarea de a va vedea visul realizat, uitati sa va acordati un moment de respiro si sanatatea va este adeseori afectata. Odihniti-va: calea spre paradis este lunga.

Dragoste – Analizati prea mult viitorul posibil al relatiei dvs. sentimentale; invatati sa traiti clipa.

Bani/munca – Pe plan financiar navigati cu dezinvoltura; cunoasteti adresele interesante si procedurile favorabile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Ianuarie.

Personalitate – Sustineti ca doua minti fac mai mult decat una, ca e mai bine sa verificam de doua ori inainte de a actiona, ca o a doua opinie este de folos, ca este important sa analizam o problema sub toate aspectele inainte de a lua o decizie. Aceasta mentalitate va face sa inaintati cu pasi de melc; in felul acesta irositi timp si energie. Daca prudenta este uneori necesara, aceasta nu inseamna ca trebuie sa despartim intotdeauna firul in patru! Sunteti sigur de dvs. insiva si de faptul ca judecati bine; astfel, ceilalti au foarte putine sanse sa va convinga de valabilitatea punctului lor de vedere. De altfel, cum increderea de sine prevaleaza, ea nu mai lasa decat putin spatiu opiniilor din afara. Totusi, numai ascultand diferite puncte de vedere si argumente ne putem face o idee justa.

Dragoste – Independent si individualist, va place sa aveti un control total in relatiile dvs. sentimentale.

Bani/munca – Ambitios, organizat si dotat cu un marcat simt al afacerilor, puteti face proiecte mari … cu conditia sa le puneti in practica!

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Ianuarie.

Personalitate – Sincer, integru si cu vederi foarte largi, reusiti sa distingeti laturile pozitive ale oamenilor si situatiilor. Nu acordati atentie lucrurilor care nu merg sau persoanelor negativiste, fataliste sau de rea credinta. Preferati sa va continuati drumul si va indreptati spre ceea ce este pozitiv. Tactul si diplomatia de care dati dovada va fac o persoana cautata. Cititi in ceilalti ca intr-o carte deschisa si, in felul acesta, le puteti atinge cu usurinta coarda sensibila. Aceasta clarviziune si justetea opiniilor dvs. constituie baza bunei reputatii de care va bucurati. Oamenii vin in mod firesc la dvs. ca sa rezolve o problema, sa ceara o parere, sa regleze un litigiu sau sa va faca confidente. Exista pericolul de a va implica prea mult, uitand de ale dvs.; amintiti-va zicala mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima.

Dragoste – Din cauza emotiilor intense pe care dragostea le poate provoca si a temerii ca ati putea suferi, ramaneti adeseori in rezerva.

Bani/munca – Lucrati intens pentru a va atinge scopurile; nu acceptati decat succesul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Ianuarie.

Personalitate – Dragostea, sub toate formele, va domina viata. Va lasati condus de ea, ii ascultati sfaturile in legatura cu ceea ce trebuie sa faceti sau cu drumul pe care trebuie sa-l urmati. Cu discretie, va alegeti calea pe care veti merge neabatut si, brusc, cei din jur isi dau seama intr-o zi ca, desi nu dadeati impresia, ati realizat lucruri mari si ati reusit in ascensiunea dvs. sociala. Deveniti atunci o sursa de admiratie si de inspiratie. Vizionar, stiti incotro mergeti, dar, uneori, pentru a dobori obstacolele sau a deschide portile inchise, faceti eforturi prea mari, incercand sa va depasiti limitele. Nu sunteti indestructibil. Aveti grija de sanatatea dvs. fizica, mentala si psihica pentru a putea parcurge pana la capat drumul ales, evitand sa va simtiti epuizat atunci cand va veti fi atins scopul.

Dragoste – Pozitiv ca mentalitate, atent la reactia partenerului, cautati in dragoste stabilitatea si respectul reciproc.

Bani/munca – Rational si muncitor, va asigurati viitorul prin eforturi si perseverenta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Ianuarie.

Personalitate – Aveti nevoie sa va simtiti inconjurat de oameni binevoitori si sprijinit in toate deciziile si actiunile dvs. In caz ca aveti o incadrare profesionala potrivita, invatati repede, faceti uz de o imaginatie bogata si sunteti capabil de lucruri mari. Din pacate, recompensele si admiratia va franeaza elanul, reprezentand un stres prea mare pt dvs. Nu va temeti, cei din jur va iubesc asa cum sunteti si nu vor sa va schimbati. Ratiuni egoiste va indeamna sa nu marturisiti nimanui neasteptatele dvs. schimbari de dispozitie. Drept, dar influentabil, lasati de multe ori impresia ca optiunile si deciziile va sunt dirijate de altii. Stiti totusi ce este mai bine pentru dvs., urmati-va deci intuitia si aveti mai multa incredere in propriile opinii.

Dragoste – Tanar sufleteste, la orice varsta, credeti cu fermitate in dragostea cu majuscula.

Bani/munca – Rutina va plictiseste si pentru a obtine performante aveti categoric nevoie sa va urmati ritmul propriu.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Ianuarie.

Personalitate – Va reuseste aproape tot ce intreprindeti; evident, aceasta genereaza gelozia si invidia celor din jur. Nu trebuie totusi sa va simtiti vinovat pentru aceasta si nici sa faceti imposibilul pentru cei ce se simt deranjati. O functie de conducere v-ar permite cel mai bine sa va puneti in practica talentele de inovator, de organizator si de lider. Cu toate acestea, trebuie sa continuati sa observati, sa analizati si sa incercati sa intelegeti profunzimile caracterului uman, pentru ca, mai ales pe aceasta cale, veti ajunge la adevarata cunoastere de sine. Pe de alta parte, pentru a actiona eficient, este vital pentru dvs. sa aveti mintea limpede si sa nu va simtiti presat. Indreptati-va pasii spre ceea ce va poate fi mai profitabil.

Dragoste – Sunteti un partener generos si apreciati micile placeri simple.

Bani/munca – Stiti sa trageti invataminte constructive din greseli, utile pentru noile proiecte si pentru prosperitatea dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Ianuarie.

Personalitate – Ati vrea ca toate sa mearga asa cum doriti, asa cum ganditi, dupa planurile dvs. Dar viata nu este asa de simpla! Timpul este un factor determinant in viata dvs. si trebuie sa invatati sa-l supuneti, pentru a vi-l face aliat. Vi se spune adesea ca sunteti prea serios, dar nu credeti ca ati putea ajunge acolo unde doriti fara a fi asa. Nefiind limitat sau incapatanat, acceptati faptul ca aveti nevoie de ceilalti pentru a va realiza pe deplin si stiti sa va inconjurati de persoane devotate, pe care le faceti fericite si surazatoare. Aveti un marcat simt al umorului pe care, din pacate, nu va permiteti sa-l exteriorizati suficient. Pacat, pentru ca v-ar fi de folos, din multe puncte de vedere.

Dragoste – Va doriti o relatie stabila; aventurile de o seara nu sunt pentru dvs.

Bani/munca – Aveti multiple domenii de interes: le explorati inaintea unor optiuni definitive.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Ianuarie.

Personalitate – Evitati sa mizati totul pe o singura carte, fara sa va diversificati investiile si actiunile, pentru ca aceasta v-ar impiedica sa va realizati anumite vise, sau ca finalizati anumite proiecte la care tineti. Veti realiza lucruri mari daca ramaneti intr-un domeniu cunoscut, sau pentru care aveti mai mult talent. Serviciile comunitare si stiintele pot fi domenii interesante pentru dvs. Canalizati-va bine energiile si nu investiti decat in afacerile in care riscurile lipsesc sau sunt in numar limitat si, bineinteles, nu va lasati implicat sub niciun pretext in ilegalitati. Chiar daca uneori tentatia este foarte mare, nu renuntati. Acordati mare atentie parerilor celorlalti si invatati sa va implicati fara ezitari.

Dragoste – Preferati intimitatea, si nu aglomeratia; sunteti un sprijin de nadejde pentru partenerul dvs..

Bani/munca – Stiti sa va adaptati schimbarilor; ceea ce este in avantajul dvs.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Ianuarie.

Personalitate – O mare parte a vietii dvs. este influentata de experientele speciale pe care le-ati trait in primii ani ai copilariei. Aveti nevoie de o gandire pozitiva si de hotarare ca sa va puteti detasa de ele si sa va continuati mai liber drumul. Faceti intotdeauna ceea ce va dicteaza inima. Norocul va da tarcoale; daca nu s-a manifestat inca, nu poate intarzia. Aveti multe talente, dar e nevoie de un timp pentru a le face cunoscute; atunci cand ceilalti le vor afla, veti dobandi o pozitie privilegiata in cercul dvs. Verificati intotdeauna daca terenul pe care pasiti este suficient de solid si va va permite sa duceti la capat misiunile in care va angajati. Abordarea pozitiva a situatiilor este pentru dvs. cea mai frumoasa garantie de reusita.

Dragoste – Loial si generos din fire, puteti fi destabilizat si ranit cu oarecare usurinta.

Bani/munca – Pentru dvs. timpul inseamna bani: aveti toate atuurile pentru a nu fi in pierdere.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Ianuarie.

Personalitate – Marea deschidere spirituala si ideile dvs. originale va ajuta sa ajungeti departe. Foarte inteligent, dati dovada de o logica perfecta. Aveti o frumusete interioara si exterioara care, pana la un punct, va pot facilita viata. Nu trebuie sa le folositi excesiv, altfel spiritul aventuros ce va caracterizeaza ar putea fi inlocuit de indiferenta. Fiind profund cinstit si loial, viata dvs. se desfasoara cu mult calm alaturi de oameni care va seamana. Continuati sa raspundeti provocarilor ce vi se prezinta; nu uitati ca talentele si actiunile dvs. vor fi recunoscute intr-o zi la justa lor valoare si va vor conduce la tinta propusa.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener care va seamana ca structura interioara si care, asemeni dvs., vrea sa fie partas la toate..

Bani/munca – Creativitatea dvs. se exprima cel mai bine in cadrul unei echipe, asigurandu-va o perfecta realizare.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Ianuarie.

Personalitate – Aveti o capacitate mentala remarcabila – d ealtfel aceasta este marea dvs. calitate. Mintea va este continuu intr-o activitate febrila; ganditi, analizati, organizati, planificati, pe scurt, faceti pe atotputernicul. In contrapartida, sunteti stapanit de un orgoliu nemasurat, care va covarseste. Cei care va iubesc vor sa va ajute, dar aveti grija sa nu-i striviti sub personalitatea dvs., determinandu-i sa se indeparteze. Trebuie sa invatati ce inseamna participare, in toate sensurile: nu doar a primi, ci si a da. In loc sa faceti scandal, cautati echilibrul; in acest fel, armonia se va instala de la sine in relatiile dvs. cu toata lumea, generand o stare de bine, atat pentru dvs., cat si pentru cei din jur.

Dragoste – Conventional, va oferiti dragostea intr-un mod putin desuet, ceea ce place mult.

Bani/munca – Aveti vointa si puterea de a realiza marile proiecte pe care le visati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Ianuarie.

Personalitate – Aveti nevoie de mult spatiu pentru a respira si pentru a va simti bine. Ceilalti au nevoie de timp ca sa nu observe, sa va cunoasca, sa va inteleaga sufletul, sa se familiarizeze cu dvs., inainte de a va deveni apropiati. protector, reusiti sa rezolvati problemele fara sa va lasati influentati de conjunctura. Nu va este teama sa porniti la cucerirea culmilor pe care doriti sa le urcati; chiar daca uneori e psoibil sa cadeti, pasind pe stanci aparent solide dar fisurate, va ridicati rapid si va continuati drumul in pas alert. Viata nu va scuteste de dificultatile ei, dar, din fericire, dvs. va pastrati un etern optimism, o gandire pozitiva in toate situatiile, ceea ce va permite sa va concentrati asupra obiectivelor pe care vi le-ati fixat si sa gasiti mijloacele de a le realiza.

Dragoste – Expansiv, inseninati viata partenerului dvs. prin generozitate si mici atentii.

Bani/munca – Nu aveti nevoie de altii pentru a merge pe calea cea buna, pentru ca lucrand de unul singur reusiti cel mai bine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Ianuarie.

Personalitate – Sunteti nascut sub o stea buna, cea a regilor si a zeilor! Aveti o viata activa, presarata cu satisfactii mici si mari. Posedati calitati exceptionale si va pricepeti de minune sa rezolvati problemele cele mai complexe. Apreciati in special tot ce va permite sa evadati in lumea dvs. interioara, acolo unde culorile si muzica domnesc, sa calatoriti pe taramuri imaginare impregnate de mister si magie. Sunteti preocupat atat de sufletul, cat si de infatisarea dvs. Nu va schimbati in niciun caz pentru a fi pe placul celorlalti, sau pentru a va apropia mai mult de asteptarile lor; numai ramanand dvs. insiva, fidel propriei identitati, puteti trai fericit, in armonie cu cei din jur.

Dragoste – Sunteti sensibil si intuitiv; partenerul dvs. nu trebuie sa va scurteze aripile daca vrea sa va pastreze.

Bani/munca – Va place sa invatati; atunci cand sunteti conducatorul unui proiect, reusita este asigurata.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Ianuarie.

Personalitate – Aveti o personalitate puternica si idei inovatoare. Unele starnesc mirarea, altele displac, dar dvs. nu prea va pasa de parerile celorlalti. Sunteti hotarat sa va traiti din plin viata asa cum intelegeti, in ciuda presiunilor celor din jur. Dar, atentie, pentru ca desi e bine sa va valorificati creativitatea si originalitatea, nu trebuie sa uitati ca unele reguli se cer totusi respectate, daca doriti sa evitati anumite probleme. Va indreptati cu repeziciune spre atingerea scopurilor dvs., cu ochii atintiti asupra celor ce se intampla inainte si nu in urma, dar o faceti uneori cu prea multa emotivitate, riscand sa aveti o viziune deformata a lucrurilor. Pentru a pastra echilibrul ideal, trebuie sa combinati organizarea si prevederea cu latura dvs. impulsiva si aeriana.

Dragoste – Cu toate ca sunteti foarte atragator, preferati o relatie stabila si de durata flirturilor si aventurilor.

Bani/munca – Veti cunoaste succesul impunandu-va ca lider in afaceri si pe plan financiar.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Ianuarie.

Personalitate – Datorita extraordinarelor dvs. calitati, sunteti o persoana de exceptie. Ramaneti totusi de o simplitate si de o modestie dezarmante. Trebuie sa acordati atentie talentelor dvs. si sa reusiti sa dezvoltati cel putin unul dintre ele, care va va duce pe culmile succesului. Vibrati de o mare emotivitate, pe care o puteti trai si exterorioza in mod pozitiv in arte, de exemplu in muzica. Sunteti un foarte bun orator; cuvintele dvs. au mare efect asupra celorlalti, reusind sa-i farmece. Prin urmare, trebuie sa fiti foarte prudent in sfaturile si opiniile pe care le formulati. Va pricepeti sa aduceti un strop de magie in viata celor din jur, devenind astfel o persoana cautata, admirata, si, pentru unii, chiar un model.

Dragoste – Preferati o relatie in care dependenta lipseste, iar partenerul nu va contesta optiunile.

Bani/munca – Talentele pe care le aveti va asigura o anumita securitate financiara, fara sa va promota bogatia – aceasta va depinde de felul in care veti actiona.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Ianuarie.

Personalitate – Aveti, fara indoiala, ceva foarte special ca personalitate si ca mod de gandire. Sunteti inconjurat de o aura de mister si aceasta se datoreaza in principal marii dvs. sensibilitati. Prin urmare, este foarte important sa nu o pierdeti sau sa o ignorati vreodata. Aveti relatii privilegiate cu cei care va seamana, sau cu care va intalniti in plan sufletesc. Deoarece sunteti o persoana loiala, cei apropiati stiu ca pot conta pe dvs., atat pentru a fi ascultati cat si pentru a rezolva o problema, sau a organiza un eveniment – pentru cei din jur sunteti importanta persoana ce detine solutiile practice. Marea dvs. emotivitate va ghideaza actiunile; daca reusiti sa o stapaniti bine si sa-i dati ascultare, ea va va permite sa va realizati deplin, sa va concretizati visele si sa va atingeti obiectivele.

Dragoste – Stiti sa-l ascultati pe celalalt, sa-i intelegeti starile sufletesti si sa raspundeti nevoilor sale.

Bani/munca – Pentru a ajunge pe culmi, trebuie sa stiti sa va asumati riscuri, chiar daca ele sunt calculate.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Ianuarie.

Personalitate – Raspundeti intotdeauna prezent la apelul prieteniei sau al datoriei, sunteti intotdeauna gata sa ajutati si sa acordati asistenta aproapelui, dar in felul acesta dati uitarii de prea multe ori propriile nevoi. Amintiti-va ca aveti limite si ca nu puteti tine pe umeri lumea intreaga. Trebuie sa pastrati timp si energie pentru a va conduce propria barca spre tarmul visat, adica spre concretizarea proiectelor. Chibzuit si responsabil, faceti actiunile potrivite si gasiti solutiile necesare, pe cand altii se agita in fel shi chip, improvizand. Lasati-va emotiile sa se exprime liber prin pictura, muzica sau prin orice forma de arta. Aceasta va va permite sa va gasiti seninatatea si sa pastrati un echilibru intre inima si ratiune.

Dragoste – Nu sunteti usuratic in dragoste. Odata angajat intr-o relatie, va daruiti total celuilalt.

Bani/munca – Intrucat nu sunteti lipsit de respectul autoritatii, va cunoasteti locul si vi-l asumati perfect.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Ianuarie.

Personalitate – Aveti o energie debordanta. Dupa dvs., e important sa existe miscare, agitatie, schimbari de pozitie! Fie situatia pozitiva sau nu, daca exista actiune, dvs. va implicati fara retinere. Nu va simtiti bine decat daca va aflati in centrul animatiei, in chiar vartejul tornadei. Din pacate, in felul acesta va risipiti adesea energia in actiuni lipsite de importanta sau dinainte pierdute; diversificandu-va astfel activitatile, va reduceti sansele de reusita. Fixati-va mai atent obiectivele, determinati masurile necesare pentru realizarea lor si aplicati-le cu consecventa. Concentrati-va in acest mod asupra aspectelor pozitive care va pot aduce foloase pe termen mediu si lung. Aveti o stea buna, dar alergati atat de repede, incat aceasta nu poate tine pasul cu dvs.

Dragoste – Sunteti mai mult galant decat seducator si mai atras de grup decat de cuplu; dragostea nu este o prioritate pentru dvs.

Bani/munca – In activitatea profesionala, aveti o contributie importanta la realizarile celorlalti, pastrandu-va totusi identitatea si originalitatea.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Ianuarie.

Personalitate – Va place sa navigati in mister si intriga. Sa descifrati, sa analizati si sa disecati pentru a intelege: iata activitatea pe care o preferati. Intrucat dvs. insiva nu sunteti o fire foarte deschisa, ii apreciati pe cei care isi ascund bine gradina secreta. Usoara dvs. inclinatie spre atitudini revolutionare va determina, din pacate prea des, sa fiti lipsit de diplomatie; aceasta nu este lipsita de importanta daca vrem sa pastram bunele relatii. Pe scurt, ati putea totusi sa respectati mai mult eticheta. Pentru a va realiza obiectivele si a cunoaste succesul, e necesar totusi sa faceti ceea ce va dicteaza inima, adica sa va rezumati la actiunile care va convin si in cursul carora va simtiti bine. Incercati sa atenuati tenebrele din firea dvs., transformandu-le in lumina si, in felul acesta, veti atrage binele.

Dragoste – Aveti nevoie de calm in relatia dvs. sentimentala.

Bani/munca – Invatati, intelegeti si puneti in practica invatamintele; banii nu va vor lipsi niciodata.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 31 Ianuarie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 Ianuarie.

Personalitate – Aveti mari dificultati in a va administra timpul, ceea ce va face sa alergati, sa va agitati si sa va simtiti adesea la capatul puterilor, cu impresia ca nu ati facut tot ce era planuit sau dorit. Pentru a fi satisfacut, trebuie sa invatati ce inseamna organizarea si disciplina. Aveti multa prestanta si faceti intotdeauna o buna prima impresie; aceasta va permite sa deschideti usi si sa avansati ca pozitie sociala cu multa usurinta. Sunteti intr-o oarecare masura termometrul celor din jur: mergeti la dreapta, merg si ei intr-acolo; priviti in departare, fac si ei la fel. Daca stiti ca viata este presarata cu mici batalii, stiti si ca sunteti bine inarmat pentru a le castiga. Umorul va este un aliat important, cultivati-l.

Dragoste – Nu sunteti oare putin cam prea dificil? Nu idealizati oare prea mult viata de cuplu? Va este greu sa inodati o relatie durabila.

Bani/munca – Aveti proiecte mari si tintiti departe; detineti reteta castigatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *