Semnificatia zilei de nastere. Luna Aprilie

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA APRILIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Aprilie.

Personalitate – Va place sa va asumati riscuri, dar impulsivitatea va conduce uneori dincolo de ceea ce doriti. In consecinta, va treziti in situatia de a lupta cu tot felul de dificultati pe care le rezolvati spunandu-va ca totul va fi mai bine in ziua urmatoare. Va face placere sa primiti complimente, chiar sa fiti lingusit pentru succese, insa impartiti cu noblete laudele cu cei din jur. Mereu in cautarea unor noi provocari, nu ma place inactivitatea si detestati sincer trandavia. Priceput la toate, va este greu sa va alegeti un domeniu profesional anume, pentru ca sunteti irezistibil atras de numeroase sfere de activitate. Aveti multe competente pe care le dezvoltati constant.

Dragoste – Preferati relatiile intense, care va satisfac nevoia de senzatii tari.

Bani/munca – Aveti un credo ce nu poate fi contrazis: Banii se fac cu bani.

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Aprilie.

Personalitate – Va caracterizeaza un admirabil echilibru intre fizic si psihic, iar acest echilibru se manifesta si pe plan financiar. Amabil din fire, sunteti deschis si atent la problemele celorlalti. Stiti sa-i ascultati, a fiti de o discretie absoluta cu privire la confidentele ce vi se fac, sa le dati sfaturi excelente; totusi nu va place sa vorbiti despre dvs. Introvertit, preferati sa priviti si sa observati, iar nu sa participati. In anumite momente, simtiti nevoia sa va indepartati de lume, sa va refaceti fortele in tacere, sa meditati asupra vietii si a oamenilor. Cand trebuie sa luati o decizie, va bazati pe intuitia dvs. si, in general, nu va inselati. Sunteti puternic atras si, in acelasi timp, dezorientat de stiintele oculte.

Dragoste – Va dezvaluiti rareori, dar cand o faceti, sunteti sincer si increzator.

Bani/munca – Va administrati bugetul in mod adecvat, in ciuda unor mici abateri ce apar uneori.

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Aprilie.

Personalitate – Aveti un dar special ce va permite sa vedeti dincolo de lucrurile vizibile; datorita inventivitatii dvs. in toate domeniile vietii, sunteti candidatul perfect pentru dezvoltarea sau perfectionarea unui concept. Va place sa atrageti atentia, mai ales provocand discutii despre subiecte delicate. Foarte creativ si dotat cu un pronuntat spirit artistic, sunteti preocupat sa exprimati frumosul in tot ce faceti si aveti o inclinatie marcata spre eleganta si gratie. In general, vizati sa atingeti armonia, cu conditia ca aceasta sa se stabileasca rapid, deoarece rabdarea va cam lipseste. Va place miscarea, animatia si chiar piedicile, pentru ca acestea din urma va stimuleaza preferinta pentru infruntarea provocarilor.

Dragoste – Nimic nu va face sa dati indarat cand este vorba de a face cuceriri amoroase.

Bani/munca – Pentru a fi eficient, aveti nevoie sa vi se recunoasca valoarea si competentele.

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Aprilie.

Personalitate – Infinit de practic, pragmatic si realist, nu faceti parte dintre cei care se refugiaza in reverie sau isi alimenteaza utopiile; trebuie sa vedeti pentru a crede. Muncitor neobosit, se spune ca aveti soliditatea unei stanci si incapatanarea unui magar. Integru si de incredere, aveti un simt al responsabilitatii iesit din comun. Spirit constructiv, aveti o preferinta speciala pentru proiecte, de la faza de conceptie pana la realizarea lor totala si, cu cat dificultatile sunt mai mari, cu atat va simtiti mai motivat. Orice obstacole ati avea de infruntat, nu abandonati niciodata. Datorita perseverentei, vointei, rabdarii si tenacitatii, va atingeti intotdeauna scopurile. Energia si fermitatea sunt trasaturile dvs. de baza; descurajarea si pesimismul nu va pot influenta niciodata puternic.

Dragoste – Aveti darul de a provoca intalniri fierbinti, care va stimuleaza inflacararea.

Bani/munca – Dispuneti de atuurile unui perfect administrator; stiti unde si cand sa investiti.

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Aprilie.

Personalitate – Faceti parte dintre cei care traiesc intr-un cadru strict, auster. Acesta constituie totusi securitatea si garantia dvs. fata de lumea exterioara, ce vi se pare deseori incoerenta si anarhica. Aveti un simt al onoarei si al responsabilitatii deosebit de dezvoltat si nu-i respectati pe cei care, in mod egoist, isi neglijeaza datoriile in favoarea unei asa-zise libertati. Scara de valori ce va ghideaza actiunile este riguros stabilita: sa ia seama cei care incearca sa-i incalce limitele. Sunteti o persoana loiala si cinstita, pe care se poate conta. Fin psiholog, va place sa va amestecati in treburile altora si sa le oferiti cu darnicie recomandarile si incurajarile dvs.

Dragoste – Cast si timid, nu va implicati niciodata in relatii superficiale; aventurile de-o seara sunt excluse.

Bani/munca – Generos si cumpatat totodata, stiti cand e cazul sa dati si cand sa economisiti.

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Aprilie.

Personalitate – Intr-o continua cautare de noi oportunitati, va pastrati o gandire tanara pe care o hraniti cu entuziasm si cu vise. Sunteti in al noualea cer cand va confruntati cu incercari, deoarece aceasta va stimuleaza dorinta de victorie. Indragostit de viata, va place sa dati culoare propriei existente prin gesturi nebunesti si prin aventuri sentimentale. Foarte creativ, aveti o imaginatie fertila si un suflet de artist. Apreciati frumosul, fie ca e vorba de oameni sau de bunuri materiale. Spiritul dvs. analitic diseca intotdeauna lucrurile pentru a le intelege mai bine. In relatiile cu ceilalti, aveti nevoie sa simtiti ca sunteti apreciat la justa valoare. Impetuos, va inflacarati cu usurinta in jocurile de seductie.

Dragoste – Forta de seductie asociata cu romantismul face din dvs. un partener extraordinar.

Bani/munca – Norocul dvs. pe plan financiar nu se datoreaza destinului, ci extraordinarului optimism ce va caracterizeaza.

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Aprilie.

Personalitate – Atat de iubitor de autonomie incat ati putea fi socotit individualist, refuzati categoric orice tentativa de a vi se incalca libertatea de actiune. Brav cavaler, mergeti pe calea ce v-ati ales-o, tinandu-va fraiele vietii cu mana forte. Dvs. sunteti seful si doriti ca cei din jur sa stie si sa respecte aceasta realitate. Cine nu este de acord cu dvs. nu are decat sa-si vada de drumul sau; nu aveti nevoie de aceste persoane. Ambitios si perfectionist, va guvernati existenta ca un sef de stat, cand dur si nemilos, cand sensibil si filantrop. Curajos pana la cutezanta, faceti totul cu vointa si cu pasiune. Pentru a va atinge scopurile, trebuie sa cheltuiti o mare cantitate de energie, dar, nu uitati ca va ameninta surmenajul.

Dragoste – Aveti tendinta de a domina; placerea dvs. personala depinde totusi de satisfactia pertenerului.

Bani/munca – Negociator fin, stiti cand este cazul sa va impuneti si cand sa bateti in retragere.

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Aprilie.

Personalitate – Integru si de o logica stupefianta, cantariti intotdeauna o problema pe toate fetele inainte de a avansa o solutie. Aveti un marcat simt al dreptatii si un mare respect fata de lege si moralitate; fiti totusi atent, pentru ca impartialitateape care o manifestati in toate imprejurarile frizeaza uneori raceala si raneste sensibilitatea celuilalt. Cand se pune problema planificarii, organizarii, coordonarii si gestionarii unor evenimente, fie ca e vorba de o cina intre prieteni sau de o reuniune a unor mari personalitati, nu aveti egal. In orice domeniu, vi se intampla rareori sa depasiti limitele rezonabilului si sunteti mai degraba conformist in decizii. In orice ocazie, simtiti nevoia de a va controla total emotiile.

Dragoste – In alegerea partenerilor, logica si ratiunea primeaza fata de instinct si pasiune.

Bani/munca – Cu incapatanarea unui specialist in defrisari, nu va abateti niciodata de la drumul pe care vi l-ati stabilit.

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Aprilie.

Personalitate – In viziunea dvs., pamantul este o vasta scena si toate fiintele ce evolueaza pe el sunt personaje, fiecare cu rolul sau. Drame umane, povesti politiste sau situatii burlesti, in fiecare eveniment cotidian dvs. vedeti un tablou sau un act al acestei infinite piese de teatru care este viata. Profunzimea meditatiilor dvs. va conduce adesea la mari intrebari existentiale, carora incercati sa le raspundeti printr-o analiza cvasipermanenta a naturii umane. Cu toate ca nu obisnuiti sa va dezvaluiti starile sufletesti si viata intima, sunteti intotdeauna gata sa-i ajutati pe cei care va solicita sfaturile intelepte. In general, va face placere compania celorlalti; uneori, aveti totusi nevoie de momentele dvs. de singuratate, pentru a reflecta la evolutia propriei existente.

Dragoste – Fidel, iubitor, devotat si loial, asteptati o atitudine similara de la partenerul dvs.

Bani/munca – Daca faceti economii, aceasta nu se datoreaza avaritiei, ci faptului ca nevoile dvs. sunt simple si putin costisitoare.

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Aprilie.

Personalitate – Prietenos, spontan si glumet, aveti o viziune pozitiva si vesela asupra vietii. Nu intelegeti prea bine de ce atatia oameni isi pierd timpul meditand asupra propriei persoane, in timp ce viata isi urmeaza cursul, stralucitoare si luminoasa. Deoarece aveti simtul umorului si o usoara inclinatie spre bufonerie, sunteti o companie placuta, chiar dac aumorul dvs. are adesea note de ironie si de sarcasm. Intrucatva nonconformist, refuzati rigiditatea constrangerilor si mediile prea austere; preferati libertatea, aventura si neprevazutul. Atunci cand obstacole neasteptate va dau planurile peste cap sau incercati un esec, va simtiti confuz si neputincios, dar aceasta stare este de scurta durata; gasiti imediat un alt cal de bataie.

Dragoste – Aveti nevoie de schimbari si de aventuri; detestati relatiile complicate.

Bani/munca – Usor adaptabil, acceptati fara dificultati orice situatie.

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Aprilie.

Personalitate – Inzestrat cu frumoase calitati, stiti sa fiti amabil si ferm in acelasi timp, dinamic, fara a fi agitat, ambitio, fara a fi intrigant. Sunteti atat de charismatic, incat este greu sa vi se reziste. Energia intensa de care dati dovada va propulseaza intotdeauna in directia idealurilor dvs. si va determina sa va angajati in tot mai multe batalii. Cuvintele a pierde si esec nu fac parte din vocabularul dvs. si va pierdeti rabdarea atunci cand auziti ca cineva le rosteste. Puternicul dvs. magnetism va ingaduie, aproape in toate imprejurarile, sa preluati controlul situatiilor si al oamenilor. Va place sa invingeti, pentru dvs. aceasta e o nevoie chiar; tenacitatea ce va caracterizeaza, alimentata de un dinamism fenomenal, va permite sa acumulati tot felul de victorii.

Dragoste – Credeti ca dragostea ideala exista; faceti tot ce va sta in putinta pentru a o intalni.

Bani/munca – Energia si perseverenta va asigura reusita profesionala si materiala.

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Aprilie.

Personalitate – Pentru cei din jur, sunteti un fel de curcubeu, intr-atat cuvintele dvs. sunt intotdeauna pline de speranta si de incredere in viata. Atat pe planul familial, cat si pe cel profesional sau social sunteti intotdeauna gata sa-i ajutati pe ceilalti, sa le faceti servicii, sa-i ascultati si sa-i incurajati. La limita, s-ar putea spune ca nu traiti decat pentru ceilalti, pentru fericirea si binele lor. De altfel, in general, dati prioritatea nevoilor si dorintelor lor in raport cu ale dvs. Putin pregatit pentru a va apara de profitori si de oportunisti, sunteti deseori cuprins de anxietate. Generos si binevoitor, faceti parte dintre persoanele care se implica in marile cauze si isi petrec o parte a vietii aparandu-i pe cei incapabili sa o faca singuri.

Dragoste – Prevenitor si generos, sunteti o persoana apropiata; va place sa daruiti si sa faceti placere partenerului.

Bani/munca – Din cauza dorintei de a-i ajuta pe ceilalti, va aflati uneori in situatia de avea dificultati financiare.

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Aprilie.

Personalitate – Pentru dvs., totul este in miscare si, in general, se misca repede. faceti parte dintre oamenii intreprinzatori pentru care viata fara actiune si fara miscare este absolut de neconceput. In cazul dvs., schimbarea este cu adevarat sarea vietii, motorul ce va alimenteaza. Actiunea va inspira, va stimuleaza tenacitatea si va trzeste placerea de a raspunde provocarilor. In toate sectoarele vietii dvs., nu va temeti sa luati decizii si, acestea odata luate, este foarte greu, imposibil chiar, sa va schimbati parerea. Aveti permanent nevoie sa scoateti lucrurile bine stabilite de pe vechiul lor fagas pentru a face loc noului, dar va asumati perfect nelinistile pe care le implica aceste schimbari, chiar daca ele va afecteaza uneori.

Dragoste – Alegerea partenerului necesita pentru dvs. timp, dar relatia stabilita este una de durata.

Bani/munca – Precum furnica din fabula, economisti in perioadele bune, pentru a putea supravietui in cele defavorabile.

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Aprilie.

Personalitate – A trai fara griji si a-i lasa pe ceilalti sa traiasca in pace este deviza dvs. Sunteti foarte constient de faptul ca nu avem decat o viata si intelegeti sa profitati din plin, cu lacomie chiar, de toate placerile, mici si mari pe care acestea vi le ofera. Sunteti oarecum reticient fata de persoanele care se complac in a purta pe umeri povara problemelor lumii. Desigur, unteti intotdeauna gata sa ii ajutati pe cei aflati in dificultate, din punct de vedere fizic sau moral, dar nu acceptati in niciun caz compatimirea. Comunicativ din fire, nu va este greu sa stabiliti relatii sentimentale, sociale sau profesionale. Conciliant si indulgent, va place sa traiti si sa evoluati in pace, armonie si echilibru, iar visul dvs. este o societate in care jocurile si activitatile recreative ar ocupa locul central.

Dragoste – Petrecaret, aveti succes in dragoste, dar nestatornicia va prejudiciaza relatiile.

Bani/munca – Conciliant, dar increzator in calitatile dvs., va place sa incalcati ordinea stabilita.

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Aprilie.

Personalitate – Dotat cu o aura fascinanta, atrageti privirile oriunde ati merge. extraordinar de charismatic, ii vrajiti pe toti cei care va ies in cale. Va pricepeti perfect sa uzati de magnetismul dvs. pentru a obtine de la ceilalti tot ce doriti, pe toate planurile. Cu o senzualitate si o sexualitate de exceptie, va lasati condus de instincte si va supuneti intotdeauna propriilor impulsuri, oriunde v-ar conduce ele. In urma acestui comportament necugetat, sunteti ranit uneori, dar ranile se cicatrizeaza repede cu balsamul noilor pasiuni. Spontaneitatea va ajuta sa stabiliti relatii interpersonale in timp record si va place sa testati neincetat puternica influenta pe care o exercitati asupra celorlalti. Cu toate acestea, atentie, nestatornicia v-ar putea aduce surprize neplacute.

Dragoste – Datorita marcatei dvs. inclinatii spre erotism, sunteti un amant pasionat si foarte senzual.

Bani/munca – Impetuozitatea va determina sa faceti cheltuieli extravagante si inutile.

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Aprilie.

Personalitate – Daca actiunea, lupta, angajarea, incercarea de a face fata provocarilor si cursa pentru atingerea performantei sunt comportamente perfect valabile si mertorii, ele trebuie totusi sa fi facut mai intai obiectul reflectiei si studiului inainte de a fi puse in practica, in caz ca doriti sa obtineti rezultate interesante si motivante. Va plac provocarile si riscul, tintiti departe si sus, aveti o ambitie aproape nemasurata, sunteti orgolios si mandru ca un paun in tot ce intreprindeti, refuzati sa anticipati posibilitatea esecului si va este foarte greu sa va acceptati greselile, caracteristici valabile pentru toate domeniile vietii dvs. Obstacolelel, oricat de mari si impozante ar fi, nu reusesc decat sa va exacerbeze arzatoarea dorinta de a cuceri, de a poseda si de a invinge.

Dragoste – Acordati o mare importanta emotiilor si senzatiilor partenerului.

Bani/munca – Daca ati reflecta mai mult inainte de a cheltu, ati putea fi mai bogat.

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Aprilie.

Personalitate – Printre cei care va cunosc bine, multi cred ca sunteti, fara indoiala, un inger coborat din cer pentru a da o mana de ajutor, a sprijini, a asculta si iubi pe cei aflati in dificultate, lipsiti de afectiune si care au nevoie sa-si descarce sufletul. Idealist, altruist si optimist, sunteti o raza de soare pentru cei din jur. Chiar daca va dati de multe ori seama ca viata nu este intotdeauna roz si ca oamenii nu sunt intotdeauna cumsecade, continuati sa va pastrati visele de intrajutorare, de iubire universala si de bunatate umana. Inconjurat mereu de o multime de prieteni, va traiti viata cu buna dispozitie, cu o viziune pozitiva asupra lucrurilor, cu umor si cu placere. Sunteti o persoana loiala si de incredere, pe care se poate cu adevarat conta.

Dragoste – Cautati un partener care apreciaza aceleasi valori si are aceleasi virtuti ca dvs.

Bani/munca – Fata de bani aveti o atitudine usor detasata, fara sa fiti complet dezinteresat.

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Aprilie.

Personalitate – Artist pana in varful degetelor, va placesa creati forme, sa realizati proiecte, sa le dati viata. Imaginatia dvs. debordanta va face sa calatoriti neintrerupt intre trecut, prezent si viitor. Conservator in privinta valorilor ancestrale familiale, nu va puteti totusi stapani dorinta de a va construi viitorul dupa placul dvs. si dupa propria conceptie. Prezentul, cotidianul, constituie ancora solida ce va impiedica sa navigati in deriva si va procura un indispensabil sentiment de securitate. Sclav al obisnuintelor si rutinei traiului dvs., detestati sa vi se tulbure calmul existentei. Va place sa-i rasfatati si sa-i alintati pe cei din jur, avand uneori tendinta de a fi excesiv de protector.

Dragoste – Iubitor din fire, va atasati cu usrinta si adorati sa va surprindeti si sa va rasfatati partenerul.

Bani/munca – Pentru dvs, banii nu se dobandesc decat intr-un singur mod: muncind din greu.

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Aprilie.

Personalitate – Generos si binevoitor, va place sa va devotati celorlalti si, facand acestea, ajungeti sa va neglijati propriile dorinte si nevoi. Entuziast, gustati viata cu inflacarare si cu pasiune. Nu va propuneti sa obtineti nici bogatia, nici gloria, ci o viata armonioasa, calma si senina. Deoarece obiectivul principal al vietii dvs. este atingerea si pastrarea fericirii sub toate formele, va feriti de persoanele agresive, complicate si negativiste, nu fara sa fi incercat mai intai sa le reconciliati cu aspectele frumoase ale vietii. Sunteti spontan si sincer: vi se citeste in suflet ca intr-o carte deschisa. Cu jovialitatea ce va caracterizeaza, sunteti o adevarata raza de soare pentru cei din jur.

Dragoste – Dotat cu o fantezie romanesca, aveti firea unui cuceritor; pacifist, sunteti in cautarea armoniei.

Bani/munca – Pentru a da cele mai bune rezultate, aveti nevoie de stima celor de o seama cu dvs.

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Aprilie.

Personalitate – Optimist din fire, suflet de comediant, cam cabotin uneori, va place sa aveti un public si, in aceasta privinta, sunteti permanent inconjurat de oameni, cunoscuti si necunoscuti, pe care ii fermecati cu spontaneitatea si cu caracterul dvs. entuziast. Traiti momentul prezent cu o mare intensitate; daca se intampla ca actiunile si reactiile dvs. sa fie uneori exagerate, sunteti iertat destul de usor. Perioadele dvs. de tristete si de descurajare sunt pe masura celor de exaltare si pasiune, adica sunt traite cu un dram de fanatism. Atunci cand va adresati oamenilor, dati intotdeauna impresia ca ei sunt cei mai importanti din lume si reusiti sa puneti in evidenta ceea ce e mai bun in fiecare.

Dragoste – Sociabil si curios, va place sa zburati din floare in floare si va este greu sa va fixati.

Bani/munca – Preferinta pentru lupta cu icnercarile si pentru competitie face din dvs. un candidat ideal pentru orice intreprindere.

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Aprilie.

Personalitate – Indragostit de tot ce este frumos, nobil si armonios, va propuneti intotdeauna obiective ce nu pot fi decat la nivelul excelentei si perfectiunii. Orgolios si mandru, va cunoasteti atat competenta si puterea, cat si slabiciunile. Nu va angajati intr-un proiect sau nu acceptati sa raspundeti unei provocari decat daca sunteti sigur de reusita. Ca pe toata lumea, esecurile va contrariaza, dar, atunci cand pierdeti, ceea ce vi se intampla totusi uneori, o faceti cu buna credinta si cu eleganta. In viata de fiecare zi, dati dovada de o remarcabila generozitate fata de cei care vi se par mai slabi si mai saraci decat dvs. Perseverent si hotarat sa iesiti in evidenta, lucrati intens si nu pierdeti niciodata din vedere obiectivele, uneori grandioase, pe care lea-ti stabilit.

Dragoste – Intr-o relatie intima sunteti foarte sensibil la elogii si stiti cum sa va faceti dorit.

Bani/munca – Muncitor si perseverent, va place luxul, dar stiti sa va respectati bugetul.

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Aprilie.

Personalitate – Curios sa aflati totul, avid de cunostinte noi si doritor sa cunoasteti lumea intreaga si perspectivele ei infinite, visati permanent la calatorii si explorari. Daca nu aveti posibilitatea sa realizati fizic aceste peripluri, atunci calatoriti mental, strabatand acele tinuturi necunoscute care va fascineaza. Gata sa riscati totu, aveti un spirit de aventura fara limite; cu toate acestea, va doriti o oaza de liniste in care sa va retrageti atunci cand resimtiti nevoia odihnei. Fascinat de tot ce se abate de la standard, aveti uneori tendinta de a va lasa antrenat pe drumuri presarate cu obstacole, din dorinta de a da farmec vietii de fiecare zi, chiar daca mai tarziu aveti de platit pentru aceasta. In general, traiti condus de instincte.

Dragoste – Nu va lipseste instinctul de a placea, de a seduce, de a fascina si uzati de el frecvent.

Bani/munca – Va place sa cheltuiti, dar aveti un remarcabil simt al economiei si al planificarii.

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Aprilie.

Personalitate – Realist si pragmatic, aveti nevoie sa vedeti pentru a crede. Concepeti existenta intr-un mod foarte rational si sunteti destul de sceptic, ironic chiar, fata de filmele si romanele de dragoste siropoase. Dupa dvs. o viata frumoasa si buna se construieste ca o casa, pe temelii solide, cu rabdare, perseverenta si tenacitate. In acelasi mod, credeti ca norocul si-l face fiecare singur si ca intamplarile fericite nu sunt, la urma urmelor, decat rezultatele unei munci staruitoare. Desi sunteti sociabil, nu aveti nevoie sa fiti tot timpul inconjurat de oameni pentru a fi fericit si satisfacut. Tolerant pana la un punct, sunteti in general dispus sa iertati greselile celorlalti, cu conditia ca ele sa nu aduca atingere inviolabilului dvs. cod de valori.

Dragoste – Apreciati valoarea unei relatii intime atat sub aspect material, cat si sub cel sentimental.

Bani/munca – Utilizati-va intotdeauna puterea de a-i convinge pe ceilalti, respectand valorile fiecaruia.

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Aprilie.

Personalitate – Nu lasati niciodata sa se stinga acea flacara a tineretii, a prosepetimii si a tenacitatii care va anima, chiar daca uneori sunteti cuprins de neliniste. Daca o pastrati aprinsa, aceasta se datoreaza curiozitatii ce va caracterizeaza, dragostei dvs. de viata si de tot ce ea va poate oferi. Nu va este aproape niciodata teama. Aveti incredere in destinul dvs., si acceptati cu entuziasm momentele consacrate reflectiei asupra numeroaselor intrebari ce va framanta. Dispuneti de toate atuurile necesare pentru a fi sigur de succes, pe toate planurile existentei. Dinamismul, placerea victoriei, precum si increderea in viata sunt ajutoarele dvs. cele mai pretioase; ele va permit sa invingeti dificultatile, primejdiile si capcanele vietii cotidiene.

Dragoste – Pentru dvs., dragostea este chiar esenta vietii si, ca urmare, prioritatea absoluta.

Bani/munca -Veti avea pretutindeni usi deschise, cu conditia sa va dezvoltati capacitatea de sinteza.

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Aprilie.

Personalitate – Stiti ca toate cele necesare va pot sta la dispozitie oricand, pentru ca luati intotdeauna masurile obligatorii pentru a va atinge scopurile. Sigur de dvs. insiva si de calitatile pe care le aveti, va place sa puteti gandi cu calm si sa aveti in jur un climat in care domneste armonia. Sunteti foarte incantat sa puteti culege roadele succeselor, deoarece acestea sunt rezultatul eforturilor si perseverentei dvs. Schimbarile nu va sperie, cu toate acestea, inainte de a lua decizii importante, va consultati colaboratorii cei mai apropiati. In relatiile cu ceilalti, cautati in general sa realizati o atmosfera armonioasa, care determina toate partile implicate sa priveasca in aceeasi directie. Aveti oroare de conflicte, de situatii echivoce si de dezacorduri.

Dragoste – Nevoia dvs. de a iubi si a fi iubit provoaca uneori o anumita risipire amoroasa.

Bani/munca – Cu toate ca puteti sa lucrati in echipa, in general preferati sa lucrati singur.

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Aprilie.

Personalitate – Dotat cu un caracter puternic, plin de energie, dati uneori dovada de intransigenta; totusi, aparenta dvs. de persoana incomoda ascunde un suflet indragostiti de dreptate. Stapanit de o deosebita incredere in sine si de o mare forta interioara, va pemriteti rareori excese de emotivitate, pentru ca natura dvs. profunda va determina intotdeauna sa analizati in mod rational o situatie, fara sa cedati descurajarii. Incercati sa va formulati clar ideile in conversatie, pentru a evita echivocul in receptarea mesajelor dvs. Metodic si logic, apreciati ordinea si disciplina. Va este foarte greu sa va recunoasteti greselile; aveti impresia ca existenta lor v-ar stirbi autoritatea.

Dragoste – Realist din fire, vorbiti de pasiune si de iubire la prima vedere cu un suras dispretuitor.

Bani/munca – Motorul reusitei dvs. este preferinta pentru lux si pentru posesia bunurilor materiale.

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Aprilie.

Personalitate – Inzestrat cu un caracter drept si loial, sunteti totusi foarte incapatanat. Detestati sa vi se spuna ce sa faceti si, cu atat mai mult, cum sa faceti. Sociabil si prietenos apreciati totusi singuratatea si tacerea, care va permit sa reflectati la sensul profund al vietii si sa va urziti in liniste planurile. Visati sa va sporiti intelepciunea, pentru a fi in masura sa intelegeti mai bine natura umana. Cu rabdare si cu perseverenta, va urmariti scopurile incet, dar sigur. Nu va incanta ca ati putea comite greseli ireparabile. Convingator, apreciati discutiile amicale cu conditia sa nu se transforme in dezbateri agresive. Iubitor de adevar, aveti oroare de mincinosi si de ipocriti.

Dragoste – In ciuda unei tendinte spre flirt, acordati iubirii o mare valoare.

Bani/munca – A cheltui este pentru dvs. o inclinatie instinctiva, aceasta fiind deseori cauza unor dezechilibre bugetare.

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Aprilie.

Personalitate – Dinamic, glumet, amuzant si foarte ingenios, sunteti un conducator innascut. Om-orchestra, aveti numeroase talente ce va permit sa va adaptati tuturor situatiilor si sa considerati schimbarile intr-un mod pozitiv. Inconjurat intotdeauna de multi prieteni, va interesati de fiecare dintre ei, de parca ar fi singurul. Destul de viclean si oportunist, aveti darul de a va afla adeseori acolo unde trebuie, cand trebuie. Personalitatea dvs. polivalenta si oroarea de monotonie va determina sa aveti intotdeauna mai multe proiecte in curs. Extrem de incapatanat, va displace sa nu aveti dreptate si, in aceeasi masura, detestati sa vi se dea sfaturi. Cu un caracter usor versatil si indisciplinat, va este greu sa acceptati restrictiile impuse. Preferati sa duceti o viata boema in loc sa va integrati, atunci cand aceasta nu va face placere.

Dragoste – Rafinamentul, gentiletea, senzualitatea si erotismul sunt necesitati absolute pentru dvs.

Bani/munca – Rapiditatea gandirii este unul dintre principalele dvs. atuuri in favoarea ascensiunii dorite.

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Aprilie.

Personalitate – Autonom si independent, nu faceti parte dintre cei care se alatura gloatei, pentru ca asa fac toti. Aveti idei si metode de lucru proprii. Foarte activ, ca sa nu spunem hiperactiv, resimtiti intotdeauna nevoia miscarii, a luptei, a provocarii adresate altora si propriei persoane. Nevoile, dorintele si ambitiile dvs. par de multe ori nerealiste, dar contrar tuturor asteptarilor, reusiti in general sa le concretizati, datorita unei increderi nelimitate in propria persoana si a unei uimitoare indrazneli. Deosebit de nerabdator, va displace profund sa fiti nevoit sa asteptati, oricare ar fi motivul. Intuitiv si impulsiv, aveti uneori tendinta de a pune caruta inaintea boilor si de a va dori inainte de a fi facut eforturile necesare.

Dragoste – Puterea de seductie si farmecul personal va multiplica succesele pe planul relatiilor sentimentale.

Bani/munca – Independent si stapan pe sine in decursul actiunilor, sunteti un bun candidat pentru un post de conducere.

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Aprilie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Aprilie.

Personalitate – Tot ce se intampla in jurul dvs. va suscita multa atentie si interes; perspicacitatea ce va este proprie va permite sa ghiciti ceea ce oamenii incearca sa ascunda. Putin manipulator, va serviti uenori de aceasta calitate pentru a va prezenta, in momentul potrivit, persoanelor potrivite si a obtine in acest fel tot ce doriti. Capabil de rationamente rapide si foarte inteligent, incercati permanent sa va imbogatiti cultura si sa va satisfaceti curiozitatea pentru toate. Atunci cand intreprindeti ceva, va duceti treburile pana la capat cu eforturi si cu perseverenta, fara sa fi neglijat totusi sa studiati mai intai drumul pe care urma sa va angajati. Cu o fire amabila, stiti sa va atrageti simpatii, datorita numeroaselor dvs. talente.

Dragoste – Pragmatic, va plac jocurile amoroase, fara sa fiti sensibil la romantism.

Bani/munca – Incercati sa va folositi inteligenta pentru a construi punti intre dvs. si ceilalti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *