Semnificatia zilei de nastere. Luna Mai.

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA MAI. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Mai.

Personalitate – Spontan si curios, sunteti intotdeauna foarte atent la tot ce se intampla in jur. Aceasta atitudine va permite sa folositi ocaziile bune, atunci cand ele vi se prezinta. Nu va scapa niciun detaliu cu privire la o persoana sau la o situatie, ceea ce ii impresioneaza mult pe cei din jur. Energic si dinamic, va place actiunea si, ocazional, nu refuzati sa va asumati unele riscuri. Dotat cu o mare capacitate de adaptare, nu va temeti deloc de schimbare; dimpotriva, va place sa o provocati. Deoarece sunteti ingenios in maniera de a rezolva problemele, oamenii fac deseori apel la dumneavoastra pentru a obtine sfaturi. Iubitor de viata si placeri, folositi cu multa subtilitate umorul. In ciuda tendintei de a va risipi, sunteti un castigator innascut.

Dragoste – Semnele de afectiune si micile atentii conteaza mai mult decat pasiunea.

Bani/munca – Intreprinzator si entuziast, reusiti intotdeauna, uneori chiar abatandu-va de la reguli.

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Mai.

Personalitate –  Va place sa va asumati riscuri si, in unele momente, curajul de care dati dovada se poate numi cutezanta. Animat de o energie ce pare inepuizabila, uneori e greu sa se tina pasul cu dumneavoastra. Exigent si sigur de sine, aveti tendinta de a cere prea mult de la ceilalti, uitand ca acestia nu au aceleasi ambitii ca dumneavoastra. Ca sa va simtiti viu, aveti permanent nevoie de provocari carora sa le faceti fata, de visuri ce se cer concretizate, de proiecte ce trebuie realizate. Dinamismul si tenacitatea va conduc intotdeauna la succes, chiar daca, uneori, realizarile nu sunt chiar perfecte. Faptul ca spuneti ceea ce ganditi fara ocolisuri genereaza uneori frcitiuni si frustrari printre persoanele din jur; ati fi avantajat daca ati uza mai mult de tact si de diplomatie.

Dragoste – Scopul dumneavoastra este sa va simtiti realizat si total implinit in viata de cuplu.

Bani/munca – Daca activitatea va stimuleaza suficient, nu va economisiti nici timpul, nici eforturile.

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Mai.

Personalitate – In tot ce intreprindeti, va ganditi intotdeauna la ceilalti, la nevoile lor, la dorintele si la interesele lor. Loial in prietenie si fidel in dragoste, posedati calitati remarcabile si nobile. Devotat si generos, aveti o dragoste de viata contagioasa. Sunteti intotdeauna prezent pentru a-i ajuta pe ceilalti, pentru a-i asculta si consola. Pasnic din fire si total dezinteresat, aveti oroare de dispute si de demonstratii de recunostinta. In general, preferati sa va faceti ca nu vedeti lucrurile ce va displac, ca sa nu riscati sa rupeti pacea. Sufletestehipersensibil si filantrop, visati o lume in care toti sa fie fericiti. Tolerant, nu judecati niciodata dupa aparente situatiile sau oamenii, lasandu-i pe ceilalti sa traiasca dupa placul lor.

Dragoste – Visul dumneavoastra este o iubire intensa si statornica, bazata pe incredere reciproca si pe complicitate.

Bani/munca – In general, va cheltuiti banii pentru ceilalti si economisiti restul.

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Mai.

Personalitate – Sunteti o persoana dreapta, integra, voluntara si dinamica. Suspicios in anumite situatii, nu va lasati convins cu usurinta, mai ales cand opinia dumneavoastra asupra unui subiect este deja formata. Cei din jur va gasesc uneori dur, chiar nemilos, dar nu sunteti asa decat atunci cand ati fost ranit in vreun fel. Altfel, sunteti o fiinta sensibila si binevoitoare. Pe toate planurile existentei, refuzati categoric sa fiti strict incadrat intr-un tipar sau intr-o anumita categorie. Aveti nevoie de libertate si va place schimbarea. Credeti ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate; va asumati insa intotdeauna consecintele faptelor dumneavoastra. polivalent, apreciati diversitatea in activitatile desfasurate si multiplele dumneavoastra competente va permit sa va ocupati de toate.

Dragoste – Pentru dumneavoastra, partenerul ideal este cel care va ofera o relatie stabila, sigura si de durata.

Bani/munca – Sincercitatea, integritatea si calitatile dumneavoastra de lider sunt atuuri cu adevarat inestimabile.

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Mai.

Personalitate – Optimist si vesel din fire, nu va plac oamenii incapabili sa-si acorde un ragaz pentru a se bucura de viata. Aveti multa rabdare in tot ce faceti; [uteti consacra ore rezolvarii unei probleme, fara sa va doriti vreodata sa renuntati. Sunteti binevoitor si intotdeauna binedispus; oamenii va cauta compania. De o generozitate fara limite, va place sa va rasfatati si sa-i rasfatati pe cei pe care ii iubiti. Putin dispus sa va puneti la incercare pueterea de a rezista, preferati in general sa abandonati decat sa faceti eforturi intense si solicitante. Acordati multa importanta aspectului dumeavoastra fizic si va place sa fiti la moda, ceea ce va obliga la investitii pe care le faceti bucuros. Cam nestatornic in dragoste, va place sa zburati din floare in floare, fara sa va fixati pentru prea mult timp.

Dragoste – Va este greu sa va decideti; instabilitatea dumneavoastra raneste si procura suferinta partenerului.

Bani/munca – Pentru a fi performant, aveti nevoie de o incadrare corespunzatoare si de sustinerea egalilor dumneavoastra.

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Mai.

Personalitate – Foarte materialist, iubiti banul pentru puterea pe care o da si pentru toate lucrurile bune pe care va permite sa vi le oferiti. In neintrerupta dumneavoastra cautare de noi pasiuni, in insatiabila dorinta de a seduce si cuceri, fiti atent sa nu raniti sentimentele celor ce va acorda incredere, pentru ca, intr-o zi, s-ar putea sa fiti ranit in acelasi fel. Orator stralucit, va pricepeti sa va puneti in valoare si reusiti sa fiti intotdeauna centrul de atractie. Ca si in dragoste, in munca va cam lipseste perseverenta; aceasta atitudine este in general cauza insucceselor dumneavoastra. Indragostit de libertate, nu respectati intotdeauna libertatea celorlalti. Nestatornicia va discrediteaza si va scade cota de popularitate.

Dragoste – Pentru dumneavoastra, dragostea, cea adevarata, trebuie construita pas cu pas, cu rabdare si cu perseverenta.

Bani/munca – Oricare ar fi postul pe care il ocupati, nu treceti niciodata neobservat la locul dumneavoastra de munca.

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Mai.

Personalitate – Indraznet si curajos, nu gasiti atractiva viata decat daca este presarata cu incercari grele. Cu mintea permanent plina de idei noi si de proiecte de perspectiva, va lansati deseori in aventuri cu adevarat riscante. Lucru uimitor, reusiti aproape intotdeauna sa doborati obstacolele, sa luati decizii cruciale, sa gasiti solutii. Orgolios si ambitios, va multiplicati bravadele si implicarile in situatii cu risc, pentru ca simtiti nevoia sa va dovediti lumii intregi ca sunteti cel mai bun. Acordati putina importanta imaginii dumneavoastra, detestati criticile si sunteti prea mandru pentru a accepta sa va recunoasteti greselile. Spirit constructiv si inovator, va place sa riscati, dar stiti sa va asumati si responsabilitatile de rigoare.

Dragoste – Foarte senzual, aveti nevoie sa stabiliti cu partenerul o intelegere perfecta pe plan fizic.

Bani/munca – Daca va folositi bine calitatile, activitatea si banii nu va vor lipsi.

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Mai.

Personalitate – Compasiunea pe care o manifestati fata de oameni este pe masura marii dumneavoastra sensibilitati. Aveti nevoi materiale rudimentare si dorinte modeste si intelepte. Credeti ca oamenii sunt mult mai importanti decat lucrurile. Preferati o viata pasnica, linistita, armonioasa. Evitati tot ce ar putea constitui o amenintare pentru linistea dumneavoastra. Optimist, cu incredere in viata, putin poet, foarte popular, afectuos, fermecator, oamenii va cauta compania, pentru ca posedati darul rar de a-i face pe toti sa se simta bine. Nu bogatia si notorietatea este ceea ce cautati, ci fericirea si realizarea idealurilor in care nu incetati sa credeti. V-ati nascut sub semnul unei stele favorabile.

Dragoste – Senzualitatea, sexualitatea, sentimentele si fidelitatea sunt esentiale in relatia dumneavoastra de cuplu.

Bani/munca – Va simtiti foarte multumit si mandru atunci cand ii rasfatati pe cei din jur.

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Mai.

Personalitate – Aveti nevoie sa simtiti ca persoanele din cercul dumneavoastra si, mai ales, cele din familie, apreciaza tot ce faceti pentru ele. De fapt, partenerul de viata si copiii sunt sacri pentru dumneavoastra, reprezentand tot ce aveti mai pretios pe lume. Pentru a fi fericit, atat la lucru cat si acasa sau in societate, e necesar sa evoluati intr-un mediu fara tensiuni si dispute. Pentru dumneavoastra, rutina este agreabila si datatoare de siguranta, iar cararile batute vi se par mai usor de parcurs decat terenurile paraginite. Legat de casa si sedentar, optati intotdeauna pentru linistea caminului, fiind mai putin atras de calatorii si de aventura. Cu calitati de clarvazator, dispuneti de o uimitoare intuitie, dar uneori nu reusiti sa separati realul de imaginar.

Dragoste – Pentru a iubi, aveti nevoie sa va simtiti profund iubit in schimb.

Bani/munca – Sa aveti o munca placuta, sa castigati bani pentru a trai bine: iata ce va da satisfactie.

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Mai.

Personalitate– Asemeni soarelui, luminati existenta celor din jur. Sunteti afectuos, sociabil si ospitalier; usa va este intotdeauna deschisa si sunteti gata sa-i ascultati pe prietnii care simt nevoia sa se destainuie. Intuitiv, intelegeti cu usurinta emotiile celorlalti, preocuparile si starile lor sufletesti. Generos si bun, uitati deseori de sine, gandindu-va mai mult la ceilalti. Dotat cu o expresivitate uimitoare, fizionomia va tradeaza fara efort emotiile si sentimentele si, intr-un fel, va face vulnerabil in fata manipulatorilor si a profitorilor. In secret, nutriti vise fabuloase, de cele mai multe ori utopice, dar, aceste momente de visare va fac bine. Foarte emotiv si cu o pronuntata sensibilitate, excelati cu siguranta in domeniul artelor.

Dragoste – Epicurian, va bucurati de dragoste ca si de toate darurile vietii.

Bani/munca – Va administrati eficient capitalurile, pregatindu-va un viitor lipsit de griji.

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Mai.

Personalitate– Evoluati cat se poate de natural in societate si va simtiti cu adevarat fericit si dezinvolt in mijlocul unei multimi. Cu toate acestea, desi sunteti in cautarea gloriei si a notorietatii, ascundeti de privirile indiscrete si de curiozitatea oamenilor intreaga parte intima si privata a vietii dumneavoastra. Dotat cu o personalitate creativa si inventiva, cautati intotdeauna sa descoperiti si sa concepeti solutii practice si originale pentru obstacolele sau problemele ce apar. Orator stralucit, posedati arta de a convinge, de a captiva si de a emotiona multimea. Intuitiv, percepeti cu usurinta intentiile si motivatiile oamenilor, care sunt stupefiati sa se vada demascati. Incercati o satisfactie extraordinara cand va aflati in prim-plan si in avanscena; va place sa fiti iubit de public.

Dragoste – Independent din fire, nu faceti economie de timp pentru buna alegere a partenerului.

Bani/munca – Competent si capabil de o buna comunicare, reusiti sa-i inspirati si sa-i convingeti pe ceilalti.

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Mai.

Personalitate– Nascut in aceasta luna cand incep caldurile, degajati un entuziasm si o inflacarare remarcabile. Plin de zel in tot ce faceti, sunteti vesel si cordial in relatiile cu ceilalti. Va place sa va impartasiti experienta si cunostintele si sunteti intotdeauna disponibil pentru cei apropiati. Timpul nu pare sa aiba influenta asupra dumneavoastra. Ramaneti tanar, atat trupeste cat si sufleteste si, datorita ingrijirii speciale pe care o acordati aspectului fizic, precum si atentiei pentru vestimentatie, reusiti sa fiti o persoana a carei frumusete exterioara o egaleaza pe cea interioara. Perseverent, va atingeti intotdeauna scopurile, timpul necesar pentru aceasta, mijloacele folosite si eforturile nefiind importante. Va doriti ceva? Veti obtine acel lucru! Munciti intens pentru a construi o lume mai buna, o calitate a vietii multumitoare.

Dragoste – partenerul dumneavoastra trebuie sa fie iubitor fara a fi posesiv; aveti nevoie de libertate pentru a crea.

Bani/munca – Colaboratorii, regulile si organizarea sunt elementele fundamentale ale cadrului dumneavoastra profesional.

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Mai.

Personalitate– Nu ezitati sa rescrieti cartea regulilor de viata in conformitate cu dorintele dumneavoastra. Curajos, va luati toate masurile pentru a reusi; cu toate ca uneori lucrurile nu prea merg, sunteti totusi admirat pentru inflacarare si perseverenta. Abil, stiti sa puneti in miscare roata destinului, cea a vietii dumneavoastra. Alegeti caile, actiunile si alternativele care va convin si este imposibil ca ceva sau cineva sa va schimbe hotararile sau sa va abata din drum. Talentul de a comunica si de a asculta va ajuta sa reusiti sa-i consolati si sa-i sprijiniti pe ceilalti; acest rol va place. Aparator al celor aflati in nevoie, va strecurati cu usurinta in pielea unui supererou, pozitie in care va simtiti extraordinar de bine.

Dragoste – Echilibrat sub aspect emotiv, construiti pe indelete bazele pe care veti ridica iubirea.

Bani/munca – Lucrati bine in grup, spunandu-va ca doua minti sunt mai de folos decat una!

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Mai.

Personalitate– Este de ajuns sa pocniti din degete pentru a gasi o viziune originala a lucrurilor si situatiilor sau pentru a scrie regulile jocului dupa cum va convine. Viata dumneavoastra cotidiana nu este intotdeauna armonioasa, dar sunteti nerabdator sa gasiti modalitatile de a introduce schimbari, de a o echilibra, de a va reorganiza existenta in asa fel incat sa gasiti ritmul si ordinea ce vi se potrivesc. Aceasta planificare va aduce o liniste interioara, pentru ca numai in actiune va realizati cu adevarat. Nu este necesar sa faceti concesii in legatura cu idealurile sau cu felul dumneavoastra de a fi: puteti atinge inaltimea tinteti propuse ramanand neschimbat. Iradiind o aura de mister, aveti un efect cvasihipnotic asupra auditoriului, vrajit de latura magica a personalitatii dumneavoastra.

Dragoste – Partenerul trebuie sa fie pentru dumneavoastra sursa din care sa puteti extrage energie si placere.

Bani/munca – Sunteti o sursa de inspiratie si de motivatie pentru cercul dumneavoastra profesional.

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Mai.

Personalitate– Pragmatic, sunteti un partener serios si productiv atat in afaceri, cat si in dragoste si prietenie. Sunteti foarte constient de rolul dumneavoastra social si il indepliniti foarte bine. Capabil de reactii rapide in toate imprejurarile, sunteti genul de persoana ce poate fi consultata pentru restabilirea unei situatii, aplanarea unui conflict, demararea unei actiuni, toate acestea fara ca ordinea si respectul sa fie incalcate. Chibzuit si totusi vesel, faceti fata cu abilitate dificultatilor pe care hotarati sa le rezolvati. Viata va este in general favorabila si sunteti constient de aceasta. Primiti cu bratele deschise binefacerile ei, le apreciati si profitati de ele la maximum. Generos cu timpul dumneavoastra, transmiteti in jur un sentiment de forta calma; sunteti o mana de fier ce poarta o manusa de catifea.

Dragoste – Capabil de empatie si de o mare delicatete, nu sunteti usuratic in iubire.

Bani/munca – Angajat model, iubitor al lucrurilor frumoase, reusiti sa va satisfaceti dorintele.

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Mai.

Personalitate – Cultivati latura tenebroasa a personalitatii dumneavoastra. Orator stralucit ce practica aceasta arta cu mare dezinvoltura, deranjati adesea certitudinile si convingerile celor din jur prin cunostintele etalate, prin observatiile si prin experientele dumneavoastra. Uneori platiti pentru aceasta deoarece, de ciuda, din invidie sau idn gelozie, sunteti de multe ori tratat ca un bun vorbitor oarecare. Traiti simplu si, pentru dumneavoastra, frumusetea nu est eo problema de pret, ci de emotie. Filozof, va plac lecturile, opiniile si discutiile ce va trezesc un ecou, un sentiment sau, pur si simplu, va suscita o intrebare. Echilibrul nu este intotdeauna usor de pastrat, dar reusiti destul de bine in acest sens.

Dragoste – Sentimentele dumneavoastra sunt profunde, dar intimidati prin eruditie; invatati sa vorbiti si despre iubire.

Bani/munca – In activitatea dumneavoastra sunteti lipsit de siguranta, cu toate acestea, valorati aur!

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Mai.

Personalitate – Sub aparenta decontractata si docila, ascundeti un temperament destul de auster si de riguros. Doriti sa dominati lumea prin continutul ideilor si gandurilor dumneavoastra. Stiti ca va aflati in tabara castigatorilor si, in afaceri, aceasta va inalta pe culmi; ceea ce nu se intampla si cu cota dumneavoastra de popularitate. Sunteti inteligent si ambitios; toate optiunileva sunt determinate d eratiune, si nu de inima sau de sentimente. Stiti sa valorati lectiile primite si experientele anterioare. Capabil de o buna comunicare, sunteti util ca profesor ce isi transmite cunostintele si competentele. Scrisul poate fi de asemenea o buna modalitate de a va face cunoscut. Daca v-ati stradui sa va imbunatatiti relatiile cu oamenii, ati lasa in urma o amintire frumoasa.

Dragoste – Perfectionist, nu acceptati posibilitatea existentei greselii si, de altfel, nici pe aceea a sentimentelor.

Bani/munca – Viata si toate eforturile dumneavoastra sunt axate pe reusita sociala; succesul este asigurat.

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Mai.

Personalitate – Posedati un puternic magnetism, ceea ce va este de folos in toate domeniile vietii si ascunde bine fatetele mai sumbre ale personalitatii dumneavoastra. Cultivati anumite inclinatii spre secret si mister ce va alimenteaza nevoia de intriga si de fascinatie. Daca imaginea dumneavoastra nu este intotdeauna in acord cu adevarata personalitate, reusiti sa conduceti bine jocul, pentru ca ele sa nu intre in conflict deschis. Performant, chiar daca uneori nu acordati suficienta atentie detaliilor, stiti sa va utilizati cu abilitate talentele. Aveti un farmec incontestabil, care va serveste in multe ocazii pentru a avansa sau pur si simplu pentru a stabili relatii. Inteligent si diplomat, reusiti sa aplanati conflicte si sa rezolvati probleme cu o usurinta naturala.

Dragoste – Dotat cu spontaneitate, va infrumusetati relatia sentimentala cu placeri si cu fantezii.

Bani/munca – Imaginativ si motivat atunci cand este vorba de interesele dumneavoastra, lucrati intr-un domeniu ce va este familiar.

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Mai.

Personalitate – Va simtiti cel mai bine ori de cate ori sunteti natural, fara artificii, lasandu-va emotiile sa vorbeasca si sa va conduca. Bineinteles, aceasta provoaca uneori schimbari bruste de dispozitie, fantastice iubiri la prima vedere si indecizie asupra unor hotarari, dar, daca celorlalti le este cam greu sa va urmeze, dumneavoastra reusiti sa gestionati foarte bine aceasta situatie. Unii considera agasante aceste schimbari , interpretandu-le ca demersuri ale unui artist caruia nu i se da atentie; altii va admira si va percep ca pe o persoana care indrazneste sa se afirme, fara sa se lase influentata de judecata celor din jur. Concentrandu-va de unul singur, intr-o atmosfera calma, reusiti sa dezvoltati idei geniale si concepte originale care, concretizate, va pot conduce departe.

Dragoste – Vesel si emotiv, sunteti un partener tandru, atent si foarte iubitor.

Bani/munca – Lucrati bine intr-un mediu cu o structura bine organizata, unde surprizele sunt excluse.

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Mai.

Personalitate – Evoluati in societate ca peste in apa. Vesel, glumet si amuzant cand aveti chef, uzati de mijloacele cele mai potrivite pentru a atrage, demonstrandu-va talentele actoricesti si aptitudinile de a insufleti multimea. Va place sa exercitati atractie, atat fata de barbati cat si fata de femei, si, de indata ce simtiti ca ati trezit entuziasm sau interes, incercati sa seduceti, sa captivati si sa incantati. Pasiunile ocupa un loc important in viata dumneavoastra, dar continuati totusi sa tineti seama de ceea ce va este favorabil si va respectati intotdeauna pozitia, in ciuda dorintei de a renunta ce va incearca uneori. Protector, vegheati asupra celor apropiati , precum si asupra bunurilor pe care le detineti; cand se anunta o furtuna, construiti un adapost solid pentru protectia acestora.

Dragoste – Agrementati viata in doi cu multa fantezie, dar va pastrati o zona foarte secreta.

Bani/munca – Prietenia si munca nu merg intotdeauna mana in mana; nu va formalizati.

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Mai.

Personalitate – Sensibil, dar dotat si cu o mare forta interioara, nu va lasati alarmat sau afectat peste masura de incercarilevietii. Aveti certitudinea ca veti reusi intotdeauna sa triumfati asupra uratului, a rautatii si a demonilor din aceasta lume. Stiti ca, pentru multa lume, norocul determina de multe ori reusita actiunilor intreprinse, dar, dotat cu o mare intuitie, simtiti cand aceasta e de partea dumneavoastra. Posedati de asemenea darul de a va afla in locul potrivit, la momentul potrivit, ceea ce va asigura un succes cert. Cu toate ca stilul dumneavoastra, aflat in plina evolutie, mai trebuie perfectionat, aveti talente artistice incontestabile. Puteti progresa rapid, urmarind, studiind si analizand scrierile celor ce detin experienta si competenta in domeniu.

Dragoste – Inspiratia si aspiratiile dumneavoastra sunt mai motivante intr-o relatie de cuplu.

Bani/munca – Aveti nevoie sa lucrati intr-un climat de incredere, in care sunt excluse confruntarile.

Semnificatia Zilei de Nastere 31 Mai. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 Mai.

Personalitate – Sunteti nascut sub semnul unei stele favorabile si impartiti cu multa generozitate si modestie toate binefacerile pe care ea vi le ofera. Cu natura dumneavoatsra usor aventuroasa, strabateti lumea cu ochii larg deschisi, privind atent tot ce se petrece in jur. Sensibil, sunteti capabil de o mare empatie, oferind sprijin si consolare, mult apreciate, apropiatilor dumneavoastra. Ambitios, stiti sa faceti fata marilor incercari, fara prea mult tam-tam, cu eforturi staruitoare si calme. Luati masurile adecvate si gasiti argumentele convingatoare pentru a obtine ceea ce dorit. Oamenii recunosc in dumneavoastra o persoana transparenta, de buna credinta, care le strange mana cu sinceritate, si care, privita in ochi, reuseste sa-i convinga pana si pe cei mai sceptici.

Dragoste – Imaginativ, stiti sa combinati romantismul cu fantezia in relatia dumneavoastra sentimentala.

Bani/munca – Trebuie sa ramaneti cu picioarele pe pamant si sa faceti diferenta intre o relatie amicala si una profesionala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *