SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA IULIE

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE. LUNA IULIE. SECRETUL NUMERELOR.

Semnificatia Zilei de Nastere 1 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 1 Iulie.

Personalitate – Va implicati profund in tot ce va stimuleaza imaginatia, atat pe plan profesional, cat si pe cel sentimental. Inteligenta, logica si capacitatea dumneavoastra de adaptare starnesc admiratia; pentru cei din jur sunteti acea persoana importanta care are solutii in toate situatiile. Mintea dumneavoastra, mereu intr-o intensa activitate, observa, analizeaza, se intreaba, si aceasta va motiveaza pentru a merge mai departe. Cand trebuie sa gasiti raspunsuri, sa dezvoltati o idee originala sau sa transformati in realitate un vis, nicio incercare nu va sperie; stiti cu exactitate ce doriti si in ce directie mergeti. Va controlati bine pasiunea si emotiile. Va lasati condus de sentimente, de implicarea dumneavoastra in micile sau marile cauze, precum si in rezolvarea unei probleme sau a unei dificultati.

Dragoste – Pentru dumneavoastra este esential ca partenerul sa va impartaseasca idealurile, convingerile si sentimentele.

Bani/munca – Pentru a face bine lucrurile, planificand activitatea si organizand toate demersurile, nu va economisiti timpul.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 2 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 2 Iulie.

Personalitate – Simplu si intotdeauna ocupat, va terminati de cele mai multe ori in ultimul moment treburile si nu acordati cu adevarat atentie detaliilor, care au totusi importanta lor in anumite circumstante. Serios si inteligent, detineti toate atuurile necesare pentur a reusi sa va rezolvati problemele, sa iesiti din toate situatiile si sa gasiti solutii in cazul unor incurcaturi. Banii nu reprezinta motivatia dumneavoastra principala; cum nu e obligatoriu ca norocul sa va fie tovaras, trebuie sa fiti prudent atat in ceea ce priveste activitatea, cat si sanatatea. Sunteti constient de importanta unei alimentatii corecte, a unui mediu ambiant sanatos, a unei calitati corespunzatoare a vietii. Forta dumneavoastra rezida in nivelul inalt la care constientizati tot ce priveste in general viata.

Dragoste – Increzator, idealist si optimist, va daruiti total in relatia dumneavoastra sentimentala.

Bani/munca – Nu urmariti nici recunostinta, nici bogatia; nu doriti decat sa va simtiti bine in toate situatiile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 3 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 3 Iulie.

Personalitate – Unora le lasati impresia ca sunteti o persoana muncitoare si foarte serioasa, in timp ce altii vad in dumneavoastra o persoana destinsa, prietenoasa si intotdeauna gata sa se distreze. De fapt, tot ce doriti este sa va simtiti bine, degajat, in mediul in care traiti, apreciat de cei din jur. Sunteti calm, ponderat, atent la toate; cu aceste calitati, lipsa dumneavoastra de ambitie trece neobservata si reusiti sa obtineti succese in multe domenii. Chiar daca nu le permiteti sa se manifeste cu adevarat, inclinatiile dumneavoastra artistice sunt omniprezente si, uneori, fara sa va dati seama, sunt valorificate in deciziile pe care le luati. Ele explica si preferinta dumneavoastra pentru aventura, pentru schimbarile de décor, pentru cautarea frumusetii, a armoniei si echilibrului in toate.

Dragoste – Matur, independent, dar statornic, aveti nevoie de un partener care sa va semene.

Bani/munca – Cu atitudinea dumneavoastra deschisa, puteti fi un angajat eficient, cat si un patron apreciat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 4 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 4 Iulie.

Personalitate – Cu o fire destul de independenta, puneti deseori intre dumneavoastra si ceilalti o distanta mai mult psihica decat fizica. Sunteti mai matur si mai serios decat imaginea pe care o oferiti lumii. Mereu in kiscare, cu un comportament manierat, dotata cu o judecata de bun-simt si cu buna dispozitie, sunteti, cu toate acestea, capabil de critici si de contradictii. Aveti nevoie de caldura si de soare ca sa va simtiti in forma si sa va puteti folosi intreaga energie pentru punerea in aplicare a proiectelor la care tineti. Trebuie totusi sa lucrati intr-un ritm moderat, pentru ca sunteti foarte rezistent la eforturi fizice prelungite sau excesive, dupa cum nu rezistati de altfel nici la emotiile puternice sau la socurile afective.

Dragoste – Plin de fantezie si de pasiune, trasaturile ce va atrag la celalalt sunt independenta si simplitatea.

Bani/munca – Aveti nevoie de o activitate ce va permite o mare libertate de actiune si va stimuleaza intelectual.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 5 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 5 Iulie.

Personalitate – Datorita multiplelor fatete ale personalitatii dumneavoastra, va retin atentia si va atrag numeroase domenii d einteres. Matur, de indata ce ati atins varsta adulta, doriti sa fiti recunoscut, sa aveti un post bun, sa va casatoriti, in rezumat, sa aveti o viata stabila si bine intemeiata. Departe de a va speria, responsabilitatile va stimuleaza sa inaintati si sa va depasiti constant si in mod pozitiv. Sensibil fata de mediul inconjurator si fata de problemele acestuia, va straduiti sa infrumusetati, sa construiti si sa obtineti o viata de nivel superior. Sanatatea dumneavoastra, fizica si mentala, va preocupa de asemenea si faceti eforturile necesare in ceea ce priveste alimentatia si exercitiul, pentru a o conserva timp indelungat. Fara a fi prea insistent, va sensibilizati anturajul sa traiasca in spiritul principiului: Minte sanatoasa in corp sanatos – mens sana in corpore sana.

Dragoste – Traiti clipa prezenta si va bucurati de ea, cerand acelasi lucru de la partenerul dumeavoastra.

Bani/munca – Munciti intens, compensatiile, atat cele financiare, cat si cele personale, sunt rezultatul acestor eforturi.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 6 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 6 Iulie.

Personalitate – Atrageti prin farmecul dumneavoastra incontestabil, iar prin cunostintele vaste epatati. Matur, stiti sa va folositi atuurile, sa le puneti in valoare cand este necesar, si, mai ales, sa nu abuzati de ele. Asa cum se intampla de multe ori, pe langa calitati, aveti si defecte, ceea ce nu va face intotdeauna prea simpatic in ochii celor din jur. Cu o buna stapanire a emotivitatii, stiti sa discerneti importanta lucrurilor si sa nu va lasati afectat de judecata celorlalti, de privirile sau de comentariile lor. Va controlati cu abilitatestresul si reusiti sa va canalizati intensa energie catre activitati constructive, ce va ajuta sa avansati in realizarea scopurilor propuse. Descurcare, gasiti intotdeauna refugiu in caz de furtuna si solutii problemelor ce apar de cate ori va abateti din drumul stabilit.

Dragoste – Perfectionist, stabiliti in relatia de cuplu reguli pe care partenerul trebuie sa le respecte.

Bani/munca – Lucrati pentru a obtine o situatie financiara confortabila, dar nu alergati dupa bogatie.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 7 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 7 Iulie.

Personalitate – Dotat cu o inteligenta mult superioara celei pe care o afisati, observati, analizati si sunteti intotdeauna gata sa va aruncati asupra unei ocazii sau sa impingeti o usa intredeschisa, ce duce la o lume de descoperiri. In aparenta distrat, indiferent chiar la ceea ce va inconjoara, concepeti proiecte, elaborati planuri, va evaluati sansele de reusita; primiti cea mai frumoasa recompensa atunci cand iesiti castigator dintr-o afacere in care concurenta era feroce. Pentru a va simti motivat precum si pentru a va amuza, aveti nevoie aproape vitala de a raspunde provocarilor. Independent si curios, sunteti neincetat in cautarea invatamintelor si a experientelor noi, tratand cu indiferenta criticile si judecata altora.

Dragoste – Tandru si increzator, daruiti mult si nu cereti decat rareori ceva in schimb.

Bani/munca – Va conduceti afacerile cu multa abilitate, iar sfaturile si parerile din afara va sunt inutile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 8 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 8 Iulie.

Personalitate – Stapanit in adancul sufletului de ambitii secrete si de o anumita ardoare, reusiti sa-i surprindeti pe cei apropiati prin actiunile si prin reactiile dumneavoastra. Indiferent la comentariile negative sau fataliste, trageti rapid invataminte substantiale din toate experientele si le valorificati apoi in realizarea visurilor si scopurilor pe care vi le-ati propus. Nu acceptati sa vi se impuna limite sau restrictii, cand este vorba de a progresa sau de a descoperi noi directii. Aveti o tolba plina de sageti si sunteti si sunteti un arcas dibaci, capabil sa atinga orice tinta. Deoarece preferati sa actionati de unul singur, va este greu sa lucrati in echipa si sa va adaptati la o dinamica de grup. Ca sa va cunoasca cineva cu adevarat, trebuie sa poata privi dincolo de aparenta si de imagine.

Dragoste – Iubirea va face sa experimentati toata gama de emotii si de sentimente.

Bani/munca – Daca aliat in afaceri va este curiozitate, atunci nerabdarea va este dusman.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 9 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 9 Iulie.

Personalitate – La primul contact, lumea va remarca forta, frumoasa prestanta, dinamismul, fermitatea si tot ce dezvaluie simpla dumneavoastra prezenta. Aveti un cod de onoare pe care se bazeaza excelenta reputatie de care va bucurati la toti cei din jur. Schimbati decorul pentru a-l adapta nevoilor dumneavoastra si rescrieti regulile in functie de exigentele proprii sau de cele dictate de o anumita situatie. Cu toate ca sunteti foarte loial si disponibil fata de cei apropiati, credeti in principiul ca fiecare este stapan pe propriul destin si respinsabil atat de fericirea, cat si de nefericirea sa. Va face placere sa incercati experiente noi, sa descoperiti orizonturi noi si sa intalniti oameni diferiti prin culoare, cultura sau limba.

Dragoste –  Partenerul dumneavoastra trebuie sa fie echilibrat si loial si sa va accepte nevoia de libertate.

Bani/munca – Daca sunteti bine remunerat, va este usor sa intrati intr-o mica rutina confortabila.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 10 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 10 Iulie.

Personalitate – Mandru, nobil, rasat si apropiat, doriti mult sa fiti apreciat si recunoscut si, in acest sens, nu va menajati eforturile, fie ca este vorba de infastisarea dumneavoastra sau de comportament in general. Protector, dupa modelul cavalerilor din alte vremuri, serviabil, sincer si foarte respectuos, daruiti mult celorlalti, dar asteptati acelasi tratament in schimb. Aveti o inima mare si sunteti inteligent; slabiciunea dumneavoastra se refera la energia fizica, care nu este intotdeauna la inaltimea sperantelor. Aceasta va obliga la o mai intensa activitate mentala, la elaborarea de planuri, la o corecta conturare a obiectivelor, la evaluarea si buna organizare a intregii activitati, in scopul de a reusi sa va rezervati momente de destindere si de amuzament.

Dragoste – Mare romantic, sunteti, din nefericire, prea legat de trecut pentru a putea trai din plin prezentul.

Bani/munca – Constructia unui buget este o activitate dificila pentru dumneavoastra; cu toate acestea, va descurcati bine.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 11 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 11 Iulie.

Personalitate – Va place sa vedeti tara, sa descoperiti regiuni noi, sa parasiti cararile batute, dar atunci cand viata va ofera neplaceri, dureri sau nelinisti, va intoarceti la confortul caminului dumneavoastra, in mijlocul familiei. Nu va eschivati niciodata de la obligatiile sau de la problemele ce va revin, stiind sa va sacrificati in tacere, sigur ca sunteti pe cale sa castigati paradisul. Slabiciunea dumneavoastra consta intr-o sanatate deficitara, dar reusiti totusi sa va simtiti bine atat pe planul fizic, cat si pe cel spiritual, lucrand zilnic pentru a va imbunatati calitatea vietii. Va implicati ferm in actiune, veniti in ajutorul saracilor, daramati zidurile ce stau in calea ascensiunii dumneavoastra si construiti punti pentru a-i lega sau reconcilia pe oameni.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener matur, independent, curajos si autonom.

Bani/munca – Aveti darul de a va afla in locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a profita de ocaziile bune ce vi se ofera.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 12 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 12 Iulie.

Personalitate – Steaua dumneavoastra buna va recompenseaza la justa valoare toate eforturile. Veti detine cheia reusitei, atunci cand veti izbuti sa va detasati de judecata celorlalti, sa fiti indiferent la felul cum va privesc si sa incetati sa vi se para ca sunteti obligat sa va justificati intotdeauna gandurile si actiunile. Foarte intuitiv, posedati un extraordinar al saselea simt, pe care, din nefericire, nu-l dezvoltati indeajuns, franandu-va astfel debordanta imaginatie. Meditatia, yoga sau orice alta tehnica de relaxare, v-ar putea ajuta sa va canalizati mai bine energia fizica si mentala, sa dati curs fortei dumneavoastra interioare, ce nu asteapta decat sa se exteriorizeze, si sa intelegeti mai bine intreg potentialul si talentul pe care le posedati in mod natural.

Dragoste – Ascultati-va indemnul inimii si nu le permiteti celorlalti sa va influenteze optiunile sau sa va dirijeze modul de a actiona.

Bani/munca – Responsabil si muncitor, stiti sa elaborati un buget si sa-l respectati.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 13 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 13 Iulie.

Personalitate – Sociabil si foarte comunicativ, aveti cu certitudine un larg cerc social. Curios din fire si dotat cu aferime de spirit, va place sa va exprimati punctul de vedere asupra evenimentelor actualitatii si niciodata nu va lipsesc argumentele in discutii, pe care le preferati animate. Rezervat, sters chiar, cata vreme va informati, iesiti la rampa de indata ce cunostintele au fost asimilate. Optimist, sunteti intotdeauna gata sa va aruncati in focul actiunii, dar accepati cu greu sa pierdeti sau sa dati gres. Meditatia, o ambianta calma, o buna alimentatie si exercitiul fizic sunt aliati importanti ce va pot ajuta sa va controlati mai bine stresul, sa aveti idei clare si o judecata corecta; o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Dragoste – Tandru si usor naiv, va place ca parteneul sa fie spontan si nu lipsit de fantezie.

Bani/munca – Pozitiv, dar prea individualist, trebuie sa va cultivati rabdarea, in vederea unei ascensiuni sociale reusite.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 14 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 14 Iulie.

Personalitate – Caracterizat de o mare deschidere spirituala, generos si curios din fire, sunteti un cetatean al lumii si un prieten al tuturor. Mintea dumneavoastra agera si rapida, precum si placerea de a invata, de a acumula cunostinte, de a explora si de a descoperi va sunt zilnic de folos, nu numai dumneavoastra ci si celor din jur, pentru care sunteti un model de urmat, o referinta sau un ghid spiritual. Empatic, stiti sa ascultati fara sa judecati, sa constatati fara sa criticati, sa ajutati fara sa controlati, pe scurt, sunteti pe lume pentru a indruma, a sfatui, a aduce speranta si optimism in viata celorlalti, transmitandu-le calmul dumneavoastra si invatandu-i sa-si largeasca orizonturile, sa traiasca intens clipa prezenta, sa-si contureze cu claritate visele, sa aiba mai multa incredere in ei insisi si in viata.

Dragoste – In mod paradoxal, sunteti atras de persoanele influente, sus-puse, cu pozitii de conducere.

Bani/munca – Constrangerile muncii in echipa va deranjeaza; lucrati mai bine de unul singur.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 15 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 15 Iulie.

Personalitate – Curios, cu o mare dorinta de a invata si de a descoperi, cautati compania oamenilor de la care puteti obtine cunostinte, informatii si o cultura generala. Echilibrat, sunteti in cautarea circumstantelor, a ambiantelor si mediului in care va simtiti stapan pe situatie si in largul dumneavoastra. Dotat cu o mare intelepciune, evitati pe cat posibil situatiile care va afecteaza, va destabilizeaza, va supara sau va ranesc. Pentru ca sunteti o persoana charismatica, oamenii se apropie in mod firesc de dumneavoastra, dar trebuie sa separati graul de neghina pentru a nu va risipi timpul si energia. Trasaturile artistice, pe care nu le puteti ascunde, va determina sa fiti intr-o continua cautare a calmului, singuratatii si armoniei de care aveti nevoie pentru a va reface resursele de energie.

Dragoste – Tandru si atent, pretindeti partenerului aceeasi loialitate pe care i-o oferiti.

Bani/munca – Impartasiti-va celorlalti competenta, ajutati-i, dar nu imprumutati niciodata

 

Semnificatia Zilei de Nastere 16 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 16 Iulie.

Personalitate – Surasul dumneavoastra amabil ascunde personalitatea unui mare luptator. Din necesitate sau din pura placere, va place sa va aruncati in focul actiunii, sa va aflati in competitie, sa va masurati forta fizica si cunostintele generale cu un adversar puternic; pe scurt, va place sa raspundeti provocarilor, oricat de mari ar fi acestea. Precoce, va incepeti viata de adult inca din prima tinerete: casatorie, reusita sociala si profesionala. Doriti sa aveti totul si sa ajungeti repede cat mai sus, chiar daca nu stiti cum se explica aceasta graba. Pastrand totusi un suflet de copil pe parcursul intregii vieti, sunteti persoana detinatoare de solutii practice pentru tinerii din jur. Sunteti capabil sa-i intelegeti si sa-i indrumati pe calea cea buna.

Dragoste – Aveti nevoie de o persoana cu vederi largi, inteligenta, cu o personalitate bine definita.

Bani/munca – Va aratati la maximum competenta in activitatea profesionala, iar finantele sunt pe masura eforturilor dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 17 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 17 Iulie.

Personalitate – Nu tineti in niciun caz sa iesiti in evidenta si nici sa ocupati primul plan al scenei sociale; va urmati prin urmare neabatut modestul dumneavoastra drum, fara surle si trambite. Traversati viata condus de instinct, de semnele destinului si de steaua buna sub care v-ati nascut. Va simtiti foarte bine in pozitia pe care va aflati si nu doriti catusi de putin sa o schimbati, sau sa ocupati pe a altuia. Nu simtiti nicio atractie pentru risc si ramaneti pe cararile batute, care va inspira incredere si siguranta. Echilibrat si doritor de stabilitate, sunteti foarte atasat de familie; aceasta reprezinta pentru dumneavoastra cea mai importanta sursa de bucurie, de stimulare si de motivatie. Din pacate, in dorinta de a adauga fantezie, antren si caldura vietii dumneavoastra, va incredeti prea mult in altii.

Dragoste – Ii lasati partenerului dumneavoastra sarcina de a stabili regulile si organizarea cuplului.

Bani/munca – Sunteti un angajat model, chiar daca va imprieteniti greu cu colegii.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 18 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 18 Iulie.

Personalitate – Traversati viata cu o anumita inflexibilitate a demersului si cu replici caustice uneori; cand furtuna dezlantuita pune stapanire pe dumneavoastra, grabiti pasul si va indreptati in alte directii. Pentru ca sentimentele si ratiunea dumneavoastra nu fac intotdeauna casa buna, va este greu sa gasiti echilibrul si stabilitatea, atat pe planul profesional cat si pe cel personal. Sunteti gata sa faceti multe concesii pentru a stabili si pastra legaturi amicale, familiale si intime, care sunt o sursa de motivatie pentru dumneavoastra. Mai multe domenii vi se par atractive, dar, urmand intelepata povata a lui Boileau, care spune ca orice lucrare trebuie revazuta si perfectionata de douazeci de ori inainte de a fi incheiata, trebuie sa dati dovada de rabdare si de perseverenta pentru a reusi sa va integrati in unele dintre ele sau sa le cuceriti.

Dragoste – Binevoitor, amabil si bun, daruiti mult, dar si cereti enorm in schimb.

Bani/munca – Perfectionist si performant, sunteti productiv si va pricepeti sa va fructificati veniturile.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 19 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 19 Iulie.

Personalitate – Ambitios, vizati intotdeauna pozitia cea mai inalta si va faceti ucenicia cautand sa obtineti sfaturi, sa aflati metode si experiente de la cei care au reusit sa o atinga. Faceti eforturi pentru a perfectiona, cizela si finisa fiecare aspect al personalitatii si pregatirii dumneavoastra, inainte de a indruma grupuri mari de oameni si a-i invata sa devina cei mai buni, cei mai performanti, cei mai minutiosi. Indepartati din calea dumneavoastra persoanele pesimiste si negativiste si nu va lasati infleuntat de opiniile lor fataliste. Sunteti convins ca limitele sunt facute pentru a fi depasite, iar legile pentru a fi schimbate, in scopul dobandirii increderii si stimei de sine precum si a unei calitati superioare a vietii, in general.

Dragoste – Nu credeti intr-un drum dinainte trasat, iar iubirea este pentru dumneavoastra o suava enigma.

Bani/munca – Aveti un fler sigur pentru afacerile bune; finantele dumneavoastra prospere o dovedesc.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 20 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 20 Iulie.

Personalitate – Plin de fantezie, de talente si de priceperea de a va face placut in societate, stiti sa va distrati si sa profitati de clipele frumoase. Va plac discutiile inteligente, replicile pline de miez si calatoriile care va conduc spre orizonturi necunoscute si spre meleaguri ce se cer descoperite. Sunteti un pionier si incercati deseori sa schimbati sau sa incalcati regulile stabilite, pentru ca jocul va amuza numai daca se deruleaza dupa cum doriti dumneavoastra, daca e pe masura propriilor valori, daca va exprima ideile. Va place sa va fie remarcate eforturile sau actiunile, sa vi se sublinieze talentele, sa vi se admire calitatile. Dispunand de o remarcabila elocinta, reusiti sa va transmiteti cu usurinta mesajele, sa va aparati punctele de vedere, sa va faceti intelese argumentele. Provocarile va stimuleaza si va motiveaza.

Dragoste – Stiti sa vedeti ce se ascunde sub masti, sub aparente si sub imaginea exterioara.

Bani/munca – Lider, cam excesiv in exercitarea controlului, sunteti apreciat pentru profesionalismul dumneavoastra.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 21 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 21 Iulie.

Personalitate – Viata este un drum lung pe care se invata; ceea ce sunteti, ceea ce veti deveni si ceea ce veti realiza, toate acestea depind numai de eforturile pe care le veti fi facut pentru a asculta, a intreba si asimila, ca sa invatati. Acest bagaj va va permite sa treceti cu calm prin incercari, sa va orientati actiunile si reactiile si sa profitati de experientele traite, fie ele bune sau rele. Nu faceti parte dintre cei care tin cu orice pret sa ocupe primul plan, dar vi se cuvine totusi un loc in societate, pe care trebuie sa-l pastrati. Dotat cu un remarcabil simt al dreptatii, sunteti un bun mediator, capabil de o mare obiectivitate in rezolvarea conflictelor. Pacifist si rational, va parcurgeti cu discretie drumul, printre cei mari.

Dragoste – Curios, romantic si afectuos, sunteti unul dintre marii pasionati de iubire.

Bani/munca – Calmul si precizia dumneavoastra in toate suscita admiratie; sunteti un angajat dorit sau un patron apreciat.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 22 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 22 Iulie.

Personalitate – Conteaza prea putin unde va aflati, nu treceti niciodata neobservat. Alimentati conversatiile, animati seratele, creati ambianta, pe scurt, sunteti deseori punctul de atractie. Aveti o personalitatebogata in calitati si in talente de tot felul si personificati viata cu tot ce are ea mai bun, mai placut, mai pasionant. Sunteti fermecator si foarte seducator: nimeni nu poate rezista farmecului, charismei si dragostei dumneavoastra de viata. Inteligent si dotat cu o mare creativitate, puteti reusi sa faceti lucruri mari prin asocierea acestor doua atuuri. Va place sa va luptati cu incercarile; de indata ce ati invins, va indreptati fara ezitare catre o noua provocare. Ii iertati cu usurinta pe cei care va judeca sau nu va inteleg.

Dragoste – Aveti nevoie de un partener sociabil, vesel si gata sa va insoteasca in fanteziile dumneavoastra.

Bani/munca – Singur sau in grup, sunteti un muncitor eficient si va gestionati cu inteligenta finantele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 23 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 23 Iulie.

Personalitate – Din nesiguranta, din lipsa de incredere sau de teama de a va insela, faceti de multe ori un pas inainte si doi pasi inapoi, ezitand sa formulati optiuni, sa luati decizii, sa actionati. Trebuie spus si ca urmati exemplul sau suferiti influenta unor persoane din anturajul dumneavoastra care, din pacate, nu va sunt cu adevarat favorabile. Chiar daca in esenta sunteti solitar si exigent in privinta vietii private, reusiti cu greu sa-i respingeti pe cei care se amesteca in treburile dumneavoastra si care, prin faptul insusi, produc incurcaturi si va tulbura. Spirit romantic, va place sa traiti dragostea sub toate formele si fanteziile ei. Faptul ca ii ascultati, ii analizati si incercati sa-i intelegetiu pe oameni, va ajuta sa va gasiti echilibrul.

Dragoste – Matur, fermecator si intelegator, va doriti o relatie sentimentala stabila, simpla, satisfacatoare.

Bani/munca – Bun negociator, conciliant si respectuos, puteti realiza lucruri mari.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 24 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 24 Iulie.

Personalitate – Reusiti intr-un mod exceptional sa va umpleti viata de culori, de fantezii, de aventuri si traiti din plin toate emotiile implicite. Uneori extremist in actiuni si in sentimente, va este greu sa gasiti dreapta masura. Ambitios, nu cautati competitia cu orice pret, dar nici nu sunteti speriat de ea. Cu toate acestea, aveti nevoie de actiune pentru a va simti motivat; daca aceasta lipseste, nu ezitati sa creati evenimentul. Nu va menajati eforturile pentru a face bine fata rolului ce credeti ca v-a fost harazit in aceasta lume. Protector, ii aparati pe cei pe care ii iubiti, cu ghearele si cu dintii. Sincer si loial, ca frate, parinte, sot si prieten dovediti fidelitate, putandu-se conta pe dumneavoastra intotdeauna si in orice situatie.

Dragoste – Intelegeti cu usurinta nevoile celuilalt si i le satisfaceti cat se poate de bine.

Bani/munca – Perspicace, stiti sa va incurajati colaboratorii si sa va gestionati bine timpul si finantele.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 25 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 25 Iulie.

Personalitate – Serios si responsabil, va indepliniti angajamentele si obligatiile, dar aceasta nu va impiedica sa va distrati si sa adaugati vietii dumneavoastra un graunte de fantezie. Daca in copilarie acceptati de buna voie un rol secundar, devenit adult, ravniti la pozitia cea mai importanta si reusiti sa o obtineti. Foarte intuitiv, stiti ce usa trebuie sa deschideti si pe ce drum sa mergeti pentru a ajunge in locul potrivit la momentul potrivit, profitand astfel de ocazii interesante si de avantaje apreciabile. Dispunand de multa energie, puteti sa va ocupati de mai multe proiecte in acelasi timp si sa le finalizati, fara sa faceti concesii cu privire la calitate sau la detalii. Mai ales, nu va negati talentele artistice: pe langa faptul ca v-ar face fericit, ele v-ar putea ajuta sa ajungeti departe.

Dragoste – Deoarece sunteti spontan si excesiv, partenerul trebuie sa poata tine pasul cu ritmul si cu mobilitatea dumneavoastra sentimentala.

Bani/munca – Va utilizati in mod adecvat aptitudinile, dar ramaneti deschis la ideile si la sfaturile celorlalti.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 26 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 26 Iulie.

Personalitate – Sunteti sensibil, pasionat si charismatic: oamenii vi se alatura in mod spontan, fara sa va ceara ceva, numai din dorinta de a se bucura de simpla dumneavoastra prezenta. Amabilitatea si bunavointa nu va impiedica totusi sa luptati cu indarjire impotriva celor ce ataca valorile dumneavoastra profunde sau persoanele pe care le iubiti. Chiar daca in esenta sunteti independent si va simtiti foarte bine evoluand de unul singur, va asociati uneori cu oameni cu experienta, care sunt de cele mai multe ori impresionati de competenta, de potentialul si de numeroasele dumneavoastra aptitudini. Daca talentele dumneavoastra artistice nu va servesc pentru a va castiga existenta, utilizati-le cel putin in momentele de destindere, pentru a da farmec vietii.

Dragoste – Daca partenerul stie sa va poarte bine de grija, va fi recompensat insutit!

Bani/munca – Rutina va da siguranta, iar bugetul bine administrat va asigura bunastarea financiara.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 27 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 27 Iulie.

Personalitate – Sensibil, urmariti atent evenimentele din viata celor apropiati si, de multe ori, traiti apasarea problemelor si nenorocirilor lor. Fiti atent sa nu va risipiti in felul acesta intreaga energie si sa sfarsiti prin a pierde din vedere propriile nevoi, dorinte, propria viata. Capacitatea dumneavoastra de incantare in fata lumii va readuce de fiecare data la esenta, plasandu-va din nou in planul prim al vietii dumneavoastra. Aveti multe talente ascunse si ceilalti sunt intotdeauna surprinsi cand vi le etalati; in felul acesta realizati insa potentialul de care dispuneti si intrevdeti toate posibilitatile ce vi se ofera. Cu toate ca sunteti satisfacut de ceea ce ati realizat si de valoarea dumneavoastra, visati in secret sa vi se descopere in sfarsit latura senzuala si voluptoasa. Indragostit de calm si de armonie, evitati competitia.

Dragoste – Stiti sa oferiti partenerului si relatiei dumneavoastra ceea ce este necesar pentru a reusi.

Bani/munca – Sunteti demn de incredere si perseverent; viata profesionala si finantele dumneavoastra sunt prospere.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 28 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 28 Iulie.

Personalitate – Inflacarat, un impuls va determina deseori sa va aruncati in actiuni ce au consecinte nefericite. Trebuie sa invatati sa va dominati impetuozitatea, sa va ordonati actiunile si, pe cat posibil, sa le prevedeti rezultatele. Sunteti stalpul familiei si cei apropiati vi se adreseaza in mod firesc, solicitandu-va sprijin si sfaturi, in baza experientei pe care o aveti, sau voind pur si simplu sa se confeseze. Motivat de competitie, va place sa-i indrumati pe oameni, atat pe planul familial, cat si pe cel profesional; obligatiile, provocarile si riscurile implicate nu va sperie catusi de putin. Expresia: “O mana de fier cu manusa de catifea” va reprezinta bine; sunteti in acelasi timp ferm si dominator, dar si protector si indulgent.

Dragoste – Prea paternalist, trebuie sa invatati sa-l ascultati pe celalalt si sa-l lasati sa zboare cu propriile aripi.

Bani/munca – Aveti pretentia sa lucrati in maniera proprie, dupa regulile stabilite de dumneavoastra si depasiti adesea limitele bugetului stabilit.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 29 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 29 Iulie.

Personalitate – Inarmat cu un numar impresionant de inalte si foarte precise crtierii, cu o viziune critica asupra lucrurilor, sunteti convins ca puteti obtine intotdeauna ceea ce doriti. In ciuda faptului ca pareati a fi o persoana usor de cucerit si un jucator corect, actiunile va sunt orientate inainte de toate spre satisfacerea propriilor nevoi si dorinte, numai spre realizarea visurilor si intereselor dumneavoastra. Nu uitati ca gesturile, cuvintele, actiunile si deciziile au consecintele lor nu doar pentru dumneavoastra ci si, de multe ori indirect, pentru altii; nu este permisa si nici acceptabila utilizarea oricaror mijloace. Veti intalni persoane tot atat de ambitioase ca dumneavoastra; prin urmare, trebuie sa invatati sa jucati corect si sa va retrageti cu eleganta atunci cand pierdeti. Sunteti inteligent si energic: Universul va rezerva multe roluri importante in marea piesa de teatru care este viata.

Dragoste – Cu detasare fata de trecut, profitati din plin de momentele prezentului petrecute in cuplu.

Bani/munca – Competent si impulsiv, faceti bani, dar si datorii, cu usurinta.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 30 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 30 Iulie.

Personalitate – Modest ca infatisare si cu un caracter de om cumsecade, cei care ajung sa va cunoasca raman intotdeauna surprinsi de faptul ca nu corespundeti in cele din urma acestei imagini. Cinstit, intuitiv si paisonat, aveti o mare capacitate de analiza, o memorie uimitoare si o preocupare pentru detaliu si pentru lucrul bine facut care ii mira si ii incanta pe cei din jur. De indata ce persoanele din anuturajul dumneavoastra va descopera capacitatea de a-i asculta, de a judeca bine lucrurile si de a le da sfaturi pertinente, deveniti rapid persoana cu solutii practice pentru problemele tuturor. Daca ocupati o pozitie buna si vi se ofera mijloacele potrivite, puteti realiza lucruri mari. Desi ati avea toate aptitudinile pentru a conduce, va realizati plenar actionand de unul singur.

Dragoste – Daca va simtiti bine cu partenerul, capacitatea dumneavoastra de adaptare nu are limite.

Bani/munca – Deoarece nu sunteti foarte prevazator, trebuie sa va stabiliti un buget si sa-l respectati judicios.

 

Semnificatia Zilei de Nastere 31 Iulie. Ziua de nastere, Nascut pe data de 31 Iulie.

Personalitate – Unii spun ca sunteti incapatanat si independent, chiar asocial, si, cu toate ca va simtiti usor lezat, nu aveti timp de pierdut cu aceste opinii; viata e prea scurta si prea frumoasa ca sa puteti accepta sa fie intunecata de parerile gresite, de barfe si de prejudecati. Puteti sa reusiti sa depasiti cu mult limitele pe care vi le-ati impus. Aptitudinile si forta dumneavoastra interioara sunt incredibile si trebuie sa le dezvoltati la maximum. Toate eforturile pe care le faceti pentru a avansa, a invata, a produce, a evolua si a urca spre inaltimi sunt recompensate la justa lor valoare. Serios, uneori chiar auster, uitati ca trebuie sa va si distrati si sa va acordati un ragaz de timp pentru a va reface energia fizica si mentala, pentru a da culoare ambiantei.

Dragoste – Din pacate, vedeti relatia sentimentala ca pe o afacere: trebuie sa aduca dividende.

Bani/munca – Va place sa preluati conducerea operatiunilor si sunteti avizat cand faceti investitii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *