Ce inseamna cand visezi ploaie. Semnificatie Ploaie in vise

Dictionar de vise PLOAIE:

Ce inseamna in dictionarul de vise, daca am visat ” ploaie, a ploua”

Daca in vis te uda o ploaie limpede vei avea parte de placeri pe care le vei trai cu un entuziasm tineresc si de prosperite

Daca ploaia cade din nori negri iti vei face griji in legatura cu starea intreprinderilor tale

Daca vezi si auzi poaia apropiindu-se fara ca apoi sa te uda prea tare vei reusi in ceea ce iti propui iar planurile tale vor da roade foarte curind

 

 

Daca visezi ca te gasesti in casa in timp ce afara ploua torential vei avea mult noroc si vei avea parte de o dragoste impartasita si plina de pasiune.

Daca auzi rapaitul poii pe acoperis asupra casei tale se vor abate fericirea si norocul in cel mai scurt timp. Daca visezi in timpul ploii apa curata iti curge in casa vei avea pe neasteptate o bucurie. In caz ca apa este murdara plina de namol trb sa te astepti la suparari si necazuri.

Daca in timp ce asculti ploaia regreti ca nu ai facut ceva anume inseamna ca urmeaza sa iti afli placerea in ceva care nu iti apartine.

Daca in visul tau ploaia-i uda pe alti va trebui sa te abti sa faci confidente prietenilor.

Femeile tinere care viseaza ca ploaia le uda si le murdareste hainele vor avea o aventura in afara legi ale carei urmari neplacute le vor suporta mai tirziu.

Daca vezi ploaia cazind peste vite vei suferi pierderi in afaceri si vei avea parte de incidente neplacute in cercurile pe care le frecventezi.

Furtunile din vis sunt intotdeauna prevestitoare de ne noroc.

 

„Ploaie în luna lui Marte

Ploua infernal,

şi noi ne iubeam prin mansarde.

Prin cerul ferestrei, oval,

norii curgeau în luna lui Marte” Nichita Stanescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *