VARSATOR 2021 HOROSCOP. Cum poti cuceri un VARSATOR.

Ce le aduce celor nascuti  din Zodia Varsator ANUL 2021

Semn de aer, dominat de planetele: Saturn si Uranus.

Piatra pretioasa: granatul; ametistul.

Zi favorabila: miercuri.

Numere norocoase: 4; 8.

Culori: albastru; verde.

Metalul: uraniul.

Varsatorii isi doresc un nou inceput, chiar daca aceasta schimbare implica foarte multe responsabilitati si in acelasi timp sa le poata dobora. Saturn are un aspect bun in cariera si aduce o serie de afaceri, o viata destul de intensa, veti cunoaste oameni care va sar in ajutor atunci cand aveti nevoie, dar si un sfat bun nu strica. Sunteti foarte creativi si foarte ingeniosi, ce va ajuta foarte mult in promovarea carierei, dar si o implicare mai mare in viata de familie. In relatia de cuplu veti deveni mai: indrazneti, mai directi, dar si mai iubitori. Venus in casa dragostei va fi totul foarte frumos, sentimental, in ultima parte a anului, varsatorii devinmai impulsivi, mai nestapaniti. Sfatul nostru este acela sa faceti lucrurile cu atentie, dar in acelasi timp sa va calculati cu mare grija actiunile pentru a va atinge toate scopurile. Nu exista perfectiune dragi prieteni, iar asta nu inseamna ca nu va comportati ca si cum persoanele cu care traiti nu da dovada de interes. Partea sentimentala este cazul sa o inchizi si sa incepi o alta noua viata si ai sa vezi ca ti se va implini si cele mai ascunse vise. Din luna Aprilie si pana in August varsatorii care au pereche vor fi inconjurati de multi prieteni, dar si de copii.

Ce nu-i place varsatorului: Nu-si doresc sa fie dominati in permanenta, nu doresc sa fie dominati, nu doresc rutina si nu in ultimul rand nu le place sa se simta constransi.

Ce-si doresc varsatorii: Viata moderna, sa se gandeasca la trecut si sa aibe tot timpul prietenii alaturi, ii place distractia, dar si tot ce este frumos. Ii place sa de-a sfaturi daca se poate, sa-si asume riscuri. Femeia varsator este si ramane fidela, mai iubeste libertatea prin urmare se va intoarce de fiecare data in bratele iubitului ei.

Cum poti cuceri un varsator: Trebuie lasati in plata domnului si trebuie acceptati asa cum este. Daca nu il critici si nu incerci sa-l schimbi, el va aprecia acest lucru. Il cuceresti cu conversatii despre teme avangardiste, nu are inclinatii gospodaresti, dar pretinde acest lucru de la partener, il bucura ciudateniile, asa ca daca ai astfel de ocazii nu le ascunde, uimeste-l, dar nu lasa partenerul sa te domine in permanenta.

Femeia varsator: Se poate compara cu un fluture care se aseaza pe mai multe flori, fara sa apartina insa vreuneia. Pasiunea nu este una dintre caracteristicile principale ale femeii varsator, deoareceea stie saiubeascasubtil si liber, simte intens, insa prefera aparentele platonice. Pretuieste mai mult pozitia sociala si putereadecat banii, este o gazdabuna insensul ca primeste prietenii sa faca petreceri la ea in casa, o conversatie cu femeia varsator va fi intotdeauna o placere, mai ales ca este sustinuta si de manierele ei placute. Gandirea este imprevizibila, ceea ce este uneori greu de urmarit. Rolul de mama a femeii varsator este iubitoare si protectoare, la inceput ii vine greu rolul de mama, dar cu timpul isi intra in rol, nimic nu-i mai schimba ideile si parerile. Nu este genul de femeie care sa-si exprime dragostea prin cuvinte si imbratisari, dar este o mama atenta la nevoile si problemele copiilor ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *