SEMNIFICATIA OCHILOR SI COMPATIBILITATEA ACESTORA.

Ce semnificatie are culoarea ochilor?

Semnificatia culorii ochilor caprui: Persoanele care au culoarea ochiilor caprui sunt niste persoane receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale dar si persoanei joviale. Mai inspira ambitie si se concentreza foarte mult pe cariera si pentru obtinerea bunastari materiale. Este o placere sa stai de vorba cu o astvel de persoana pt ca atunci cand vrea poate straluci. In ceea ce priveste relatiile sunt in general persoane xtrovetite sincere si generoase, le place sa intretina relatii de durata si nu-si pierd timpul cu relatii superficiale de pe urma carora ramin doar amintiri.

Persoanele cu ochi caprui sunt energice si foarte organizate le place sa fie iubit/iubite, sunt firi sensibile cu un simt al politatii inascut, adora romantismul dar totusi sunt cu picioarele pe pamant. Cand sunt suparati sau tristi primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe telefon si sa-si verse durerea cerand sfatul unui prieten. Nu sunt persoane raspunatoare dar ajuta doar pe cei care lau ajutat la randui lui.

Semnificatia culorii ochilor Negri: Exprima pasiune si dragoste de viata. Persoanele cu ochii negri sunt persoane temperamentale si persoane foarte pasionale. Le place sa-si asume riscuri chiar daca stiu ca nu le pot depasi dar adora in acelasi timp si provoacariile. Le place sa fie contrazise chiar daca stiu ca nu au dreptate dar si in acelasi timp si sa se contrazica, Sunt foarte greu de cucerit dar la prima vedere sunt persoane inadorabile. Este foarte greu sa privesti in ochii acestor culori ca sa-i citesti gandurile si sufletul.Foarte rar spun ca te iubesc dar cand o fac o fac cu tot sufletu si pentru ca asta o simt cu adevarat. Se supara foarte greu si au o rabdare infinita in relatiile cu cei din jur, nu uita nici o data vorbele ce iau ranit orgoliul dar pot trece cu vederea peste multe lucruri au totusi tendinta de a exagera in privinta aceasta. Daca ai o persoana cu ochii negri sa ti minte ca nu te va lasa niciodata la greu, te va ajuta cu tot dragul si sufletul sunt persoane luptatoare din fire.

Semnificatia culorii ochilor Verzi: Persoanele care au ochii verzi iubesc arta seductiei , aceasta culoare a irisului face o impresie misterioasa si atragatoare. Atrag foarte usor persoanele di jurul lor, nu sunt foarte ambitioase, dar sunt tenace si perseverenti, daca isi fixeaza ceva anume il urmeaza pana la capat. Stiu sa-si urmareasca scopurile,si foarte destepti in afaceri, in dragoste sunt constanti si fideli cand cred ca siau gasit iubirea ideala. Dragostea pentru ei este o prioritate si nu vor insista in aceasta relatie daca considera ca nu exista. Defectele persoanelor cu ochii verzi sunt acelea ca sunt orgoliosi si nu pot lasa o fapta sa treaca nepedepsita, sunt persoane foarte curioase, le place sa incerce tot ce este nou, si foarte rar spun ” Nu ” la noi experimente. Sunt firi curajoase, nu le este frica sa-si impuna cuvantul sau sa ia apararea unor persoane, foarte libertine. Nu le place sa minta, dar nici sa fie mintiti, se enerveaza foarte repede si tin supararea foarte mult. Un alt defect al persoanelor  cu ochii verzi este acela ca deseori considera  ca parerea lor conteaza mai mult decat a altora. Le place sa fie independenti din punct de vedere sentimental si le este foarte greu sa aleaga o singura ” floare ” dintr-o mie de flori colorate. In dragoste le place sa se joace cu focul, ar cand au gasit iubirea stiu cate bete sa puna pe foc, au capacitatea de a vedea partea cea buna din fiecare om si sunt persoane primite peste tot cu bratele deschise. Au dendinta de a privi cu putina invidie la ceea ce au cei din jur, uitand sa aprecieze ce au ei.

Semnificatia culorii ochilor albastri: Persoanele cu acesti ochi sunt emotionale si deosebit de romantice. In unele situatii se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat analitice si cugetate. Acesre persoane sunt foarte timide neputanduse exterioriza prea usor. Nu sunt sociabile si le este greu sa mentina o relatie cu cei din jur  intr-o prima faza. Nu leaga prietenii de durata, dar cand intra in cercul de prieteni devin mai calzi. Pe primul loc este familia si dragostea si nu dau dovada de superficialitate. Acesti ochi vorbesc in limbazul pasiunii si al senzualitatii, au foarte mare incredere in ei insisi si uneori chiar exagereaza in aceasta privinta. Sunt de foarte mare ajutor atunci cand il cer sunt constante in sentimentele lor si dau dovada  de sinceritate iesita din comun. Urasc minciuna  iar cind iubesc o spun in fata , nu sunt suparati daca nu li se raspunde la fel, sunt foarte insistenti.

Compatibilitatea ochilor. Care e cealalta jumatate care iti lipseste si ai o atractie perfecta. 

Compatibilitate ochilor caprui e culoarea verde sau albastra deoarece are o viata de familie.      

Compatibilitatea ochilor caprui cu ochi verzi; 100%.

Compatibilitatea ochilor caprui cu ochi albatri: 100%.

Compatibilitatea ochilor caprui cu ochi negri: 56%.

Compatibilitatea ochilor caprui cu ochi caprui: 30%

Compatibilitate ochilor negri e culoarea albastra sau tot nergru deoarece sunt compatibili.Celelalte variante de culori duc numai elemente negative.

Compatibilitate ochilor negri cu ochi albastri: 100%.

Compatibilitate ochilor negri cu ochi negri: 100%.

Compatibilitate ochilor negri cu ochi verzi; 20%.

Compatibilitate ochilor negri cu ochi caprui: 12%.

Compatibilitate ochilor verzi e tot culoarea verde deoarece au un echilibru comun si o viata perfecta in doi.

Compatibilitate ochilor verzi cu ochi verzi: 100%.

Compatibilitate ochilor verzi cu ochi caprui: 76%.

Compatibilitate ochilor verzi cu ochi negri 37%.

Compatibilitate ochilor verzi cu ochi albastri: 29%.

Compatibilitate ochilor albastri e culoarea capruie a partanerului/partenerei, iubit/iubita, spre a duce o viata armonioasa. 

Compatibilitate ochilor albastri cu ochi caprui: 100%

Compatibilitate ochilor albastri cu ochi negri: 90%.

Compatibilitate ochilor albastri cu ochi albastri: 66%.

Compatibilitate ochilor albastri cu ochi verzi: 29%.

Va dedic voua dragi cititori cateva versuri frumoase care au ramas in amintirea noastra:

Iubeam si eu candva doi ochi caprui – Versuri Bambi – Doi ochi caprui

Am iubit si eu odata, Doi ochi negrii la o fata, Si seara si dimineata mandra mea, Si iubesc toata viata – Versuri Angela Rusu – Doi ochi negrii 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *