MESAJE 8 MARTIE ZIUA FEMEILOR DIN LUMEA INTREAGA

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase urari de 8 martie pentru doamnele si domnisoarele din intreaga lume. 

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume!

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Ziua ta,zi de stea,zi frumoasa cum e ea,sincera fermecatoare,singura mea alinare.Te iubesc iubita mea!

Cum luna e stapina printre stele asa esti tu pentru mine,numai ca tu esti stapina inimi mele .La Multi Ani!

SMS de 8 martie pentru iubita mea.

Un gand bun si o raza de soare de ziua ta,iubita mea.

Cu palmele tale vindeci orice rana,cu blindetea ta alini orice suferinta,insa de 8 Martie tu esti cea mai iubita fiinta de pe pamant.La Multi Ani!

Cata caldura,cata afectiune,cata tandrete,fericire si iubire iti doresti de ziua ta ,asa iti doresc dublu de ziua de 8 Martie.La Multi Ani,iubita mea!

Fericire si iubire,numai tu in asta lume sti cum sa faci bine,de aceea de 8 Martie vei simti ca esti singura finta care alina sufletul meu.

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume!

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, si mai sincer, te iubesc iuby!

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…

Felicitari tuturor femeilor din intreaga lume indiferent de varsta.

Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea… femeile sunt unice… “La multi ani!” fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor!

Fluturele meu…. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.

De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.

Mesaje de 8 martie pentru iubita mea.

Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…

Urari si felicitari pentru invatatoare, profesoare, mama mea de 8 Martie.

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept.Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata.Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos . 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *