Manichiura Barbati. Unghiile la Barbati Sfaturi Utile.

Mod de ingrijire a unghiilor barbatesti sfaturi utile.

Ingrijirea unghilor barbatesti cum se realizeaza?

Mainile sunt cartea de vizita a barbatului, chiar daca multi dintre noi nu dau mare importanta detaliilor, unghile curate sunt litera de lege  fiind considerate o carte de vizita.

Mainile sunt vizibile tot timpul te simti mai bine la o discutie si vei fi mai sigur pe tine atunci cand esti impecabil pina in varful unghiilor decat sa-ti ascunzi unghile pe care nu ai reusit sa le aranjezi.

Momentul potrivit pentru scurtarea unghilor este cand ai iesit din dus. Este foarte important sa nu le tai foarte scurt deorece risti sa-ti provoci dureri sau chiar sa le infectezi.

 

 

Ce sunt CUTICULELE?

Cuticulele sunt acele pielite care cresc la baza unghiei si dau un aspect neplacut , ele se indeparteaza cu ajutorul unei forfecute speciale pt unghii sau chiar cu unghiera.

Dupa ce unghiile sunt taiate si cuticulele sunt indepartate este bine sa folosesti o pila speciala pt ele pentru a le da o forma frumoasa.

In general la barbati forma unghiei trebuie sa aibe un aspect cat mai natural , respectiv rotunda.

Daca unghiile sunt mereu inegrite datorita profesiei sau altor activitati este bine sa introduci unghiile in suc de lamaie , timp de 5-10 min cam de 2 ori pe saptamina , dupa care foloseste o crema pentru maini.

Pentru cei cu unghiile moi si fragile este bine sa folosesti produse speciale pt intarirea lor, iti recomandam vitamina B8 pentru unghii sanatoase ajuta la intarirea lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *