MACHIAJUL OCHILOR. MACHIAJ PENTRU OCHI VERZI, NEGRI, CAPRUI, ALBASTRI SI MIGDALATI.

Cum se poate obtine un machiaj frumos si la moda – Sfaturi modele si intrebuintari ale machiajelor pentru ochi.

Machiaj pentru Ochi Albastri de zi si de seara:

Pentru cel de zi te sfatuim sa alegi culori mate sau sidefate precum: griul deschis, argintiu, roz, lila, bej, portocaliu si turcoaz, daca nu ai timp pentru machiaj iti recomanda un creion maro pe care il poti folosi si pe ploapa inferioara.

Machiajul de seara pentru Ochii Albastri: Ti se recomanda culori mai reci precum: gri petrol, indigo, maro pamintiu, albastru marin, daca vrei ceva mai indraznet poti folosi culori electrizante dar si un contur negru de tus sau creion dermatograf.

Machiajul pentru Ochi Caprui de zi si de seara (Ochii Caprui fura inima oricui). Machiajul ochilor caprui.

Aceasta culoare este formata din mai multe nuante si isi schimba culoarea in functie de lumina starea de spirit dar si in functie de culoarea fardului „cele 3 culori sunt rosu, gaben si albastru” acesti ochii se mai numesc Gri colorat.

Machiajul de zi pt Ochii Caprui: Va recomandam culorile , bej deschis, maro, lila, vernil, gri, albastru, auriu, portocaliu. Creionul negru se foloseste in general pentru ochi mari, se traseaza o linie subtire in partea inferioara a ploapei de jos.

Pentru machiajul de seara al ochilor caprui se folosesc culorile, albastru metalic, verdele brad, ciocalatiu, pruna, auriu dar va mai recomandam si indigou, auriu si argintiu.

Machiajul pentru Ochi Negri de zi si de seara:

Doamnele sau domnisoarele cu ochii negri sunt comfundanti cu ochii caprui inchis.

Machiajul de zi al ochilor negri; Acestor ochii frumosi li se potrivesc un machiaj de maro deschis. vernil, roz piersica si auriu, daca nu aveti timp iti pot da cu doua straturi de rimel si arati extraordinar pentru zi.

Machiajul de seara pt Ochii Negri: Aici ai de ales dintro gama variata precum albastru marin, pruna, indigo, ciocolatiu, gri inchis, dar aceste culori trebuie complectate de culori mai deschise ce se aplica pe arcada si in coltul interior al ploapei pt a da luminozitate

Machiaj pentru Ochi Asiatici Migdalati:

Pentru un make-up Asiatic al Ochilor Migdalati se pote folosi: fond de ten, anticearcan si pudra, dupa care, cu un creion maro închis coloreaza-ti linia interioara a pleoapei de jos. Acest procedeu are datoria sa micsoreze optic

Exemple de Ochii Migdalati:  Kim Kardashian are ochii conturati cu eyeliner în forma de coada de rândunica si cu creion în partea de jos, apoi liniile sunt unite pentru un efect continuu si migdalat. Un creion alb cremos aplicat pe pleoapa interioara jos si în pliul ochiului confera luminozitate si o privire patrunzatoare.

Machiajul pentru Ochi Verzi de zi de seara:

Alegem culori sidefate cu textura usoara de fard, alegand tuate nuantele de maro deschis pina la inchis, verde, de la vernil pina la verdele electric, tuate nuantele de violet (roz, lila, indigo)

Ochi caprui fura inima oricui, Te gandesti si n-ai sa spui, Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi, Nu-ncerca s-astepti sa vezi, Ochi albastri poarta gandul pan’ la astri, Ce e dupa n-ai sa aflii, Ochii nergii se ascund in perna serii, Prada cazi incet… imi place. Versuri Animal X – In your eyes 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *