Horoscop Zodia Pesti 2021: Dragoste, Bani, Numere norocoase, Cariera

Horoscop Zodia Pesti 2021: Dragoste, Bani, Numere norocoase, Cariera

Aceasta zodie indica sfarsitul iernii si inceputul altui ciclu, datorita celor doi pesti care trag in directii diferite. 

Zodia pesti este semnul sacrificiului si este guvernat de planeta Jupiter ce marcheaza esenta invataturii crestine, adica” Iubirea aproapelui”.

Horoscop Peste Dragoste 2021:

In dragoste acestia sunt foarte devotatifata de familie si prieteni, de aceea nu vad oamenii asa cum suntei, doreste sa-i vada asa cum vrea el sa fie, fapt ce-i provoaca multa suferinta cand descopera adevaratul caracter sau adevarata fata a lor, sau ia fost mintita increderea. Deoarece este foarte intelegator in bunatatea celorlalti, pestilor le lipseste realizmul dar si pragmatizmul. Daca din cauza lor sau intamplat unele greseli, atunci se simte descurajat si cade in depresie. Se preocupa foarte mult de cum arata, dar si in societate il preocupa parerea celor din jur. Slabiciunile si le cunoaste doar el,nu si le arata, uneori este foarte foarte secretos si se retrage in lumea lui. Profesional sunt foarte inspirati, motivati, atenti la orice detaliu, bucurandu-se de succesuri nenumarate in cariera, cu aceasta ocazie se pot bucura de locuri de munca chiar cu functie de raspundere, dar nu se agita sa avanseze, neexprimandu-si parerile, singur le asteapta de la cei din jur. In dragoste sunt foarte buni maestri, sunt: sensibili, fideli si nu in ultimul rand isi doresc o relatie de durata si stabila.

Horoscop Zodia Pesti Bani 2021:

Fi foarte atent si nu te lasa angrenat de jocuri de noroc, pacanele, pariuri. Cea mai recomandata actiune pentru tine ar fi inactiunea, adica sa stai mai bine in locul tau si sa nu te aventurezi periculos.

Horoscop Pesti Numere Norocoase 2021: 3, 8, 13, 16, 18, 21, 25, 30, 34, 43

Horoscop Peste Cariera 2021:

Cei din zodia pesti sunt niste idealisti convinsi, sensibili, visatori, uneori oscilant si nehotarat. Sunt foarte inteligenti dar in acelasi timp si foarte intelegatori, sunt oamenicare se sacrifica pentru cei care-i cer ajutor. 

Caracteristici Zodia Peste:

-Culoarea preferata a zodiei: verde – albastrui;

-Piatra pretioasa: diamantul alb;

-Ziua favorabila pentru pesti: joi;

-Planeta guvernanta: Neptun;

-Planeta dragoste pentru pesti: Mercur;

-Planeta financiara: Marte.

Dieta in functie de zodie: Le place foarte mult pastele cu branza, dulciurile, dar si grasimile, dar acest fel de mancare ii ajuta la pus kg pe ei. Acestia detesta senzatia de foame si nu pot urma un regim alimentar deoarece foamea ii razbeste mereu. Sfatul pentru acesti mancaciosieste acela de a pune baza pe: proteine combinate bineinteles cu legume. Avantajul bun pentru pesti este acela ca suntactivi, detesta sa mearga la sala, dar sunt incantatide ideea de a merge la un curs de dans. Asadar dietele pe baza de produse proteice si legume, dar sportul pe langa dieta sunt perfecte pentru a slabi.

Parfumuri preferate de cei din zodia pesti: Femeile din zodia pesti sunt persoane calde; sensibile care le place sa aibe grija de persoana de langa ea. Latura creativa a acestei zodii este foarte bine dezvoltata, sunt inzestrate cu talente artistice. Femeia din zodia pesti este o adevarata sustinatoare a parfumurilor din: India si Africa cum ar fi cele de: tamaie; lotus; ienupar; smirna sau lemn de santal. Parfumurile: Dolce & Gabbana; Calvin Klein; Giorgio Armani; Gucci.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *