HOROSCOP VARSATOR 2021: DRAGOSTE, BANI, CARIERA, SANATATE SI NUMERE NOROCOASE

HOROSCOP VARSATOR 2021: DRAGOSTE, BANI, CARIERA, SANATATE SI NUMERE NOROCOASE

Horoscop Varsator Dragoste 2021:

Viata amoroasa a Varsatorilor se va imbunatati considerabil fata de anii precedenti si este o perioada in care te vei apropia mai mult de persoana iubita. 

Deschiderea fata de partener va fi o modalitate buna de a atenua sau de a risipi starile tensionate care iti afecteaza relatia in ultimul timp si sa nu lasi problemele sa iti puna ampreta negativa asupra sectorului sentimental.

Horoscop Varsator Bani 2021:

Neptun este cel care este in casa banilor si de la inspiratie pana la iluzie este foarte putin. Planeta Marte traverseaza casa banilor care va dau energiesi dorinta de castig, dar ca sa se realizeze aceste lucruri trebuie sa structurezi si sa organizezi telurile. In Ianuarie o sa fii confuz, pentru-ca nu esti sigur de ceea ce faci, februarie este cea mai buna financiar, iar Martie vine cu idei inovatoare. In Mai te ocupi de un hobby mai vechi, iar in Iunie rezultatele si seriozitatea sunt de baza. Tot in Iunie 15 pana pe 18 Septembrie Saturn traverseaza casa carierei, a celei profesionale care erau dorintele voastre cu mult timp in urma si acest lucru se poate realiza si in final relevatia drumului pe care ai apucat. In Iulie o sa muncesti foarte mult, ceea ce inseamna foarte multa agitatie, iar in luna August vei fi destul de sensibil si capricios. Luna Noiembrie este luna favorabila pentru a-ti cauta parteneri de afaceri, iar anul il inchei cu satisfactii profesionale si personale.

Horoscop Varsator Cariera 2021:

Pentru cei tineri din zodia Varsatorului, anul acesta este un an profitabil pentru contracte si semnari benefice, dar in acelasi timp sa demonstrati ca sunteti persoana pecare se pot baza ceilalti. Luna Iulie este cea mai incarcata pe plan profesional si se pare ca totul merge struna la viteza maxima, dar conflictele nu te ocolesc deloc, sfatul este sa veniti cu idei si solutii inventive, asa cum sunteti voi varsatorii. Din jumatatea anului planeta Jupiter este in Fecioara, iar pentru varsatori, banii si cariera dar si mostenirile, taxele sunt o problema inrezolvarea bugetului si investitiilor. E bine sa faceti un imprumut pentru continuarea investitiilor, din Septembrie planeta Saturn este in Sagetator pentru casa sustinatorilor dar si pentru planurile de viitor si a relatiilor sociale darsi la revizuirea relatiilor financiare cu anumiti oameni din organizatii, prieteni, grupuri. Poate va-ti spus proiectul si realizarile unor prieteni care acestia in loc sa va ajute, acestia va aduc la pierderi, iar proiectele voastre pe termen lung se bazeaza pe o strategie financiara sanatoasa.

Horoscop Varsator Sanatate 2021:

Sanatate: Starea ta generala de sanatate va fi una excelenta, deoarece scapi de niste afectiuni mai vechi, dar fi foarte atent la cat ridici greutati, spatele necesita o atentie foarte mare. Pentru Varsatori primele luni ale anului 2021 ar putea fi critice in ceea ce priveste toxiinfectiile alimentare, sa aiba grija la ce mananca, sfatul nostru este sa faca sport. Un alt sfat este acela sa nu mai tina in sine unele problemele care ii pot cauza ulcer, nu este un an bun in sensul sanatatii, dar mai ales pentru persoanele mai in varsta, deoarece acestora li sau prescris mai multe medicamente, ii sfatuim sa incerce si alte metode de vindecare pentru-ca organizmul nu o sa reziste prea mult de la atatea medicamente.

Daca nu ati avut probleme cu sanatatea, nu scapati micile probleme, aveti tendinte de ingrasare sau mai rau pierderi in greutate, dureri articulare, stari de oboseala, infectii urinare, palpitatii, transpiratie sau caderea parului prea mult. Va recomandam sa faceti miscare pentru scaparea stresului, adica gimnastica aerobica, dans sau sporturi de contact. Un alt sfat al nostru este cain perioada 15 Iulie – 18 Septembrie sa faci controale medicale nu ar strica chiar daca acesta este cam dur. Iarasi o alta recomandare este aceea de miscare in aer liber, sau bai de soare, dar si o alimentatie sanatoasa ajuta.

Horoscop Varsator Numere Norocoase 2021:

Norocul trebuie sa stii ca el te poate lovi in orice moment al vietii tale. Foloseste cu incredere numerele tale norocoase 19, 9, 45, 26, 5 si 36.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *