BIJUTERII DE PAR LA MODA.

Ce bijuterii sunt la moda pe timp de zi si de noapte?

-Bijuterii in par = Pentru obtinerea unui look, folosestete de accesorii de efect pentru par. Achizitioneaza cateva clipsuri mici sau mari, ace pentru par, cu strasuri in forma de: stele; fulgi de zapada sau orice forma doresti.Onduleaza-ti parul, creand niste bucle lejere, traseaza carare pe o parte, apoi rasuceste cateva suvite pe deget, fixandu-le cu fixativ sau spuma si prindele in lateral cu un accesoriu, raspandindu-le asimetric. Apoi prinde tot parul la spate intr-un coc lejer, tot cu ajutorul unui accesoriu de par si mai aplica fixativ. Uite asa obtii o coafuraeleganta si romantica.#Bijuteriidepar.

-The princes look = Daca ai o coronita discreta pentru par vei reusi cu mare siguranta o coafura speciala, pune coronita pe cap, tapeaza parul in partea din spate, onduleaza putin la varfuri si coafura este gata. O alta idee este aceea de bucle mari si lejere anume: poti impleti doua suvite subtiri in lateral, cate una in fiecare parte si dupa aceea le unesti la spate cu un accesoriu. Si astfel ai obtinut o coafura care te pune in valoare si totodata sa obtii the princeslook.

 

 

-Fishtail = Ia din lateral doua suvite de grosimemedie si impleteste ca si cum ai face un spic normal dar din patru. Continua sa adaugi suvite si cand ajungi la jumatatea lungimi parului leaga ce ai obtinut cu un elastic. Acopera elasticul cu o alta suvita si prinde capatul si varfurile rebelecu agrafe sau clipsuri de culoriinchise. Acest stil de coafura fishtail frantuzesc este mai usor de facut decat impletiturile clasice(coada de peste).

-Coc funda de Craciun = Prinzi parul intr-o coada de cal in crestetul capului si asigura-te ca este bine prins. Aceasta coada o imparti in trei suvite, doua dintre ele vor fi buclele fundei, iar cealalta suvita va fi masca elasticului.Ia cele doua suvite de par si suprapunele, apoi prindele cu agrafe, trece apoi suvita care ti-a ramas peste cele doua bucle, apoi le fixezi cu ajutorul agrafei. Pentru aceasta coafura ai nevoie de par lung si bogat, dar realizezi o coafura eleganta si de efect.#Cocdecraciun.

Accesori de par trendy:Florile, Bijuteriile drapate si cu bijuterii pentru cap, Esarfele, Corzile si cordoanele pentru par, Perlele, Cordelutele, Penele in par, Funditele si panglicile, Accesorii de par cu margele.

Pentru mai mult volum iti recomandam:

-Aplici la radacina parului spuma pentru volum;

-Foloseste bigudiuri mari;

-Usuci parul stand cu capul in jos;

-Pentru hidratarea parului este binede folosit un ser pentru varfuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *