MESAJE DE 1 MARTIE.30 exemple frumoase cu urari de martisor.

MESAJE DE 1 MARTIE.30 exemple frumoase cu urari de martisor.

Mesaje de 1 Martie.Sms de 1 Martie.Felicitari de 1 Martie. Urari de 1 Martie.

1.Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

2.Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea!

3.1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.

4.Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

5.Un sarut sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape.. un vis frumos ca al unei povesti… asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!

6.Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.

7.As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar…..tu ma vei iubi

8.Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

9.Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

10.De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar.

Mesaje cu urari si felicitari celor dragi.

11.Iti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

12.Un fulg de nea ratacitor, Vazand ca primavara vine Ti-aduce-n zborul sau usor, Un martisor!

13.Ghiocel de primavara Tu aduci cu tine soare, Zambete, copilarie Si dulci soapte sclipitoare!

14.Firul alb e sanatate, Cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, Formeaza o cununa de succes si voie buna.

15.Martisorul: Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!

16.Pentru tine: Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

17.Rosu si alb! O primavara frumoasa in rosu si alb si dragoste sincera!

Mesaje 1 martie pentru iubita mea/prietena mea/amanta mea.

18.Cu dragoste Un martisor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!

19.Mireasma primului sarut, si prima ta imbratisare, caldura sufletului tau s-au transformat acum in floare. I-am pus un snur din dragoste acestei flori, ca sa ti-o daruiesc cu totul tie, ma-nclin in fata ei caci o ador si te invit de-acum pe veci sa-mi…

20.De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar……

21.Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

22.Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

23.Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Mesaje de 1 Martie pentru profesoare/invatatoare/educatoare.

24.Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

25.1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete…

26.Primavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.

27.Lumina, viata si mult dor sa primiti de martisor!

28.An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, so…

29.A venit in sfarsit primavara, odata cu ea dragostea a inflorit, floarea primaverii mele e dragostea inflorita sa-mi bucure inima, sa-mi straluceasca ochii, sa-mi insenineze chipul… martisorul meu pentru cei dragi e dragostea……

30.Pentru tine, din inima mea, in asteptarea primaverii primeste ca martisor caldura sufletului meu……

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *