CE INSEAMNA DACA AM VISAT ZAPADA.SEMNIFICATIE SI INTERPRETAREA ZAPEZII.

Dictionar de vise ZAPADA. Rolul Zapezii in semnificatia viselor.      

Talmacirea viselor; Cand visezi zapada inseamna ca desi nu vei avea un necaz foarte mare, vei fi probabil bolnav sau vei trece prin niste incercari nereusite.

Talmacirea viselor; Daca te afli intr-o furtuna de zapada, inseamna ca vei avea un necaz care te va impedica sa te bucuri de o placere mult asteptata. Un astfel de vis este urmat intotdeauna de descurazare

Talmacirea viselor; Cand mananci zapada, inseamna ca vei esua in realizarile idealurilor.

Talmacirea viselor; Cand visezi zapada murdara, inseamna ca vei fi injosit si vei cauta sa te impaci cu cineva pe care il dispretuiesti profund.

Talmacirea viselor; Daca visezi ca se topeste zapada , temerile tale se vor transforma in bucurie.

 

 

Interpretare vise: Cand observi fulgi de zapada mari si albi in timp ce privesti pe fereastra, se prefigureaza certuri cu partenerul , iar instrainarea va fi accentuata de probleme financiare.

Interpretare vise: Cand visezi in departare munti cu varfurile acoperite de zapada , e semn ca dorintele si ambitiile tale nu se vor concretiza.

Interpretare vise: Soarele care straluceste printre intinderi de zapada prevesteste ca norocul si puterea vor fi de partea ta.

Interpretare vise: Daca visezi ca te joci cu bulgari de zapada , inseamna ca va trebui sa faci fata unor situatii dezonorate, iar daca argumentele tale nu sunt convingatoare vei fi infrant.

Interpretare vise:Daca esti inzepezit sau te-ai ratacit printre nameti , ghinionul te va urmari fara incetare.

Semnificatia viselor: Zapada care acopera totul: ascunderea propriei emotivitati in spatele unei masti de indiferenta si fermitate, slabiciuni nerecunoscute, teama de a-ti deschide sufletul, teama de a fi jignit sau ranit, auto-aparare, detasare;

Semnificatia viselor: Zapada curata: nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control;

Semnificatia viselor: zapada nou asternuta si necalcata inseamna noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit;

Dictionar de vise Zapada murdara: vinovatie, incorectitudine, emotii negative, sentimente extreme;

Dictionar de vise Zapada topita: slabiciune, incapacitatea de a-ti mentine pozitia, capricii, mila, caracter slab, buna-vointa, a trece cu vederea;

Dictionar de vise: Urme in zapada: amintiri negative, capacitatea de a invata din lectiile trecutului, a invata din greseli, efecte neplacute ale trecutului, inchidere la nivel emotional din cauza unor suferinte din trecut, suspiciune, prudenta in plan sentimental (sentimentul celui care s-a mai fript o data).

Alba ca si creta,

Moale ca lâna,

Usoara ca pana,

Piere ca spuma.

(Zapada)

Indiferent de smnificatia si interpretarea viselor cel mai bun lucru actual este mergem la munte cu copii nostri si sa ne bucuram alaturi de ei de aceasta panorama minunata ZAPADA.

 

 

 

 

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *