CE INSEAMNA CAND VISEZI UN CAUCIUC.DICTIONAR DE VISE SI INSEMNATATEA ACESTORA.

Dictionar de vise Cauciuc: Semnificatie si interpretare Cauciuc.

A visa ca porti haine cauciucate este semn ca verticalitatea ta morala si puritatea ta sufleteasca iti vor fi apreciate in cel mai inalt grad.

Daca hainele sunt rupte si zdrentuite ia seama cum te porti , altfel buna ta reputatie va fi amenintata de izbugnirea unui scandal.

Cand folosesti in vis cuvantul „cauciuc” cu sensul lui agrtic , prietenii si activitatile pe care vei opta iti vor oferi cu usurinta satisfactia scontata.

Daca visezi ca membrele tale au capatat elasticitatea cauciucului , fie te ameninta o boala , fie iti vei insela partenerul de viata sau de afaceri.

Cand visezi obiecte de cauciuc , iti vei conduce afacerile orietindu-te dupa o serie de precepte pe care le vei tine secrete ceea ce ii va nedumeri pe cunoscuti tai.

Interpretare vis Cauciuc, ce inseamna visul Cauciuc.

Cauciucul din vis reprezinta persoana care se adapteaza foarte usor si este foarte sociabila, vorbareata.

O minge de cauciuc in vis simbolizeaza faptul ca ai abilitatea de a te adapta la orice situatie si de a face fata oricaror provocari noi.

Cand visezi talpi de cauciuc inseamna ca esti o persoana foarte timida si nu crezi in tine.

Când visezi obiecte din cauciuc, iti vei conduce afacerile in secret, dar apropiatii tai au un semn de intrebare despre acest lucru. 

Dezlegarea Viselor Cauciuc – Interpretare vise Cauciuc

Când visam ca ne pierdem o roata de la vehiculul cu care ne deplasam, înseamna ca ne pierdem directia, si nu suntem pe drumul cel bun.In vis imaginea rotii denota nevoia noastra de schimbare.

Daca ai visat ca faci o pana de cauciuc inseamna faptul ca te simti emotional obosit. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *