Horoscop Compatibilitate Balanta cu Leu 2021

Horoscop 2021 Balanta – Leu. Relatia dintre Balanta cu Leu 

Compatibilitatea dintre cele 2 zodii, Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Leu si Compatibilitate Barbatul Balanta cu Femeia Leu 75%

Tu la bratul unui domn leu vei straluci atunci cand mergeti undeva impreuna, veti atrage privirile tuturor, impreuna faceti o pereche de energie, diplomatie, vitalitate, el doreste o familie echilibrata, care este in stare sa-i linisteasca ego-ul cu multa discretie si sa-l readuca cu picioarele pe pamant. Mai doreste de la partenera cu care iese in societate sa-i impartaseasca pasiunea pentru organizarea petrecerilor si plecari cu destinatie exotice. Faci tot posibilul sa mentii un anumit echilibru in viata sa dezvolti relatii cu ajutorul sarmului si diplomatiei de care dispui. Leul se increde in atitudinea acum sau niciodata. Iti va afecta latura pacifista cu argumente incinse, asa ca armonia cu un domn leu este greu de intretinut asa ca treci cu vederea modul necizelat in care partenerul isi exprima gandurile si veti gasi calea de mijloc. Ca cuplu aveti potential capabil sa reziste capcanelor timpului. Leul te ajuta cu energia sa, te va face mai dinamica, iar tu in schimb ii oferi echilibrul si armonia ta. 

Leul pune mare pret pe tactul de care dai dovada dar si de manierele bune pe care le ai, iar tu vei imprumuta atitudinea directa si pragmatica de care ai nevoie.

Compatibilitate zodie BALANTA – LEU

Intimitate – 90%

Incredere – 40 %

Comunicare si intelect – 85%

Valori – 75 %

Activitati – 60%

Total – 75%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *