Compatibilitate Balanta – Varsator 2021

Horoscop 2021 Compatibilitate Balanta – Varsator

Compatibilitatea dintre cele doua zodii, Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Varsator si Compatibilitate Barbatul Balanta cu Femeia Varsator este de 68%. 

Intre voi este o legatura romantica, deoarece amandoi aveti sarm si atragerea pe loc. Aveti multe lucruri impreuna, puneti accent pe dezvoltarea intelectuala. Amandoi aveti pareri neconventionale despre casnicie si iubire, tu esti putin refractara cand vine vorba de verighete, dar varsatorul este contra casatoriei, majoritatea varsatorilor cred in iubirea libera fara ingradiri. Impartasiti iubirea pentru arta, oameni si cultura, tu urasti sa fii indragita, ai in comun cu varsatorul nevoia de libertate. Un alt plus este ca amandoi sunt entuziasti, asa ca buna dispozitie va predomina in cuplu. Dorinta de armonie si viata lipsita de complicatii combinata cu activitatea cerebrala. Varsatorul poate duce la situatii tensionate si neintelegeri, dar varsatorul te poate invata sa fii mai decisa, iar tu ii poti intoarce favoarea aratandu-i o cale mai simpla decat valva pe care sigur si-o creiaza.

Honore De Balzac”A cumpani. A cantari probabilitatile in balanta dorintei.”

Ambrose Bierce”O armata victorioasa se aseamana cu o jumatate de chintal pus in balanta cu un graunte; o armata invinsa se aseamana cu un graunte pus in balanta cu o jumatate de chintal.”

Este un lucru bun pentru un om needucat sa citeasca carti cu citate.

A cumpani. A cântari probabilitatile in balanta dorintei.

Balanta justitiei pare a fi indemanarea a doua spanzuratori.

Compatibilitate zodie BALANTA – VARSATOR

Intimitate – 90%

Incredere – 85%

Comunicare si intelect – 40%

Valori – 50%

Activitati – 65%

Total – 68% 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *