Compatibilitate Balanta cu Fecioara 2021

Horoscop 2021 Compatibilitatea dintre Balanta cu Fecioara

Compatibilitatea dintre cele doua zodii, Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Fecioara si Compatibilitate Barbatul Balanta cu Femeia Fecioara 30%

Balanta = Fecioara – Gasesti in domnul fecioara un bun confident cu care vei discuta pana in zori, aveti gusturi comune, impartasiti pasiunea pentru tot cei frumos, dar si pentru arta. Mai apreciezi pasiunea pentru ordine si disciplina care vor aduce rezultate bune in cariera ori in cea personala, domnul fecioara este sensibil gaseste nod in papura si te critica fara motive solide, ceea ce pentru tine este greu de suportat, tu doresti relatii: relaxate, fara drama si controverse, doresti o viata armonioasa. Firea prietenoasa, sociabila este un tonic binevenit pentru fecioara mereu pusa pe critici, dar tu le primesti cu minune deoarece tu stii ca din critici ai de invatat. Calitatea pe careo admira fecioara la tine este ca poti vedea ambele fete ale monedei, incerci sa-i intelegi opiniile si sa tii cont de sfaturile lui, domnul fecioara se va simti magulit de atitudinea ta matura.

„Nu exista balanta pentru cantarirea sentimentelor. Se spune ca in dragoste, intotdeauna, dai mai mult decat primesti sau, poate, e invers? Sa iubesti si sa-i daruiesti persoanei iubite ce-si doreste, nu doar posibilitatea de a-si satisface placerile mondene, ci sa-i jertfesti chiar onoarea ta este, oare, o dovada suprema de dragoste, sau de nesfarsita incredere, sau de copilareasca naivitate, sau, pur si simplu, de nesabuinta?”

Compatibilitate zodie BALANTA – FECIOARA

Intimitate – 1%

Incredere – 26 %

Comunicare si intelect – 60%

Valori – 30 %

Activitati – 65%

Total – 30%

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *