Ce inseamna cand visezi haine.Talmacire si semnificatie

Dictionar de vise – Haina: Interpretari si Semnificatii vise – Haine

Dictionar de vise Haine: Acorzi o mare atentie imagini personale, relationare si socializare.

Dictionar de vise Haine multe: Vei avea parte de bunastare si succese profesionale.

Dictionar de vise Haine noi:iti pretuesti propria persoana, esti sigur pe tine succes promotional.

Dictionar de vise Haine rupte: Vei fi lipsit de grija umilinta prea putin iti pasa de statutu si pozitie ta sociala vei avea parte de intrigi multe, nici in ruptul capului nu vrei sa asculti de nimeni.

Dictionar de vise Hainele din dulap: reprezinta si multa modestie sau o situatie materiala destul de precara, care vine odata cu acceptarea unui mare compromis ori a unui sacrificiu care atrage cu sine o umilinta.

Dictionar de vise Haină veche: este un semn de succes la locul de muncă.  Chiar dacă această activitate nu și-a adus realizarea de mult timp, atunci în curând se va schimba – merită doar efortul.

Dictionar de vise Haine negre : Atentie la bani vei avea unele pierderi, iti place sa iti plangi singur de mila,ganduri funebre care te pot inbolnavi.

Dictionar de vise Haine albe: te iubesti pe tine, frumusete te vei implica intr’o relatie, simceritate,bunatate sufleteasca.

Dictionar de vise Haine rosi : Vrei cu orice pret sa atragi atentia, egocentrism,simti nevoia de a isca pasiuni.

Dictionar de vise Haine stramte: Nu bagi in seama defectele si calitatile pe care le detii, nu te cunostii indeajuns pe tine insusi,nu-ti folosesti calitatile ,esti stapanit de un sentiment de inferioritate,te subestimezi.

Haine de copii: inocenta,romantism,manifestarea unor sentimente care iti spun ceva despre felul tau de a fii, nostalgie si duiosie in suflet !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *